Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 14:37:10
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Aja, Krti za zero panike!! kdor zna zna!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 14:58:15
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Bravo marjana in Tibor. To je to cesar se jaz pri fantkih bojim. Zdaj me pa res zanima kaj se potem s puncami dogaja, da je amazonka tako srecna, da bodo imeli fanticka ... Vas ne mislim strašit (več o radostih v živo, če sploh katero zanima). Ena bejba še gre, dve sta že zakomplicirani, da bi imela pa 3 doma..... Ko bi vse nas 4 metal PMS???? Daj Aglaia pradstavljaj si to dramo No, vidim da bomo počasi vse na dopustih in porodniški. Anajrim, je fino ne? Paše biti doma. Saj boš imela hitro vse zrihtano, v parih dneh, potem ti bo pa dolgčas BTW, to pa je namenjeno vsem, ali je katera še za kakšno druženje???? Predlogi?? Nekam malo mi pišete, se nimam kaj režat. Mamice so zaposlene, Krtkova, MM in mkbk so na pol poti v Rim..... No saj ne da sem sama kaj boljša, zadnji izpit delam, pa potem ni toliko časa. Pa pa.... p.s. Aja Pupa, pita je bila zeloo dobra - jaz bom drugič v testo namesto soli dala raje en vanilin cuker, pa če bo katera po tem receptu pekla - jaz sem pekla kar v tortnem modelu, cca 50 minut v ventilatorski pečici na 180 stopinj.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 14:59:57
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova čaj malinovih listov povzroča nenormalno zgago!!! Se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 15:08:58
|
|
|
|
MaliMišek
|
Aglaia jst sm kul...edino D me prestrašeno gleda in kontrolira vsak moj gib. Zdaj se zbuja že ponoči za vsako moje vstajanje ... revež, bo še popadke dobil Krtkova me veseli, da imaš še kup opravkov predno greš v P in da se ti še nikamor ne mudi . Računam nate, da mi boš delala družbo ! IZVIRNO SPOROČILO: krtkova So dans rekli, da pride v ponedeljek, sem vprašala, kater mesec!!! Pa za leto si pozabila vprašat ! Petrca se pa vrača iz šopinga....je baje vse dobila ! Lep pozdrav tudi vsem mamicam, vidim da vam ni dolgčas ! Zdej grem pa počas h zobarju !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 17:00:00
|
|
|
|
petrca2507
|
Sem nazaj. aglaia...jst mam zaenkrat bolj mal stvari doma za otročka. Sem šla po seznamu delat kljukice, pa ne vem, če sem naredila več kot 3. Zato sem se odločila, da počasi začnem kupčkat. krtkova...k sreč je bil karavan dovolj velik za vse kar ste napisale. MM...ko bi vidla, kolk se mi je fajn zdel, k sm vse dobila. Sem šla kar po seznamu in sem kljukice delala. Pa potem liste nazaj v torbico dajala. Na konc je samo 1 ostal. Pa še na tem je bilo napisano, kje v skladišču to najdem. anajrim...jst sm tud na začetku veselo pospravljala. Ampak tega ne moreš delat vsak dan, cel dan. amazonka...predlagaj lokacijo, dan, uro, pa pridem.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 18:15:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Sem nazaj. MM...ko bi vidla, kolk se mi je fajn zdel, k sm vse dobila. Sem šla kar po seznamu in sem kljukice delala. Pa potem liste nazaj v torbico dajala. Na konc je samo 1 ostal. Pa še na tem je bilo napisano, kje v skladišču to najdem. ti si faca !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 19:12:05
|
|
|
|
petrca2507
|
Nekaj me zanima: men se že dlje časa zdi, da imam zjutraj manjši trebušček, kot zvečer. Ker se je temu moj smejal, sem si zdej 2 dni merila. Zjutraj imam med 4 do 5 cm manjši obseg trebuščka, kot zvečer. Men se zdi razlika kar velika. A je bilo še pri kateri tako? Drugač se pa občasno ponoč zbudim in ležim napol na trebuhu. Mogoče je pa to razlog, da je zjutraj tko "vbočen" trebuh.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 19:49:26
|
|
|
|
MaliMišek
|
Petrca pri meni je tudi tako, sicer si ga nisem dejansko izmerila, ampak je razlika zjutraj in zvečer očitna. Včasih celo pogledam, če sem še vedno noseča . Se pa tudi jaz večkrat zbudim na trebuhu, pa zdaj to niti ni več tako prijetno....sploh ne vem kako mi to rata !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 19:52:31
|
|
|
|
krtkova
|
petrca - za naše nakupe!!! juhuhuhu!! Mogoče pa ponoči spaštaš trebuh. Moj trebušček pa pridno otrdeva, otrok mi pa tko dol pritiska, da mam skoz filing, da bo ven padu. Sam da vam povem eno neumnost; pritisk čutim drugje, ne tam, kjer bo dejansko enkrat ven prišel. Sva bila zdejle z mojim ne enem sprehodu, pa me seveda zdej vse boli. Zdaj pa čakava mojega bratca, da pride s svojo punco. In da končno probamo torto, ki sem jo danes packala. Sem bila prave boje s priredbo ene hecne Zdravkove torte!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 19:53:21
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Včasih celo pogledam, če sem še vedno noseča . ha ha, jst se tud včasih zbudim tko zlo na trebuščku in z skoraj nič bolečin in tud preverim, če ni kaj zginilo!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 20:11:41
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Včasih celo pogledam, če sem še vedno noseča . ha ha, jst se tud včasih zbudim tko zlo na trebuščku in s skoraj nič bolečin in tud preverim, če ni kaj zginilo!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 22:38:30
|
|
|
|
mkbk
|
Evo mene! Prkonektana nazaj v vaš real life! Končno! Mi je moj spet za par dni odpelu računalnik na neko nalaganje..jst pa pol na rr nazadujem. Bom brala za nazaj, ko bo kej cajt... Krti , MM se mi je kar oddahnilo, da sta še 2v1, pa sem šla malo tickerčke gledat in me je skor kap! Raj ne bom računala, kaj to zame pomen...itak mislm, že odkar sem v petek dopolnila 37. da bom šla vsak hip rodit, ampak jst še ne bi, ker imam še ene par žurkic prej....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 22:48:28
|
|
|
|
MaliMišek
|
Oooooo mkbk dobrodošla zopet v civilizaciji ....sem se že ustrašla, da te je na morju zalilo , al pa da si šla rodit . Tickerjev pa sploh ne glej . Kako je bilo na morčitu? Pa F, je zdrav?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 22:59:24
|
|
|
|
mkbk
|
Aaaa MM Na morčiu smo se mel razen vremena iber fajn. Scat je pa začel 20 min po naše prihodu in nehal 2 uri predn smo šli, tko da no comment... ponoč je blo precej mraz v sobah in mam zdaj F -ja doma, ker smrka in kreha na velio in sm si reklda, da glede na to, da je že rahlo načet, bi po vrtcu verjetno takoj fasal antibiotike, mogoče gre v čet. Jst morm namreč it v Opčine po okvirje za špegle in pa v Ikeo... bom vidla še kdaj. Na brzaka sm tud opazla,d a Aglaia divje lovi svojih 145 postov inn Neka noč se je menda tudi javila... MM kaj je blo pa s tabo na 144 strani oz. mal prej...si mela kake popadke?Q?Q?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 18.5.2010 23:02:52
|
|
|
|
mkbk
|
Ah ne da se mi več brat vsega... bom jutr..se slišmo /vidimo (tud upam kaj) pupike! Krti lepo pančaj celo noč z mirnimi nožicami, in pridno emo ciao
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 0:10:14
|
|
|
|
krtkova
|
mkbk - nujno se morava nekako povezati/slišati/mailati - zarad fotkanja!! Sem zeloooo vesela, da si spet nazaj. Sam sporočam ,da je priredba Zdravkove torte totalno uspela, kdo bi si mislil!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 2:27:29
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Krti lepo pančaj celo noč z mirnimi nožicami, in pridno emo ah.... samo pobožne želje...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 4:51:32
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Krti lepo pančaj celo noč z mirnimi nožicami, in pridno emo ah.... samo pobožne želje... no comment zunaj že ptički čivkajo....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 6:30:54
|
|
|
|
pupa*81
|
jutroooo! najprej za krtkovo... upam da zdaj spiš drugo se mi zdaj prav ne da komentirat, sam pohvalila se bom da smo se včeraj tehtali in ima naša bajsa že skor 5 kil (4935g ?!?) nč, grem zajtrkovat, se oglasim še kej čez dan!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 7:07:05
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro srake Mene je včer zvečer dokaj hitro zmankal. Samo vodoravno sem se postavla, pa sem spala. Zjutraj sem se ob 6h zbudila in zdej naredila en jutranji sprehod. Je blo tko fajn sveže, ptički so čivkal, nikjer ni bilo nobenga. Mal predn sem šla spat me je še mami klicala. Da mi je naročila posteljico, ki sem jo gledala. In potem me preseneti, da jo bo kar ona kupila. Konec tedna jo pripeljejo in bo spet ena škatla več v najinem skladišču. Pa menda je stric začel z izdelavo previjalne mize. Tko da počas spravljamo skupaj vse potrebno. Zdej grem pa jst tud na hitr zajtrk pojest.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 9:03:21
|
|
|
|
petrca2507
|
Enkrat sem pisala o tem, da je moja mami rekla, da je otroček v trebuščku čist meni podoben. Upam, da se bosta fotki, po kateri je delala primerjavo vidli. Jst ne vem kakšne podobnosti ne vidim.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 10:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro srake! Jaz v tem lepem sončnem vremenu sedim doma in čakam, da mi pripeljejo nadomestni voziček. cojkič a sem ti rekla, da bo sonček takrat ko sem jaz brez vozička Tai je končno zdele zaspal, tako, da grem brat kaj ste ga spet srale petrca jaz nisem nek ekspert, da ugotovim komu je podoben. Čeprav od NN se mi zdi podoben NN in od cojke se mi zdi podoben cojki, moj pa mojemu možeku. za zadnjega sem zadela, ker vsi tako pravijo. Za NN in cojko pa ne vem a mam prav al ne No, ampak da podam svoje mnenje. Meni se zdi tvoj v nosek čist glih k ti.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 10:51:57
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro! ob 6h uspela zaspati, ob 10h pokonc. Super!! Petrca - sam men se pa zdita res podobni. Dons me ne bo to tle, mam pregled. In itak sm ugotovila, da največ jst tle gor visim in zdej ne bom več tok, ker je to patetično!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 11:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No, da povem kaj je bilo z vozičkom. V soboto sva šle z mami v šoping in pridem do avta in ugotovim, da spredaj manjka en kolo. Bolder 3 ima spredaj 2 kolesa. Sred šopinga mi je padel dol sprednje kolo Mislm a loh no. Valda sem znorela in klicala tega k jih prodaja. In mi reče, da kako mi je to ratal, da se jim to še ni zgodil. Mislm k da bi sama uničvala svoj voziček Tako, da sem ful razp* in zdej čakam, da mi danes pošljejo nadomestnega in jaz dam njim tega. In pol k je še moj tja klical in znorel, mu je dec prbil, če mu grozi, ker je rekel, da se bova nalimala v MB pred vrata z vozičkom. Kr neki! Aja in da kako loh zahtevam nadomestnega. Da če pelješ avto na servis, da ne dobiš nadomestnega. No zdej pa prosim razlago. Kaj nej bom 1 mesec s Taiem skoz doma??? Jaz pa še vedno uporabljam 1-ko plenice. Sam je bil ponoč polulan, ker mu je 1-ka že premejhna, 2-ka mu je pa prevelika, mu gre pa sploh čez ob strani k nima takih nogic. In kaj nej zdej? Rabim vmesno številko. Aglaia krst imamo zdej v nedeljo. Upam, da bo sonček. Imam pa še ful za pripravit marjanaj si probala dat na previjalno te plenice za 1x uporabo? saša ja Tai ful velikrat kolca po hranjenju. Že v trebuhu je kolcal k nor, zdej pa sploh. Pri nas to večinoma pomen, da je še lačen.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 19.5.2010 11:53:21
|
|
|
|
sasa1975
|
JUTRO ja sej veste kako je to če smo ponoči žurali se dojili ob 02.00 pa ob 05.00 in ob 08.00 zato sem šla kar nazaj z njo in sva spali od 09. do sedajle.... ej punce ali katere dele vozička boste pa na morje vzele s seboj... naši je še vedno ta lupinica kar malo velika zato razmišljam da bi imeli v avtu košaro da bo lahko spala do dalmacije je dolga pot in športni del za na sprehode? kaj pravite? NAX želim vam lepo nedeljo od kdaj naprej si ti uporabljala lupinico...sej mal sm jo podložila z plenicami ampak se mi še vedno zdi čudno... SPREČANJE AMAZONKA če bi bilo v črnučah v slaščičarni priletim z vozičkom..
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?