|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 15:34:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
21.3.2010 17:03:01   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Evo ravnokar sem izmerila punci, Zoja je pri 4,5 letih velika 101 cm in ima 13,3 kg, Natka pri 20 mesecih pa 79 cm in 8,6 kg. Natka se sploh ne pusti da jo stehtam, noče in noče stopit na tehtnicouser posted image

Aleksander je nekaj časa z veseljem hodil na tehtnico - smo jo imeli v dnevni sobi, porinjeno pod mizico, pa jo je potegnil in ven stopal gor in dol, ko je videl številke (je namreč digitalna) - zdaj ko je baterija prazna, ga je pa minilo user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
21.3.2010 17:06:04   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Karamela - saj Bor se je na sestrično tudi že navadil, ker jo pogosto vidi. Zadnjič na enem RD sem imela pa eno dojenčico v naročju, pa je imel najprej še toleranco, potem je pa tudi pogledati nisem več smela.

Tako je dragi preizkušal malega, ko smo imeli na obisku družinico s nekajmesečno punčko. Nekaj časa je moj malčico pestoval in je mali samo kukal, ampak ko jo je prepustil mamici, se Aleksander ni več ločil od očija - zasidral se mu je v naročju (kar sicer nima navade) in ga ni spustil user posted image

Takole, uspela sem posesat in nabrat žehto, posoda se tudi pere, muffini so spečeni ... končno se lahko mal usedem user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 578
21.3.2010 17:43:17   
3jeMi
... ura je 17.40 in naš Junior že spi nočno spanje... zakaj?... ker lump ni hotel odspati popoldanskega spanca... jp... pa tudi ven ni hotel, ker se mi je že ves napravljen tuleče vrgel ob tla in nema izlaza... potem smo se pa tule zabavali... prejle pa prime očka (tako kot vsak večer), ga odvleče v kopalnico zobe umit in potem po ritualu v posteljo... še vrat nisem ornk zaprla, je že smrčal... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.3.2010 17:47:06   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

1... hmmm, hmmm... si mi dala krasno idejo, da bi mojemu to knjigo podarim za materinski dan user posted image user posted image user posted image

obstaja tudi vzgoja hčerke?

jp... user posted image user posted image user posted image ... ista avtorja...

http://www.cangura.com/knjigarna/druzina-in-otroci/vzgoja-starsevstvo/Vzgoja_hcera.php

Neposredna povezava do sporočila: 580
21.3.2010 18:36:45   
neboglasnica

jutro, za nas že od 6. Punci norita že celo jutro, pa samo kregata se, a je kaj v zraku?

Welcome, tako je pri nas že kar nekaj časa, da popeniš!!!

No, mi smo si ogledali še en lepo konec SLO in sicer SG. Nam je bilo precej vroče, saj je bilo okoli 16 C. Zbor tekmovalcev je bil ob 12.30, s tekmo so začeli ob 14.00. Točni kot švicarska ura. Malo pred drugo postavitev ekip, nato himna, sem kar pojokcala, ko sem videla vso to mladino, kako lepo stoji in posluša. Potem pa nekaj telebanov vse pokvari, ko na koncu himne zaploska. Halo???? In to odrasli ljudje. Sara je tekmovala v kategoriji -40 kg, mislim, da jih je bilo 11 ali pa 9. Ne vem, ampak malce smole je imela, saj jo je računalniški žreb določil za eno tekmo več s še eno tekmovalko. Tekmo je sicer izgubila, se ji vidi, da ji manjka tekmovalne kilometrine, jo moramo večkrat kam odpeljat, da bo dobila občutek. Ker je bilo toliko tekmovalk, repasaža ni bilo. Tole zadnje se mi sploh ne zdi fair, ker njena sošolka v kategoriji -57 kg, je imela samo 4 nasprotnice in je seveda imela borbo z vsako in s tem veliko večjo možnost dobre uvrstitve. Sara pa je imela samo eno borbo. No, počasi se bomo naučili vseh pravil. Tako da uradne razglsitve (ob 19 uri) nismo počakali, ampak pičili domov, je šibal dragi na nogomet. Po 15 minutah mene prešine, da manjkata dve bundi - moja in Anina. Obrnemo in gas po njih. HB smo jih dobili, zbrcane na tla, v drugo vrsto. Seveda smo naredili obvezen ovinek, katera ugane kje smo se ustavili??? user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.3.2010 18:41:34   
3jeMi
neboglasnica... no, daj obriši si marmelado okol ust... user posted image
za Saro pa user posted image , punca saj bo drugič bolje user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 18:42:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
21.3.2010 18:54:28   
neboglasnica

user posted image user posted image user posted image , samo marmelade nisem polizala, sem si naročila kremšnito s čokolado. Njami....

Je bil pa en tip pred mano in naročil 9 krofov.

Kakšne, gospod?

Z marmelado.

Imamo borovničevo ali marelično.

Z marmelado, kakšne pa :)...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.3.2010 19:20:02   
Majuska

... ura je 17.40 in naš Junior že spi nočno spanje... zakaj?... ker lump ni hotel odspati popoldanskega spanca... jp... pa tudi ven ni hotel, ker se mi je že ves napravljen tuleče vrgel ob tla in nema izlaza... potem smo se pa tule zabavali... prejle pa prime očka (tako kot vsak večer), ga odvleče v kopalnico zobe umit in potem po ritualu v posteljo... še vrat nisem ornk zaprla, je že smrčal... user posted image

je moral biti pa res zmatran, revček mali user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 585
21.3.2010 19:20:33   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image user posted image user posted image , samo marmelade nisem polizala, sem si naročila kremšnito s čokolado. Njami....

Je bil pa en tip pred mano in naročil 9 krofov.

Kakšne, gospod?

Z marmelado.

Imamo borovničevo ali marelično.

Z marmelado, kakšne pa :)...

user posted image user posted image user posted image mislil je marelično, ziheruser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 19:35:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
21.3.2010 19:41:43   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Gr user posted image škoda, da nisem vedela, da ste bili v SG, to je cca 30km stran od nas, pol ure z avtom ni taka razdalja....bi se pripeljali naokrog....šment!! A vse ostalo se zmenimo, to pa se ne moremo...mislim....

Bejbi, mi smo šele včeraj zjutraj izvedeli, da je naša hči prijavljena na državno tekmovanje v judu. Saj sem tule spraševala, kje je najbližje do tja in koliko časa rabimo. Ma ni panike, se bomo že še srečali. Danes je bil itak precej živčen dan, ker take situacije mojo piko čisto podrejo. Ko sem vam pisala o tem, je sedela poleg, da je videla, kaj bom napisala.

Pozabila sem vam povedati, kaj je naredil en mulo: trem nasprotnikom je zlomil roko. Ma da mu **** trenerja, ki ga to uči. Po drugem zlomu bi ga jaz itak diskvalificirala.

Neposredna povezava do sporočila: 588
21.3.2010 19:51:32   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

neboglasnica... no, daj obriši si marmelado okol ust...

JAz sem tudi ravno namazana... Samo je vanilijeva krema s Trojan okoli ust user posted image

jaz sem se ravno najedla solate s krompirjem ... njammmi user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 589
21.3.2010 20:44:23   
neboglasnica
Mi pa gledamo Mazetko pri Mariu...

Ana mi je ravnokar potegnila še zadnji živc iz pete ven, grrrr

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 20:53:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
21.3.2010 20:55:57   
nanka
Rebeca naša tudi, pa vse bi sama, sama oblekl, sama slekla, sama,sama, če pa ne more pa v jok in na tla.

Neboglasnica meni pa ni bilo jasno o kakšni vročini ti govoriš, pri nas je bilo 7 stopinj, pihalo pa za pop... smo bili sicer dve uri zunaj, ker sta se naši dve kar ven preselili, ampak prijetno pa čisto nič, sem čisto zmrzjena, bbbbrrrrr, še zdaj me zebe. Sta se prilimali na gugalnici, da ju nisem dol dobila.

Je pa začela Natka ful govorit in to razločno, da jo razumemo, danes je povezala že tri besede.

Joj kakšne lušne slike ste pokazale, iiiiiiiiiiii kako lepo.

Poslušam talente pa kar ne vem kam bi se skrila, svaka jim čas da so se sploh prijavili.

Neposredna povezava do sporočila: 592
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 20:57:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 593
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 20:59:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 20:59:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 595
21.3.2010 21:00:28   
nanka
Mislim štrika, pa folk je čist mim no, a to je talent?

Neposredna povezava do sporočila: 596
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 21:01:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 597
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 21:02:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 21:08:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 599
21.3.2010 21:16:40   
Majuska

Rebeca naša tudi, pa vse bi sama, sama oblekl, sama slekla, sama,sama, če pa ne more pa v jok in na tla.

Neboglasnica meni pa ni bilo jasno o kakšni vročini ti govoriš, pri nas je bilo 7 stopinj, pihalo pa za pop... smo bili sicer dve uri zunaj, ker sta se naši dve kar ven preselili, ampak prijetno pa čisto nič, sem čisto zmrzjena, bbbbrrrrr, še zdaj me zebe. Sta se prilimali na gugalnici, da ju nisem dol dobila.

Je pa začela Natka ful govorit in to razločno, da jo razumemo, danes je povezala že tri besede.

Joj kakšne lušne slike ste pokazale, iiiiiiiiiiii kako lepo.

Poslušam talente pa kar ne vem kam bi se skrila, svaka jim čas da so se sploh prijavili.

odlično, ful je pridna vaša Natka user posted image

meni se zdi, da smo tudi danes imeli nekakšen preskok v napredku. Naš fant namreč zamomlja nekakšen "hvala", ko mu kaj daš .. ne morem verjet, da je to padlo na plodna tla user posted image

pa prvič sem ga videla zlezti na kavč, doma tega ponavadi ni prakticiral, le pri babici user posted image

jaz sem iz banje, še lase si posušim ... jutri vstanem s fantoma, grem na fizioterapijo (za stopala, spet) upam da izvin ne bo motil user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......