Anonimen
|
Guten Morgen! Jaz sem sicer ful zaspana, ker sem ze od 8 pokonci, ampak sem prisla povedat, da se pri nas stanje umirja in da bom zdaj spet daljse poste nabijala. Hvala amazonka, da si se spomnila name Sem bila pa zdaj 2 dni res down, ker se mi je zdelo, da mi mleka zmanjkuje. Cist sem bila zivcna, kar je posledicno privedlo do tega, da ga je bilo se manj. No, vceraj sem si cez dan po vsakem dojenju komaj nacrpala 30ml skupaj in zvecer se 80, tako da je mala spet jedla vec mojega in nic aptamila (cez dan sem ji dodala 120ml, ki jih je pojedla v susu in spala 6 ur). No, zjutraj sem si scrpala 160 in potem je spila se 20 aptamila. Zdaj je v komi. Itak. Izkusene mamice, kaj to pomeni? A mi kaze da mi bo zmanjkalo al se umirja situacija? Kako ste se vi borile s tem? Aja, se nekaj. V levi je za 30 ml manj kot v desni. Je to ok? Kaj naj naredim? Drugace pa samo pokomentiram kar sem prebrala v zadnjih dneh. Petrca, jaz sem tudi shodila pri 10 mesecih, moja sestra pa se prej. To sem povedala zato, ker mi je smesno, da Lendero daje to v casopis kot da je njena hcerka wunderkind Pa skoz te ze hocem vprasati kje imata vidva hisko, ker skoz govoris, da je sel tvoj delat na bajto. Potem ze ne more biti na drugem koncu slovenije, a ne? Amazonka, kam se selite? Joj, faus! Jaz bi se tudi. Midva sva se pred nosecnostjo razmisljala, da bi se prijavila v tisti program za v Avstralijo (ali Kanado), pa sva si potem premislila, pa mi je dostikrat zal. A bos potem naslednjega v tujini rodila al prides domov? Andrazk, tako se govori! Kar pojdi naslednjic z Masho pa mu povej svoje. Btw, kdaj bosta organizirala jadranje za ljubljanske srake? Zdaj je glih tako primerno vreme ... moj ze zna malo na flasko nahraniti, torej imam cas za eno turo do hvara. Sicer nisem kaj prida jadralka. Sem bila samo enkrat pa se takrat sem cel teden samo skiperja ogledovala in se soncila Katrinka, ne vem kje je ta tatalovic, ampak moja mama je vcasih hodila k enemu na tbilisijsko in je bil grozen! Je imela 3 spontane splave pa ji je komaj takrat naredil UZ, da je videl da ima miome v maternici in ji je rekel, da naj jo da kar ven. Pa je bila stara 38 let! Ni bila zadovoljna z njim. Ziva, kaj pa ti delas na zrc? Madona, ne vem kako se midve nisva ze kdaj srecale. Tvoj moz je delal z mano, ti pa z mojim mozem (ocitno) pa nic od tega. Candijin dragi pa zapusca zrc, ampak ko se bosta kaj dobivale me obvestita. Bom se jaz prisla. Bojda je tisti novi lokal (LP al kaj je) ful v redu. Sicer mi je pa fino, da moj tam dela. Imam vedno kje za parkirati v mestu. Candy, danes gremo na kosilo k tasci. Bom tasta obvestila o tvojem citiranju. Ziher se mu bo ful fajn zdelo. Sem se pa ful smejala, ko si napisala kaj B studira. Ko sem te vprasala sem ze hotela napisati, da upam, da ni kak filozof. Meni je ta filozofija ena smesna scena. Je pa res, da si mogoce ne predstavljam cisto dobro, ker je nikoli nisem imela, ker sem sla v 3 letniku gimnazije v tujino in sem potem imela tudi mednarodno maturo. Brez slovenscine. Zato pa ne znam pravilno vejic postavljat. In zdaj najbolj smesna stvar. Tasca je pa priznana lektorica, ki je delala za ful revij in je lektorirala miljone knjig in se zdaj v penziji to dela. Tast pa filozof. Meni pa je oboje kr neki. No, mogoce se zato tako trudita okoli mene. Da jima vnukinje ne prepricam, da je oboje kr neki Uuuu, check me out. Spet nabijam. Ajm bak! Lepo se imejte. Jaz pa se kaj pridem.
|