Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 13:37:02
|
|
|
|
moci
|
a ni zanimivo, ene se sekiramo, ker so otroci pretežki, druge, ker so prelahki. važno, da imamo o čem razmišljat saj vem, nizka teža ni hec, to mi je jasno. ne zamerit.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 13:52:32
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 V 35. tednu 2350g, nazadnje (36. teden celo manj- nekje okoli 2000g). men je tudi prejšnji teden , se pravi polnih 34t G nameril 2330g, pa ni nč reku, da bi bilo kaj narobe saj v bistvu ima še čas kaj pridobiti
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 13:55:52
|
|
|
|
moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 V 35. tednu 2350g, nazadnje (36. teden celo manj- nekje okoli 2000g). men je tudi prejšnji teden , se pravi polnih 34t G nameril 2330g, pa ni nč reku, da bi bilo kaj narobe saj v bistvu ima še čas kaj pridobiti saj to je čisto zadovoljiva teža.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 13:59:25
|
|
|
|
ela24
|
Tudi moj je imel v tem obdobju približno toliko. In mi ginekoginja ves čas govori, da raste točno po normativih po tej lestvici. Zgleda da je dosti odvisno na koga naletiš Sedaj sm 37 in 3/7 pa ima okrog 3kg, pa je rekla da je možno nihanje pol kg gor dol. Torej tudi če bi imel 2,5kg bi še bilo vedno normalno pri občutno višji starosti!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 14:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud meni se zdi da je od g do g drugače. Eni komplicirajo tam kjer ni treba. Mogoče je pa panika za naše dete nastala zato kr mi grozi prezgodnji porod. Ne vem kaj naj si mislim, se poskušam čim manj obremenjevat s tem, sam včasih je težko.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 14:23:33
|
|
|
|
nejanejc
|
hej, danes sem pa spala dopoldan, ker ponoci nekako ni slo... sm bla prov matasta.... sem rekla, da morem malo telovadit in je boljse :) pa tak lep soncek je zunaj :) prov lepo pogledat... upam, da bo v cetrtek tudi :) ela, jst bi tud mela rok poroda po zadnji menstruaciji cez dva dni :) se mi sploh ne zdi,da je tolko casa ze okoli :) nataša, uzivaj jutri na "sportnem" dnevu :) cojka, super slikce, kot vedno. :) :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 14:26:44
|
|
|
|
mamika25
|
Hej punce! Kako smo? Pri nas je SONČEK zdajle posijal. Se mi kr smeje ... Včeraj in danes tudi mene boli spodaj, sramna kost al karkoli že je. Z vsakim dnem mislim da je to to, pa še kar ni... včeraj je tudi mene zbadalo v križu in že sem bila "vesela" da gremo, pa nismo šli in sem nekako spala. Jutri imam pregled, zadnji pri moji G, potem me bo najbrž naročila na ctg. Do sedaj ga še nisem imela, ker ona nima prakse dajat na ctg, šele res na koncu, čist ko se pdp-ju približuješ. Kar se teže tiče, pa je res mal tako-tako. Mislim, da smo že debatirale o tem, samo se res znajo zmotit do par 100 gramov, celo do pol kile. Meni se je recimo pri mali za celih 400 g. Rekla je, da ob roku ne bo imela 3 kg, pa je bila krepko čez. Zdaj mi je pri 37 tednih rekla, da ima mali 3 kg, da je v mejah normale. Sicer pa mislim, da je so to samo zgolj neka povprečja, so pa tisti otroci ki se rodijo z 2kg ali pa s 4kg pri 20 letih isti . Da le ni zdravstvenih težav, mislim. Vse je lepo in prav, tudi za tiste, ki so vam rekli, da imate male otročke, bo že prav tako. Nismo vsi isti, še dobro . Levinjica drži se, škoda da obrat ni uspel, ali to pomeni da bo CR? Kepica zihr že carta... držim pestke. Pa druge? Mejte se lepo...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 14:56:41
|
|
|
|
tintin
|
Oh punce, glede teže je tako tako... moj Vasja je imel v 33t 4d okoli 2 kilci in pričakovano je bilo, da se bo rodil s cca 3 kilami...no rodil se je 4200g in 54 cm velik junak... sedanje dete je imelo v 32t 4d tudi okoli 2 kilci in se pričakuje, da bo težek cca 3.5 kg. No, jaz ne bom presenečena tudi če ven pride 4 kilsko ali večje dete...ker s tem je tako..otroček se malo premakne na UZ in je takoj par mm manj, pa tudi rast ni enakomerna ves čas...nekateri otroci npr. pridobivajo ful zadnje tedne, očitno je bil tudi moj Vasja tak.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 15:23:01
|
|
|
|
dacy
|
No evo mene da vam javim kako je z mano in mojim bebijom Vidim da wannabemommy in majas nista se nic napisale ... Danes sem imela UZ in moje dete zarad mojega previsokega pritiska in zarad zatekanja zaostaja v rasti , pri 38t 2/7 ima okrog 2500 - 2600g in tudi plodovnice malenkost primanjkuje, zato je moj zdravnik odlocil da bomo jutri 24.3.2010 ob 7:00 sprozili umetne popadke, tako da jaz bom jutri ze cartala
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 15:24:17
|
|
|
|
nejanejc
|
drzim pesti dacy :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 15:26:44
|
|
|
|
mamika25
|
dacy , držim pestke da bo šlo vse gladko!! Je pa jutri tudi moj roj.dan, tako da mi je ta datum prav všeč , SREČNO, držim pesti zate !
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 15:32:10
|
|
|
|
moci
|
darcy, srečno jutri
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 15:52:34
|
|
|
|
majas
|
Evo Dacy, jaz sem ravno priletela domov za računalnik pa si naju obe z wannabemommy prehitela Glavno da sem še te danes videla v enem kosu, jutri pa stiskamo pesti da bo čimprej za tabo. Tortica je pasala..njami.. ni pa nič pomagala da bi se mali zbudil... spal je cel ctg, bolj so ga rukali bolj nič tak da jutri ob 10ih spet v mesto na ctg. Ah joj..zaspanček mali, se tolažim... za kazen sem si naredila eno velikooo skledo regrata z jajčki in krompirjem pa se zdaj bašem saj škodilo mi ne bo -njami ... Grem še ven malo na sonček uživat, dokler je. papa
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 15:58:58
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Dacy, držim pesti, da bo čimprej za tabo in boš že cartala svojega malčka Mene se pa zgleda nekaj loteva Blazno me glava boli. Tako, da upam, da me ne bo še zdaj zakuhalo. Pol bo še težji porod Danes sm vprašala za epiduralno, pa mislim, da sm se malo prepozno pričela zanimat... Tak, da sm prepuščena sama sebi Majas, ob 10h imaš ctg? Pol se bova pa videli, ker imam jaz tudi ob 10h uro. Vzami si jutri kako čokoladico zravn, da ga malo predramiš Bom si jo jaz tudi, pa upam da bo vžgalo. Prejšni tedn sm jo imela samo v torbici pa je vohno Bomo videli kako bo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 15:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 16:28:21
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Dacy - ja pa si naju res prehitela , sej vseeno. Mi ti v glavnem držimo pesti da bo šlo vse gladko in da bodo bolečine kar se da znosne, pa da boš jutri že cartala - jaz bi tudi Drži se Aja pa ono za kolike že mam doma, dobiš
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 16:30:00
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Mi pa smo dans vstopili v 38.teden Samo malo še
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 16:48:24
|
|
|
|
gilda77
|
Dacy: super,čestitke,pa čim prej opravi ! Tropical: nisem napisala imena naše punčkice.Torej na seznam- Kasia.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 17:05:54
|
|
|
|
nizy
|
dacy- srečno jutri
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 17:10:47
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela24 animat... Tak, da sm prepuščena sama sebi Majas, ob 10h imaš ctg? Pol se bova pa videli, ker imam jaz tudi ob 10h uro. Vzami si jutri kako čokoladico zravn, da ga malo predramiš Bom si jo jaz tudi, pa upam da bo vžgalo. Prejšni tedn sm jo imela samo v torbici pa je vohno Bomo videli kako bo. O super, se vidive, pa še družbo bomo mele, ker se načakaš čokoladica-ne zaleže, danes sem takoj po trotici šla tja, pa ni pomagala
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 17:34:25
|
|
|
|
dacy
|
No hvala vsem za dobre zelje jutri V bistvu mislim da sploh se ne vem tocno kaj me caka , ampak mislim da je itak boljse tak , ker drugace bi znala bit prevec panicna, ker imam probleme s protibolecinskimi sredstvi ... EA ne smem dobit zarad vklescenega zivca v krizu , kot drugo protibolecinsko sredstvo pa uporabljajo tramal na katerega pa sem alergicna, tak da mi ne bo lih prevec fajn ... upam da imajo se kaj druga kar bo meni odgovarjalo ... wannabemommy pa ti si super ... Bos mi prinesla ko bos prisla dojencka pogledat , v bolnico al pa potem domov ... a lepilo ono tud mas ? (da znam mami povedat)
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 18:23:48
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dacy wannabemommy pa ti si super ... Bos mi prinesla ko bos prisla dojencka pogledat , v bolnico al pa potem domov ... a lepilo ono tud mas ? (da znam mami povedat) Lepilo pa bo enkrat drug teden, kr ga je včeraj komaj naročla, ni pa mela nobenga celega, tak da bo sam bo treba mal počakat. Ja veš da bom bebija prišla pogledat, sam pol ko bota že doma komaj čakam, pa drž se jutri, držim pesti da bo vse gladko šlo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 18:24:01
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Dacy, res dosti sreče jutri! Saj bo. Si pogumna punca A imaš Žebeljana? Pa verjetno če dajo umetne, da gre vse kar precej hitro? Jutri boš videla, če še boš v prihodnje večinoma modro kupovala Tvoj dragi bo lahko ob tebi? Majas, torej si vidimo jutri. Bo malo prej minlo. Tam se itak vedno čaka ko šus.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 18:31:54
|
|
|
|
pupa*81
|
dacy super, dejmo punca! bomo vse držale pesti! evo, midva sva pa balkon pospravla, tako da očitno se me loteva gnezdenje pa glede na otrdevanje trebuha bi rekla da sm mal pretiravala, no upam da brez posledic čeprav je že skor čas
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 23.3.2010 18:32:56
|
|
|
|
dacy
|
Zdravnika imam Zebeljana ja ... upam da bo jutri on porodnicar in da bom tudi v drugem naadstropju v njegovi sobi ... Ja in konco bomo uspeli videt kako barvo bomo vnaprej kupovali ... ceprav se vedno in v vsakem primeru bo modra zraven ker je meni modra barva pac bolj vsec kot roza , tak da tud ce bo puncka bo verjetno vec modre Moj dragi pa zal verjetno ne bo uspel bit zraven ... jutri mora nujno neke papire za firmo se postimat , potem pa bo probal prit takoj v MB in ce se ne bom rodila tacas bo celo prica velikemu dogodku, ce bom pa ze rodila pa tud prav, bo pa pac prisel direkt na cartanje
< Sporočilo je popravil dacy -- 23.3.2010 18:37:17 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?