katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ma jaz sem taka mestna srajca da mi je pri nas na podezelju kar obup tko da te razumem k si se na lj navadla, jaz sem bila skoz v lj,zdaj pa leto dobro ne vec,v bistvu jaz grem cez crno vas in lipe pol mas pa odcep za tomiselj - sm blizu podpeci,a se vedn v obcini ig...kr neki no,brez vsega smo...sej pravm da ni civilizacije pri nas...hehe V Tomišlju sva tud lani gledala nepremičnin, ampak se nama je potem zdelo predaleč. V Črni vasi bi bilo fajn, ker sedaj vozi tudi LPP, ampak so bile cene previsoke. Tako da sva pristala na Ižanski. ma super da nista sla v tomislej...zal ti bi blo,cist odvisna od avta...brez civilizacije, itak je crna vas bolje k je zdaj se bus,no ce si na izanki - blizu kitajske je pa super IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M katrinka: Jap, Tatalović ima ordinacijo na Viču, na Tbilisijski. Torej misliš kar pravega. Drugače pa hvala za dobre želje. Na padec sladkorja bom tudi jaz pazila, ker že vidim, da mi je včasih enostavno lažje pojest premalo, če mi kaj ni preveč okusno, al bi pa najraje kar preskočila kak obrok, ker nimam več idej kaj pripravit, ali pa je hladilnik izropan ustreznih sestavin. Na srečo imam že 29-ega naslednji pregled, tako da bodo oni preverili kri, da ni kaj narobe v drug ekstrem. ;) aha, pol sm prav mislila, ma ta cuker je res zahrbten, sm vidla da si se kr vrgla na to temo tko da ti bos ziher mela vse pod kontrolo...k kolegico so res cist v drug ekstrem spravl - seveda je bila ona kriva za vse ja nacrtno si bo skodovala IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Komaj čakam dekompresijo v sredo. Me prav zanima, kako to zgleda. jaz sem bom narocila cez ene 2 tedna,tko da najbrz bom prvic - to rundo, sla cez kake tri tedne...uzivaj v sredo...no, ce ti bo sploh vsec ... marsikateri je kr neki sem videla da ste odprle svojo temo - zelim vam veliko prijetnega cvekanja ... tule bo kmalu 199 stran pa se potem naredi tretji del za nove nosecke - jih je ze kar veliko...
|