|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
17.6.2010 14:20:47   
neka_noč
Uletavam v temo, pojma nimam kaj trenutno "klofate" user posted image - bom prebrala (sem dve strani nazaj) obljubim....
Tako. Mali Žak spi, jaz pa hitro k vam na rr. user posted image

Včeraj smo imeli kontrolni UZ kolkov in so bp. user posted image Danes ima "veliki" zaključek v vrtcu, jutri praznuje svoj roj.dan (sicer ga ima 24.), v sredo ponoči naj bi šli na morje pa sem si premislila - ravno zaradi svojih vnetih ušes. Je sicer boljše. Zelo boljše, a ne bi rizkirala z dvema mulcoma sama na morju bogu iza leđima. Tako vam bom še nekaj časa težila. Ha ha. user posted image No, ne ves čas. Občasno. user posted image   Mislim in upam tudi, da dočakam še kakšno novo rojstvo novega srakoperčka. user posted image user posted image Sicer vem, da smetim temo nosečk, a nisem edina. user posted image Ne morem vas zapustit. Čakam pa tudi, da se katera opogumi in odpre novo temo ljubljanske srake. user posted image Saj bo to, ne? Da vas potem ne iščem bog ve kje po rr...

Skratka. Mi smo ok. Včeraj me je Saša pošteno namočilo pri zlaganju vozička  in ne morem si mislit kako je bilo šele tebi.user posted image Sem potem v ordinacijo klicala, da "rahlo" zamujamo. Je bilo vse ok.
Glede na to, da bom še tu v Lj. te še kaj pokličem, tebe Candy pa tudi, da mi prej ne pobegneš rodit - ti moram prinest še lončke. In pa Anajrim kaj se pa delaš fino in si ne naročiš ledene kave - si tako ostala brez in si se samo slinila, ko si naju gledala požruhinje kako sva se basale. user posted image No, drugič ledena kava.
Glede Tivolija - jaz bi tud. Samo ne vem kdaj ste se že kaj menile. Moram pogledat/prebrat. Sem ZA. Upam le da bo vreme ok - to zdaj je katastrofa.

No, grem brat. Nimam več kaj nakladat. user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
17.6.2010 14:45:46   
neka_noč
Aglaia sama se tudi "izobražujem" (trači) pri frizerju. Tako sem potem vsaj malo na tekočem. user posted image Sem izpadla včasih ko z marsa ko kaj nisem vedela. A Nuša Drašček je noseča? user posted image Hudo! NIsem vedela. Vidiš, zdaj bom prišla k svoji frizerki že "prosvetljena". user posted image user posted image user posted image  

Masha ti imaš res obupno nizek pritisk! Ti ga tvoj nikoli nič ne dvigne? user posted image Moj zna vsake toliko časa - ga imam potem 200! user posted image
Upam, da ti bo cuker ok. user posted image Držim pestke.

Petrca sem te pofrendala na fb-ju. Saj si to ti, ne? Đizus (hvala Agalia za ta izraz) men ni pomoči! user posted image Še koga frendam ne vem. Včasih. user posted image

Od moje prijateljice hčerka je shodila pri 8,5 mesecih. Me je skoraj kap, ko sem jo videla! Malo bogo dete na nogah! Je pa ni nič forsirala.

..... trapasto bom zaključila, ker moram it, imela pa sem še en klic...   se še oglasim drugič....
Lepo bodite bejbe!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
17.6.2010 14:50:33   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
petrca: Časovno bova morda res istočasno, samo še bo sreča dala gremo mi v Postojno. :) Aja, pa zaj***** sem. Šolo za starše imam danes, ne včeraj, tako da bom šele danes vprašala če mi priporočajo dekompresijo in se ti tudi zato včeraj nisem nič javila. user posted image

Sej bi šla jst tud verjetno v Postojno, če ne bi imela poznanih v Ljubljanski P.
Glede kompresije, ni panike. Se sploh ne mudi. user posted image

črpalka...jst sm jo že zdej nabavla, da ne bo moj dragi zmedeno skakal po štacunah, mi pošiljal MMS-e, če je to to, in podobno. user posted image  Kupila sem jo pa predvsem zato, če bi imela preveč mleka in bi blo treba črpat, al pa če bi bile moje joške preveč boge za dojenje.

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Petrca sem te pofrendala na fb-ju. Saj si to ti, ne? Đizus (hvala Agalia za ta izraz) men ni pomoči! user posted image Še koga frendam ne vem. Včasih. user posted image

Ja, pravo si pofrendala. user posted image

Zdej grem pa mal ven. Peljem pse v Koseški gozdiček po klope + v potoček zraven (Gradaščica al kaj je že), da bosta potem spet cel popoldan spali. Bogi revci imata zdej čist podrt urnik, odkar sem doma. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
17.6.2010 16:56:09   
Anonimen
Men nič jasn. Vedno k se dogaja, jaz zamudim. Sicer sem ful na hitr včeraj prebrala, tako da moram še 1x. Ampak mislim, da krtkova ni nič drekca mešala.

katrinka teb bi pa rekla samo to, da smo ti večkrat rekle, da si več kot dobrodošla. Če smo pa kak tvoj post ignorirale, pa to ni bilo namerno. Če si nas brala, bi lahko ugotovila, da se nam je večkrat zgodilo, da smo kak post nenamerno spregledale, pa se ni nobena bunila, ker so bili dnevi k so posti leteli en za drugim. verjetno ti pa niso odgovarjale naše teme pogovora, sam sori men se ni dal 24h/dan pogovarjat sam o nosečnosti in smo imele svoje fore. Če bi hotela, bi se komot vključila.

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 17:09:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4655
17.6.2010 17:40:27   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
petrca - vsak najde kakšen razlog, zakaj ne kdo ne bi smel zmagatuser posted image  Ampak ta s trebuhom, je pa hudauser posted image user posted image  Res si imela prednostuser posted image user posted image user posted image S tem trebuščkom si sigurno bolj okretna in spretna, a neuser posted image

Štos je v tem, da sem že prej vedno vse pobrala. Ampak to ni moj problem, če sta obe psici tko navdušeni nad frizbiji in se maksimalno potrudita. user posted image  
Ja, s trebuhom sem tolk okretna, da namest 45m in več, mečem dobrih 10m manj.

kopalke...najbolj praktične so une na štrikce pri straneh. Jst sm edin te letos spravla nase. Pa še potem sem se počutila, kot da nimam nič gor, ker se pod trebuh itak ne vidim že nekaj časa. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
17.6.2010 18:47:22   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

masha ne vem zakaj misliš, da bo konec zasebnega življenja? Moje življenje je isto kot prej (no ja, čeprav bi bila raje v službi kot doma) in malega povsod s sabo jemljem. Previjeva in nafutrava se pac tam kjer sva. To je to. Brez kompliciranja. In se imava super! user posted image
marjanaj: Sej glih zato, ker vem, da ne bo konec zasebnega življenja in se temu res želim izogniti. Samo če se bo samo izključno dojil, grem lahko stran od njega samo za 2-3 urce, kar zna biti včasih malo premalo. Seveda greš lahko tudi za cel dan, samo to večinoma potem pomeni futranje po flaški in mi ta ideja ni najbolj všeč (ne pa da sploh popolnoma zavračam), tako da če se da bi raje kako drugo opcijo poskusila.

A tukaj kakšna mamica (ali novopečeni očka) otročku dodaja svoje mleko po žlički ali kozarčku?

neka_noč: Uf, naj se ti ušesa hitro pocajtajo, da boste lahko uživali na morju. Poskušam se spomnit katera (če sploh katera) ima zdajle v kratkem rok, pa mi nobena ne pade na pamet. :( Pritisk imam pa od nekdaj nizek. Me mnogo ljudi vpraša, če mi je to v/zaradi nosečnosti padel, a je na srečo ostal enak kot prej. Če bi mi še padel pa res ne vem kako bi živela.

petrca: Uf ja, jaz tudi že dolgo več ne vidim nazvdol. Samo čutim še kaj. Prav beden feeling je. Včasih se še vedno neumno zvijam in upam, da bom kaj videla od strani, a ne gre niti to. user posted image user posted image user posted image Imam pa tudi jaz na srečo ene stare kopalke na štrikce in mislim, da bom kar to ponucala.

Drugače je pa z mojim cukrom takole: sestra pri ginekologu je rekla, da naj nič ne kličem (sem izrecno vprašala, če je predhodno preverjanje potrebno), samo narišem se tam katerikoli delovnih dopoldan od 7h naprej. In tako sem bila sestradana tam malo nekaj čez 10, sem čakala sto let na sprejem, nakar mi sestra pove, da te teste delajo samo vsak dan od 7h do 10h. Mamicu jim spalim! Grrrrr!!! In tako zdaj jutri ponavljam vajo, ker je res tako fajn čakat miljon ur na unih trdih klopcah, iskat parkplac okoli Poliklinike, pit tisti gravž in pustit da te špikajo. user posted image

Mnjah bo že. Zdaj me je jeza že malo minila, prej sem pa pihala kot ris. user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
17.6.2010 20:15:11   
katrinka

Drugače je pa z mojim cukrom takole: sestra pri ginekologu je rekla, da naj nič ne kličem (sem izrecno vprašala, če je predhodno preverjanje potrebno), samo narišem se tam katerikoli delovnih dopoldan od 7h naprej. In tako sem bila sestradana tam malo nekaj čez 10, sem čakala sto let na sprejem, nakar mi sestra pove, da te teste delajo samo vsak dan od 7h do 10h. Mamicu jim spalim! Grrrrr!!! In tako zdaj jutri ponavljam vajo, ker je res tako fajn čakat miljon ur na unih trdih klopcah, iskat parkplac okoli Poliklinike, pit tisti gravž in pustit da te špikajo. user posted image

ti predlagam da si res ob sedmih konec k drugace samo na sprejem cakas eno uro,sej pol se nekako gre...so pa res une klopce obupne...glede parkinga - o vem ja,skacem po porodnisnici ze mesec in pol in sovrazim iskanje parkinga - se garazna je polnauser posted image
bom tudi jaz jutr spet na unem koncuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

katrinka teb bi pa rekla samo to, da smo ti večkrat rekle, da si več kot dobrodošla. Če smo pa kak tvoj post ignorirale, pa to ni bilo namerno. Če si nas brala, bi lahko ugotovila, da se nam je večkrat zgodilo, da smo kak post nenamerno spregledale, pa se ni nobena bunila, ker so bili dnevi k so posti leteli en za drugim. verjetno ti pa niso odgovarjale naše teme pogovora, sam sori men se ni dal 24h/dan pogovarjat sam o nosečnosti in smo imele svoje fore. Če bi hotela, bi se komot vključila.

a se kdo buni...ne vem kdo bi bil loh to...sicr pa - ce bi bilo ze tako je logicn da se nobena ni bunila k vasa skupina se je dobro razumela in je blo vse ok, ce je pa druga kaj vprasala ali prosila je blo pa drugace,pa malo tezje se je vkljucit v vase pogovore k ne ves tocn zakaj se gre,ker pa je tema ljubljanske nosecke smo mnoge pricakovale tudi kak odgovor na to temo...ampak najbrz smo se zmotile

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
17.6.2010 20:26:25   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

dekompresija - tudi jaz ne opazim nekih bistvenih učinkov; je telovadba dosti bolj učinkovita user posted image

kaksno telovadbo pa imas - a ti pomaga pri nogah mogoče,moje so zacele zatekat pa se bojim da bo spet tako grozno kot prvic...do dekompresije pa imam se nekaj casauser posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
17.6.2010 20:27:10   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ti predlagam da si res ob sedmih konec k drugace samo na sprejem cakas eno uro,sej pol se nekako gre...so pa res une klopce obupne...glede parkinga - o vem ja,skacem po porodnisnici ze mesec in pol in sovrazim iskanje parkinga - se garazna je polnauser posted image

Hvala za nasvet. Jutri bom vsekakor bolj zgodnja. :( Če boš imela kaj časa preveč pa lahko morda preko ZS izmenjava cifre in se dobiva na kakšni kavici (če se slučaaaajno uspeva časovno uskladit). user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
17.6.2010 20:30:20   
neka_noč
Drage moje srake ;  NE SE KREGAT, ok?  user posted image

Masha moj user posted image je enkrat dajal najinemu prvemu sinu moje mleko po žlički in je takrat mali skoraj znorel. On je bil mali požrušček in ni bil zadovoljen z žličko. Je hotel/zahteval joško. Drl se je kot pri norcih. Problem sva imela tudi s tem, da ni hotel/ni znal/je zavračal stekleničko.
Jedel je samo in izključno po oz. iz joške. Tudi veliko kasneje, ko naj bi prešel na drugo stekleničko (ne na cucelj), ni znal vleči. Mislim, da je vse odvisno od otroka.
Tudi z Žakom se trudim po steklenički s čajčkom. Tega mu dodajam samo kadar je zelo vroče, ker sicer mi je stalno visel na joški. Pa je tudi problem. Ni navdušen nad njo, a zna vsaj potegnit iz nje. Imam pa NUK-ovo, ker je oblikovana po bradavici, ter mora vlečt - sesalni refleks.
Vem pa tudi npr. za primer iz Nemčije, ko dajejo malim dojenčkom piti po kozarčku (starim 2 meseca!). Nisem dovolj pametna, a mislim, da je odvisno od otroka.

Črpalka - sama imam sposojeno AVENTOVO ISIS (kot jo ima Marjanaj) in mi je zakon. Črpam si stalno, ker imam preveč mleka oz. mi mali spušča obroke (ponoči) in si sčrpam takoj - 10 min in je zadeva zaključena. Mi nič ne odpade roka. Gre hitro. Je pa res, da zahteva (morda) malo spretnosti, da vakum "zagrabi" na pravem mestu in potem teče bp.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
17.6.2010 20:32:57   
katrinka

Hvala za nasvet. Jutri bom vsekakor bolj zgodnja. :( Če boš imela kaj časa preveč pa lahko morda preko ZS izmenjava cifre in se dobiva na kakšni kavici (če se slučaaaajno uspeva časovno uskladit). user posted image

ufff rade volje a jaz morm biti v porodnisnici ob enajstih k bos ti ze konec, prej pa morm se mojo princesko v varstvo pelat,drugace pa kak drug dan ni panike, sedaj smo en avto konc prodal in mozevega registriral,tako da sta spet dva avta pri bajti kar pomeni da moji riti ni vec treba gniti domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
17.6.2010 20:37:33   
Masha_M
neka_noč: Poznam še enega takega črmlja, ki noče flaše, noče dude, noče žlice, noče kozarca. On hoče bradavico pa pika. user posted image Bomo torej raje počakali in videli, če bomo tudi mi kasirali takega "tirana" in šele potem kupovali naprej. user posted image

katrinka: Pa drugič. ;) No worries!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.6.2010 21:05:05   
candy24
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske srake*  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image      Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image      Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image       Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image       Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image          Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image        Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image       Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image       Peter: 23. 04. 2010
user posted image    nax05 (25)              1.user posted image 0.user posted image          Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image    Aglaia (27)                1.user posted image 0.user posted image        Zoja Sofia: 29.04.2010
user posted image   NATAŠA35 (35)       4.user posted image 3.user posted image          Simon: 21.04.2010                                 

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image        Nika: 25.4.2010 

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image          Tian: 25.4.2010

02.05.2010
user posted image     živa (32)                  3.user posted image 2.user posted image         Jaka: 26.04.2010   

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image              28.05.2010      user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image       Mark: 03.06.2010                             

30.05.2010
user posted image     MaliMišek(29)          1.user posted image 0.user posted image         Gal: 20.05.2010   

31.05.2010
user posted image    krtkova (35)              1.user posted image 0.user posted image          Ema: 28.05.2010                        

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image     Lara Inti: 05.06.2010                   

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image         Jure: 07.06.2010 

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image          Tomaž: 06.06.2010              

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image   

30.09.2010
user posted image  
      Tinaaleks               2.user posted image 1.user posted image

15.12.2010
user posted image
      Loona (24)               1.user posted image 0.user posted image  

< Sporočilo je popravil candy24 -- 17.6.2010 21:08:12 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
17.6.2010 21:11:30   
anajrim
Ej babe...evo mene iz Avstrije...

Sem ful vesela ker sva res dobila vse kar sva šla iskat...denar je pa kar letel...user posted image

Zdaj se ma čisto urujena...pa še vse me tišči spodaj pa ful boli med nogami...eh ja se vidi da se vse skupaj naglo približuje sem že 37t in 2 dni...jej bo hitro...

Tivoli.
..zakon upam da se nam uspe dobiti en dan ko ne bo dežja...

Neka noč - ja kaj češ še danes vidim belo kavo... Sem pa ti poslala ZS...

Candy - le pridi v tivoli če boš še 2 in 1, upam da se še kaj vidimo s trebuhiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gotovo sem veliko pozabila...no ja sem utrujena da je kej...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
17.6.2010 22:00:53   
neka_noč
Anajrim sem ti poslala ZS (odgovor) in pofrendala na fb.   user posted image  

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
17.6.2010 22:01:22   
candy24

dekompresija - tudi jaz ne opazim nekih bistvenih učinkov; je telovadba dosti bolj učinkovita user posted image

kaksno telovadbo pa imas - a ti pomaga pri nogah mogoče,moje so zacele zatekat pa se bojim da bo spet tako grozno kot prvic...do dekompresije pa imam se nekaj casauser posted image

Gre za običajno nosečniško telovadbo. Nič posebnega. V Lj jo najdeš na kar nekaj koncih. Menim pa, da na splošno pripomore tudi proti zatekanju. Jaz sem bila konec maja en teden v MB in sem posledično v tistem tednu (izjemoma) izpustila dve vadbi. Ker so mi noge v tistem tednu zatekle, predvidevam, da so mi od tega, ker nisem telovadila, saj nisem nič več fizičarila kot sicer. Ker potem, ko sem šla naslednjič spet na telovadbo, se je stanje v enem dnevu izboljšalo. Glede na to, da zaključujem 38. teden in se mi pri tej vročini gležnji še vedno lepo vidijo, predvidevam da zadeva pomaga. Pa da ne boš mislila, da sem neka suhica. Imam že + 20 (nosečniških) kg! Drugače pa jaz konkretno hodim v ZD Fužine, kjer vadbo vodi Vesna Oven. Ona je sicer medicinska sestra pri eni ginekologinji v omenjenem zdravstvenem domu.

Prilagam copy-paste glede telovadbe s spletne strani ZD Fužine:

Organizirana je tudi aerobika za nosečnice, ki vključuje telovadbo in vaje sproščanja v smislu priprave na porod. Vadba sedaj poteka v ZD PE Fužine v kleti. Spremenjen je tudi urnik vadbe, in sicer poteka ob  ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 19:15 uri ter ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13:45! OBVESTILO: Od junija 2010 naprej je vadba ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13.45, ob sredah pa s pričetkom ob 18.00! Ob ponedeljkih vadbe več ne bo! V času od 05.07. do vključno 15.07.2010 telovadbe ne bo!
Aerobiko vodi Vesna Oven, višja med. sestra, tel. 01 54 72 820, email:  vesna.oven@zd-lj.si Oprema: športni copati, brisača, voda. 

< Sporočilo je popravil candy24 -- 17.6.2010 22:03:45 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.6.2010 22:31:45   
anajrim

Anajrim sem ti poslala ZS (odgovor) in pofrendala na fb.   user posted image  

Videla in potrdila...hvala

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.6.2010 22:39:22   
živa
candy, glede Racmank (oprosti, pozabila prej) - jaz sem jih kupila pred 4 leti in takrat so bile, se mi zdi, navadne bombažne, ene imam sicer neke eko ali kakšne že, pa so malce trše. Daj mi še enkrat napiši, kaj točno te zanima; skratka, jaz sem zelo zadovoljna, otroka sta bila kmalu suha - palček pri letu in pol, ponoči leto dni pozneje, sredinček pri letu in 9 mesecih podnevi in ponoči, čeprav je revež od 4. meseca zaradi usločevanja nosil pamperske. Pranje mi je pa itak spotoma. Će kam grem, pa navadno vzamem pamperske, da ne tovorim potem mokrih plenic sem in tja.

Če boš hodila kaj k tvojemu na obisk v službo, te pa povabim na kavo user posted image .

Danes sem bila pri G in dobila žegen za user posted image , mojega pa seveda ni doma, da ne boste kaj mislile user posted image .

Jutri imamo 30 metrov od bajte gasilsko veselico. Upam, da je mezinček ne bo imel user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.6.2010 23:12:40   
andrazk
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

masha potem bo mali bolj po možu, kot po tebi glede na kile, a ne?

Torrrrej.... komu ti praviš, da je debel? A? Aa?! Aaa!!!?!?! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
17.6.2010 23:14:38   
živa
Aja, candy, pa hvala tudi za lepo sporočilce za rojstvo user posted image .

(odgovor članu andrazk)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
17.6.2010 23:24:40   
andrazk
Masha ti imaš res obupno nizek pritisk! Ti ga tvoj nikoli nič ne dvigne? user posted image

Pa kaj je to, danes so vas sama grda namigovanja... nc nc nc...  user posted image
Pritiske in dvige vršiva drugačne in drugače. user posted image

Nič, en pozdravček z morja gor, da se vam obzorje zjasni!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.6.2010 6:54:01   
katrinka

Gre za običajno nosečniško telovadbo. Nič posebnega. V Lj jo najdeš na kar nekaj koncih. Menim pa, da na splošno pripomore tudi proti zatekanju. Jaz sem bila konec maja en teden v MB in sem posledično v tistem tednu (izjemoma) izpustila dve vadbi. Ker so mi noge v tistem tednu zatekle, predvidevam, da so mi od tega, ker nisem telovadila, saj nisem nič več fizičarila kot sicer. Ker potem, ko sem šla naslednjič spet na telovadbo, se je stanje v enem dnevu izboljšalo. Glede na to, da zaključujem 38. teden in se mi pri tej vročini gležnji še vedno lepo vidijo, predvidevam da zadeva pomaga. Pa da ne boš mislila, da sem neka suhica. Imam že + 20 (nosečniških) kg! Drugače pa jaz konkretno hodim v ZD Fužine, kjer vadbo vodi Vesna Oven. Ona je sicer medicinska sestra pri eni ginekologinji v omenjenem zdravstvenem domu.

Prilagam copy-paste glede telovadbe s spletne strani ZD Fužine:

Organizirana je tudi aerobika za nosečnice, ki vključuje telovadbo in vaje sproščanja v smislu priprave na porod. Vadba sedaj poteka v ZD PE Fužine v kleti. Spremenjen je tudi urnik vadbe, in sicer poteka ob  ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 19:15 uri ter ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13:45! OBVESTILO: Od junija 2010 naprej je vadba ob torkih in četrtkih s pričetkom ob 13.45, ob sredah pa s pričetkom ob 18.00! Ob ponedeljkih vadbe več ne bo! V času od 05.07. do vključno 15.07.2010 telovadbe ne bo!
Aerobiko vodi Vesna Oven, višja med. sestra, tel. 01 54 72 820, email:  vesna.oven@zd-lj.si Oprema: športni copati, brisača, voda. 

ja v fuzinah je fajn,v prvi nosecnosti mi je uspelo iti parkrat,sedaj pa bolj ne - sej ce ne bi bilo tok komplikacij v nosecnosti bi mi najbrz se ratal,
da se ti vidijo sedaj gleznji je po mojem res zahvala pridni telovabi,k mojih prvic nisi videl ze pri 24tednu,sedaj mnogo bolje a jih ze vidim kako bodo nagajal-pa se krci ponoci so se zacel...tko da morm nekaj spacat skupi,morm se malo z mojim uskladit da bo varuska da odpeketam kej v fuzineuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za info - sm na njih cist pozablauser posted image

drugace pa je pr nas taka megla da se nic ne vidi - a jo kera rab,jo mamo kuker hocte - prekleto mocvirjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
upam da se spoka stran k bom sla od doma...bi kej sonca rada vidlauser posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.6.2010 7:10:46   
petrca2507
Dobro jutro

Jaz sem danes bolj zgodna, ker kmalu odhajam v službo na obisk. Pa ne zato, ker pogrešam sodelavce, ampak ker grem zapirat račun za s.p. user posted image   Pa grem najprej na kavo z našimi, potem pa vse ostalo uredit.

katrinka...dvomim, da boš že zjutraj zagledala sonce. V LJ je npr. oblačno, na Jesenicah je zjutraj celo rahlo deževalo. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.6.2010 7:17:00   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

katrinka...dvomim, da boš že zjutraj zagledala sonce. V LJ je npr. oblačno, na Jesenicah je zjutraj celo rahlo deževalo. user posted image

o fujuser posted image k pr nas je vedn turoben k je v lj ponavad lepo...sm bla optimisticna,ocitn prevec,upam samo da ne bo dezevalo k bom v P da gre moja mami loh mal na sprehod z malouser posted image sej za vikend je pa dez napovedan a ne...jupi...se ta sokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?