Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 18:49:53
|
|
|
|
živa
|
dacy, držim pesti za čim lažji porod. Lp, živa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 18:54:13
|
|
|
|
amelie
|
Evo, končno mi je dragi računalnik usposobil. Sem bla že prav nervozna, ker na njegovem nisem na rr prijavljena, geslo pa je pretežko, da bi ga znala na pamet. Dacy, sem jaz vedla, da bo akcija Pa še punčko sem ti napovedala. Zdaj me pa prav firbec matra, koliko jasnovidke je v meni - razen imena sem do zdaj vse uganila Jutri bom od sedmih dalje na rr in ne grem dol, dokler ne dobimo novičk! Fajn potiskaj!!! Jaz sem bila danes na CTG-ju, pa je bil mali čisto podivjan, je delal salte in prevale in kar naprej bežal, tako da so mi najprej rekli, da bo treba ponavljat, ampak potem na srečo ni bilo treba. Naslednjič bom raje kavico spila po CTG-ju, ne prej. Najboljši del dneva pa je bila čokoladna kupa v Pohorski. Ne vem, kdaj sem nazadnje tako dobro sladico jedla Dete tud deli navdušenje z mano že ves dan! Se samo zaradi tega še splača počakat na naslednji teden v enem kosu - samo kakršen je trend pri Mariborčankah, lahko do nasl. tedna pričakujemo že novega aprilčka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 19:07:38
|
|
|
|
tintin
|
Dacy, pogumno!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 20:10:47
|
|
|
|
agha
|
Dacy, mi smo s tabo!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 21:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dacy: držim pestke
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 21:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
KEPICA...kje si ti kaj ...nič se ne javiš ...že cartaš ali ne... LIJA 34 žal ni uspel obrat,ne bodo več ponavljali... MAMIKA 25.. ja verjetno bo carski razen ,če se bo do naslednjega torka obrnala...bomo videli... DACY vso srečo jutri,pa čim lažji porod ti želim... APRILČICA 10 kako kaj ti,že odštevaš zadnje dneve,do poroke... Glede teže se jaz ne sikeram preveč ,sam lepo je pa malo vedeti koliko prebližno tehta otrok ,najbolj bomo videle ,ko bomo rodile...je mogoče katera od teh ,ko ste tukaj vpisane ,ko že imate otroke rodila medenično....... Ja nič lepo se imejte se slišimo jutri ,lep večer....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 21:56:19
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako kej? Jaz sem ok,edino vročina me daje in pa včeraj zvečer sem opazila da mi noge zatekajo! Dacy srečno jutri! Moje dete fajn nabija in me prav boli! Že komaj čakam da pride dan D! Danes smo pa neki sončka imeli upam da bomo tudi jutri! In ve kaj kej počnete?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 22:49:28
|
|
|
|
tropical
|
dacy srečno jutri
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 23:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej hoj Danes sem dobila obleko Sem zelo vesela, mi je všeč Videla sem našo BELO BUČO Iiiii, kazga bušita ima že Smo kar ˝pr en glih˝, pa sem se sekirala kakšen ˝vampek˝ imam Levinjica: upam, da se bo tvoj še obrnil Seveda odštevam dneve, me že malo stiska. Danes me je še ati napizdil kaj hodim v Koper, ko pa morsam do sobote ležat, da se slučajno ne bi naredilo, da bi kaj prej rodila Grem probat malo zaspat, verjetno bom ob 4ih zjutraj spet visela na internetu. Ne vem kaj je s tem mojim spancem Še pregled imam zjutraj. Upam, da bo vse ok. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 23:10:36
|
|
|
|
NATAŠA35
|
dacy želim ti punca čim hitrejši porod in vedi da smo s tabo - no bom v mislih s tabo, ker jutri gremo na športni dan in bom šele zvečer prišla gor na komp...upam, da se ti želja uresniči, pa bo fant, če bo pa punca, bo pa pač v modro oblečena kepica kje si mi, že cartaš? jutri gremo na športni dan, pa me ne bo gor, da me ne bote preveč pogrešale
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 6:58:31
|
|
|
|
tintin
|
Jutro, no čez nekaj minut pa začnemo navijat za Dacy!! Jaz sem končno dobro spala, ampak šele po intervenciji z naklofenom, ker me je noro bolela noga. No jutri imamo pa "Kranjčanke" svoj meeting! Bomo imele kak prepoznavni znak? Ali samo trebuhe?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 7:25:40
|
|
|
|
NATAŠA35
|
punce mejte se, mi zdaj gremo na Vogel, in navijam za dacy, da bo kmalu cartala ... vas berem malo kasneje
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 7:26:45
|
|
|
|
tanika1
|
Nataša lepo se mej na Voglu! Dacy, držim pesti! Lep dan tudi vsem ostalim,lp.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 7:28:25
|
|
|
|
nincy29
|
jej dacy držim pesti!! joj boš danes že crtala...jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 7:51:54
|
|
|
|
lija34
|
dobro jutro! mamika25: pri nas tudi začnejo z ctg-ji zadnji teden pred rokom, jaz sem ga sicer imela zaradi določitve datuma CR., so pa v čakalnici bile res vse punce, ki so bile že čez rok. dacy: srečno aprilčica10: za obleko, še malo verjetno že nestrpno odštevaš. NATAŠA35: uživaj na Voglu!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 7:52:46
|
|
|
|
tatly
|
dacy-go go go go go go go go go
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 8:05:33
|
|
|
|
moci
|
darcy je najbrž že v porodni. jooj. al pa na wc ju . stiskam pesti. mene čaka pregled in ctg. se kar malo veselim. v ponedeljek pa pregled v diabetološki. se manj veselim. mogoče pa ne bo treba
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 8:44:29
|
|
|
|
legenda_m
|
hey sam tole dacy dobr zrihtej
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 8:45:00
|
|
|
|
amelie
|
Dobro jutro! Jaz sem se malo prej zbudila v oblekah od včeraj. Sem gledala zvečer eno zadevo na youtubu, pa me je zmanjkalo. Je moj rekel, da me ni mogel niti toliko zbudit, da bi se spravila v spalnico. Samo očala mi je dol vzel in me pokril. Zjutraj nisem slišala budilke in nič. Svašta ... Zdaj pa držim pesti za dacy in se veselim novičk! Nataša, upam, da se imaš fajn na Voglu, ti kar malo zavidam. Aprilčica, super za obleko!! Še malo, pa bo, ane? Če zdržim v enem kosu do 30., boš pa vidla, kaj je velik trebuh
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 8:49:54
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Jutro Evo Dacy-in countdown se je verjetno že pričel in me vse nestrpno čakamo in mislimo na njo, jaz sem dans celo noč tuhtala o njej, pol zjutraj pa sem zaspala in sanjala da grem tud jaz rodit , kaj dela psiha ne? Nič Dacy drž se kmalu boš cartala svojo/ga pikico/pikeca Aprilčica - super za obleko Amelie - kaj te je tista cupa od včeraj tak zmantrala Jaz tud updm da se še vidimo 30.3 v pohorski, da še eno sladkorno dozo dobim pred porodom
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 9:06:48
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Amelie - kaj te je tista cupa od včeraj tak zmantrala Tud če me je, je bilo vredno, he he Ne vem, če ne bom pred torkom še mojega tja peljala oz. bom mu pustila, da me on pelje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 9:11:48
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Amelie - kaj te je tista cupa od včeraj tak zmantrala Tud če me je, je bilo vredno, he he Ne vem, če ne bom pred torkom še mojega tja peljala oz. bom mu pustila, da me on pelje Pametno :) Je blo pa bolje kot tortica ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 9:22:01
|
|
|
|
Getreal
|
Dacy se bom še kaj javla da zvem kkšno lepo novičko!! Ostale pa bodte pridne - nimam časa vas prebrat, moram nardit še kaj za faks, ker se mi že malo mudi..samo še 2o dni aaaaaaaaaaaaaaaa čestitke tudi obem mamicam prvih "aprilskih" punčk ! Še kakšno ime napište, da bomo vedli kako jih klicat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 9:23:31
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dacy No evo mene da vam javim kako je z mano in mojim bebijom Vidim da wannabemommy in majas nista se nic napisale ... Danes sem imela UZ in moje dete zarad mojega previsokega pritiska in zarad zatekanja zaostaja v rasti , pri 38t 2/7 ima okrog 2500 - 2600g in tudi plodovnice malenkost primanjkuje, zato je moj zdravnik odlocil da bomo jutri 24.3.2010 ob 7:00 sprozili umetne popadke, tako da jaz bom jutri ze cartala vau torej zdaj že poteka? veliko veliko sreče mamika25 torej imaš danes r.d.? vse najboljše natasa35 kak te ne bi pogrešale? jaz te ziher kepica kje si??? tortica 30.3.? vsekakor pridem, se pripeljem iz ptuja samo da vas spoznam no grem malo recepte iskat, so me iz službe klicali da pogrešajo mojo pecivo pa sem rekla da dobijo zdaj ko grem uradno v porodno tak da morem nekaj spečt
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 9:24:42
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Amelie - kaj te je tista cupa od včeraj tak zmantrala Tud če me je, je bilo vredno, he he Ne vem, če ne bom pred torkom še mojega tja peljala oz. bom mu pustila, da me on pelje Pametno :) Je blo pa bolje kot tortica ne ni je tortice, ki bi me tako uspavala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?