Tinky -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (27.3.2010 7:54:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Verjetno zato, ker me je največ in o tem precej govorim user posted image jaz sem to razumela, da si v živo preudarna, mirna, se ne izpostavljaš... imam prav mojcek? še to, tiste ki ste me spoznale v živo... sej v bistvu samo ene par... sem to kar sem na forumu? ja, maš prav. pa pokažeš, ko si ved,a pa ko si slabe volje - skratka, bi te ocenila tukaj enako. umpa - ne, ti si pa v živo noro bolj zadržana, človek je presenečen, kako se nazaj držiš. saj daješ pripombe tu in tam, ampak mimiko, gibanje - bi pa človek pričakoval osebo, ki ful gestikulira, pa na naših srečanjih nisi... Ma o Umpi ni vredno sploh zgubljat besed [sm=smiley36.gif] Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi ure in ure čvekala po telefonu in še vedno imela kej za povedat. Ta mala te zna spravit v dobro voljo, ko si žalosten in te kdaj pa kdaj spravit ob živce. Ona je moja ljubimka, je prva moja jutranja misel in zadnja pred spanjem.[sm=smiley1.gif] Zdej imava krizo, ker imam pokvarjen telefon, ampak čaki čaki, april je pred vrati, pa simobil ponuja 201 minuto zastonj čveka v druga omrežja [sm=jezicek.gif], pa še dobro, da so SMS zastonj, pismo sej ni čudno, da mi je šel telfon falit![sm=smiley1.gif] T.V.T.T.T.B [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|