|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
18.5.2010 14:37:10   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Aja, user posted image user posted image Krti za zero panike!! user posted image

kdor zna zna!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.5.2010 14:58:15   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Bravo marjana in Tibor. To je to cesar se jaz pri fantkih bojim. Zdaj me pa res zanima kaj se potem s puncami dogaja, da je amazonka tako srecna, da bodo imeli fanticka ... user posted image  

Vas ne mislim strašit (več o radostih v živo, če sploh katero zanima). Ena bejba še gre, dve sta že zakomplicirani, da bi imela pa 3 doma..... Ko bi vse nas 4 metal PMS???? Daj Aglaia pradstavljaj si to dramouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vidim da bomo počasi vse na dopustih in porodniški. Anajrim, je fino ne? Paše biti doma. Saj boš imela hitro vse zrihtano, v parih dneh, potem ti bo pa dolgčasuser posted image

BTW, to pa je namenjeno vsem, ali je katera še za kakšno druženje???? Predlogi??

Nekam malo mi pišete, se nimam kaj režat. Mamice so zaposlene, Krtkova, MM in mkbk so na pol poti v Rim.....
No saj ne da sem sama kaj boljša, zadnji izpit delam, pa potem ni toliko časa.

Pa pa....

p.s. Aja Pupa, pita je bila zeloo dobra user posted image - jaz bom drugič v testo namesto soli dala raje en vanilin cuker, pa če bo katera po tem receptu pekla - jaz sem pekla kar v tortnem modelu, cca 50 minut v ventilatorski pečici na 180 stopinj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.5.2010 14:59:57   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
čaj malinovih listov povzroča nenormalno zgago!!!user posted image user posted image

Se podpišem pod to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
18.5.2010 15:08:58   
MaliMišek
Aglaia jst sm kul...edino D me prestrašeno gleda in kontrolira vsak moj gib. Zdaj se zbuja že ponoči za vsako moje vstajanje user posted image ... revež, bo še popadke dobil user posted image

Krtkova me veseli, da imaš še kup opravkov predno greš v P in da se ti še nikamor ne mudi user posted image . Računam nate, da mi boš delala družbo user posted image !

So dans rekli, da pride v ponedeljek, sem vprašala, kater mesec!!!

Pa za leto si pozabila vprašat user posted image !

Petrca se pa vrača iz šopinga....je baje vse dobila user posted image !

Lep pozdrav tudi vsem mamicam, vidim da vam ni dolgčas user posted image !

Zdej grem pa počas h zobarju user posted image !

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
18.5.2010 17:00:00   
petrca2507
Sem nazaj. user posted image

aglaia...jst mam zaenkrat bolj mal stvari doma za otročka. Sem šla po seznamu delat kljukice, pa ne vem, če sem naredila več kot 3. user posted image   Zato sem se odločila, da počasi začnem kupčkat. user posted image

krtkova...k sreč je bil karavan dovolj velik za vse kar ste napisale. user posted image

MM...ko bi vidla, kolk se mi je fajn zdel, k sm vse dobila. Sem šla kar po seznamu in sem kljukice delala. Pa potem liste nazaj v torbico dajala. Na konc je samo 1 ostal. Pa še na tem je bilo napisano, kje v skladišču to najdem. user posted image

anajrim...jst sm tud na začetku veselo pospravljala. Ampak tega ne moreš delat vsak dan, cel dan. user posted image  

amazonka...predlagaj lokacijo, dan, uro, pa pridem. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3755
18.5.2010 18:15:45   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Sem nazaj. user posted image

MM...ko bi vidla, kolk se mi je fajn zdel, k sm vse dobila. Sem šla kar po seznamu in sem kljukice delala. Pa potem liste nazaj v torbico dajala. Na konc je samo 1 ostal. Pa še na tem je bilo napisano, kje v skladišču to najdem. user posted image

user posted image ti si faca user posted image !

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
18.5.2010 19:12:05   
petrca2507
Nekaj me zanima: men se že dlje časa zdi, da imam zjutraj manjši trebušček, kot zvečer. Ker se je temu moj user posted image  smejal, sem si zdej 2 dni merila. Zjutraj imam med 4 do 5 cm manjši obseg trebuščka, kot zvečer. Men se zdi razlika kar velika. A je bilo še pri kateri tako? user posted image
Drugač se pa občasno ponoč zbudim in ležim napol na trebuhu. Mogoče je pa to razlog, da je zjutraj tko "vbočen" trebuh.  user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3757
18.5.2010 19:49:26   
MaliMišek
Petrca pri meni je tudi tako, sicer si ga nisem dejansko izmerila, ampak je razlika zjutraj in zvečer očitna. Včasih celo pogledam, če sem še vedno noseča user posted image . Se pa tudi jaz večkrat zbudim na trebuhu, pa zdaj to niti ni več tako prijetno....sploh ne vem kako mi to rata user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3758
18.5.2010 19:52:31   
krtkova
petrca - user posted image user posted image user posted image  za naše nakupe!!! juhuhuhu!!user posted image
Mogoče pa ponoči spaštaš trebuh.user posted image user posted image user posted image

Moj trebušček pa pridno otrdeva, otrok mi pa tko dol pritiska, da mam skoz filing, da bo ven padu. Sam da vam povem eno neumnost; pritisk čutim drugje, ne tam, kjer bo dejansko enkrat ven prišel.user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Sva bila zdejle z mojim ne enem sprehodu, pa me seveda zdej vse boli. Zdaj pa čakava mojega bratca, da pride s svojo punco. In da končno probamo torto, ki sem jo danes packala. Sem bila prave boje s priredbo ene hecne Zdravkove torte!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3759
18.5.2010 19:53:21   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Včasih celo pogledam, če sem še vedno noseča user posted image .

ha ha, jst se tud včasih zbudim tko zlo na trebuščku in z skoraj nič bolečin in tud preverim, če ni kaj zginilo!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3760
18.5.2010 20:11:41   
krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Včasih celo pogledam, če sem še vedno noseča user posted image .

ha ha, jst se tud včasih zbudim tko zlo na trebuščku in s skoraj nič bolečin in tud preverim, če ni kaj zginilo!!user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
18.5.2010 22:38:30   
mkbk
Evo mene! Prkonektana nazaj v vaš real life! Končno! Mi je moj user posted image spet za par dni odpelu računalnik na neko nalaganje..jst pa pol na rr nazadujem. Bom brala za nazaj, ko bo kej cajt...

Krti , MM se mi je kar oddahnilo, da sta še 2v1, pa sem šla malo tickerčke gledat in me je skor kap! Raj ne bom računala, kaj to zame pomen...itak mislm, že odkar sem v petek dopolnila 37. da bom šla vsak hip rodit, ampak jst še ne bi, ker imam še ene par žurkic prej....user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
18.5.2010 22:48:28   
MaliMišek
Oooooo mkbk dobrodošla zopet v civilizaciji user posted image ....sem se že ustrašla, da te je na morju zalilo user posted image , al pa da si šla rodit user posted image .

Tickerjev pa sploh ne glej user posted image .

Kako je bilo na morčitu? Pa F, je zdrav?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
18.5.2010 22:59:24   
mkbk
Aaaa MM user posted image

Na morčiu smo se mel razen vremena iber fajn. Scat je pa začel 20 min po naše prihodu in nehal 2 uri predn smo šli, tko da no comment... ponoč je blo precej mraz v sobah in mam zdaj F -ja doma, ker smrka in kreha na velio in sm si reklda, da glede na to, da je že rahlo načet, bi po vrtcu verjetno takoj fasal antibiotike, mogoče gre v čet. Jst morm namreč it v Opčine po okvirje za špegle in pa v Ikeo... bom vidla še kdaj.

Na brzaka sm tud opazla,d a Aglaia divje lovi svojih 145 postov inn Neka noč se je menda tudi javila...

MM kaj je blo pa s tabo na 144 strani oz. mal prej...si mela kake popadke?Q?Q?

Neposredna povezava do sporočila: 3764
18.5.2010 23:02:52   
mkbk
Ah ne da se mi več brat vsega... bom jutr..se slišmo /vidimo (tud upam kaj) pupike!

Krti lepo pančaj celo noč z mirnimi nožicami, in pridno emo

ciao

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
19.5.2010 0:10:14   
krtkova
mkbk - nujno se morava nekako povezati/slišati/mailati - zarad fotkanja!! Sem zeloooo vesela, da si spet nazaj.

Sam sporočam ,da je priredba Zdravkove torte totalno uspela, kdo bi si mislil!!user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
19.5.2010 2:27:29   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

ah....user posted image  samo pobožne želje...user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
19.5.2010 4:51:32   
krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

ah....user posted image  samo pobožne želje...user posted image user posted image

no comment user posted image user posted image
zunaj že ptički čivkajo....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
19.5.2010 6:30:54   
pupa*81
jutroooo!

najprej user posted image za krtkovo... upam da zdaj spiš user posted image

drugo se mi zdaj prav ne da komentirat, sam pohvalila user posted image se bom da smo se včeraj tehtali in ima naša bajsa že skor 5 kil user posted image (4935g ?!?)

nč, grem zajtrkovat, se oglasim še kej čez dan!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
19.5.2010 7:07:05   
petrca2507
Dobro jutro srake

Mene je včer zvečer dokaj hitro zmankal. Samo vodoravno sem se postavla, pa sem spala. user posted image   Zjutraj sem se ob 6h zbudila in zdej naredila en jutranji sprehod. Je blo tko fajn sveže, ptički so čivkal, nikjer ni bilo nobenga.

Mal predn sem šla spat me je še mami klicala. Da mi je naročila posteljico, ki sem jo gledala. In potem me preseneti, da jo bo kar ona kupila. user posted image   Konec tedna jo pripeljejo in bo spet ena škatla več v najinem skladišču. user posted image   Pa menda je stric začel z izdelavo previjalne mize. Tko da počas spravljamo skupaj vse potrebno.

Zdej grem pa jst tud na hitr zajtrk pojest.

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
19.5.2010 9:03:21   
petrca2507
Enkrat sem pisala o tem, da je moja mami rekla, da je otroček v trebuščku čist meni podoben. Upam, da se bosta fotki, po kateri je delala primerjavo vidli. Jst ne vem kakšne podobnosti ne vidim. user posted image

user posted image    user posted image   

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3771
19.5.2010 10:49:39   
Anonimen
Jutro srake!

Jaz v tem lepem sončnem vremenu sedim doma user posted image in čakam, da mi pripeljejo nadomestni voziček. cojkič a sem ti rekla, da bo sonček takrat ko sem jaz brez vozičkauser posted image

Tai je končno zdele zaspal, tako, da grem brat kaj ste ga spet sraleuser posted image

petrca jaz nisem nek ekspert, da ugotovim komu je user posted image podoben. Čeprav od NN se mi zdi podoben NN in od cojke se mi zdi podoben cojki, moj pa mojemu možeku. za zadnjega sem zadela, ker vsi tako pravijo. Za NN in cojko pa ne vem a mam prav al neuser posted image No, ampak da podam svoje mnenje. Meni se zdi tvoj user posted image v nosek čist glih k ti.

Neposredna povezava do sporočila: 3772
19.5.2010 10:51:57   
krtkova
Jutro!

ob 6h uspela zaspati, ob 10h pokonc. Super!!user posted image user posted image

Petrca - sam men se pa zdita res podobni.

Dons me ne bo to tle, mam pregled. In itak sm ugotovila, da največ jst tle gor visim in zdej ne bom več tok, ker je to patetično!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3773
19.5.2010 11:06:18   
Anonimen
No, da povem kaj je bilo z vozičkom. V soboto sva šle z mami v šoping in pridem do avta in ugotovim, da spredaj manjka en kolo. Bolder 3 ima spredaj 2 kolesa. Sred šopinga mi je padel dol sprednje kolouser posted image Mislm a loh no. Valda sem znorela in klicala tega k jih prodaja. In mi reče, da kako mi je to ratal, da se jim to še ni zgodil. Mislm k da bi sama uničvala svoj vozičekuser posted image user posted image user posted image Tako, da sem ful razp* in zdej čakam, da mi danes pošljejo nadomestnega in jaz dam njim tega. In pol k je še moj tja klical in znorel, mu je dec prbil, če mu grozi, ker je rekel, da se bova nalimala v MB pred vrata z vozičkom. Kr neki! Aja in da kako loh zahtevam nadomestnega. Da če pelješ avto na servis, da ne dobiš nadomestnega. No zdej pa prosim razlago. Kaj nej bom 1 mesec s Taiem skoz doma???

Jaz pa še vedno uporabljam 1-ko plenice. Sam je bil ponoč polulan, ker mu je 1-ka že premejhna, 2-ka mu je pa prevelika, mu gre pa sploh čez ob strani k nima takih nogic. In kaj nej zdej? Rabim vmesno številko.

Aglaia krst imamo zdej v nedeljo. Upam, da bo sonček. Imam pa še ful za pripravituser posted image

marjanaj si probala dat na previjalno te plenice za 1x uporabo?

saša ja Tai ful velikrat kolca po hranjenju. Že v trebuhu je kolcal k nor, zdej pa sploh. Pri nas to večinoma pomen, da je še lačen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
19.5.2010 11:53:21   
sasa1975
JUTROuser posted image

ja sej veste kako je to če smo ponoči žurali se dojili ob 02.00 pa ob 05.00 in ob 08.00
zato sem šla kar nazaj z njo in sva spali od 09. do sedajle....

ej punce ali katere dele vozička boste pa na morje vzele s seboj...
naši je še vedno ta lupinica kar malo velikauser posted image
zato razmišljam da bi imeli v avtu košaro da bo lahko spala do dalmacije je dolga pot
in športni del za na sprehode?
kaj pravite?

NAX želim vam lepo nedeljo
od kdaj naprej si ti uporabljala lupinico...sej mal sm jo podložila z plenicami ampak se mi še vedno zdi čudno...

SPREČANJE AMAZONKA če bi bilo v črnučah v slaščičarni priletim z vozičkom..

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?