|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
13.8.2010 15:13:37   
maja1985
Arwenko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej men je moj prej tud neki razlagal, pa ga nisem razumela čist nč user posted image Pa nekam pozabljiva sem postala ... še katera?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
13.8.2010 15:17:56   
Anonimen
Jaz. Imam spomin kot zlata ribica - včasih v pol minute 3x isto vprašam user posted image

(odgovor članu maja1985)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
13.8.2010 15:27:14   
Arwenko
Aham, zlata ribica je kar ustrezno ja...spomin katastrofa, razstresena pa kot kura včasih z lajutngo okrog Pohorja, kor sem že prej napisala...ampak kaj čmo, tako pač je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
16.8.2010 6:51:33   
lidik
Jutro. Kako ste? Spet ponedeljek. user posted image Jaz bi pa tako imela še malo podaljšanega vikenda. No pa sej upam, da je tole zadnji teden da sem še sama v službi in da bom lahko naslednji teden že sredi tedna pobegnila na dopust. Sej skoraj ne morem verjeti, da ga bom končno dočakala. Torej največ 10-krat pred dopustom še grem v službo. Juhej. user posted image user posted image user posted image

T.Z. no no, nič kaj tako ne prehitevaj. Ok, kakšen dan, dva, tri prej že, samo nič se pa cel mesec prej ne pogovarjaj o tem, da bi kam šla.

nadka30 kako je s tabo? Si še doma? Danes pa bris, a ne?

urskaf kje se pa ti skrivaš? Že veš kdaj greš na dopust? In pa kam?

maja1985 jupi, ti kar pridno ropaj hladilnik. user posted image

Arwenko
glede spomina in zmedenosti, pa mislim, da smo kar vse bolj kot ne enake. Tud jaz rabim veliko več časa kot prej, pa bog ne daj, da si moram kaj za dolgo časa zapomnit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
16.8.2010 7:48:30   
urskaf
Dobro jutro!!!
Uf, lidik, ti si pa zgodnja danes.
Za dopust še nič ne vem, če bomo sploh šli. Najprej morma še krmo pospravit, pa v petek menjama avto, potem boma pa vidla, če bo še kaj financ ostalo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
16.8.2010 7:51:13   
lidik
oooooo urskaf drug avto????? Katerega pa? 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
16.8.2010 8:31:18   
urskaf
Ta nam bo premajhen, pa morma menjat. Zdaj boma vzela pa karavana BMW-ja.
Če bi kdo imel Peugeota 207, naj pove. user posted image
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3981860&show=1

< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.8.2010 8:35:11 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
16.8.2010 8:59:39   
Arwenko
Še 5 dni, pol pa 1 teden dopusta...komaj čakam... user posted image

Aja, pa jutro vsem user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
16.8.2010 9:09:15   
lidik
uau....super !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj se boš potem ti s tem vozila? user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
16.8.2010 9:09:52   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Še 5 dni, pol pa 1 teden dopusta...komaj čakam... user posted image

Aja, pa jutro vsem user posted image

Kam se pa vidva odpravljata? Hi hi hi, zgleda da nas je kar nekaj takšnih, ko odštevamo še do dopusta. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
16.8.2010 9:16:34   
urskaf
Ja, pol bom pa mal važna. user posted image
Saj ni nov, letnik 2003. user posted image Sam da je večji!!! user posted image

Kam pa grete kaj na dopust? lidik, Arwenko? Če bomo mogoče le šli, moram še mal lokacije poiskat. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.8.2010 9:17:16 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
16.8.2010 9:17:57   
Arwenko
Pravzaprav še ne veva kam se odpravljava...dejstvo je, da sva do torka sigurno doma, ker imam jaz v torek popoldne izpit. Pol pa sva mislila it k njegovi teti v Trst, zdaj pa zgleda da bo vse v vodo padlo, ker je baje teta ful boga (tak pravita moj tast in njegova, ki sta prejšnji teden z njo govorila), zdaj pa ne vema kaj naj. Ker nazadnje par tednov nazaj ko je moj Janez z njo govoril, mu je še ful rekla, da naj ja prideva in to, ne vem. Če nama pa to pade v vodo, sva pa malo zgubljena, ne moreva in delno si niti nočeva privoščit neke ful denarja stran zmetat, mislim 100 eur na noč za sobo, kot sem našla tu okrog cene mi je fuuuul preveč no, ne vem. user posted image

Bova videla, nekam se bova že spakirala...sicer se meni ultra lušta morja pa to ne, ampak itak je po teh padavinah verjetno premrzlo za moj okus. Tak da mogoče pa spakirava raje proti severu kam.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
16.8.2010 9:31:15   
lidik
a tako? a važna boš? hmmmm že dobro. user posted image user posted image user posted image

ej midva nič ne veva kam bova šla...Sva rekla, da se napakava v avto in se odpeljeva, pa po poti nekje ko nama bo všeč začneva iskati apartma. Sej glede na to da je september sva optimista, da bova sigurno kaj poceni našla.

ooo Arwenko jaz upam in stiskam pesti, da bosta vseeno na koncu pristala pri teti.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.8.2010 9:34:15   
urskaf
lidik, ful fajni plan, sam za naju nekak ne pride v upoštev. Če bi bla sama, še ja, tak pa ko mali še niti 2 leti ni star, si pa skor ne bi upala kaj takega naredit. user posted image Zdaj moram imet vse zorganiziran, da sem brez skrbi. user posted image
Drugače bo pa zdaj fajn, ko bo avto mal večji, bom popakala moja dva, pa tebe s tamalim/tamalo, pa boma šle k T.Z. na kavico. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.8.2010 9:50:30   
lidik
ja sej zato pa sva midva rekla, da si še letos ko si še lahko to privoščiva. Ker drugo leto bo itak vse drugače in nama bo nekdo drug narekoval ritem. user posted image user posted image user posted image

uau.. to pa super !!!!!!!!!! jaz sem takoj za !!!!!!!!! vas bova čakala za cesto, da ja ne pozabiš se ustavit. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.8.2010 9:55:18   
urskaf
Ne bo treba za cesto čakat, saj pol ne bom več tak pozabljiva. user posted image user posted image user posted image

Sem zadnjič brala, da je znanstveno dokazalo, da so nosečnice bolj pozabljive zaradi nekih hormonov. user posted image Vsaj enkrat, ko imam znanstven razlog za mojo pozabljivost (nisem sama kriva!!!). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
16.8.2010 10:08:29   
lidik
ha ha ha...a res si to našla? no super. Če najdeš kje si to prebrala mi sporoči, da si sprintam in mojemu pod nos pomolim. Da bo videl, da mi je upravičeno, da sem ko kura. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
16.8.2010 10:22:41   
Arwenko
Za drugo leto z malim dojenčkom, sva se pa z mojim pogovarjala, da bova verjetno probala našparat za kakšen pošten all inclusive dopust, da si dejansko brez skrbi z otrokom in se lahko popolnoma njemu posvetiš. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.8.2010 10:28:01   
lidik
hi hi hi hi Arwenko midva pa še nisva tako daleč, da bi se o drugem letu pogovarjala. Ampak sigurno bova šla na ziher - torej z rezervacijo in vse splanirano kam in za kako dolgo gremo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.8.2010 10:29:18   
urskaf
Ja, Arwenko, se čisto strinjam s tabo.
Saj pravijo, da otrok marsikaj prenese, sam da ga pa vlačiš vsepovsod (npr. po kampih) pa meni nekak ni. Imam raje, da ima otrok red in da mu čim bolj olajšaš vse stvari.

lidik, tule je nekaj na hitrico, sam jst sem brala še boljši in podrobnejši članek, ga bom probala še poiskat. http://www.siol.net/svet/zanimivosti/2010/03/nosecnost_povzroca_pozabljivost.aspx

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.8.2010 10:29:48   
Anonimen
Dan čvekeee!!!

urskaf in lidik vi2 me pa prav nasmejita no. Drugače pa ja... nosečnice smo res pozabljive zaradi hormonov.

Eto, jaz sem danes začela koristiti zadnji teden letnega dopusta, v ponedeljek uradno štartam s porodniško.
Ne boste verjele kam sma se zapeljala v soboto zvečer user posted image Sva šla pogledat kako dolgo rabiva do P Trbovlje - točno enkrat dlje kot do Celja. Bo treba malce prej od doma kot za v Celje user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.8.2010 10:35:45   
Arwenko
T.Z.... a boš šla v Trbovlje rodit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
16.8.2010 10:36:43   
urskaf
No, pa še en članek, da ne boste mislile, da se boste rešile pozabljivosti takoj po porodu. user posted image
http://www.zurnal24.si/casnosecnosti/pozabljivost-je-ta-res-del-materinstva-107362/clanek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
16.8.2010 10:38:39   
lidik
urskaf hvala ti !!!!!!!!!!!!! bo čisto dovolj, ne muči se več !!! Sej bo itak samo naslov prebral. user posted image user posted image user posted image user posted image

T.Z. kaj boš rodila v Trbovljah? Kako pa to, da si se za to odločila? NO sej mene je ful dolgo imelo da bi šla tja, samo zdaj sem vseeno rekla, da grem v Celje. So pa v Trbovljah res super !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.8.2010 10:43:27   
nadka30
dan čvekice

Ja jaz sem še kar 2v1, sem bila danes že pridna in sem bila že na brisu v Velenju, sem negativna, yeeeeeeeeeeeee in sedaj pa res lahko germ rodit.
Sedaj ap da malo povem kako sem bila danes lepo presenečena pri tej G, medtem ko sem čakala na rezultate mi je rekla da mi bo anredila ultrazvok da bo malo pogledala kakšna je lega in predvsem da bi še ona rada malo pogeldala bejbija in ja lega je pravilna, vmes je malo preklopila še na 3D uz tako da sem zelo lepo videla šiškico od naše pupe in skioraj da ni dvoma da bi še kaj zraslo, vmes mi je sama pogledala če imam še dovolj plodovnice mi ej pa rekla da imam že vse zmehčano tako da lahko v roku 14 dni leti že v rim. Vmes swma pa tako klepetali kot da bi se poznali še 100l, v glavnem same pohvale in v bistvu sem plačala samo bris to je 15 e.Tako da uz+ pregled je bil gratisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

T.Z. kaj se še odločaš kam bi šla rodit, no jaz grem v Celje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?