Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.8.2010 15:13:37
|
|
|
|
maja1985
|
Arwenko Sej men je moj prej tud neki razlagal, pa ga nisem razumela čist nč Pa nekam pozabljiva sem postala ... še katera?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.8.2010 15:17:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz. Imam spomin kot zlata ribica - včasih v pol minute 3x isto vprašam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.8.2010 15:27:14
|
|
|
|
Arwenko
|
Aham, zlata ribica je kar ustrezno ja...spomin katastrofa, razstresena pa kot kura včasih z lajutngo okrog Pohorja, kor sem že prej napisala...ampak kaj čmo, tako pač je
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 6:51:33
|
|
|
|
lidik
|
Jutro. Kako ste? Spet ponedeljek. Jaz bi pa tako imela še malo podaljšanega vikenda. No pa sej upam, da je tole zadnji teden da sem še sama v službi in da bom lahko naslednji teden že sredi tedna pobegnila na dopust. Sej skoraj ne morem verjeti, da ga bom končno dočakala. Torej največ 10-krat pred dopustom še grem v službo. Juhej. T.Z. no no, nič kaj tako ne prehitevaj. Ok, kakšen dan, dva, tri prej že, samo nič se pa cel mesec prej ne pogovarjaj o tem, da bi kam šla. nadka30 kako je s tabo? Si še doma? Danes pa bris, a ne? urskaf kje se pa ti skrivaš? Že veš kdaj greš na dopust? In pa kam? maja1985 jupi, ti kar pridno ropaj hladilnik. Arwenko glede spomina in zmedenosti, pa mislim, da smo kar vse bolj kot ne enake. Tud jaz rabim veliko več časa kot prej, pa bog ne daj, da si moram kaj za dolgo časa zapomnit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 7:48:30
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro!!! Uf, lidik, ti si pa zgodnja danes. Za dopust še nič ne vem, če bomo sploh šli. Najprej morma še krmo pospravit, pa v petek menjama avto, potem boma pa vidla, če bo še kaj financ ostalo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 7:51:13
|
|
|
|
lidik
|
oooooo urskaf drug avto????? Katerega pa?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 8:31:18
|
|
|
|
urskaf
|
Ta nam bo premajhen, pa morma menjat. Zdaj boma vzela pa karavana BMW-ja. Če bi kdo imel Peugeota 207, naj pove. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3981860&show=1
< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.8.2010 8:35:11 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 8:59:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Še 5 dni, pol pa 1 teden dopusta...komaj čakam... Aja, pa jutro vsem
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 9:09:15
|
|
|
|
lidik
|
uau....super !!!! Kaj se boš potem ti s tem vozila?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 9:09:52
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Še 5 dni, pol pa 1 teden dopusta...komaj čakam... Aja, pa jutro vsem Kam se pa vidva odpravljata? Hi hi hi, zgleda da nas je kar nekaj takšnih, ko odštevamo še do dopusta.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 9:16:34
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, pol bom pa mal važna. Saj ni nov, letnik 2003. Sam da je večji!!! Kam pa grete kaj na dopust? lidik, Arwenko? Če bomo mogoče le šli, moram še mal lokacije poiskat.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.8.2010 9:17:16 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 9:17:57
|
|
|
|
Arwenko
|
Pravzaprav še ne veva kam se odpravljava...dejstvo je, da sva do torka sigurno doma, ker imam jaz v torek popoldne izpit. Pol pa sva mislila it k njegovi teti v Trst, zdaj pa zgleda da bo vse v vodo padlo, ker je baje teta ful boga (tak pravita moj tast in njegova, ki sta prejšnji teden z njo govorila), zdaj pa ne vema kaj naj. Ker nazadnje par tednov nazaj ko je moj Janez z njo govoril, mu je še ful rekla, da naj ja prideva in to, ne vem. Če nama pa to pade v vodo, sva pa malo zgubljena, ne moreva in delno si niti nočeva privoščit neke ful denarja stran zmetat, mislim 100 eur na noč za sobo, kot sem našla tu okrog cene mi je fuuuul preveč no, ne vem. Bova videla, nekam se bova že spakirala...sicer se meni ultra lušta morja pa to ne, ampak itak je po teh padavinah verjetno premrzlo za moj okus. Tak da mogoče pa spakirava raje proti severu kam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 9:31:15
|
|
|
|
lidik
|
a tako? a važna boš? hmmmm že dobro. ej midva nič ne veva kam bova šla...Sva rekla, da se napakava v avto in se odpeljeva, pa po poti nekje ko nama bo všeč začneva iskati apartma. Sej glede na to da je september sva optimista, da bova sigurno kaj poceni našla. ooo Arwenko jaz upam in stiskam pesti, da bosta vseeno na koncu pristala pri teti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 9:34:15
|
|
|
|
urskaf
|
lidik, ful fajni plan, sam za naju nekak ne pride v upoštev. Če bi bla sama, še ja, tak pa ko mali še niti 2 leti ni star, si pa skor ne bi upala kaj takega naredit. Zdaj moram imet vse zorganiziran, da sem brez skrbi. Drugače bo pa zdaj fajn, ko bo avto mal večji, bom popakala moja dva, pa tebe s tamalim/tamalo, pa boma šle k T.Z. na kavico.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 9:50:30
|
|
|
|
lidik
|
ja sej zato pa sva midva rekla, da si še letos ko si še lahko to privoščiva. Ker drugo leto bo itak vse drugače in nama bo nekdo drug narekoval ritem. uau.. to pa super !!!!!!!!!! jaz sem takoj za !!!!!!!!! vas bova čakala za cesto, da ja ne pozabiš se ustavit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 9:55:18
|
|
|
|
urskaf
|
Ne bo treba za cesto čakat, saj pol ne bom več tak pozabljiva. Sem zadnjič brala, da je znanstveno dokazalo, da so nosečnice bolj pozabljive zaradi nekih hormonov. Vsaj enkrat, ko imam znanstven razlog za mojo pozabljivost (nisem sama kriva!!!).
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 10:08:29
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...a res si to našla? no super. Če najdeš kje si to prebrala mi sporoči, da si sprintam in mojemu pod nos pomolim. Da bo videl, da mi je upravičeno, da sem ko kura.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 10:22:41
|
|
|
|
Arwenko
|
Za drugo leto z malim dojenčkom, sva se pa z mojim pogovarjala, da bova verjetno probala našparat za kakšen pošten all inclusive dopust, da si dejansko brez skrbi z otrokom in se lahko popolnoma njemu posvetiš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 10:28:01
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi hi Arwenko midva pa še nisva tako daleč, da bi se o drugem letu pogovarjala. Ampak sigurno bova šla na ziher - torej z rezervacijo in vse splanirano kam in za kako dolgo gremo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 10:29:18
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, Arwenko, se čisto strinjam s tabo. Saj pravijo, da otrok marsikaj prenese, sam da ga pa vlačiš vsepovsod (npr. po kampih) pa meni nekak ni. Imam raje, da ima otrok red in da mu čim bolj olajšaš vse stvari. lidik, tule je nekaj na hitrico, sam jst sem brala še boljši in podrobnejši članek, ga bom probala še poiskat. http://www.siol.net/svet/zanimivosti/2010/03/nosecnost_povzroca_pozabljivost.aspx
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 10:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan čvekeee!!! urskaf in lidik vi2 me pa prav nasmejita no. Drugače pa ja... nosečnice smo res pozabljive zaradi hormonov. Eto, jaz sem danes začela koristiti zadnji teden letnega dopusta, v ponedeljek uradno štartam s porodniško. Ne boste verjele kam sma se zapeljala v soboto zvečer Sva šla pogledat kako dolgo rabiva do P Trbovlje - točno enkrat dlje kot do Celja. Bo treba malce prej od doma kot za v Celje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 10:35:45
|
|
|
|
Arwenko
|
T.Z.... a boš šla v Trbovlje rodit?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 10:38:39
|
|
|
|
lidik
|
urskaf hvala ti !!!!!!!!!!!!! bo čisto dovolj, ne muči se več !!! Sej bo itak samo naslov prebral. T.Z. kaj boš rodila v Trbovljah? Kako pa to, da si se za to odločila? NO sej mene je ful dolgo imelo da bi šla tja, samo zdaj sem vseeno rekla, da grem v Celje. So pa v Trbovljah res super !!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.8.2010 10:43:27
|
|
|
|
nadka30
|
dan čvekice Ja jaz sem še kar 2v1, sem bila danes že pridna in sem bila že na brisu v Velenju, sem negativna, yeeeeeeeeeeeee in sedaj pa res lahko germ rodit. Sedaj ap da malo povem kako sem bila danes lepo presenečena pri tej G, medtem ko sem čakala na rezultate mi je rekla da mi bo anredila ultrazvok da bo malo pogledala kakšna je lega in predvsem da bi še ona rada malo pogeldala bejbija in ja lega je pravilna, vmes je malo preklopila še na 3D uz tako da sem zelo lepo videla šiškico od naše pupe in skioraj da ni dvoma da bi še kaj zraslo, vmes mi je sama pogledala če imam še dovolj plodovnice mi ej pa rekla da imam že vse zmehčano tako da lahko v roku 14 dni leti že v rim. Vmes swma pa tako klepetali kot da bi se poznali še 100l, v glavnem same pohvale in v bistvu sem plačala samo bris to je 15 e.Tako da uz+ pregled je bil gratis . T.Z. kaj se še odločaš kam bi šla rodit, no jaz grem v Celje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?