|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
21.6.2010 15:43:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
ma jaz sem taka mestna srajca da mi je pri nas na podezelju kar obup tko da te razumem k si se na lj navadla, jaz sem bila skoz v lj,zdaj pa leto dobro ne vec,v bistvu jaz grem cez crno vas in lipe pol mas pa odcep za tomiselj - sm blizu podpeci,a se vedn v obcini ig...kr neki no,brez vsega smo...sej pravm da ni civilizacije pri nas...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

V Tomišlju sva tud lani gledala nepremičnin, ampak se nama je potem zdelo predaleč. V Črni vasi bi bilo fajn, ker sedaj vozi tudi LPP, ampak so bile cene previsoke. Tako da sva pristala na Ižanski. user posted image

ma super da nista sla v tomislej...zal ti bi blo,cist odvisna od avta...brez civilizacije, itak je crna vas bolje k je zdaj se bus,no ce si na izanki - blizu kitajske je pa superuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

katrinka: Jap, Tatalović ima ordinacijo na Viču, na Tbilisijski. Torej misliš kar pravega. Drugače pa hvala za dobre želje. Na padec sladkorja bom tudi jaz pazila, ker že vidim, da mi je včasih enostavno lažje pojest premalo, če mi kaj ni preveč okusno, al bi pa najraje kar preskočila kak obrok, ker nimam več idej kaj pripravit, ali pa je hladilnik izropan ustreznih sestavin. Na srečo imam že 29-ega naslednji pregled, tako da bodo oni preverili kri, da ni kaj narobe v drug ekstrem. ;)

aha, pol sm prav mislila,
ma ta cuker je res zahrbten, sm vidla da si se kr vrgla na to temo tko da ti bos ziher mela vse pod kontrolo...k kolegico so res cist v drug ekstrem spravl - seveda je bila ona kriva za vseuser posted image ja nacrtno si bo skodovalauser posted image

Komaj čakam dekompresijo v sredo. Me prav zanima, kako to zgleda.

jaz sem bom narocila cez ene 2 tedna,tko da najbrz bom prvic - to rundo, sla cez kake tri tedne...uzivaj v sredo...no, ce ti bo sploh vsec ... marsikateri je kr nekiuser posted image

sem videla da ste odprle svojo temo - zelim vam veliko prijetnega cvekanja ... tule bo kmalu 199 stran pa se potem naredi tretji del za nove nosecke - jih je ze kar veliko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
21.6.2010 16:01:38   
katrinka
pardon...cetrti deluser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
21.6.2010 16:08:35   
petrca2507
ma super da nista sla v tomislej...zal ti bi blo,cist odvisna od avta...brez civilizacije, itak je crna vas bolje k je zdaj se bus,no ce si na izanki - blizu kitajske je pa superuser posted image

Sem pa vidla, da najin dvojček paše v katastrsko občino Tomišelj. user posted image   No...ne samo najin, ampak vsi tam. user posted image

Jst sm gledala predvsem na to, da bi bila dobra povezava s centrom. Ker imam službo na lokaciji, kjer nimam kje parkirat. user posted image

za dekompresijo bova z Masho poročale v sredo popoldan. user posted image

Danes sem hotla dat vse plenice in otroške cunje prat. Pa sem si potem premislila, ker se ob takem vremenu bolj slabo suši. Kolk imate kej tetra plenic? Jst mam 20 belih in 15 pisanih. A je to dost, a bo treba še nabavt?

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
21.6.2010 17:34:31   
Anonimen
Danes sem hotla dat vse plenice in otroške cunje prat. Pa sem si potem premislila, ker se ob takem vremenu bolj slabo suši. Kolk imate kej tetra plenic? Jst mam 20 belih in 15 pisanih. A je to dost, a bo treba še nabavt?

Mogoče se pa le ne bom tok hitro poslovila od te temeuser posted image petrca število plenic je odvisno ali boš široko povijala in kok ti bo user posted image polival pri podiranju kupčka. Jaz sem jih imela 30, pa je bilo premalo, tako, da sem jih takoj dokupila, ker sem tamalga široko povijala, pa tud pri kupčkih sem porabila ful plenic, ker je veliko ven metal. Za začetek jih imaš dovolj, potem boš pa videla, ampak načeloma je 30 kom ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4779
21.6.2010 17:51:36   
petrca2507
nax...hvala za odgovor. Se bom zaenkrat sprijaznila s številom, ki jih imam. Če jih bo premalo, bom hitro poslala nekoga v trgovino. user posted image   Sem pa imela namen na začetku na široko povijat, ampak samo z eno plenico, ki je zložena na tretjine. Glede na to, da s tem otročku ne naredim nobene škode (razen sebi dodatno delo), bom probala.

Tako ali tako mi nekaj stvari še vedno manjka. Ampak sta mami in tašča rekli, da naj nikar ne kupujem, ker bosta onidve šle v času mojega bivanja v P to nabavit. Bi rade nabavle v barvi spola, da ne bo vse tako nevtralno. user posted image

Danes sem šla kupit še zadnje dele za mojo previjalno. Ogrodje je že sestavljeno, kupila sem le še material za predale (je stric rekel, da naj počakam dokler nima ogrodja skupaj, da bova vidla kako veliki predali bodo šli noter). Tako da bo do naslednjega tedna previjalna sestavljena. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
21.6.2010 18:00:28   
katrinka

Sem pa vidla, da najin dvojček paše v katastrsko občino Tomišelj. user posted image   No...ne samo najin, ampak vsi tam. user posted image

Jst sm gledala predvsem na to, da bi bila dobra povezava s centrom. Ker imam službo na lokaciji, kjer nimam kje parkirat. user posted image

ja to itak - povezava je pomembna, jz mam 2,5km do najblizjega busa - brez avta enostavn ne gre...user posted image
jz sm mela sreco kar se tice parkinga za sluzbo - kuker ga ces, samo to je bilo ze dolgo nazajuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Mogoče se pa le ne bom tok hitro poslovila od te teme petrca število plenic je odvisno ali boš široko povijala in kok ti bo polival pri podiranju kupčka. Jaz sem jih imela 30, pa je bilo premalo, tako, da sem jih takoj dokupila, ker sem tamalga široko povijala, pa tud pri kupčkih sem porabila ful plenic, ker je veliko ven metal. Za začetek jih imaš dovolj, potem boš pa videla, ampak načeloma je 30 kom ok.

jp, se cist strinjam, pa kaka gre se za pod glavico k spi, pa v vozicek itd...jaz sem mela 20 belih velikih, 20 srednjih,20 malih...pa je slo, sicr se jih pa vsepovsod dobi tko da ce bos rabila res loh dokupis...mi smo siroki+o povijal le 6 tednov, pol pa nic vecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4781
21.6.2010 18:41:17   
Masha_M

Masha...pišeš o geliranih nohtih. Jaz tudi ne razmišljam, da bi si jih odstranila. Moji naravni so zelo tanki, krhki, ... in bi morali biti postriženi čisto na minimum. user posted image   Če bo treba, si lahko v P spilim enega, če bo sploh čas oz. če bodo od mene to zahtevali. Kam si hodiš urejat nohte?

Aha, potem pa le en bom edina bad mama. user posted image Ker mami pravi, da me bodo v P zelo grdo gledali, če pridem z dolgimi nohti. Jaz si jih drugače hodim rihtat v Šenčur in glih jutri se odpravljam tja. Za dekompresijo pa tudi mene firbec matra kako zgleda. Čeprav meni zadnja dva dni (od uvedbe diete) noge bistveno manj zatekajo. Očitno res zna biti kaj na tem, da me je cukr napihnil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4782
21.6.2010 19:39:13   
katrinka
petrca - a si ti v tistih dvojckih k so vsak druge barve - rdec,moder,rumen...user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
21.6.2010 20:43:03   
anajrim
Danes sem hotla dat vse plenice in otroške cunje prat. Pa sem si potem premislila, ker se ob takem vremenu bolj slabo suši. Kolk imate kej tetra plenic? Jst mam

Petrca...jaz sem jih pri pravem imela 20 in je bilo čez glavo dovolj...široko ni bilo treba povijat...polival ni pa nič...bolje da dokupiš kot da nimaš kam z njimi!!! user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4784
21.6.2010 21:19:57   
marjanaj
Glede na to da je odprta nova ema, ali to pomeni, da mamice ne smemo več pisat na tej temi user posted image . Pa sej mam trebuh še vedno tak kot da bi bila v četrtem mesecu nosečnosti user posted image . A to šteje? user posted image user posted image user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  se pridružujem mnjenju MM user posted image  user posted image  user posted image

aglaia pir a? Ccccc... sej najlažje je pa na nekoga drugega krivdo valit user posted image

krti ful fala za novo temo! Ajde, zdej grem pa tja! Papa!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.6.2010 21:29:47   
anajrim
ni bilo mišljeno da ne smete več sem...samo večina vas je izražala željo po novi temi... Dobrodošle vseeno!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
21.6.2010 21:51:22   
candy24
user posted image  user posted image user posted image Vse sem prebrala, pa komentirala... In potem po pomoti zaprla okence (preden sem poslala). Zdaj bi se najraje ustrelila! user posted image  user posted image  user posted image To je zagotovo kazen za to, ker ne prihajam pogosto na RR. user posted image  user posted image  user posted image

Bom se še enkrat potrudila!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
21.6.2010 22:18:07   
candy24
Dober večer,

še malo pa bom šla... V Rim! user posted image Komaj že čakam, ker me včasih že pošteno zaboli, ko me alien brcne. V soboto ponoči sem imela popadke na 20 minut, ki pa so se nato umirili oziroma se niso stopnjevali... Pa trebuh se mi je baje vidno spustil. user posted image V sredo imam spet pregled. Upam, da me bo G pregledala tudi vaginalno, saj me zanima ali sem kaj odprta...

Masha_M - na ZS mi prosim pošlji svoj mail, pa ti bom forvardirala nekaj materiala, ki mi ga je kolegica poslala zate. Ok? user posted image Sem se pa danes zjutraj spomnila na tebe - medtem ko sem jedla ovsene kosmiče z jogurtom in sadjem. Si mi dala zelo misliti s temi jedilniki in s tvojo situacijo. Sploh s tem, kar si napisala glede posledic, ki jih lahko utrpita obadva - ti in otrok. Držim pesti zate!

Kiwa - ne se bat poroda! Pogum! user posted image Pa pridi kdaj na telovadbo na Fužine, kjer vsakič rojevamo in predihavamo popadke - skratka vizualiziramo porod. Meni je to super psihična priprava na porod, ker sem tako kot ti - prvorodka!

katrinka - če smo že pri telovadbi... Boš prišla kaj pogledat?  

Mjav - zaupaj nam svoje podatke, da te lahko dodamo na seznam. user posted image  

Tivoli - v četrtek, načeloma pridem. Upam samo, da nam bo vreme naklonjeno.

tetra plenice - anajrim vam lahko pove kakšna obsedenka sem jaz (sploh z barvnimi/potiskanimi tetra plenicami). user posted image Raje vam ne bom povedala številke koliko jih imam vseh skupaj. user posted image  

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
21.6.2010 22:21:19   
candy24
katrinka - daj razloži nam prosim kakšne so to tetra plenice - velike, srednje in majhne? Jaz nimam pojma o čem govoriš. user posted image Predvidevam, da jaz poznam samo ta velike - to so tiste, ki so namenjene širokemu povijanju?

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
21.6.2010 22:35:39   
amazonka3
Kopiram še k vam, dage to be sraka's mame:

NN je napisala: P.s.: Tivoli - predlagam, da se ob 10-ih do 10.30 dobimo npr. v Čolnarni. V kolikor katera pride kasneje, ker ji ne bi znesel urnik, pokliče katero Srako, da povemo lokacijo kje se (trenutno) nahajamo. Npr. če bomo šle vozičkat. To bolj leti na mamice s "prikolicami" - nosečke bodo itak točne. user posted image

Hawk. Se torej vidimo. Ful mi je všeč drseč urnik.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
21.6.2010 22:40:13   
candy24
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke*  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)         nosečnost           število otrok         spol

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)                   1.user posted image                   0 user posted image               user posted image                    

02.07.2010
user posted image     polhec (25)                   1.user posted image                    0 user posted image               user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)                2.user posted image                    0 user posted image               user posted image          

04.07.2010
user posted image     Kiwa (26)                      1.user posted image                    0 user posted image               user posted image

05.07.2010
user posted image     Kat09 (31)                     1.user posted image                    0 user posted image               user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)                  2.user posted image                    1 user posted image               user posted image        

25.07.2010
user posted image     petrca2507 (29)            1.user posted image                    0 user posted image              user posted image    

11.08.2010
user posted image      Masha_M (28)              1.user posted image                    0 user posted image               user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44)                 5.user posted image                    3 user posted image               user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)                7.user posted image                    5 user posted image                user posted image       
user posted image       ninci                            3.user posted image                    2 user posted image                user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka                    2.user posted image                   1 user posted image                user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                       2.user posted image                   1 user posted image                user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)             1.user posted image                    0 user posted image                user posted image   

30.09.2010
user posted image  
      Tinaaleks                    2.user posted image                   1 user posted image

15.12.2010
user posted image
      Loona (24)                  1.user posted image                    0 user posted image  

< Sporočilo je popravil candy24 -- 21.6.2010 22:43:13 >

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
21.6.2010 23:28:26   
bcljka
da se še jst mal pofočkam glede na to da sm na seznamu user posted image  še vedno 2v1 user posted image  čeprou dons je blo že bliz da bi mogoče romala v porodno... pa ni blo nč iz tega user posted image  sm bla zihr da mi odteka plodna voda ker mi je zvečer neki stekl po nogah pol sm mela pa celo noč in potem še zjutri vložek moker...
izkazal se je po pregledu v P da očitno mi ne odteka plodna voda, test je bil negativen... je blo pa zanimivo ker mi je CTG risal popadke na 5 min do 100 k jih pa jst nism čutla tko da so me poslal domov na čakanje user posted image  popadke sm začela čutt + dobla sm krvav izcedek... bomo vidl kaj bo prinesel torek user posted image

skratka... do naslednjega ponedeljka bo Pika šla 100% vn, sama al pa s pomočjo user posted image

dekompresija - men osebno je bla kr neki! me zanima kako se bo zdela vama... sam je pa res da jst popolnoma nič ne zatekam... ker enim k so zatečene ful paše... poročajta obvezno!

katrinka - kje si ti dubla tud tamale tetra pleničke??... ker jst mam sam velke, bi mela tud kkšne male, sicer bom pa une extra velke tosamine razrezala...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
21.6.2010 23:45:24   
candy24
bcljka - vsak dan grem pogledat k Junijkam, da vidim, če si že šla... user posted image Še malo! Po mojem bo tvoja Pika šla kar sama ven. In to kmalu! Želim ti srečno, ko boš šla... Mogoče pa se srečava v P. user posted image  user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
22.6.2010 6:59:53   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

user posted image  user posted image user posted image Vse sem prebrala, pa komentirala... In potem po pomoti zaprla okence (preden sem poslala). Zdaj bi se najraje ustrelila! user posted image  user posted image  user posted image To je zagotovo kazen za to, ker ne prihajam pogosto na RR. user posted image  user posted image  user posted image

Bom se še enkrat potrudila!

hehe..se ti je rr mascevaluser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

katrinka - daj razloži nam prosim kakšne so to tetra plenice - velike, srednje in majhne? Jaz nimam pojma o čem govoriš.  Predvidevam, da jaz poznam samo ta velike - to so tiste, ki so namenjene širokemu povijanju?

aha, tetra kot tetra - tavelike za siroko povijanje, take k smo mi imeli kot otroci, srednje in male so enake, samo manjse, jaz sem imela najmanjse za umivanje, srednje za vse - za obrisat, za v avto, v vozicek, tavelike za siroko povijanje in za pod glavico k je spala,polivala mi pa ni,se pa strinjam da je lazje dokupit k prevec met - ceprav jih ma moj ful rad k dobr olje od avta ali motorja upijajaouser posted image user posted image user posted image deci...

evo link - jaz sem tu narocila in ful zadovoljna, bom sedaj tudi
so ze zarobljene,pa barvno zarobljene - kao ena barva zato ena za nekaj drugega...jaz nisem prakticirala po barvah,bolj po velikosti...hehe

http://www.recinko.si/tetra-krpice-umivanje-otroka-komplet-p-2338.php

http://www.recinko.si/tetra-krpice-umivanje-otroka-komplet-p-2376.php

http://www.recinko.si/tetra-plenice-p-2344.php

upam da sm v pomoc

brcklja - se pri nas...a dete nece vnuser posted image oglasi se kej....

candy - hvala za seznam...kok je zdaj krajsi k jih je ze tok rodilo...sm kr mal zalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
22.6.2010 8:59:52   
anajrim
tetra plenice - anajrim vam lahko pove kakšna obsedenka sem jaz (sploh z barvnimi/potiskanimi tetra plenicami). user posted image Raje vam ne bom povedala številke koliko jih imam vseh skupaj. user posted image

Sem se namejala do sloz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
22.6.2010 9:08:24   
anajrim
Ojla!

Tetra plenice - jaz tudi poznam vse te velikosti...velike pozmanate itak vse...potem so pa tiste male krpice od tosame ki imajo rumen rob in je kot vrečka za umivanje...meni so bile super...in pa tiste ki jih je 6 v kompletu tudi od tosame so pa velikosti ene četrtine velikih...pridejo prav za kaj obrisat ali pa za v voziček...prodajajo jih pa vse povsod...DM, Merkator, Spar...res povsod...

Bcljka - srečno v P, držim pesti da čim prej mine

Buškolink
a - Bravo za seznam...tudi jaz ne znam tle kaj preveč urejat...verjetno je odisno katere serija Word in pa Internet imamo...ker jaz nekaterih stvari ne morem delat ki jih ostale lahko...SUPER JE!!! Hvala za skrb!

Candy - ti me pa le počakaj..user posted image .bova lahko v P klepetaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sedaj šibam še po zadnje nakupe v DM in Muleer...potem pa lahko končno pripravim torbo za v P...joj pa še modrce moram it dokupit vsaj dva...bom šla v H&M na rudnik gledat...jutri...danes ne bo časa...potem moram pa likat...jej koliko dela me danes čaka...

lep pozdrav vsem

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
22.6.2010 10:22:34   
petrca2507
Jst sm tud včer zvečer napisala en post, potem mi je pa pri oddaji javilo Error. user posted image

masha...men moja mami nič ne teži med nosečnostjo. Pa tud če bi mi kaj rekla, točno ve, da bom naredila kot si sama želim. Zato me raje pusti pri miru. user posted image   Termina za nohte ne bom izpustila, ker sem se jih tako fajn navadila, da sem težko brez. Če bo treba, si bom pač enega spilila.
Jst mam pa cukr čist OK, veliko pijem in mam vseen noge kr fajn otečene. Sicer se pozna, če grem vmes kaj ležat ali ne, ampak hude razlike pa tud ni. Včer sm bla npr. cel dan nekje okrog in sm zvečer komej gležnje razgibala. Me je kr zategoval. user posted image

tetra plenice...tud velike tetrta plenice so različnih velikosti. Od 60 x 60 do 80 x 80. Jst mam vsakih po malo. Ene so čist mejhne, za umivanje obrazka, pol so ene mal večje, pa tud te največje imam vseh dimenzij. To sm šele včer opazila, ko sem pripravljala za pranje.

petrca - a si ti v tistih dvojckih k so vsak druge barve - rdec,moder,rumen...user posted image

Naši dvojčki so: bordo rdeč, mal svetleje rdeč, oranžen in rumen.
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14;nep=2;posr=1;detail=5278687;pic=865239.jpg

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
22.6.2010 10:36:17   
marjanaj
anajrim povej mi nekaj. Kako si ti spravila vonj ven iz ovčk? Mene kar moti to. In potem tudi tamau isti vonj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4798
22.6.2010 11:21:15   
Mjavmjav
Candy nej bo no user posted image Imam sicer ene 4 različne PDPje,... v materinsko so mi napisali 4. 12., ampak na NS so ga pa prestavili na 7. 12. Vmes so mi dali še dva druga.. tako da niti ne vem po katerem bi se orientirala... kar enega izberi user posted image
Nimam še otročk od prej, tako da gre za mojo prvo user posted image .
Za spol pa še nismo povsem prepričani, ampak nekako sumimo, da naj bi bil fantek.
Skratka, frišna user posted image user posted image

bcljka a danes tudi še ni nič? se mi zdi da se še nikjer nisi nič javila, tako da bi se znalo kaj dogajati? user posted image

Em... zdej mam pa eno zelo banalno vprašanje... Tko da me ne napast kot butasto deklino, ampak vzemite v zakup mojo 'frišnost'... torej, bi mi morda ena pojasnila, zakaj naj ne bi imel dolgih nohtov v P?
user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
22.6.2010 11:24:59   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

anajrim povej mi nekaj. Kako si ti spravila vonj ven iz ovčk? Mene kar moti to. In potem tudi tamau isti vonj. user posted image

Ej jaz sem jo sicer oprala in uničilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol sem jo vseeno imala še 2 mleti ampak je bila ful grda...mi je pa potem tašča rekla d naj jo dam kakšen dan fino na sonce pa se razdiši...poskusi...res je da ko sem jo oprala ni več smrdela se mi je pa dlaka čisto skupaj sprijela in je ratala res grda...poskusi najprej z luftanjem na soncu...potem pa če bo še smrdelo...operi na ročno pranje brez ožemanja...poskusi user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?