|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
20.4.2010 20:56:58   
memole
Čer!

Kako kej?

Z Laro sve ble danes zunaj ker smo imeli res prelepo vreme pa še 20 stopinj!user posted image

Nataša dihamo s tabo!user posted image user posted image
Upam da že cartaš če pa še ne pa da boš čimprej!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
20.4.2010 20:57:00   
ela24
Pozdravljene!

Da vas na hitro pozdravim, nisem še uspela nič prebrat za nazaj...
No, 13. aprila se je rodil naš sonček Jan, težek 3.590g in dolg 50cm. Na začetku je imel božček nekaj težav, ampak sedaj se je porihtalo, tako, da upamo, da bo sedaj vredu. Smo neizmerno veseliuser posted image

Porodna zgodba kdaj drugič, sem pa imela kar težek porod, 14 ur porodne sobe. Tako, da sva se oba namučila. Ampak je res tako kot pravijo, da ko dobiš pikeca v roke vse pozabiš. user posted image

Ne vem koliko se vas še kaj drži, da še niste šle. Zdaj še le čvekajte, jaz zdaj še nimam časauser posted image

Grem zdaj v akcijo likanja, ker naš mali izredno rad papa in kakcauser posted image Pa že imam v enem dnevu stroj perilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 20:59:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
20.4.2010 21:28:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Nataša vrjetno že carta, upam da je dobila user posted image , če pa ne pa naj bo dete zdravo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
20.4.2010 21:56:16   
nincy29
cojka jaz imam danes tut napad lakote..še nikoli nism tolk jedlauser posted image user posted image ..med nosečnostjo celo manj pojem kot prej.

hodim skos gor gledat kdaj nataša novičko sporoči..pa vidim da še ni nič..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
20.4.2010 22:22:36   
dacy
mamika25 super porodna zgodba, vazno da sta ti in tvoj pikec vredu, drugo pa sploh ni vazno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
drage moje jaz grem v P, ker mi je G sprožila porod, oz. mi je začela voda odtekat...držite pesti zame

user posted image user posted image user posted image user posted image Drzim pesti da bo puncka ... pa naj ti hitro mine in naj bo cim manj bolece user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 22:25:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
20.4.2010 22:32:13   
nizy
še nč novičk od Nataše user posted image

tudi jaz samo še žrem in že malo na teži pozna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 9:09:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
21.4.2010 9:26:05   
natasaxy
Dan,

vesela novička, bravo Nataša za Simona.

No tudi jaz sem še v enem kosu,.......štiri dni pred rokom........se mi tako že malo vleče vse skupaj.

Skratka jaz sem bila na CTG-ju v ponedeljek........prvič, se pa še ni nič dogajalo, tako da čakamo.

NO nebesna znamenja danes stopajo v bikce/ice,.......tako da vse tiste, ki smo še v enem kosu upam da bomo kmalu rešene.

Na CTG-ju so mi rekli, da ni bilo zaznati nobenega popadka,......je pa naše dete zelo zelo živahno.......brca non stop. Pri ta prvem se mi zdi da je pol manj brcal in bil aktiven. Vesela sem da po meritvah tokrat ne kaže da bo naše dete zelo težko, se pravi ne bo imelo niti 4 kg oz. pomoje malo čez 3, upam.

Je pa že zelo zelo nizko......glavo in vse dogajanje čutim pri medeničnih kosteh oz. jajčnikih,.......brcanje tam nekje na sredini trebuha.

Pri svoji G sem s pregledi opravila, tako da me čaka samo še obisk porodnišnice in če do 28. ne bo nič, me čaka amnioskopija zjutraj.

No tako........porodne zgodbe sem si malo prebrala.......nekatere ste bile resnično boge......vakum varianta verjamem da ni luštna stvar........vem pa kako izgleda ko skačejo po tebi da spravijo dete ven. Smo prave borke res.

toliko zaenkrat,.....ko se bo kaj dogajalo z moje strani pa tudi sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 2410
21.4.2010 9:28:29   
babyloverka
cjoj pa tako smo upali na pupiko. ampak vseeno glavno da je otrok zdrav, prepričana sem da jo je tudi pimpek razveselil user posted image

čestitke nataša, veliko veliko cartanja user posted image user posted image

se pa ob tem spomnim na mojega očeta. moja mama je namreč rodila štirikrat in vsakokrat punčke. in navsezadnje ko je rodila mene je ati prišel v bolnico, sestra mu pravi da mu čestita da ima punčko, ati pa ji reče naj gre še enkrat pogledat če je ziher punčka. pa ga sestra pogleda če je kaj narobe?? pa ji on reče da sicer ne ampak da bab ima doma že polno user posted image  no ampak me ima vseeno rad user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2411
21.4.2010 9:32:59   
Anonimen
Ja za Natašo se mi zdi, da smo pa kar vse držale pesti, da je punčka. Ampak, kot je rekla, babyloverka, važno, da je mali zdrav in definitivno je zelo osrečil Natašo. Dobra stvar je, da ji ne bo treba nič na novo kupovat in da bo imel moško družbouser posted image

Nataša čestitke in veliko cartanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2412
21.4.2010 9:36:28   
babyloverka
in da še malo pokomentiram:

lubi se mi je včeraj malo potožil, da bo sedaj vsak dan bolj živčen kdaj bo prišlo to dete ven. sem mu povedala da to nič ne pomaga, da ga sicer razumem ampak da ne moremo vplivat na gospoda trmastega ki rogovili v mojem trebuhu. tudi jaz že komaj čakam, sorodniki in znanci že pritiskajo ampak jaz sem optimist da čeprav me nekaj ne mantra da me bo zagrablo in gremo. sicer sem imela danes plan bit aktivna celi dan pa sem do zdaj prišla samo še od pojstle do računalnika user posted image

apetiti? ohja, žerem. pošteno žerem. in to take stvari user posted image  včeraj sem mislila da bi bilo pametno malo sadja pojest pa se pol spomnim da me bo kislina pekla. in kaj naredim? zmiksam sadje in zraven sladoled pa imam šejk, pregrešno dober in katastrofalno kaloričenuser posted image

vakum in podobno: verjamem da ni prijetno je pa zagotovo z razlogom. ko je že tako daleč pa se vse skupaj ustavi mislim da osebje že ve kako je najboljše ukrepati. upam sicer da meni ne bo potrebno ampak kaj čem druga kot jim zaupat da bodo naredili tako kot je potrebno?

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 9:36:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2414
21.4.2010 9:37:35   
tintin
čestitke Nataši, bo pač blažena med fantiči!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
21.4.2010 9:41:37   
tintin
no, meni so se tudi popadki umirili...včeraj sem jih imela čez dan spet nekaj časa na 10 min, pa potem že na 20 in nato na 30 min....
ponoči pa cela 2 popadka.
No, dočakali smo znamenje bikca user posted image , priznam da sem si za našo familijo rakec (jaz) - devica (mož) - škorpijon (Vasja) želela tole detece rojeno v znamenju bika. Ne, da ravno dam veliko na horoskop, ampak malo pa vseenouser posted image .

Sicer pa uživam v vsakem dnevu posebej, se posvečam Vasji in z njim skušam preživet čimveč časa na toplem sončku.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
21.4.2010 9:41:44   
tanika1
Nataša čestitke!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
21.4.2010 9:43:32   
nizy
NATAŠA35- čestitke za   Simona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuufff zdaj sem pa jaz na vrsti ....

< Sporočilo je popravil nizy -- 21.4.2010 9:44:58 >

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
21.4.2010 9:44:05   
aprilski hrošček
Pozdravljene aprilčice!!!

Bom samo na hitro imam malo časa ker naš Žigec spančka!

Najprej čestitke vsem, ki ste postale mamice, želim vam veliko veliko crkljanja in še več prespanih noči!!!!!!

Naš Žigec ima krčke tako da se kar borimo, vstajamo na 3 ure, drugače pa lepo napredujemo in rastemo. Včeraj nama je s Pupo*81 celo uspelo iti skupaj na sprehod. V petek imamo že prvi pregled pri pediatru in komaj že čakam, da vidim koliko smo zrasli in pridobili na teži.

Za vse, ki še čakate držim pesti da kmalu dobite svoje štručke v naročje user posted image user posted image . Sploh ne morem vrjeti ko takole pogledam za nazaj da bomo imeli v petek že 4 tedene. Tako zelo hitro je šlo!!!!!

Zdaj pa šibam še kaj narest predno se naš mali zbudi!

Neposredna povezava do sporočila: 2419
21.4.2010 10:27:31   
Anonimen
Jutrouser posted image Ahhh, danes sem se pa naspalauser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem vas cel dan spremljala, ampak prav ne vem zakaj me je zagrabila taka tečnoba. Glavno, da je danes boljše. Mislim, da si bova z user posted image privoščila en izletek (kam, še ne vemuser posted image ).

NATAŠA: čestitke ob rojstvu sinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo sicer držale pesti, da bo user posted image , ampak, samo, da bo poba zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za porodne zgodbe. Jih z veseljem preberem. Mene ni nič strah. Samo rada bi že šla in prijela to mojo malo štručko v roke in jo prelupčkala po dolgem in počez. Da bom pa jokala pa itak vem že zdaj. Potem bo sigurno jokala še moja mami, pa bom spet jokala, tako da, če bodo kake poplave - aprilčica je rodilauser posted image user posted image user posted image Se malo zanašam na luno, ki je 29.4. (saj sem prav informirana, ne?). Mogoče bo pa imela kaj vpliva.

Jaz imam pa dneve, ko ožrem OGROMNO in dneve, ko mi ne paše jest. No, vseeno pridelam 2 kili na teden. V najslabšem primeru bom imela na porodni postelji 28kg plusa. Ne morem verjet, da se sploh lahko katera toliko zredi kot sem se jaz. Včasih bi se najraje zjokala. Res komaj čakam da začnem vozičkat (imam do najine hiše kar precejšen hrib) in upam, da se spravim vsaj do enih 60kg. Poleti se bom pa tako spet vrgla v plavanje- Ooooo, morje, sonček, user posted image ... Kaj si želiš lepšega....

Drage moje, pridne bodite in se slišimouser posted image

(odgovor članu aprilski hrošček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
21.4.2010 11:19:58   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

se pa ob tem spomnim na mojega očeta. moja mama je namreč rodila štirikrat in vsakokrat punčke. in navsezadnje ko je rodila mene je ati prišel v bolnico, sestra mu pravi da mu čestita da ima punčko, ati pa ji reče naj gre še enkrat pogledat če je ziher punčka. pa ga sestra pogleda če je kaj narobe?? pa ji on reče da sicer ne ampak da bab ima doma že polno  no ampak me ima vseeno rad

Tole me spominja na mojega dedka - moja mami je peta hčerkauser posted image user posted image . Revež si je tako fanta želel ... Je bil pa tak zlat moški, ki zna pokazat čustva in je imel vsako od njih neizmirno rad.

pri nas sicer atija ni bilo dosti doma ko smo bile otroki in ko smo odraščale. sedaj ga pa vidim da je ponosen na nas in vesel da nas ima. in našega dečkota se tako veseli. čeprav ne skače vsak dan po meni in me sprašuje če se kaj dogaja vem da se ga veseli. in meni je to tako dober občutek user posted image  no naš ati je preživel s štirimi ženskami, natasa35 bo pač morala s petimi pubeci, bo zanimivo ko bodo začeli punce domov vozit user posted image

tintin a device pa bikci se ujemajo? ker jaz sem devica, moj je pa lev.

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.4.2010 11:27:10   
tintin
Ja bojda se biki in device ujemajo...včeraj sem malo za foro gledala ujemanje bika z drugimi znamenji...in piše, da se ujema z raki, devicami, škorpijoni. Jaz osebno se ne ujemam najbolje z ovni, pa sem si zato malenkost bolj želela rodit po 20.4. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.4.2010 11:33:05   
babyloverka
uh fajn, se bova s tamalim ujemala user posted image

30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.4.2010 12:20:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Ja bojda se biki in device ujemajo...včeraj sem malo za foro gledala ujemanje bika z drugimi znamenji...in piše, da se ujema z raki, devicami, škorpijoni.

U super, jaz sem pa škorpijon. Fajn da si to napisala. user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.4.2010 13:05:26   
legenda_m

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Ja bojda se biki in device ujemajo...včeraj sem malo za foro gledala ujemanje bika z drugimi znamenji...in piše, da se ujema z raki, devicami, škorpijoni. Jaz osebno se ne ujemam najbolje z ovni, pa sem si zato malenkost bolj želela rodit po 20.4. :)

ojla!
čestitke nataši35. ma ja važn d je otrok zdrav.

zdj pa vprašanje za tintin user posted image
kaj pa oven pa bik? kko gresta skupi. jst sm oven, tamau bo zgleda bikec, ati je pa ena trmasta riba. a bomo prežvel?

no jst sm tud še dvojna. sm se kr mal sprijaznila, če mu je fajn tm not, pa nj bo še mal. ane.
grem mal ven lepo bodte

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?