|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
6.6.2010 8:46:23   
pupa*81
jutro sračike!

spet se obeta en lep dan (ko da bi trontlja poslušala user posted image ), čakam da se tamala zbudi, pol jo nafutramo in pičimo ven, dokler ne začne sonce nabijat... že učeri sm se z 50ko mazala, k čene bi bla fsa rusa user posted image

anajrim super info glede vročine, sm se že enkrat spraševala, ker sm jst zakuhala na 38, tamala pa mal nad 37 in sm rajš kr počakala da mine - tudi pr meni... ja vem, mal sm mazohista user posted image kje se pa dobi un sirup? najbrž kar v lekarni?

za železo bom še jst recept napisala, glede na to da sm ga mela tudi med nosečnostjo 130 (user posted image ) mal pršutka, mal terančka (s cukrom in vodo, rata k malinovc, da nauš pejana), pa kot je rekla živa še rdečo peso.

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Ocitno sprozam porode vsem razen sebi!!

to je zato ker se nisi sama s sabo pogovarjala user posted image user posted image user posted image

MM bravo za zaspančka user posted image je meni tudi vse drugo, če lahko odspim 4 ure v kosu user posted image

pičiiim, čaw sračke!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.6.2010 8:47:22   
pupa*81
pm, zakaj zmeri pade moj post na novo stran user posted image (še jst mal zvezdice nabijam user posted image )

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.6.2010 12:10:58   
krtkova
Dobro jutro, ravno jem zajtrk!! user posted image

Sej sm vedla, na suh sm bla pametna kot sam hudič, zdej ko mam pa sama otroka, pa kompliciram sto na uro!!user posted image user posted image user posted image  Hvala vsem, ki me mal okregate!!

Sem mela včeri mamo na obisku in vam sporočam njene  ugotovitve; sem popolnoma nesposobna mama in CSD mi bo otroka vzel še ta vikend!!!user posted image user posted image user posted image

Moje napake po mamino:
- premrzla soba v kateri previjam
- preglasen kalorifer
- preveč piha kalorifer
- moderni handling je eno sranje
- patronažne nimajo pojma o otrocih
- otrok se ne zbuja za hranjenje in previjanje (čez dan)
- otroka umivam pregrobo/prenežno (tle se ni mogla čist odločit)
- z otrokom se premalo pogovarjam
- uporaba plenic za enkratno uporabo (a la pampers) je modna muha razvajenih mladih staršev dandanes
- voda za umivanje je premrzla
- dojenje leže je krivo, da otroku mleko zleze v nos
- kako lahko jem surovo sadje in solato (tukaj smo spet pri patronažnih, ki so mi to dovolile)
- moj dragi ne obvlada podiranja kupčka (tukaj moram pripomniti, da sva bila oba že tko znervirana, da je imel res nekaj mini težav naštimat emo v pravi položaj)
- in pri previjanju je grozno, da uporabljam tiste enkratne podloge, jo je ven izmaknila in otrok se je polulal in s tem zmočil celotno oblačilo
- non stop mi je dajala spodnji del bodija nazaj dol, ker da otroka zebe - je vidla da se trese Ema, no jaz tega nism vidla, pa sm zraven stala!!

...in še bi lahko naštevala. Včeraj drage moje srake, sem bila tik pred tem, da ji al eno na go... al jo pa resno prosim, če zapusti stanovanje in se ne vrne nikol več k men!!!  Še nikol nism tok zašvicala med samim previjanjem otroka, še nikol ni tok dolg trajal...Dojila sem "živčno" mleko i otrok je bil čist znerviran.

Kot vidiš Aglaia - tud men se to dogaja!!user posted image

Ponoč (zgodaj zjutraj) smo imeli totalno štalo (za kar moja mama krivi ležeče dojenje); Emi se je zaletelo in je dobila med spanjem v nos strjeno mleko. Začela se je dušiti, v ustih se ji je nabirala gosta slina, ki se je kot sluz ven vlekla... Jst sm mislila, da se bo zadušila. Zraven se je pa tko drla, kot še nikol do sedaj (ja ja, vem, sišali smo prvi orenk jok in zagotovo ne zadnji!!user posted image ). Mene je zagrabla totalna panika, sem zbudila mojga, k ga je katapultiral iz postelje. Najprej sva jo mirila...potem pa se je moj spomnil na aspirator in sva ji parkrat pozaugala iz noska. Medtem, ko je moj šel po aspirator, se je začela Ema umirjati in jst sm mislila, da umira. Prov na jok mi je šlo. 
Potem sem jo nahranila in zaspala je do nekaj čez 11h (5 ur dobrih). Zdaj veste, zakaj šele zdaj jem zajtrk!!

Včeraj nismo šli ven, ker je mene ful bolelo in ta kur... čišča mi še ful lije. Danes bomo pa verjetno le šli!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.6.2010 12:38:42   
lumpa6
oj

še en delavni dan več je za nami, še malo bližje koncu, samo križ me pa čedalje bolj boli, sm si pa pripeljala posteljico in oblačilca za našega dojenčka , posteljico je moj dragi že postavil, jupi

moramo našega Žigata pripraviti na novega člana, da ga sprejme in ve da bo tam njegou bratec spau

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.6.2010 12:42:09   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Dobro jutro, ravno jem zajtrk!! user posted image

Sej sm vedla, na suh sm bla pametna kot sam hudič, zdej ko mam pa sama otroka, pa kompliciram sto na uro!!user posted image user posted image user posted image  Hvala vsem, ki me mal okregate!!

Sem mela včeri mamo na obisku in vam sporočam njene  ugotovitve; sem popolnoma nesposobna mama in CSD mi bo otroka vzel še ta vikend!!!user posted image user posted image user posted image

Moje napake po mamino:
- premrzla soba v kateri previjam
- preglasen kalorifer
- preveč piha kalorifer
- moderni handling je eno sranje
- patronažne nimajo pojma o otrocih
- otrok se ne zbuja za hranjenje in previjanje (čez dan)
- otroka umivam pregrobo/prenežno (tle se ni mogla čist odločit)
- z otrokom se premalo pogovarjam
- uporaba plenic za enkratno uporabo (a la pampers) je modna muha razvajenih mladih staršev dandanes
- voda za umivanje je premrzla
- dojenje leže je krivo, da otroku mleko zleze v nos
- kako lahko jem surovo sadje in solato (tukaj smo spet pri patronažnih, ki so mi to dovolile)
- moj dragi ne obvlada podiranja kupčka (tukaj moram pripomniti, da sva bila oba že tko znervirana, da je imel res nekaj mini težav naštimat emo v pravi položaj)
- in pri previjanju je grozno, da uporabljam tiste enkratne podloge, jo je ven izmaknila in otrok se je polulal in s tem zmočil celotno oblačilo
- non stop mi je dajala spodnji del bodija nazaj dol, ker da otroka zebe - je vidla da se trese Ema, no jaz tega nism vidla, pa sm zraven stala!!

...in še bi lahko naštevala. Včeraj drage moje srake, sem bila tik pred tem, da ji al eno na go... al jo pa resno prosim, če zapusti stanovanje in se ne vrne nikol več k men!!!  Še nikol nism tok zašvicala med samim previjanjem otroka, še nikol ni tok dolg trajal...Dojila sem "živčno" mleko i otrok je bil čist znerviran.

Kot vidiš Aglaia - tud men se to dogaja!!user posted image

Ponoč (zgodaj zjutraj) smo imeli totalno štalo (za kar moja mama krivi ležeče dojenje); Emi se je zaletelo in je dobila med spanjem v nos strjeno mleko. Začela se je dušiti, v ustih se ji je nabirala gosta slina, ki se je kot sluz ven vlekla... Jst sm mislila, da se bo zadušila. Zraven se je pa tko drla, kot še nikol do sedaj (ja ja, vem, sišali smo prvi orenk jok in zagotovo ne zadnji!!user posted image ). Mene je zagrabla totalna panika, sem zbudila mojga, k ga je katapultiral iz postelje. Najprej sva jo mirila...potem pa se je moj spomnil na aspirator in sva ji parkrat pozaugala iz noska. Medtem, ko je moj šel po aspirator, se je začela Ema umirjati in jst sm mislila, da umira. Prov na jok mi je šlo. 
Potem sem jo nahranila in zaspala je do nekaj čez 11h (5 ur dobrih). Zdaj veste, zakaj šele zdaj jem zajtrk!!

Včeraj nismo šli ven, ker je mene ful bolelo in ta kur... čišča mi še ful lije. Danes bomo pa verjetno le šli!

tole tvojo gospo bi pa jaz kratkomalo odslovila in ji lepo povedala da je to moj otrok, da ga bom sama vzgajala in naj ne pametuje, če hoče še na obisk prit, bol prva zamara kot tazadnja

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.6.2010 18:35:55   
amazonka3
Bejbe,

javljam se vam iz porodnišnice.
Rodila danes ob 1.22, Tomažka 3040 g, 51 cm in 33,5 obseg glave.
Nisem strgana, ne šivana, trajalo 3 ure, čisto naravno in brez pripomočkov (razen moža :))
Mali je priden, jaz sem pa kot rožica :)

Mkbk, čestitke od mene!!

Aja, kje pa leži mkbk, a je na oddelku C???
Evo toliko, več pa kdaj drugič.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.6.2010 19:38:50   
pupa*81
amazonka čestitam za sineka in lahek (cojka style) porod user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.6.2010 21:36:36   
Masha_M

javljam se vam iz porodnišnice.
Rodila danes ob 1.22, Tomažka 3040 g, 51 cm in 33,5 obseg glave.
Nisem strgana, ne šivana, trajalo 3 ure, čisto naravno in brez pripomočkov (razen moža :))
Mali je priden, jaz sem pa kot rožica :)

Uauuu, sounds almost too good to be true! Čestitke, pohvale, objemčki in kar je še te pozitivne šare od naju obeh. user posted image Želim vam čudovite prve dneve! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podobne pozitivne stvari tudi za mkbk in njenega malčka! Prav tako od obeh. user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.6.2010 21:39:49   
marjanaj
amazonka! user posted image  Bravo! Čestitam! Pa še fouš sem ti, ker je šlo tako hitro in brez pripomočkov. To ne ve la!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.6.2010 23:01:59   
krtkova
amazonkauser posted image user posted image  Sta pa z mkbk v sosednjih sobah menda.

Po eni strani sm vama tud jst fouš za 51 cm in 3 kile, sam po drugi strani pa niti ne... Majo tud 4 kile svoje prednosti. user posted image

Ema ma pa že par dni prebavne krčke in sploh ne vem kaj sem jedla takega.user posted image user posted image

Smo bili pa danes prvić zunajuser posted image user posted image , smo pospremili mojega do volišča. Jaz letos nism volila, ker mi je do centra iti, z avtom... čist preveč. Sej smo tud brez mene zmagal!!user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
7.6.2010 0:12:59   
živa
amazonka, še tu user posted image . Pa ravno danes sem pozabila na svoj mobitel do večera user posted image , zato nisem javila, oprosti.

In itak sem čisto sesuta, tudi od vročine ... In jutri moram že ob 7h zvleči razbojnika na cepljenje proti klopnemu meningitisu v center LJ, uf ...

Lp,

živa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
7.6.2010 9:47:44   
petrca2507
Končno sem prišla nazaj za računalnik.

Najprej čestitke mkbk za Laro in amazonki za Tomažka. user posted image

katy83...dobrodošla med nami. user posted image

Za mano je lušten, a naporen vikend. Včeraj sem že mislila, da bom dol padla, pa sem se potem nekako pobrala. Se mi zdi, da so dobri rezultati na tekmi naredili svoje. user posted image   Več ali manj so se mi vsi čudili, kako sploh še lahko mečem frizbi s takim trebuhom. No...na koncu se je izkazalo, da to ni ovira pri tem "športu", saj sem kar 2x stala na najvišji stopnički (od 3 prijavljenih disciplin). Pozno popoldan je do mene stopil tudi reporter Večera in me prosil za kratek intervju. Tko da se mogoče še kje na TV pojavim in upam, da ne bom izgledala kot kak sodček. user posted image

Vidim, da več ali manj že vse pridno vozičkate. Jaz lahko zaenkrat to samo opazujem. Se mi zdi, da se čas nikamor ne premakne in imam še celo večnost do DPD-ja.

Včeraj je mojega mal zaskrbelo, kam bomo vso robo dal v avtu. In zdej spet gleda za drug avto.

Ker sem v petek dobila zeleno luč za odhod na morje, bova z mojim v sredo tekom dneva odrinila na krajši dopust. Zaenkrat imava v planu, da se vrneva v nedeljo zvečer, ampak bi se znalo zgodit, da za kak dan podaljšava, če bo vse OK.

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
7.6.2010 12:21:39   
anajrim
anajrim super info glede vročine, sm se že enkrat spraševala, ker sm jst zakuhala na 38, tamala pa mal nad 37 in sm rajš kr počakala da mine - tudi pr meni... ja vem, mal sm mazohista user posted image kje se pa dobi un sirup? najbrž kar v lekarni?

Tale sirup CALPOL se dobi sicer brez recepte v lekarni, ampak ti ga mora pediater dat na prvem pregledu...je gratis z receptom, tako da kar reči...mora dat!!! Na 3m ti pripada, ker dlje kot 3m ne sme biti odprt!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
7.6.2010 12:30:48   
anajrim
Amazonka - čestitke za Tomaža!!! Srečno še naprej!

Krtkova - ma sam res če bi bila moja mati bi jo res nekam poslala..halo pa kako mora...sej je prvi otrok itak da se še lovite...jaz jih tudi še sedaj kdaj poslušam da je bilo 28 let nazaj pa vse drugače...ja hvala bogu da je danes durgače kot pa 28 let nazaj...zato pa naj me, te...nas pustijo pri miru in bomo svoje otroke že same rihtale.

Tako malo razkurjenja zdaj pa dalje!!!

Jaz sem pa ravnokar oprala voziček da bo čist in pripravljen za malega...pa zdaj še en stroj postelnine perem...

Včeraj pa smo končno odprli sezono plavanja...joj kolk je pasalo se vržt v v vodo ko je bilo tako vorče...danes zagotovo ponovim!!!

Lepo se rihtajte drage srake in čim manj težav s srakoperčki...se prav lepo sliši... pa nosečke, vam/nam pa čim manj zateknja!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
7.6.2010 14:39:29   
candy24
Lep pozdrav. Vidim da sem veliko zamudila... Najprej iskrene čestitke amazonki in mkbk!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo da sta to tako hitro porihtali... user posted image

Danes zjutraj sem imela glukozni test - ker naj bi imela prenizko raven glukoze v krvi (beri: očitno jem premalo tortic user posted image ). Jutri dobim rezultate in me prav zanima kaj bodo pokazali. Drugače pa sem bila danes že tretjič na abdominalni dekompresiji... Razlike po njej ne občutim neke bistvene (je telovadba v tem pogledu veliko bolj učinkovita), je pa fajn hodit čvekat tja... user posted image Me je pa zadnjič ena babica tam malo razkurila, ker je pogovor med nami naključno nanesel na previjanje in sem jaz samo pripomnila, da bom previjala v krojene pralne plenice (nabavila sem že Racmanke) in je ta babica kar začela komentirat, da če se zavedam, da bom uničila pralni stroj, ker bo bolj pogosto laufal itd.... user posted image Sem bila raje tiho in si samo mislila svoje. Ljudje res najdejo 1000 in en argument proti tem plenicam...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
7.6.2010 14:48:08   
candy24
Pa še to: v primeru da bom nosila čez rok - zdaj vem na koga se moram obrnit... user posted image user posted image Uf, sem zdaj pogledala na seznam... Pred mano so/ste še samo štiri... user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
7.6.2010 18:45:33   
sasa1975
OJLA,

pa kje ste vse?
se že pozna da nas je že veliko rodilo in vozičkamouser posted image
čestitke AMAZONKI IN MKBK bravo mamice

dej punce kdaj se kej vidimo tiste ki vas poznam
AGLAJA,MARJANAJ,MALIMIŠEK,COJKA,NAX,NEKA NOČ,KRTKOVA,ŽIVA
upam da nisem kakšno izpustila...

a ste vse skregane z mano user posted image

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
7.6.2010 19:40:41   
petrca2507
Jst mam šele naslednji teden čas za srečanje. Jutri sem še leteča, v sredo grem pa na morje in me vsaj do nedelje ni.

www.petrca.net

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
7.6.2010 20:55:39   
živa
candy, jaz tudi uporabljam racmanke user posted image . Že tretjič, čeprav sem jih pri sredinčku zaradi usločevanja nazaj le 3 mesece.

petrca, user posted image za rezultate.

saša, jutri user posted image .

Danes sem zverinice peljala na izlet v Volčji Potok, smo šli gledat razstavo dinozavrov, letali bosi po travi, bili na igralih in sladoledu ... Če odštejemo vročino, je bilo res luštno user posted image . Jutri gresta večja dva v vrtec, da bom imela jaz bolj mirno dopoldne user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
7.6.2010 22:00:09   
petrca2507
živa...ste si slučajno ogledal še razstavo metuljev? Ful me zanima kako izgleda. Pa če se da kak primerek kupit (v okvirju seveda).

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
7.6.2010 22:09:03   
neka_noč
Čer Srake srakaste ,

sem bolj malo na rr, veliko sem zunaj, se potepamo.

ČESTITKE Mkbk, Amazonka! user posted image user posted image user posted image

Candy hvala za vse še enkrat! Zlata si. Zdaj imam čiste/nove kozarce.

Saša kot ti je napisala Živa - jutri. Sem te klicala, a si imela izklopljen terefon. Upam, da prideš še ti.

Sicer pa, nimam kaj napisati, ker je ta tema namenjena nosečkam in upam, da septembra odpremo svojo temo lj.srake.... Zdaj bo čas dopustov in bomo še manj vse tu na rr, bo pa super ko se bomo ponovno videle vse skupaj z našimi malimi srakoperčki...
Mi čez cca 2 tedna odhajamo na morje in pridemo nazaj enkrat avgusta, ker veliki prične s šolo. Glede na vreme bi šla že sedaj takoj, a imamo še kontrolni UZ kolkov za Žaka, ter Luka praznuje svoj r.d. . Cepljenje sem prestavila na prvi teden sept. - Sasa  hvala, da si mi zadnjič povedala... Zato grem lahko prej na morje. Komaj čakam, ker se tu kopam v švicu in bi se raje v morju. user posted image

... malo komentarjev;

Krti vse je ok. Vidiš, da ti tekoči letnik tudi spušča. user posted image Se pravi, da je bil moj šlauf iz leta 2 in 3 še zelo ok. user posted image

Petrca tu je ena moja soseda, ki te pozna... Mislim, da je julijka. Kako je svet majhen. Ona se druži z eno mojo drugo sosedo, ki je prijateljica s Tjaso (ne javlja se več tu na tej temi), ter pozna tebe...
Joj sem zakomplicirano napisala - a sploh razumeš kaj sem želela povedatuser posted image Jaz ne... user posted image

Skratka nosečke uživajte še teh nekaj tednov, dni - ene več druge manj. Se pa nove user posted image nič ne vklapljajo - smo jih pregnale mamice/bivše nosečke user posted image Morda je pa "krivo" poletje; zdaj se bo "naredilo" en kup novih user posted image in krog se bo ponovil, našle se bodo nove srake,...  prihajajo novi user posted image .... No, srakoperčki so pa samo in le naši. user posted image

Sama s svojim srakoperčkom zelo uživam, krčki počasi pojenjujejo (a sem prehitro "rekla" user posted image - hope notuser posted image ), jem solato (že drugi dan tudi s česnom; sicer v prahu, a vseeno- njami), tudi jagode sem probala in je ok, ... edino svinjine ne jem, ter gob.. Počasi pričenjam jesti vse po malem in mislim, da bo ok. Sem se pa spraševala kaj jedo "dojilje" v Indiji, kjer imajo precej papricirano hrano.... glede na to, kaj vse pri nas naj ne bi jedli...user posted image
Pojem enormne količine sladoleda - bo teba zmanjšat. user posted image
Edino, kar nas pesti so stalno vneti učki. Danes sem šla ponovno po kapljice k pediatrinji. Že drugič. Se kar ponavlja. user posted image Ni na prepihu,... Slišala sem, da v kolikor so ob rojstvu prehlajeni učki, se težje pozdravijo oz. se rado ponavlja. user posted image

Še kar se tiče oblačenja; sama Žaka oblačim sedaj, ko je tako zelo vroče, v celoten body (kratek rokav), ki so spodaj kot hlačke, ter tenke nogavičke. V kolikor je veter in vidim, da ga moti, ga pokrijem samo s pleničko in je zadovoljen. Sicer je odkrit. Vozim pa ga v športnem vozičku, ne košari. Kljub vsemu se "kuha", mu je vroče.

Nič, dost maste user posted image   By

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
7.6.2010 22:38:39   
živa
petrca, ne, metuljev nismo videli, sploh nisem vedela za to razstavo user posted image .

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.6.2010 8:17:31   
anajrim
Edino, kar nas pesti so stalno vneti učki. Danes sem šla ponovno po kapljice k pediatrinji. Že drugič. Se kar ponavlja. user posted image Ni na prepihu,... Slišala sem, da v kolikor so ob rojstvu prehlajeni učki, se težje pozdravijo oz. se rado ponavlja. user posted image

Jaz sem mojemu kapnila direktno iz joškeuser posted image user posted image user posted image eno ali dve kapljici svojega mleka in se mu je takoj pozdravilo...sliši se smešnouser posted image user posted image user posted image vendar res pomaga...mi je takoj po porodu to v porodnišnici rekla ker je imel malo infekta od poroda...poskusi...bol naravno kot pa kapljice...

Kar se pa tiče vročine...pa vem da se sliši neumno vendar ovčja koža...je naravni izolator in sem jaz malega imela poleti in pozimi na ovčki...vsi te sicer čudno gledajjo vendar Nik ni bil nikoli prešvican in zelo priden...ker poleti sicer neumno zgleda da imaš ovčjo kožo v vozičku user posted image user posted image user posted image vendar kdor pozna funkcije ovčje kože ve da je to najpametnejša rešitev...sem jo imela tudi v avto sedežu...imam pa sedaj že novo kupljeno in bo naš mali gotovo ležal na njen...kupiš pa jo lahko na tržnici v centru srane cca.20 €... odločitev je tvoja user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.6.2010 8:49:12   
marjanaj
oj sasa in ostale, nisem skregana s tabo user posted image dej nehi no user posted image . Samo, ker je tako lepo vreme, sem jaz naprimer cele dneve zunaj. Po navadi sem v Tivoliju ali pa v mestu s kom na kavi. Pa saj ves kako je to. Tezko bi se dobile vse skupaj na sprehodu (tako kot prej na torticah), ker toliko vozickov je pa logisticni zalogaj. Bi cele poti v Tivoliju zasedle naprimer. Jaz sem sicer res skoraj vsak dan tam, ampak ponavadi s prijateljicami, ki se nimajo vozickov user posted image

NN a mislis, da ima vnete učke zato, ker zunaj piha ali jih ima vnete kar tako? A je mozno, da so dojenčki že alergični na cvetni prah? Baje je to dedno? Moj mož je alergičen, pa me zanima, če se je to lahko preneslo na malega?

anajrim a res deluje ovčja koža? Moram rečt da prvič slišim za to. A v lupinici jo imaš tudi lahko? Ker naš lumpi je tako premočen vedno ko grem kam z avtom, da ga moram skoraj takoj preoblečt, ko ga ven vzamem. Kje na tržnici pa se to kupi?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.6.2010 13:30:48   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Petrca tu je ena moja soseda, ki te pozna... Mislim, da je julijka. Kako je svet majhen. Ona se druži z eno mojo drugo sosedo, ki je prijateljica s Tjaso (ne javlja se več tu na tej temi), ter pozna tebe...
Joj sem zakomplicirano napisala - a sploh razumeš kaj sem želela povedatuser posted image Jaz ne... user posted image

Razumem, da imaš sosedo, ki me pozna in je med julijkam. user posted image   Ostalo pa potem bolj tko - tko. user posted image  Ampak saj ni tako važno. Bistvo sem razumela. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa
petrca, ne, metuljev nismo videli, sploh nisem vedela za to razstavo user posted image .

Sem šla zdej preverit na njihovo spletno stran in so razstavo metuljev premaknili na 15.6. Tako da bodo od 15.6. do 31.8. Dinozavri so pa podaljšani do 20.6.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?