živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 živa - tale G pa je res ena... Mislim - mi imamo v družini sladkorno bolezen, pa me doslej ni poslala na test, niti me ni naročila za naslednjič. Pa sumim da me nima namena dat testirat. Še več, hemoglobin mi je še kar padel in ga imam že pod priporočljivo vrednostjo za nosečnice, pa mi za naslednji pregled, ki ga imam 7. aprila sploh ni dala napotnice za laboratorij, da bi mi prekontrolirali kri. Na napotnici piše, da bom v kontrolo oddala samo urin... Tudi nobenih nadomestkov mi še ni predpisala. Mislim da ne rabim komentirat več. Več? Zdaj sem si samo dušo spihala... Ker drugače pa je full fajn G. Koliko si pa noseča? Jaz sem ji pri pregledu ok. 25. tedna kar sama rekla za test, pa mi je dala napotnico. Za železo imam pa jaz iste težave - še vedno do zdaj (v 1. in 2. nosečnosti) sem bila slabokrvna. Novembra in decembra sem bila zelo bolna (viroze, bruhanje ipd.) in sem ga imela 109-112; vem, ker me je splošna zdravnica pošiljala v laboratorij. Pri G je pa tako, da dokler ne pade po 110, ne predpišejo nadomestkov. No, zdaj sem dobila napotnico za kontrolo krvi v 3. tromesečju, noseča bom 35 tednov in sem ji že itak težila za železo, ker imam planiran CR in je tam to res nujno (če ne ti ga sploh ne delajo ali pa si po operaciji kot cunja). Sem si pa kupila Endovital, to je sirup rdeče pese z medom, in ga zdaj jem, ker je menda učinkovit pri dvigovanju hemoglobina. Evo, moj roman za dobro jutro . saša - meni sta všeč Vita in Zala (čeprav tudi Anja in Nika nista slabi). kavica - ooo, z veseljem bi prišla, sploh v btc, ker imam ene čevlje rezervirane, ampoak sem brez avta . Drugače pa delam doma, tako da tudi do mesta ne morem. Delam doma - jaja, itak ; sem vstala ob pol 10h, ko ni treba otrok razvozit v vrtec . In nato pojedla svoj dietni zajtrk . In prva stvar, ko sem odprla omaro, vidim milko na polici . Lp, živa
|