Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 11:12:23
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. evo jaz sem se pravkar prijavila na dva izpita. Lahko se namesto mene učiš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 11:12:32
|
|
|
|
urskaf
|
Ahoj! Lep pozdravček vsem! Da se malo pohvalim, včeraj sem imela morfologijo. Sicer ne pri svojem G, ampak pri eni, ki ga je nadomeščala. V glavnem, vse je OK, mere imamo baje idealne, maternični vrat v super stanju. Samo železa mi primanjkuje, zato sem pa tako utrujena kr naprej, ampak je še nad mejo za zdravljenje, tak da moram sam pazit na prehrano. Aja, pa rekla je, da bo menda punčka, čeprav ji jst še ne verjamem, ker se ni glih potrudila z gledanjem spola. Bom počakala na mojega G, da vidim, kaj bo še on rekel.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 12.8.2010 11:13:18 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 11:18:56
|
|
|
|
lidik
|
urskaf punčka????? Kaj ti ni simoniti rekle, da bo fantič? Hmmm železa ti primankuje? No zdaj pa pridno pazi na prehrano. Jupi !!! Jaz tudi komaj čakam naslednji petek. Da vidim kaj meni pove. Kaj pa cuker test? Vse ok?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 11:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf: ooo lepo! na železo pa le pazi!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 11:23:13
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, cuker test je ok, sem imela rezultat 5,61. Drugače pa, je, Simoniti je rekel, da bo fantek. Bomo vidli. Včeraj je mali/mala držal/a nogice ful skupaj, pa ga je G sam mal rukala, če bi kaj "ven padlo med nogicama", pa ker ni, je rekla, da je punčka. Ne vem, no, mene ni glih prepričala, ker mali/mala je pa nogice skoz skupaj stiskal/a. Saj pravim, bom še počakala na Simonitija, kaj bo on rekel, mu nekak bolj zaupam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 11:24:48
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi urskaf ti verjamem ja. Kaj drugače si bila dolgo? Tvoj je bil zraven?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 12:23:25
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, moja dva sta bila oba zraven, sam moj nima živcev za sedenje v čakalnici in je 5min preden bi šla noter šel v trgovino in zamudil celotno predstavo, tako da je na koncu sam slikico videl.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 12:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ahahahaha ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 12:37:38
|
|
|
|
nadka30
|
jeeee mami je urejena in ja lidik sedaj sem pripravljena na odhod, je bila punčka pridna in se je odločila počakat da se mamica uredi, upam da me bo vedno tako lepo poslušala. urskaf tako se pa nisma zmenili, midve sma rekli jaz dve punci ti dva fanta ne mi ga zdaj biksat .Mal te hecam fažno je samo da bo bejbi zdrav. Tako sedaj pa je prde mano samo še ena ovira to ej da ponedeljek dam bris za streptokok potem pa gremo...................
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 12:44:09
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha urskaf super je uredil tvoj zadevo. nadka no no mala pa le naj še na ponedeljek počaka, da daš bris, in potem še da bodo rezultati in potem se bo sigurno našlo še kaj, ja potem bo pa res že tvoj določeni datum.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 13:04:41
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, nadka, saj jst bi tudi rajši to vidla. Ne vem kam je včeraj bibo skril. Moj pravi vseeno kaj je, sam da je zdrav, pa da stoje lula.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 13:26:08
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...pa tvoj pa sploh ni zahteven.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 13:34:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce, kaj je katera razmišljala o kakšni vadbi za nosečnice? Jaz se moram več gibat, ker bom drugače čisto hin kondicijsko, se mi zdi, da se že komaj premikam. Zdaj pa klasični nasveti ne pridejo v poštev, peš ali s kolesom v službo v mb ne morem, na sprehode že hodim, najbrž jih bova z mojim malo podaljšala. Sem danes nekaj gledala vadbo za nosečnice v Thermani v laškem, pa imajo termin petek ob 12h, mislim bolj glupe ure si niso mogli zbrat ne, a si naj vsak petek dopust vzamem al kaj, sem jim ravno mail poslala, me zanima če bodo odgovorili. Druge ideje pa nimam več, kaj predlagate?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 13:36:26
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Ja, nadka, saj jst bi tudi rajši to vidla. Ne vem kam je včeraj bibo skril. Moj pravi vseeno kaj je, sam da je zdrav, pa da stoje lula. Haha, vidiš, to moj sigurno ne bo, če sem moža uspešno prevzgojila, bom pa še otroka, če bo potreba
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 13:53:40
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, telovadba!!! Jst bom tudi mogla začet mal migat, če ne bom obležala do poroda.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:04:50
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Ja, telovadba!!! Jst bom tudi mogla začet mal migat, če ne bom obležala do poroda. urskaf a se nisva midve pogovarjale že par kakšna dva meseca nazaj, da bova začele septembra migat? Jaz še vedno čakam da mi sporočiš če je 100%. Sem pa jaz gledala vadbo za nosečnice v Top Fitu, samo kolikor sem videla še ni urnika za jesen - no al pa sem glupa pa ga ne najdem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:12:12
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, lidik, jst računam na to, da boma skupi hodle. V Top-Fitu pa še zato ni urnika, ker začnejo z vadbo septembra, sem se menla z njimi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:19:00
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Ja, lidik, jst računam na to, da boma skupi hodle. V Top-Fitu pa še zato ni urnika, ker začnejo z vadbo septembra, sem se menla z njimi. Juhu !!!!!!!!!!!!!! Kaj res računaš na to?????????? Juhu !!!!!!!!!!!!! Zdaj pa vriskam od veselja !!!!!!!!!!!!!! Torej potem septembra kr začneva. Se greva vpisat in gremo naši !!!!!!!!! Aja samo prvi ali drugi teden bom jaz verjetno na dopustu.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:22:13
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, saj midva se še tudi spravljama na dopust. Se boma čule in zmenile.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:28:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Hja, in kaj bomo?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:28:51
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Ja, saj midva se še tudi spravljama na dopust. Se boma čule in zmenile. jupi !!!!!!!! Torej od druge polovice septembra pa res lahko začneva Tako da draga moja, en mesec si še privošči počitka, potem greva pa migat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:29:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Uuu, jaz bi se tudi uštlila to k vama pomoje....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:35:51
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, Arwenko, ni problema. V Top-Fitu imajo vadbo za nosečke, ki se začne septembra. Se bomo zmenile, pa hodile skupaj. FIT NOSEČNICA vodena vadba za bodoče mamice pod strokovnim vodstvom 8 obiskov, velja 60 dni 34,50€ + članarina in kartica 16€
< Sporočilo je popravil urskaf -- 12.8.2010 14:38:32 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:38:10
|
|
|
|
lidik
|
urskaf kaj to je ponavadi 1-krat na teden, ali 2-krat ali kako?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.8.2010 14:39:19
|
|
|
|
urskaf
|
Mislim, da 2x, sam nisem čist ziher. Jst bi hodila 1x na teden. Itak ti velja za 8 obiskov v roku 60 dni.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?