|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
22.3.2010 20:48:58   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: photo

user posted image imam pa za obstoječe mamice tole vprašanje:
ali lahko svojega otročka starega cca 2 meseca pustiš ene 4 ure samega -  no, ne glih samega, ampak pri keri izmed babic/dedkov?
Sem vidla da prihaja Billy v LJ in si ful želim na koncert, pa ne vem, če je izvedljivo.

Kot ti je že majas napisala - odvisno od dojenja in navajenosti na flaško. Moja dva sta navadno pri tej starosti še jedla na kake 3 ure in flaške niti pod razno nista marala. Ampak če otroku že na začetku daješ vsaj čaj po flaški, bo najbrž pil tudi mleko, če se bo slučajno zbudil in bo lačen. Pri 6 tednih sicer začnejo spati ok. 6 ur v kosu - če so po jusu - ampak je potem spet odvisno, kdaj zaspijo ... 

številka oblačil za iz porodnišnice: povprečen otrok je velik 50 cm, tako da je 56 več kot dovolj. Moj drugi je bil nad povprečjem (glede na težo) in je še vsaj kak mesec nosil št. 56. Je pa odvisno od številk, H&M ima čisto dovolj velike, Premaman pa npr. zelo majhne.

aprilasemtu, pozabila sem ti čestitati za punčko user posted image . Uživajte user posted image !

dacy: user posted image user posted image user posted image .

Kranjčanke: v četrtek peljem mala dva na cepljenje ob 10h; morda bi lahko po 11h, sicer pa sporočite za naslednjič, prosim.

Lp,

živa

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.3.2010 20:52:13   
amelie
Dacy, uh, boga ... jaz sem te pa še v porodnišnico vabila danes ... Pridem jutri na obisk, samo povej, do kdaj spiš? Jaz bom itak že zgodaj tam, ker pridem z mojim ob 7.30 v MB, tako da bom probala spet med prvimi prit na CTG. Če se boš kmalu zbudila, me pridi poiskat, če ne pa pridem jaz do tebe, ko bom fertik. A zdaj bojo samo preiskave delali al ti bojo poskusili tud kaj olajšat te dni? Aja, ti prinesem kaj?

Majas, če se vidiva jutri, pa lahko kakšno rečeva o najinih velikanih user posted image  Drugač pa moj rogovilež tudi bolj slabo rogovili danes ... sem ravno prišla malo na kavč ležat, da vidim, če bo dal kaj od sebe. Saj ga čutim, ampak ne tako kot navadno.

Wannabemommy in Fiška, jaz sem za akcijo! A bi se mogoče kar kje blizu porodnišnice dobile, če bomo že vse tam pri Dacy? user posted image  

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.3.2010 20:56:21   
babyloverka
oh ženske zakaj je zvečer najhuje? taka sem da ležat ne morem pa stat ne pa sedet ne, me je zašraufalo, križ me boli, mali mi boleče zadaja, čist sem adijo. sploh ne vem kak naj grem spatuser posted image , bi šla že rajši rodit user posted image

eh grem od kompjutera, bom drugače še depresivna ratala user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.3.2010 21:03:48   
tintin
Kranjčanke - Brioni?

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.3.2010 21:06:54   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: aprilasemtu

Pozdravljene!

Mi imamo doma tudi že 16 dni staro punčico, ki je prehitevala za točno mesec dni. Bili smo še čisto nepripravljeni, samo nekaj malega cunj, nič opranega, brez materinske šole... Sedaj pa že pestvamo in spimo na obroke. Uživajte v zadnjih tednih nosečnosti!

Čestitke ob rojstvu punčke!user posted image user posted image
No pa imamo prvo punčko!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 680
22.3.2010 21:21:31   
gilda77
Pozdravljene!

Mi tudi imamo doma punčko ,ki se je rodila 1.3. s carskim rezom,5 tednov prezgodaj(34t in 4dni).Je bila tudi na intenzivni v LJ osem dni,da so se ji razvila pljučka do konca.Sedaj pa smo doma že nekaj časa in je vse o.k.

Ob rojstvu je imela 47cm in 2390g.

Sedaj pa uživamo in naslednji teden gremo končno na sprehod.

Lepo se imejte pa čim hitrejši porod!user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 681
22.3.2010 21:24:54   
photo
majas + živa: hvala punci; pol lohk kupim karte  user posted image

drugače pa še zapoznele čestitke aprilasemtu: jst sm tud razumela, da je to prva aprilska punčka... user posted image user posted image user posted image
in pa natasa99 dobrodosla --> uradno imava isti PDP user posted image

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 682
22.3.2010 21:26:36   
moci
joj, koliko aprilkčkov je že tuuser posted image
čestitke, gilda, pa srečno.

joj, brioni, tam so takooo dobre torte. njami. pa cimetov čaj. mmmmm. uživajte

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 683
22.3.2010 21:27:04   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: gilda77

Pozdravljene!

Mi tudi imamo doma punčko ,ki se je rodila 1.3. s carskim rezom,5 tednov prezgodaj(34t in 4dni).Je bila tudi na intenzivni v LJ osem dni,da so se ji razvila pljučka do konca.Sedaj pa smo doma že nekaj časa in je vse o.k.

Čestitke user posted image user posted image user posted image  in veliko cartanjauser posted image user posted image še ena pupikauser posted image

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 684
22.3.2010 21:29:18   
Wannabemommy
Amelie - ja kje bi se pa pol dobile tam okol bolnice je immer taka gužva za parking????Pa kdaj?

Majas - če si ti tud v MB pol pridi poleguser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.3.2010 21:29:42   
nejanejc
dober vecer :)

cojka, ko mi fotografinja poslje kako slikco bom pokazala, obljubim :)

tintin, agha, ziva... Sloncek je pa kje? Brioni? kje je.... pridem sam povejte kje je to :)Se nisem se uzivela v Kranju :) Se vidi ane :)

gilda cestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ura bi raj 11 :) da pospim :)

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 22.3.2010 21:33:05 >

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.3.2010 21:30:18   
agha
Kranjčanke - Odlično! user posted image Se popolnoma strinjam z Brioni!user posted image Ne vem zakaj nisem prej pomislila na to!!!user posted image

Pa čestitke za novo aprilčico!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil agha -- 22.3.2010 21:33:34 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.3.2010 21:33:32   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem ok razen hemeroidov ki me živcirajo!user posted image
Drugi teden imam pa pregled in komaj čakam!

Avtosedež
mi smo ga kupili nekje pri 7,8 mesecih ker je kar hitro rastla sedela je pa tudi že zelo zgodaj,no z kr nekaj stvarmi je bla zelo zgodnja,se ji je kr mudilo in zdej se ji tudi!user posted image user posted image
Imamo pa pri 4 letih in pol nekaj čez 20kg!
Ne vem pa od česa pridobiva na teži glede na to da je postala zbirčna in kar ji ponudiš noče!user posted image user posted image

Photo kot so druge rekle če ne bo ovir in ti bo tudi iz flaške pila greš komot na koncert,jaz sem jo tudi pustila doma z mojimi in njenim tatkotom sicer je imela že 3 mesece,in sem šla na obletnico oš!Je pa bla navajena tudi na flaško ker smo dobili adaptirano mleko za krčke,pa čaj al pa vodo smo ji dali,vodo je pa itak po vsakem dojenju dobila!
Tako da če ne bo ovir greš komot!
Mogoče ti bo pa tudi dobro spala,naša je kr dolgo spala in je nismo zbujali,ko se je zbudila sem jo podojila!

gilda77 čestitke tudi tebi za hčerkico!
user posted image user posted image
No pa imamo zdaj že dve!
Sam še imena moremo zvedet!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.3.2010 21:34:45   
Anonimen
Ob kolkih se dobite? 

Neposredna povezava do sporočila: 689
22.3.2010 21:36:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  ČESTITKE ZA PRVE APRILČICE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
22.3.2010 21:39:59   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Amelie - ja kje bi se pa pol dobile tam okol bolnice je immer taka gužva za parking????Pa kdaj?

Uh, točno, na to pa nisem pomislila user posted image  Pol je res boljše v Pohorski. Jaz bi rekla spet tam okoli 11h? Bi blo ok?

Neposredna povezava do sporočila: 691
22.3.2010 21:41:40   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: gilda77

Pozdravljene!

Čestitke!!! user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 692
22.3.2010 21:42:06   
agha
nejanejc - Brioni so čisto nasproti tistih treh novejših poslovnih barvnih stavb v centru (rdeča, rumena - v njen je tudi CSD in oranžna), ki stojijo poleg gimnazije...

Mogoče ti je bolj znana lokacija občine (poleg nje so Brioni) ali pa morda glavni trg preg Globusom...ne moreš zgrešit!user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 693
22.3.2010 21:50:06   
tintin
No super, torej Brioni:) Samo še recite kdaj...user posted image

ČEstitke Gildi za punčico!!!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 694
22.3.2010 21:51:09   
tintin
KR: Aja, če tebi Živa ustreza in se strinjajo ostale lahko tudi ob 12h?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 695
22.3.2010 22:09:31   
agha
KR- Meni je čisto vseeno glede ure in se komot prilagodim.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 696
22.3.2010 22:52:32   
marjanaj
dobrodošle nove nosečke user posted image

ela24 user posted image jaz se tudi tolažim, da mi grejo zdaj kile gor le še zaradi otekanja. Samo še natikače spravim gor na te pujsaste noge user posted image Gležnjev sploh ne ločim več, namesto prstov pa imam makarone na nogah user posted image Mojemu user posted image se zdi to full smešno, meni pa sploh ne user posted image

babyloverka tale pri dohtarju je pa svetovna! Prav jim je, upam, da so se ostali pošteno načakali! user posted image

getreal ti srečnica! Nimaš nobenih težav! Blagor tebi. Moraš pa nas prenašat ko jamramo user posted image Konjak praviš, a? Khmmm... si bom tole foro kdaj sposodila, če lahko user posted image je svetovna user posted image

aprilasemtu in gilda77 ze pestvate? Ja bravo! user posted image evo naši prvi dve aprilčici, ki sta prekinili verigo fantičev user posted image

aprilčica10 kolk hudo! Sem slučajno šla z miško čez tvoj ticker in napiše: 1 mesec 1 teden 1 dan user posted image Kolk se dobro sliši!

moci jaz sem izvid za streptokok B dobila takoj naslednji dan. Mislim da je odvisno v katerem laboratoriju delajo test user posted image

dacy drži se user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 697
22.3.2010 23:24:53   
nejanejc
hm..... sem za Brione, ce jih hvalte seveda, do centra bom nasla ni problema:)

12ih je ok

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 698
22.3.2010 23:30:14   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

KR: Aja, če tebi Živa ustreza in se strinjajo ostale lahko tudi ob 12h?

Če bo po načrtu (tj. če bom imela varstvo za mala dva, ker ju po cepljenju nočem dat v vrtec), lahko. Samo to mi povejte, kje naj tam parkiram?

Aja, še user posted image Gildi!

< Sporočilo je popravil živa -- 22.3.2010 23:31:09 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.3.2010 5:29:35   
Anonimen
Dobro jutro čvekiceuser posted image

Jaz sem spet zgodnja, tudi user posted image je čisto nor v trebuhuuser posted image

gilda: ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALE APRILČICE!!!!user posted image user posted image

Marjanaj: meni je pa to še fuul dolgouser posted image user posted image Vse odštevate: še 10 dni, pše 12 dni... Jaz pa... še 1 mesecuser posted image

Me pa čisto nič ne matra zadnje čase. Ponoči še vedno ne hodim na wc, zgaga me ne peče, edino hodim že bolj težko (se premikam ko pingvinuser posted image ).

Vse, ki se dobite danes, lepo se imejteuser posted image user posted image

Danes z user posted image šibava v Koper.. Ima tam nekaj za uštimat, jaz pa nočem bit sama doma, pa pasal mi bo en izletekuser posted image

Danes grem po obleko, wiiiiiuser posted image user posted image Komaj čakam, da vidim končni izdelekuser posted image

A je Kepica še med nami??

Pridne bodite, pazite nase in na naše/vaše aprilčkeuser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 23.3.2010 5:30:22 >

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.