|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
23.3.2010 18:49:53   
živa
dacy, držim pesti za čim lažji porod.

Lp,

živa

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 751
23.3.2010 18:54:13   
amelie
Evo, končno mi je dragi računalnik usposobil. Sem bla že prav nervozna, ker na njegovem nisem na rr prijavljena, geslo pa je pretežko, da bi ga znala na pamet.

Dacy, sem jaz vedla, da bo akcija user posted image  Pa še punčko sem ti napovedala. Zdaj me pa prav firbec matra, koliko jasnovidke je v meni - razen imena sem do zdaj vse uganila user posted image  Jutri bom od sedmih dalje na rr in ne grem dol, dokler ne dobimo novičk! Fajn potiskaj!!! user posted image

Jaz sem bila danes na CTG-ju, pa je bil mali čisto podivjan, je delal salte in prevale in kar naprej bežal, tako da so mi najprej rekli, da bo treba ponavljat, ampak potem na srečo ni bilo treba. Naslednjič bom raje kavico spila po CTG-ju, ne prej. user posted image  

Najboljši del dneva pa je bila čokoladna kupa v Pohorski. Ne vem, kdaj sem nazadnje tako dobro sladico jedla user posted image  user posted image  Dete tud deli navdušenje z mano že ves dan! Se samo zaradi tega še splača počakat na naslednji teden v enem kosu - samo kakršen je trend pri Mariborčankah, lahko do nasl. tedna pričakujemo že novega aprilčka user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
23.3.2010 19:07:38   
tintin
Dacy, pogumno!!! 

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 753
23.3.2010 20:10:47   
agha
Dacy, mi smo s tabo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 754
23.3.2010 21:23:35   
Anonimen
Dacy: držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
23.3.2010 21:32:42   
Anonimen

KEPICA...kje si ti kaj ...nič se ne javiš ...že cartaš ali ne...
LIJA 34 žal ni uspel obrat,ne bodo več ponavljali...
MAMIKA 25.. ja verjetno bo carski  razen ,če se bo do naslednjega torka obrnala...bomo  videli...
DACY  vso srečo jutri,pa čim lažji porod ti želim...
APRILČICA 10  kako kaj ti,že odštevaš zadnje dneve,do poroke...
Glede teže se jaz ne sikeram preveč ,sam lepo je pa malo vedeti koliko prebližno tehta otrok ,najbolj bomo videle ,ko bomo rodile...je mogoče katera od teh ,ko ste tukaj vpisane ,ko že imate otroke rodila medenično.......
Ja nič lepo se imejte se slišimo jutri ,lep večer....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
23.3.2010 21:56:19   
memole
Čer!

Kako kej?

Jaz sem ok,edino vročina me daje in pa včeraj zvečer sem opazila da mi noge zatekajo!

Dacy srečno jutri!

Moje dete fajn nabija in me prav boli!
Že komaj čakam da pride dan D!

Danes smo pa neki sončka imeli upam da bomo tudi jutri!

In ve kaj kej počnete?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
23.3.2010 22:49:28   
tropical
dacy srečno jutri
user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 758
23.3.2010 23:03:08   
Anonimen
Hej hojuser posted image

Danes sem dobila oblekouser posted image user posted image Sem zelo vesela, mi je všečuser posted image

Videla sem našo BELO BUČOuser posted image user posted image user posted image Iiiii, kazga bušita ima žeuser posted image Smo kar ˝pr en glih˝, pa sem se sekirala kakšen ˝vampek˝ imamuser posted image

Levinjica: upam, da se bo tvoj user posted image še obrniluser posted image user posted image Seveda odštevam dneve, me že malo stiska. Danes me je še ati napizdil kaj hodim v Koper, ko pa morsam do sobote ležat, da se slučajno ne bi naredilo, da bi kaj prej rodilauser posted image user posted image

Grem probat malo zaspat, verjetno bom ob 4ih zjutraj spet visela na internetu. Ne vem kaj je s tem mojim spancemuser posted image Še pregled imam zjutraj. Upam, da bo vse ok.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
23.3.2010 23:10:36   
NATAŠA35
dacy želim ti punca čim hitrejši porod in vedi da smo s tabo - no bom v mislih s tabo, ker jutri gremo na športni dan in bom šele zvečer prišla gor na komp...upam, da se ti želja uresniči, pa bo fant, če bo pa punca, bo pa pač v modro oblečenauser posted image user posted image user posted image

kepica kje si mi, že cartaš?

jutri gremo na športni dan, pa me ne bo gor, da me ne bote preveč pogrešaleuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 760
24.3.2010 6:58:31   
tintin
Jutro,
no čez nekaj minut pa začnemo navijat za Dacy!!

Jaz sem končno dobro spala, ampak šele po intervenciji z naklofenom, ker me je noro bolela noga.

No jutri imamo pa "Kranjčanke" svoj meeting!
Bomo imele kak prepoznavni znak? Ali samo trebuhe?user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 761
24.3.2010 7:25:40   
NATAŠA35
punce mejte se, mi zdaj gremo na Vogel, in navijam za dacy, da bo kmalu cartalauser posted image user posted image user posted image ...

vas berem malo kasnejeuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 762
24.3.2010 7:26:45   
tanika1
Nataša lepo se mej na Voglu!
Dacy, držim pesti!

Lep dan tudi vsem ostalim,lp.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.3.2010 7:28:25   
nincy29
jej dacy držim pesti!!user posted image user posted image
joj boš danes že crtala...jaz bi tudiuser posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
24.3.2010 7:51:54   
lija34
dobro jutro!

mamika25: pri nas tudi začnejo z ctg-ji zadnji teden pred rokom, jaz sem ga sicer imela zaradi določitve datuma CR., so pa v čakalnici bile res vse punce, ki so bile že čez rok.

dacy: srečnouser posted image
aprilčica10:user posted image  za obleko, še malo verjetno že nestrpno odštevaš.
NATAŠA35: uživaj na Voglu!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.3.2010 7:52:46   
tatly
dacy-go go go go go go go go go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.3.2010 8:05:33   
moci
darcy je najbrž že v porodni. jooj. al pa na wc juuser posted image .
stiskam pesti.
mene čaka pregled in ctg. se kar malo veselim.
v ponedeljek pa pregled v diabetološki. se manj veselim. mogoče pa ne bo trebauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.3.2010 8:44:29   
legenda_m
hey

sam tole dacy dobr zrihtej

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.3.2010 8:45:00   
amelie
Dobro jutro! Jaz sem se malo prej zbudila v oblekah od včeraj. Sem gledala zvečer eno zadevo na youtubu, pa me je zmanjkalo. Je moj rekel, da me ni mogel niti toliko zbudit, da bi se spravila v spalnico. Samo očala mi je dol vzel in me pokril. Zjutraj nisem slišala budilke in nič. Svašta ...

Zdaj pa držim pesti za dacy in se veselim novičk! user posted image

Nataša, upam, da se imaš fajn na Voglu, ti kar malo zavidam. user posted image  

Aprilčica, super za obleko!! Še malo, pa bo, ane? user posted image  
Če zdržim v enem kosu do 30., boš pa vidla, kaj je velik trebuh user posted image  

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.3.2010 8:49:54   
Wannabemommy
Jutro user posted image

Evo Dacy-in countdown se je verjetno že pričel in me vse nestrpno čakamo in mislimo na njo, jaz sem dans celo noč tuhtala o njej, pol zjutraj pa sem zaspala in sanjala da grem tud jaz rodituser posted image user posted image , kaj dela psiha ne?
Nič Dacy drž se kmalu boš cartala svojo/ga pikico/pikecauser posted image

Aprilčica - super za oblekouser posted image user posted image

Amelie - kaj te je tista cupa od včeraj tak zmantralauser posted image

Jaz tud updm da se še vidimo 30.3 v pohorski, da še eno sladkorno dozo dobim pred porodomuser posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.3.2010 9:06:48   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Tud če me je, je bilo vredno, he he user posted image  Ne vem, če ne bom pred torkom še mojega tja peljala oz. bom mu pustila, da me on pelje user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.3.2010 9:11:48   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Tud če me je, je bilo vredno, he he user posted image  Ne vem, če ne bom pred torkom še mojega tja peljala oz. bom mu pustila, da me on pelje user posted image

Pametno :) Je blo pa bolje kot tortica neuser posted image user posted image  

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.3.2010 9:22:01   
Getreal
Dacy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom še kaj javla da zvem kkšno lepo novičko!! user posted image

Ostale pa bodte pridne - nimam časa vas prebrat, moram nardit še kaj za faks, ker se mi že malo mudi..samo še 2o dni aaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

čestitke tudi obem mamicam prvih "aprilskih" punčk user posted image ! user posted image user posted image user posted image Še kakšno ime napište, da bomo vedli kako jih klicat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 773
24.3.2010 9:23:31   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

No evo mene da vam javim kako je z mano in mojim bebijom user posted image

Vidim da wannabemommy in majas nista se nic napisale ... Danes sem imela UZ in moje dete zarad mojega previsokega pritiska in zarad zatekanja zaostaja v rasti , pri 38t 2/7 ima okrog 2500 - 2600g in tudi plodovnice malenkost primanjkuje, zato je moj zdravnik odlocil da bomo jutri 24.3.2010 ob 7:00 sprozili umetne popadke, tako da jaz bom jutri ze cartala user posted image user posted image user posted image

vau torej zdaj že poteka? user posted image user posted image  veliko veliko sreče user posted image user posted image

mamika25 torej imaš danes r.d.? vse najboljše user posted image user posted image user posted image

natasa35 kak te ne bi pogrešale? jaz te ziher user posted image

kepica kje si???user posted image

tortica 30.3.? vsekakor pridem, se pripeljem iz ptuja samo da vas spoznam user posted image

no grem malo recepte iskat, so me iz službe klicali da pogrešajo mojo pecivo pa sem rekla da dobijo zdaj ko grem uradno v porodno tak da morem nekaj  spečt user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 774
24.3.2010 9:24:42   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Pametno :) Je blo pa bolje kot tortica neuser posted image user posted image  

ni je tortice, ki bi me tako uspavala user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?