Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:17:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - čim več vozite Saro na tekmovanja, ker edino tako se bo navadila na te pritiske. Moja nečakinja je imela včasih ful tremo pred tekmami in bila obsedena s tem, da mora zmagat. Imajo res super trenerja, ki jih vzpoduja ne glede na rezultate (jih tudi brezma pred tekmami, češ da ne smejo divjat po progi, ampak vozit po tehniki) - skratka mala se je ful skulirala, ful športno pristopa k tekmam. Tako da, čim več jo izpostavljajte takim situacijam, ampak brez pričakovanj in brez analiziranja neuspehov (to je trenerjevo delo). Vedno se da najt pozitivno stran vsake tekme. Almera, hvala za nasvet. Še zlasti za zadnjega, ker midva vedno poskušava kao pomagati, kaj bi lahko naredila ipd. scene. Se mi zdi, da tadva mlada trenerja nič ne naredita v tej smeri. Sem danes, ko je Sara obupala in želela takoj domov in se ni pustila pregovoriti, šla kar do trenerke in ji rekla, kaj pa zdaj. Pa jo je odvlekla vstran, kaj sta govorili pa ne vem, pa tudi ne bom spraševala. IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis Naša bučka je pa danes 4 ure spala , od 11 20 do 15 30, HB je še men ratalo 2 ure odsmrčat. Tak nizek pritisk je bil da me je kr skupi vlekl A se ti je nizek pritisk zdel? Ste se pa super naspali! Jaz sem zjutraj z Borom med risankami skoraj zaspala, pa je sine poskrbel, da nisem. Je vedno, ko mi je oči skupaj potegnilo, prišel do mene in me ruknil - mami, ne nina nana Staš je šel pa prej na kahlico in potem ušel ter z nago ritjo in lulčkom dirjal naokoli, kolk se je pa presmejal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:23:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:25:49
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ve ki gledate Talente: Peter Vode je nečak od mojega, pravzaprav sin od njegovega bratranca, ki se valja v denarju.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:26:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:27:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:27:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:28:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:29:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:29:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:32:28
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ajme, ti talenti - pa kje se najdejo ti čudaki - zdaj je ravno ta štrikal Jaz bi temu rekla "Slovenija ima pogum".... sicer sedaj proti koncu jim kar gre,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:35:50
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ve ki gledate Talente: Peter Vode je nečak od mojega, pravzaprav sin od njegovega bratranca, ki se valja v denarju..... A res. OK sej da imajo dost keša se vidi, navijaške majčke, ogromno navijačev ................. A ni to super!!! Kar se mene tiče, bi vsak starš lahko to za svojega otroka naredil - ne glede na denar. Če ima otrok talent, znanje in željo - go for it! talent, znanje, željo - ponavadi zmanjka volje,....potem pa starši pritiskajo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:38:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:38:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ve ki gledate Talente: Peter Vode je nečak od mojega, pravzaprav sin od njegovega bratranca, ki se valja v denarju..... A res. OK sej da imajo dost keša se vidi, navijaške majčke, ogromno navijačev ................. A ni to super!!! Kar se mene tiče, bi vsak starš lahko to za svojega otroka naredil - ne glede na denar. Če ima otrok talent, znanje in željo - go for it! Navijači: tole so sami sorodniki , jih je ogromno. Petrov oče ima npr. kar osem bratov in sester, vsi imajo vsaj po dva, pa tja do pet otrok.... Ma ja, saj ni panike, naj mali uživa.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:39:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Punce, jaz vas zapuščam, službeno delo me čaka... Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:39:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
tale Moj oči ima talent je pa huda reč...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:42:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:42:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:43:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:44:19
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica tale Moj oči ima talent je pa huda reč... A ne, ti res kar solze v oči stopijo! ja, res
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:46:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:47:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:47:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2010 21:49:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 21.3.2010 21:57:14
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ve ki gledate Talente: Peter Vode je nečak od mojega, pravzaprav sin od njegovega bratranca, ki se valja v denarju..... No, ampak sine zna pet, ni kaj! Točno, svaka mu čast ej, pa toliko je star kot naš Matic. Sem Matica vprašala če ima tudi kakšen talent pa je rekel da ja, samo da je skrit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......