|
RE: Dolenjke, 3,. del 17.3.2010 8:05:51
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Jutro. Čebeli, upam da si že bolje. Figurice na grobku pa prilepite na kamen, res grdo od tatov grrr....da oskrunijo zadnji počitek naših dragih. Utrujena od non stop zbujanja male, ki traja in traja.....močno upam da so razlčog zobčki, ker je danes lepo pokukal - predrl zgornji - enkica, ki je bila že dalj časa na sumu in sem ga videla čez dlesen, revčko buba, jst sem pa tečko ko se zbuja, danes je ati vstal enkrat in jo pocartal. Sem tud že z Novalacom zvečer poskusil, pa ni bilo bolje in zjutraj je imela jantarčke v ustih, se pravi da jo je bubalo. Malo jih hoče pogrizt, jaz jih pa potem za majčko skrijem in nič več potem ne grize. Rea 17. april je super :-) Me spominja na pdp izpred šestih let nazaj a ste za, da se povabljenke potrudimo in kakšno pecivo spečemo? O decemberkah09 pa no koment glede gh, avtosedeži pa - manca je bila v lupinici res čudno namontirana, sedaj v concordu pa lepo leži v nasprotni strani vožnje na prvem čičku - je tak čiček, da se potem da na zadnji sedež in da otroček naprej gleda. Včeraj vse zlikala jst in musaka bila odlična. Sem pa spodaj kar liste za lazanjo dala, pa krompir gor, polivko, meseka, polivko, spet dva kosa testa z lzanjo in sirček, v meso sem pa kar bučke narezala in malo paprike. Zdaj grem pa ostanke pojest, čeprav postan krompir najbrž ni glih gut, naj me pa raznese Next, bom videla kaj lahko naredim Čebeli, pa ti jutri javim ko bom zvečer naročala, ok? Še čakam prejšnjo pošiljko, je kar še ni? Upam da me najdejo v tem selu in grem nastavitve pogledat in če so že obračunali do konca, ker transakcija je dolgo rdeča namesto črna.
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.3.2010 8:07:01 >
|