neka_noč
|
Čer Srake srakaste , sem bolj malo na rr, veliko sem zunaj, se potepamo. ČESTITKE Mkbk, Amazonka! Candy hvala za vse še enkrat! Zlata si. Zdaj imam čiste/nove kozarce. Saša kot ti je napisala Živa - jutri. Sem te klicala, a si imela izklopljen terefon. Upam, da prideš še ti. Sicer pa, nimam kaj napisati, ker je ta tema namenjena nosečkam in upam, da septembra odpremo svojo temo lj.srake.... Zdaj bo čas dopustov in bomo še manj vse tu na rr, bo pa super ko se bomo ponovno videle vse skupaj z našimi malimi srakoperčki... Mi čez cca 2 tedna odhajamo na morje in pridemo nazaj enkrat avgusta, ker veliki prične s šolo. Glede na vreme bi šla že sedaj takoj, a imamo še kontrolni UZ kolkov za Žaka, ter Luka praznuje svoj r.d. . Cepljenje sem prestavila na prvi teden sept. - Sasa hvala, da si mi zadnjič povedala... Zato grem lahko prej na morje. Komaj čakam, ker se tu kopam v švicu in bi se raje v morju. ... malo komentarjev; Krti vse je ok. Vidiš, da ti tekoči letnik tudi spušča. Se pravi, da je bil moj šlauf iz leta 2 in 3 še zelo ok. Petrca tu je ena moja soseda, ki te pozna... Mislim, da je julijka. Kako je svet majhen. Ona se druži z eno mojo drugo sosedo, ki je prijateljica s Tjaso (ne javlja se več tu na tej temi), ter pozna tebe... Joj sem zakomplicirano napisala - a sploh razumeš kaj sem želela povedat Jaz ne... Skratka nosečke uživajte še teh nekaj tednov, dni - ene več druge manj. Se pa nove nič ne vklapljajo - smo jih pregnale mamice/bivše nosečke Morda je pa "krivo" poletje; zdaj se bo "naredilo" en kup novih in krog se bo ponovil, našle se bodo nove srake,... prihajajo novi .... No, srakoperčki so pa samo in le naši. Sama s svojim srakoperčkom zelo uživam, krčki počasi pojenjujejo (a sem prehitro "rekla" - hope not ), jem solato (že drugi dan tudi s česnom; sicer v prahu, a vseeno- njami), tudi jagode sem probala in je ok, ... edino svinjine ne jem, ter gob.. Počasi pričenjam jesti vse po malem in mislim, da bo ok. Sem se pa spraševala kaj jedo "dojilje" v Indiji, kjer imajo precej papricirano hrano.... glede na to, kaj vse pri nas naj ne bi jedli... Pojem enormne količine sladoleda - bo teba zmanjšat. Edino, kar nas pesti so stalno vneti učki. Danes sem šla ponovno po kapljice k pediatrinji. Že drugič. Se kar ponavlja. Ni na prepihu,... Slišala sem, da v kolikor so ob rojstvu prehlajeni učki, se težje pozdravijo oz. se rado ponavlja. Še kar se tiče oblačenja; sama Žaka oblačim sedaj, ko je tako zelo vroče, v celoten body (kratek rokav), ki so spodaj kot hlačke, ter tenke nogavičke. V kolikor je veter in vidim, da ga moti, ga pokrijem samo s pleničko in je zadovoljen. Sicer je odkrit. Vozim pa ga v športnem vozičku, ne košari. Kljub vsemu se "kuha", mu je vroče. Nič, dost maste By
|