Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj masha ne vem zakaj misliš, da bo konec zasebnega življenja? Moje življenje je isto kot prej (no ja, čeprav bi bila raje v službi kot doma) in malega povsod s sabo jemljem. Previjeva in nafutrava se pac tam kjer sva. To je to. Brez kompliciranja. In se imava super! marjanaj: Sej glih zato, ker vem, da ne bo konec zasebnega življenja in se temu res želim izogniti. Samo če se bo samo izključno dojil, grem lahko stran od njega samo za 2-3 urce, kar zna biti včasih malo premalo. Seveda greš lahko tudi za cel dan, samo to večinoma potem pomeni futranje po flaški in mi ta ideja ni najbolj všeč (ne pa da sploh popolnoma zavračam), tako da če se da bi raje kako drugo opcijo poskusila. A tukaj kakšna mamica (ali novopečeni očka) otročku dodaja svoje mleko po žlički ali kozarčku? neka_noč: Uf, naj se ti ušesa hitro pocajtajo, da boste lahko uživali na morju. Poskušam se spomnit katera (če sploh katera) ima zdajle v kratkem rok, pa mi nobena ne pade na pamet. :( Pritisk imam pa od nekdaj nizek. Me mnogo ljudi vpraša, če mi je to v/zaradi nosečnosti padel, a je na srečo ostal enak kot prej. Če bi mi še padel pa res ne vem kako bi živela. petrca: Uf ja, jaz tudi že dolgo več ne vidim nazvdol. Samo čutim še kaj. Prav beden feeling je. Včasih se še vedno neumno zvijam in upam, da bom kaj videla od strani, a ne gre niti to. Imam pa tudi jaz na srečo ene stare kopalke na štrikce in mislim, da bom kar to ponucala. Drugače je pa z mojim cukrom takole: sestra pri ginekologu je rekla, da naj nič ne kličem (sem izrecno vprašala, če je predhodno preverjanje potrebno), samo narišem se tam katerikoli delovnih dopoldan od 7h naprej. In tako sem bila sestradana tam malo nekaj čez 10, sem čakala sto let na sprejem, nakar mi sestra pove, da te teste delajo samo vsak dan od 7h do 10h. Mamicu jim spalim! Grrrrr!!! In tako zdaj jutri ponavljam vajo, ker je res tako fajn čakat miljon ur na unih trdih klopcah, iskat parkplac okoli Poliklinike, pit tisti gravž in pustit da te špikajo. Mnjah bo že. Zdaj me je jeza že malo minila, prej sem pa pihala kot ris.
|