|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
23.3.2010 13:37:02   
moci
a ni zanimivo, ene se sekiramo, ker so otroci pretežki, druge, ker so prelahki. važno, da imamo o čem razmišljatuser posted image

saj vem, nizka teža ni hec, to mi je jasno. ne zamerit.

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 726
23.3.2010 13:52:32   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

V 35. tednu 2350g, nazadnje (36. teden celo manj- nekje okoli 2000g). user posted image user posted image

men je tudi prejšnji teden , se pravi polnih 34t G nameril 2330g, pa ni nč reku, da bi bilo kaj narobe user posted image

saj v bistvu ima še čas kaj pridobitiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 727
23.3.2010 13:55:52   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

V 35. tednu 2350g, nazadnje (36. teden celo manj- nekje okoli 2000g). user posted image user posted image

men je tudi prejšnji teden , se pravi polnih 34t G nameril 2330g, pa ni nč reku, da bi bilo kaj narobe user posted image

saj v bistvu ima še čas kaj pridobitiuser posted image

saj to je čisto zadovoljiva teža.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 728
23.3.2010 13:59:25   
ela24
Tudi moj user posted image je imel v tem obdobju približno toliko. In mi ginekoginja ves čas govori, da raste točno po normativih po tej lestvici. Zgleda da je dosti odvisno na koga naletišuser posted image
Sedaj sm 37 in 3/7 pa ima okrog 3kg, pa je rekla da je možno nihanje pol kg gor dol. Torej tudi če bi imel 2,5kg bi še bilo vedno normalno pri občutno višji starosti!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 729
23.3.2010 14:17:55   
Anonimen
Tud meni se zdi da je od g do g drugače. Eni komplicirajo tam kjer ni treba. Mogoče je pa panika za naše dete nastala zato kr mi grozi prezgodnji porod. user posted image Ne vem kaj naj si mislim, se poskušam čim manj obremenjevat s tem, sam včasih je težko.

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
23.3.2010 14:23:33   
nejanejc
hej, danes sem pa spala dopoldan, ker ponoci nekako ni slo...
sm bla prov matasta.... sem rekla, da morem malo telovadit in je boljse :)
pa tak lep soncek je zunaj :) prov lepo pogledat... upam, da bo v cetrtek tudi :)

ela, jst bi tud mela rok poroda po zadnji menstruaciji cez dva dni :) se mi sploh ne zdi,da je tolko casa ze okoli :)

nataša, uzivaj jutri na "sportnem" dnevu :)

cojka, super slikce, kot vedno. :) :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
23.3.2010 14:26:44   
mamika25
Hej punce!

Kako smo? Pri nas je SONČEK zdajle posijal. Se mi kr smeje user posted image ...
Včeraj in danes tudi mene boli spodaj, sramna kost al karkoli že je. Z vsakim dnem mislim da je to to, pa še kar ni... včeraj je tudi mene zbadalo v križu in že sem bila "vesela" da gremo, pa nismo šli in sem nekako spala.
Jutri imam pregled, zadnji pri moji G, potem me bo najbrž naročila na ctg. Do sedaj ga še nisem imela, ker ona nima prakse dajat na ctg, šele res na koncu, čist ko se pdp-ju približuješ.
Kar se teže tiče, pa je res mal tako-tako. Mislim, da smo že debatirale o tem, samo se res znajo zmotit do par 100 gramov, celo do pol kile. Meni se je recimo pri mali za celih 400 g. Rekla je, da ob roku ne bo imela 3 kg, pa je bila krepko čez.
Zdaj mi je pri 37 tednih rekla, da ima mali 3 kg, da je v mejah normale. Sicer pa mislim, da je so to samo zgolj neka povprečja, so pa tisti otroci ki se rodijo z 2kg ali pa s 4kg pri 20 letih istiuser posted image . Da le ni zdravstvenih težav, mislim. Vse je lepo in prav, tudi za tiste, ki so vam rekli, da imate male otročke, bo že prav tako. Nismo vsi isti, še dobro user posted image .
Levinjica drži se, škoda da obrat ni uspel, ali to pomeni da bo CR?
Kepica zihr že carta... držim pestke.
Pa druge?

Mejte se lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
23.3.2010 14:56:41   
tintin
Oh punce, glede teže je tako tako...

moj Vasja je imel v 33t 4d okoli 2 kilci in pričakovano je bilo, da se bo rodil s cca 3 kilami...no rodil se je 4200g in 54 cm velik junak...

sedanje dete je imelo v 32t 4d tudi okoli 2 kilci in se pričakuje, da bo težek cca 3.5 kg. No, jaz ne bom presenečena tudi če ven pride 4 kilsko ali večje dete...ker s tem je tako..otroček se malo premakne na UZ in je takoj par mm manj, pa tudi rast ni enakomerna ves čas...nekateri otroci npr. pridobivajo ful zadnje tedne, očitno je bil tudi moj Vasja tak.
user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 733
23.3.2010 15:23:01   
dacy
No evo mene da vam javim kako je z mano in mojim bebijom user posted image

Vidim da wannabemommy in majas nista se nic napisale ... Danes sem imela UZ in moje dete zarad mojega previsokega pritiska in zarad zatekanja zaostaja v rasti , pri 38t 2/7 ima okrog 2500 - 2600g in tudi plodovnice malenkost primanjkuje, zato je moj zdravnik odlocil da bomo jutri 24.3.2010 ob 7:00 sprozili umetne popadke, tako da jaz bom jutri ze cartala user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 734
23.3.2010 15:24:17   
nejanejc
drzim pesti dacy :)

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 735
23.3.2010 15:26:44   
mamika25
 dacy user posted image , držim pestke da bo šlo vse gladko!! Je pa jutri tudi moj roj.dan, tako da mi je ta datum prav všeč user posted image , SREČNO, držim pesti zate user posted image !

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 736
23.3.2010 15:32:10   
moci
darcy, srečno jutriuser posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 737
23.3.2010 15:52:34   
majas
Evo Dacy, jaz sem ravno priletela domov za računalnik pa si naju obe z wannabemommy prehitela user posted image Glavno da sem še te danes videla v enem kosu, jutri pa stiskamo pesti da bo čimprej za tabo.

Tortica je pasala..njami.. ni pa nič pomagala da bi se mali zbudil... spal je cel ctg, bolj so ga rukali bolj nič user posted image tak da jutri ob 10ih spet v mesto na ctg. Ah joj..zaspanček mali, se tolažim...

za kazen sem si naredila eno velikooo skledo regrata z jajčki in krompirjem pa se zdaj bašem user posted image saj škodilo mi ne bo -njami user posted image ...

Grem še ven malo na sonček uživat, dokler je.

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 738
23.3.2010 15:58:58   
ela24
Ojla!

Dacy, držim pesti, da bo čimprej za tabo in boš že cartala svojega malčkauser posted image

Mene se pa zgleda nekaj lotevauser posted image Blazno me glava boli. Tako, da upam, da me ne bo še zdaj zakuhalo. Pol bo še težji poroduser posted image
Danes sm vprašala za epiduralno, pa mislim, da sm se malo prepozno pričela zanimat... Tak, da sm prepuščena sama sebiuser posted image

Majas, ob 10h imaš ctg? Pol se bova pa videli, ker imam jaz tudi ob 10h uro.
Vzami si jutri kako čokoladico zravn, da ga malo predramišuser posted image Bom si jo jaz tudi, pa upam da bo vžgalo. Prejšni tedn sm jo imela samo v torbici pa je vohnouser posted image Bomo videli kako bo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 739
23.3.2010 15:59:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
23.3.2010 16:28:21   
Wannabemommy
Dacy - ja pa si naju res prehitelauser posted image , sej vseeno. Mi ti v glavnem držimo pesti da bo šlo vse gladko in da bodo bolečine kar se da znosne, pa user posted image user posted image user posted image  da boš jutri že cartala - jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image  Drži seuser posted image Aja pa ono za kolike že mam doma, dobišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
23.3.2010 16:30:00   
Wannabemommy
Mi pa smo dans vstopili v 38.tedenuser posted image user posted image user posted image  Samo malo šeuser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 742
23.3.2010 16:48:24   
gilda77
Dacy:user posted image user posted image user posted image user posted image super,čestitke,pa čim prej opraviuser posted image !

Tropical: nisem napisala imena naše punčkice.Torej na seznam- Kasia.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 743
23.3.2010 17:05:54   
nizy
dacy- srečno jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 744
23.3.2010 17:10:47   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: ela24
animat... Tak, da sm prepuščena sama sebiuser posted image

Majas, ob 10h imaš ctg? Pol se bova pa videli, ker imam jaz tudi ob 10h uro.
Vzami si jutri kako čokoladico zravn, da ga malo predramišuser posted image Bom si jo jaz tudi, pa upam da bo vžgalo. Prejšni tedn sm jo imela samo v torbici pa je vohnouser posted image Bomo videli kako bo.

O super, se vidive, pa še družbo bomo mele, ker se načakaš user posted image čokoladica-ne zaleže, danes sem takoj po trotici šla tja, pa ni pomagalauser posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 745
23.3.2010 17:34:25   
dacy
No hvala vsem za dobre zelje jutri user posted image V bistvu mislim da sploh se ne vem tocno kaj me caka , ampak mislim da je itak boljse tak , ker drugace bi znala bit prevec panicna, ker imam probleme s protibolecinskimi sredstvi ... EA ne smem dobit zarad vklescenega zivca v krizu , kot drugo protibolecinsko sredstvo pa uporabljajo tramal na katerega pa sem alergicna, tak da mi ne bo lih prevec fajn ... upam da imajo se kaj druga kar bo meni odgovarjalo ...

wannabemommy pa ti si super ... Bos mi prinesla ko bos prisla dojencka pogledat , v bolnico al pa potem domov ... a lepilo ono tud mas ? (da znam mami povedat) user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 746
23.3.2010 18:23:48   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

wannabemommy pa ti si super ... Bos mi prinesla ko bos prisla dojencka pogledat , v bolnico al pa potem domov ... a lepilo ono tud mas ? (da znam mami povedat) user posted image

Lepilo pa bo enkrat drug teden,  kr ga je včeraj komaj naročla, ni pa mela nobenga celega, tak da bo sam bo treba mal počakat. Ja veš da bom bebija prišla pogledat, sam pol ko bota že domauser posted image  komaj čakam, pa drž se jutri, držim pesti da bo vse gladko šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 747
23.3.2010 18:24:01   
ela24
Ojla!

Dacy, res dosti sreče jutri! Saj bo. Si pogumna puncauser posted image A imaš Žebeljana? Pa verjetno če dajo umetne, da gre vse kar precej hitro? Jutri boš videla, če še boš v prihodnje večinoma modro kupovalauser posted image Tvoj dragi bo lahko ob tebi?

Majas, torej si vidimo jutri. Bo malo prej minlo. Tam se itak vedno čaka ko šus.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 748
23.3.2010 18:31:54   
pupa*81
dacy user posted image super, dejmo punca! bomo vse držale pesti! user posted image

evo, midva sva pa balkon pospravla, tako da očitno se me loteva gnezdenje user posted image pa glede na otrdevanje trebuha bi rekla da sm mal pretiravala, no upam da brez posledic user posted image čeprav je že skor čas user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 749
23.3.2010 18:32:56   
dacy
Zdravnika imam Zebeljana ja ... upam da bo jutri on porodnicar in da bom tudi v drugem naadstropju v njegovi sobi ... Ja in konco bomo uspeli videt kako barvo bomo vnaprej kupovali ... ceprav se vedno in v vsakem primeru bo modra zraven ker je meni modra barva pac bolj vsec kot roza , tak da tud ce bo puncka bo verjetno vec modre user posted image

Moj dragi pa zal verjetno ne bo uspel bit zraven ... jutri mora nujno neke papire za firmo se postimat , potem pa bo probal prit takoj v MB in ce se ne bom rodila tacas bo celo prica velikemu dogodku, ce bom pa ze rodila pa tud prav, bo pa pac prisel direkt na cartanje user posted image

< Sporočilo je popravil dacy -- 23.3.2010 18:37:17 >

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?