Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 14:20:47
|
|
|
|
neka_noč
|
Uletavam v temo, pojma nimam kaj trenutno "klofate" - bom prebrala (sem dve strani nazaj) obljubim.... Tako. Mali Žak spi, jaz pa hitro k vam na rr. Včeraj smo imeli kontrolni UZ kolkov in so bp. Danes ima "veliki" zaključek v vrtcu, jutri praznuje svoj roj.dan (sicer ga ima 24.), v sredo ponoči naj bi šli na morje pa sem si premislila - ravno zaradi svojih vnetih ušes. Je sicer boljše. Zelo boljše, a ne bi rizkirala z dvema mulcoma sama na morju bogu iza leđima. Tako vam bom še nekaj časa težila. Ha ha. No, ne ves čas. Občasno. Mislim in upam tudi, da dočakam še kakšno novo rojstvo novega srakoperčka. Sicer vem, da smetim temo nosečk, a nisem edina. Ne morem vas zapustit. Čakam pa tudi, da se katera opogumi in odpre novo temo ljubljanske srake. Saj bo to, ne? Da vas potem ne iščem bog ve kje po rr... Skratka. Mi smo ok. Včeraj me je Saša pošteno namočilo pri zlaganju vozička in ne morem si mislit kako je bilo šele tebi. Sem potem v ordinacijo klicala, da "rahlo" zamujamo. Je bilo vse ok. Glede na to, da bom še tu v Lj. te še kaj pokličem, tebe Candy pa tudi, da mi prej ne pobegneš rodit - ti moram prinest še lončke. In pa Anajrim kaj se pa delaš fino in si ne naročiš ledene kave - si tako ostala brez in si se samo slinila, ko si naju gledala požruhinje kako sva se basale. No, drugič ledena kava. Glede Tivolija - jaz bi tud. Samo ne vem kdaj ste se že kaj menile. Moram pogledat/prebrat. Sem ZA. Upam le da bo vreme ok - to zdaj je katastrofa. No, grem brat. Nimam več kaj nakladat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 14:45:46
|
|
|
|
neka_noč
|
Aglaia sama se tudi "izobražujem" (trači) pri frizerju. Tako sem potem vsaj malo na tekočem. Sem izpadla včasih ko z marsa ko kaj nisem vedela. A Nuša Drašček je noseča? Hudo! NIsem vedela. Vidiš, zdaj bom prišla k svoji frizerki že "prosvetljena". Masha ti imaš res obupno nizek pritisk! Ti ga tvoj nikoli nič ne dvigne? Moj zna vsake toliko časa - ga imam potem 200! Upam, da ti bo cuker ok. Držim pestke. Petrca sem te pofrendala na fb-ju. Saj si to ti, ne? Đizus (hvala Agalia za ta izraz) men ni pomoči! Še koga frendam ne vem. Včasih. Od moje prijateljice hčerka je shodila pri 8,5 mesecih. Me je skoraj kap, ko sem jo videla! Malo bogo dete na nogah! Je pa ni nič forsirala. ..... trapasto bom zaključila, ker moram it, imela pa sem še en klic... se še oglasim drugič.... Lepo bodite bejbe!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 14:50:33
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M petrca: Časovno bova morda res istočasno, samo še bo sreča dala gremo mi v Postojno. :) Aja, pa zaj***** sem. Šolo za starše imam danes, ne včeraj, tako da bom šele danes vprašala če mi priporočajo dekompresijo in se ti tudi zato včeraj nisem nič javila. Sej bi šla jst tud verjetno v Postojno, če ne bi imela poznanih v Ljubljanski P. Glede kompresije, ni panike. Se sploh ne mudi. črpalka...jst sm jo že zdej nabavla, da ne bo moj dragi zmedeno skakal po štacunah, mi pošiljal MMS-e, če je to to, in podobno. Kupila sem jo pa predvsem zato, če bi imela preveč mleka in bi blo treba črpat, al pa če bi bile moje joške preveč boge za dojenje. IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Petrca sem te pofrendala na fb-ju. Saj si to ti, ne? Đizus (hvala Agalia za ta izraz) men ni pomoči! Še koga frendam ne vem. Včasih. Ja, pravo si pofrendala. Zdej grem pa mal ven. Peljem pse v Koseški gozdiček po klope + v potoček zraven (Gradaščica al kaj je že), da bosta potem spet cel popoldan spali. Bogi revci imata zdej čist podrt urnik, odkar sem doma.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 16:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Men nič jasn. Vedno k se dogaja, jaz zamudim. Sicer sem ful na hitr včeraj prebrala, tako da moram še 1x. Ampak mislim, da krtkova ni nič drekca mešala. katrinka teb bi pa rekla samo to, da smo ti večkrat rekle, da si več kot dobrodošla. Če smo pa kak tvoj post ignorirale, pa to ni bilo namerno. Če si nas brala, bi lahko ugotovila, da se nam je večkrat zgodilo, da smo kak post nenamerno spregledale, pa se ni nobena bunila, ker so bili dnevi k so posti leteli en za drugim. verjetno ti pa niso odgovarjale naše teme pogovora, sam sori men se ni dal 24h/dan pogovarjat sam o nosečnosti in smo imele svoje fore. Če bi hotela, bi se komot vključila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2010 17:09:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 17:40:27
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - vsak najde kakšen razlog, zakaj ne kdo ne bi smel zmagat Ampak ta s trebuhom, je pa huda Res si imela prednost S tem trebuščkom si sigurno bolj okretna in spretna, a ne Štos je v tem, da sem že prej vedno vse pobrala. Ampak to ni moj problem, če sta obe psici tko navdušeni nad frizbiji in se maksimalno potrudita. Ja, s trebuhom sem tolk okretna, da namest 45m in več, mečem dobrih 10m manj. kopalke...najbolj praktične so une na štrikce pri straneh. Jst sm edin te letos spravla nase. Pa še potem sem se počutila, kot da nimam nič gor, ker se pod trebuh itak ne vidim že nekaj časa.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 18:47:22
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha ne vem zakaj misliš, da bo konec zasebnega življenja? Moje življenje je isto kot prej (no ja, čeprav bi bila raje v službi kot doma) in malega povsod s sabo jemljem. Previjeva in nafutrava se pac tam kjer sva. To je to. Brez kompliciranja. In se imava super! marjanaj: Sej glih zato, ker vem, da ne bo konec zasebnega življenja in se temu res želim izogniti. Samo če se bo samo izključno dojil, grem lahko stran od njega samo za 2-3 urce, kar zna biti včasih malo premalo. Seveda greš lahko tudi za cel dan, samo to večinoma potem pomeni futranje po flaški in mi ta ideja ni najbolj všeč (ne pa da sploh popolnoma zavračam), tako da če se da bi raje kako drugo opcijo poskusila. A tukaj kakšna mamica (ali novopečeni očka) otročku dodaja svoje mleko po žlički ali kozarčku? neka_noč: Uf, naj se ti ušesa hitro pocajtajo, da boste lahko uživali na morju. Poskušam se spomnit katera (če sploh katera) ima zdajle v kratkem rok, pa mi nobena ne pade na pamet. :( Pritisk imam pa od nekdaj nizek. Me mnogo ljudi vpraša, če mi je to v/zaradi nosečnosti padel, a je na srečo ostal enak kot prej. Če bi mi še padel pa res ne vem kako bi živela. petrca: Uf ja, jaz tudi že dolgo več ne vidim nazvdol. Samo čutim še kaj. Prav beden feeling je. Včasih se še vedno neumno zvijam in upam, da bom kaj videla od strani, a ne gre niti to. Imam pa tudi jaz na srečo ene stare kopalke na štrikce in mislim, da bom kar to ponucala. Drugače je pa z mojim cukrom takole: sestra pri ginekologu je rekla, da naj nič ne kličem (sem izrecno vprašala, če je predhodno preverjanje potrebno), samo narišem se tam katerikoli delovnih dopoldan od 7h naprej. In tako sem bila sestradana tam malo nekaj čez 10, sem čakala sto let na sprejem, nakar mi sestra pove, da te teste delajo samo vsak dan od 7h do 10h. Mamicu jim spalim! Grrrrr!!! In tako zdaj jutri ponavljam vajo, ker je res tako fajn čakat miljon ur na unih trdih klopcah, iskat parkplac okoli Poliklinike, pit tisti gravž in pustit da te špikajo. Mnjah bo že. Zdaj me je jeza že malo minila, prej sem pa pihala kot ris.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 20:15:11
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Drugače je pa z mojim cukrom takole: sestra pri ginekologu je rekla, da naj nič ne kličem (sem izrecno vprašala, če je predhodno preverjanje potrebno), samo narišem se tam katerikoli delovnih dopoldan od 7h naprej. In tako sem bila sestradana tam malo nekaj čez 10, sem čakala sto let na sprejem, nakar mi sestra pove, da te teste delajo samo vsak dan od 7h do 10h. Mamicu jim spalim! Grrrrr!!! In tako zdaj jutri ponavljam vajo, ker je res tako fajn čakat miljon ur na unih trdih klopcah, iskat parkplac okoli Poliklinike, pit tisti gravž in pustit da te špikajo. ti predlagam da si res ob sedmih konec k drugace samo na sprejem cakas eno uro,sej pol se nekako gre...so pa res une klopce obupne...glede parkinga - o vem ja,skacem po porodnisnici ze mesec in pol in sovrazim iskanje parkinga - se garazna je polna bom tudi jaz jutr spet na unem koncu IZVIRNO SPOROČILO: nax05 katrinka teb bi pa rekla samo to, da smo ti večkrat rekle, da si več kot dobrodošla. Če smo pa kak tvoj post ignorirale, pa to ni bilo namerno. Če si nas brala, bi lahko ugotovila, da se nam je večkrat zgodilo, da smo kak post nenamerno spregledale, pa se ni nobena bunila, ker so bili dnevi k so posti leteli en za drugim. verjetno ti pa niso odgovarjale naše teme pogovora, sam sori men se ni dal 24h/dan pogovarjat sam o nosečnosti in smo imele svoje fore. Če bi hotela, bi se komot vključila. a se kdo buni...ne vem kdo bi bil loh to...sicr pa - ce bi bilo ze tako je logicn da se nobena ni bunila k vasa skupina se je dobro razumela in je blo vse ok, ce je pa druga kaj vprasala ali prosila je blo pa drugace,pa malo tezje se je vkljucit v vase pogovore k ne ves tocn zakaj se gre,ker pa je tema ljubljanske nosecke smo mnoge pricakovale tudi kak odgovor na to temo...ampak najbrz smo se zmotile
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 20:26:25
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 dekompresija - tudi jaz ne opazim nekih bistvenih učinkov; je telovadba dosti bolj učinkovita kaksno telovadbo pa imas - a ti pomaga pri nogah mogoče,moje so zacele zatekat pa se bojim da bo spet tako grozno kot prvic...do dekompresije pa imam se nekaj casa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 20:27:10
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ti predlagam da si res ob sedmih konec k drugace samo na sprejem cakas eno uro,sej pol se nekako gre...so pa res une klopce obupne...glede parkinga - o vem ja,skacem po porodnisnici ze mesec in pol in sovrazim iskanje parkinga - se garazna je polna bom tudi jaz jutr spet na unem koncu Hvala za nasvet. Jutri bom vsekakor bolj zgodnja. :( Če boš imela kaj časa preveč pa lahko morda preko ZS izmenjava cifre in se dobiva na kakšni kavici (če se slučaaaajno uspeva časovno uskladit).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 20:30:20
|
|
|
|
neka_noč
|
Drage moje srake ; NE SE KREGAT, ok? Masha moj je enkrat dajal najinemu prvemu sinu moje mleko po žlički in je takrat mali skoraj znorel. On je bil mali požrušček in ni bil zadovoljen z žličko. Je hotel/zahteval joško. Drl se je kot pri norcih. Problem sva imela tudi s tem, da ni hotel/ni znal/je zavračal stekleničko. Jedel je samo in izključno po oz. iz joške. Tudi veliko kasneje, ko naj bi prešel na drugo stekleničko (ne na cucelj), ni znal vleči. Mislim, da je vse odvisno od otroka. Tudi z Žakom se trudim po steklenički s čajčkom. Tega mu dodajam samo kadar je zelo vroče, ker sicer mi je stalno visel na joški. Pa je tudi problem. Ni navdušen nad njo, a zna vsaj potegnit iz nje. Imam pa NUK-ovo, ker je oblikovana po bradavici, ter mora vlečt - sesalni refleks. Vem pa tudi npr. za primer iz Nemčije, ko dajejo malim dojenčkom piti po kozarčku (starim 2 meseca!). Nisem dovolj pametna, a mislim, da je odvisno od otroka. Črpalka - sama imam sposojeno AVENTOVO ISIS (kot jo ima Marjanaj) in mi je zakon. Črpam si stalno, ker imam preveč mleka oz. mi mali spušča obroke (ponoči) in si sčrpam takoj - 10 min in je zadeva zaključena. Mi nič ne odpade roka. Gre hitro. Je pa res, da zahteva (morda) malo spretnosti, da vakum "zagrabi" na pravem mestu in potem teče bp.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 20:32:57
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ti predlagam da si res ob sedmih konec k drugace samo na sprejem cakas eno uro,sej pol se nekako gre...so pa res une klopce obupne...glede parkinga - o vem ja,skacem po porodnisnici ze mesec in pol in sovrazim iskanje parkinga - se garazna je polna bom tudi jaz jutr spet na unem koncu Hvala za nasvet. Jutri bom vsekakor bolj zgodnja. :( Če boš imela kaj časa preveč pa lahko morda preko ZS izmenjava cifre in se dobiva na kakšni kavici (če se slučaaaajno uspeva časovno uskladit). ufff rade volje a jaz morm biti v porodnisnici ob enajstih k bos ti ze konec, prej pa morm se mojo princesko v varstvo pelat,drugace pa kak drug dan ni panike, sedaj smo en avto konc prodal in mozevega registriral,tako da sta spet dva avta pri bajti kar pomeni da moji riti ni vec treba gniti doma
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 20:37:33
|
|
|
|
Masha_M
|
neka_noč: Poznam še enega takega črmlja, ki noče flaše, noče dude, noče žlice, noče kozarca. On hoče bradavico pa pika. Bomo torej raje počakali in videli, če bomo tudi mi kasirali takega "tirana" in šele potem kupovali naprej. katrinka: Pa drugič. ;) No worries!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 21:11:30
|
|
|
|
anajrim
|
Ej babe...evo mene iz Avstrije... Sem ful vesela ker sva res dobila vse kar sva šla iskat...denar je pa kar letel... Zdaj se ma čisto urujena...pa še vse me tišči spodaj pa ful boli med nogami...eh ja se vidi da se vse skupaj naglo približuje sem že 37t in 2 dni...jej bo hitro... Tivoli...zakon upam da se nam uspe dobiti en dan ko ne bo dežja... Neka noč - ja kaj češ še danes vidim belo kavo... Sem pa ti poslala ZS... Candy - le pridi v tivoli če boš še 2 in 1, upam da se še kaj vidimo s trebuhi Gotovo sem veliko pozabila...no ja sem utrujena da je kej...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 22:00:53
|
|
|
|
neka_noč
|
Anajrim sem ti poslala ZS (odgovor) in pofrendala na fb.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 22:01:22
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: candy24 dekompresija - tudi jaz ne opazim nekih bistvenih učinkov; je telovadba dosti bolj učinkovita kaksno telovadbo pa imas - a ti pomaga pri nogah mogoče,moje so zacele zatekat pa se bojim da bo spet tako grozno kot prvic...do dekompresije pa imam se nekaj casa Gre za običajno nosečniško telovadbo. Nič posebnega. V Lj jo najdeš na kar nekaj koncih. Menim pa, da na splošno pripomore tudi proti zatekanju. Jaz sem bila konec maja en teden v MB in sem posledično v tistem tednu (izjemoma) izpustila dve vadbi. Ker so mi noge v tistem tednu zatekle, predvidevam, da so mi od tega, ker nisem telovadila, saj nisem nič več fizičarila kot sicer. Ker potem, ko sem šla naslednjič spet na telovadbo, se je stanje v enem dnevu izboljšalo. Glede na to, da zaključujem 38. teden in se mi pri tej vročini gležnji še vedno lepo vidijo, predvidevam da zadeva pomaga. Pa da ne boš mislila, da sem neka suhica. Imam že + 20 (nosečniških) kg! Drugače pa jaz konkretno hodim v ZD Fužine, kjer vadbo vodi Vesna Oven. Ona je sicer medicinska sestra pri eni ginekologinji v omenjenem zdravstvenem domu. Prilagam copy-paste glede telovadbe s spletne strani ZD Fužine: Organizirana je tudi aerobika za nosečnice, ki vključuje telovadbo in vaje sproščanja v smislu priprave na porod. Vadba sedaj poteka v ZD PE Fužine v kleti. Spremenjen je tudi urnik vadbe, in sicer poteka ob ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 19:15 uri ter ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13:45! OBVESTILO: Od junija 2010 naprej je vadba ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13.45, ob sredah pa s pričetkom ob 18.00! Ob ponedeljkih vadbe več ne bo! V času od 05.07. do vključno 15.07.2010 telovadbe ne bo! Aerobiko vodi Vesna Oven, višja med. sestra, tel. 01 54 72 820, email: vesna.oven@zd-lj.si Oprema: športni copati, brisača, voda.
< Sporočilo je popravil candy24 -- 17.6.2010 22:03:45 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 22:31:45
|
|
|
|
anajrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Anajrim sem ti poslala ZS (odgovor) in pofrendala na fb. Videla in potrdila...hvala
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 22:39:22
|
|
|
|
živa
|
candy, glede Racmank (oprosti, pozabila prej) - jaz sem jih kupila pred 4 leti in takrat so bile, se mi zdi, navadne bombažne, ene imam sicer neke eko ali kakšne že, pa so malce trše. Daj mi še enkrat napiši, kaj točno te zanima; skratka, jaz sem zelo zadovoljna, otroka sta bila kmalu suha - palček pri letu in pol, ponoči leto dni pozneje, sredinček pri letu in 9 mesecih podnevi in ponoči, čeprav je revež od 4. meseca zaradi usločevanja nosil pamperske. Pranje mi je pa itak spotoma. Će kam grem, pa navadno vzamem pamperske, da ne tovorim potem mokrih plenic sem in tja. Če boš hodila kaj k tvojemu na obisk v službo, te pa povabim na kavo . Danes sem bila pri G in dobila žegen za , mojega pa seveda ni doma, da ne boste kaj mislile . Jutri imamo 30 metrov od bajte gasilsko veselico. Upam, da je mezinček ne bo imel . Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 23:12:40
|
|
|
|
andrazk
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha potem bo mali bolj po možu, kot po tebi glede na kile, a ne? Torrrrej.... komu ti praviš, da je debel? A? Aa?! Aaa!!!?!?!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 23:14:38
|
|
|
|
živa
|
Aja, candy, pa hvala tudi za lepo sporočilce za rojstvo .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 17.6.2010 23:24:40
|
|
|
|
andrazk
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Masha ti imaš res obupno nizek pritisk! Ti ga tvoj nikoli nič ne dvigne? Pa kaj je to, danes so vas sama grda namigovanja... nc nc nc... Pritiske in dvige vršiva drugačne in drugače. Nič, en pozdravček z morja gor, da se vam obzorje zjasni!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.6.2010 6:54:01
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: candy24 dekompresija - tudi jaz ne opazim nekih bistvenih učinkov; je telovadba dosti bolj učinkovita kaksno telovadbo pa imas - a ti pomaga pri nogah mogoče,moje so zacele zatekat pa se bojim da bo spet tako grozno kot prvic...do dekompresije pa imam se nekaj casa Gre za običajno nosečniško telovadbo. Nič posebnega. V Lj jo najdeš na kar nekaj koncih. Menim pa, da na splošno pripomore tudi proti zatekanju. Jaz sem bila konec maja en teden v MB in sem posledično v tistem tednu (izjemoma) izpustila dve vadbi. Ker so mi noge v tistem tednu zatekle, predvidevam, da so mi od tega, ker nisem telovadila, saj nisem nič več fizičarila kot sicer. Ker potem, ko sem šla naslednjič spet na telovadbo, se je stanje v enem dnevu izboljšalo. Glede na to, da zaključujem 38. teden in se mi pri tej vročini gležnji še vedno lepo vidijo, predvidevam da zadeva pomaga. Pa da ne boš mislila, da sem neka suhica. Imam že + 20 (nosečniških) kg! Drugače pa jaz konkretno hodim v ZD Fužine, kjer vadbo vodi Vesna Oven. Ona je sicer medicinska sestra pri eni ginekologinji v omenjenem zdravstvenem domu. Prilagam copy-paste glede telovadbe s spletne strani ZD Fužine: Organizirana je tudi aerobika za nosečnice, ki vključuje telovadbo in vaje sproščanja v smislu priprave na porod. Vadba sedaj poteka v ZD PE Fužine v kleti. Spremenjen je tudi urnik vadbe, in sicer poteka ob ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 19:15 uri ter ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13:45! OBVESTILO: Od junija 2010 naprej je vadba ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13.45, ob sredah pa s pričetkom ob 18.00! Ob ponedeljkih vadbe več ne bo! V času od 05.07. do vključno 15.07.2010 telovadbe ne bo! Aerobiko vodi Vesna Oven, višja med. sestra, tel. 01 54 72 820, email: vesna.oven@zd-lj.si Oprema: športni copati, brisača, voda. ja v fuzinah je fajn,v prvi nosecnosti mi je uspelo iti parkrat,sedaj pa bolj ne - sej ce ne bi bilo tok komplikacij v nosecnosti bi mi najbrz se ratal, da se ti vidijo sedaj gleznji je po mojem res zahvala pridni telovabi,k mojih prvic nisi videl ze pri 24tednu,sedaj mnogo bolje a jih ze vidim kako bodo nagajal-pa se krci ponoci so se zacel...tko da morm nekaj spacat skupi,morm se malo z mojim uskladit da bo varuska da odpeketam kej v fuzine hvala za info - sm na njih cist pozabla drugace pa je pr nas taka megla da se nic ne vidi - a jo kera rab,jo mamo kuker hocte - prekleto mocvirje upam da se spoka stran k bom sla od doma...bi kej sonca rada vidla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.6.2010 7:10:46
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro Jaz sem danes bolj zgodna, ker kmalu odhajam v službo na obisk. Pa ne zato, ker pogrešam sodelavce, ampak ker grem zapirat račun za s.p. Pa grem najprej na kavo z našimi, potem pa vse ostalo uredit. katrinka...dvomim, da boš že zjutraj zagledala sonce. V LJ je npr. oblačno, na Jesenicah je zjutraj celo rahlo deževalo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.6.2010 7:17:00
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 katrinka...dvomim, da boš že zjutraj zagledala sonce. V LJ je npr. oblačno, na Jesenicah je zjutraj celo rahlo deževalo. o fuj k pr nas je vedn turoben k je v lj ponavad lepo...sm bla optimisticna,ocitn prevec,upam samo da ne bo dezevalo k bom v P da gre moja mami loh mal na sprehod z malo sej za vikend je pa dez napovedan a ne...jupi...se ta sok
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......