neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka jutro, za nas že od 6. Punci norita že celo jutro, pa samo kregata se, a je kaj v zraku? Welcome, tako je pri nas že kar nekaj časa, da popeniš!!! No, mi smo si ogledali še en lepo konec SLO in sicer SG. Nam je bilo precej vroče, saj je bilo okoli 16 C. Zbor tekmovalcev je bil ob 12.30, s tekmo so začeli ob 14.00. Točni kot švicarska ura. Malo pred drugo postavitev ekip, nato himna, sem kar pojokcala, ko sem videla vso to mladino, kako lepo stoji in posluša. Potem pa nekaj telebanov vse pokvari, ko na koncu himne zaploska. Halo???? In to odrasli ljudje. Sara je tekmovala v kategoriji -40 kg, mislim, da jih je bilo 11 ali pa 9. Ne vem, ampak malce smole je imela, saj jo je računalniški žreb določil za eno tekmo več s še eno tekmovalko. Tekmo je sicer izgubila, se ji vidi, da ji manjka tekmovalne kilometrine, jo moramo večkrat kam odpeljat, da bo dobila občutek. Ker je bilo toliko tekmovalk, repasaža ni bilo. Tole zadnje se mi sploh ne zdi fair, ker njena sošolka v kategoriji -57 kg, je imela samo 4 nasprotnice in je seveda imela borbo z vsako in s tem veliko večjo možnost dobre uvrstitve. Sara pa je imela samo eno borbo. No, počasi se bomo naučili vseh pravil. Tako da uradne razglsitve (ob 19 uri) nismo počakali, ampak pičili domov, je šibal dragi na nogomet. Po 15 minutah mene prešine, da manjkata dve bundi - moja in Anina. Obrnemo in gas po njih. HB smo jih dobili, zbrcane na tla, v drugo vrsto. Seveda smo naredili obvezen ovinek, katera ugane kje smo se ustavili???
|