Netta -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (27.3.2010 13:54:21)
|
živjo, po dolgemmmmmmmmmm času sem vas prišla malo pozdravit. smo še živi, zdravi hvalabogu tudi, le čas tako teče, da je joj. danes je eden redkih dni, da oba mala ob istem času spita, tako da prav uživam ob kavici in malo brskam po netu. res je kar pestro imeti dva tako mala otroka doma in če vam povem da hodim ob 20h zvečer skupaj z ano spat, potem povem vse ane:))) nimam vas čas brat, žal...le na hitro sem vas preletela. upam da ste ok, da uživate s svojimi otročiči in da vam obdobje trme še ni pokazalo vseh zob..no pr nas jih je že;((( sicer pa se je sedaj končno začelo lepo vreme in smo povečini zunaj, včeraj nabrali celo zelenje in bomo danes butarco delali za ano, uf to bo smeha ko bo pometala okrog sebe z njo:))))) zimska - sprašuješ za kile...jaz sem sedaj po drugem porodu kilo v minusu, ampak mi jih je še od ane 4 ostalo....tako da še ene 3 dam dol pa bom na stari teži pred obema nosečnostima...ampak jaz niti približno nisem nikoli bila taka suhica kot ti...daj času čas, saj si komaj rodila. srečanje - iiiiiiii kak ste luštne...sem se prav spomnila letos za materinski dan kako smo se lani ob istem času imele luštno in so naši mali kobacali okrog miz in stolov...:)))) almera - jupiiiiiiiiiiii, vidim da pričakuješ...čestitke!!!!
|
|
|
|