|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
22.3.2010 18:54:49   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

za iz porodnišnice sm jst naštimala 2 kupčka cunj... enga mini, drugega pa mal večjega, pol bom pa user posted image po telefonu povedla kjerga nej prinese user posted image

pa se ne bojiš, da bo zamešaluser posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne, se kr znajde user posted image sicer pa levi kupček cunj vs. desni kupček cunj bo pa že zastopu al ne user posted image

nč, grem gledat hokej naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.3.2010 19:00:07   
photo
No, spet ponedeljek in spet za mano pregled.
Danes mi je G potrdila, da NE BOM docakala 40T in da mi bodo prej sprozili porord.
KDAJ pa je odvisno od tega, kakšno bo stanje materničnega ustja naslednji ponedeljek.
Če bo že zrelo in mehko samo predrejo mehur in dodajo malo umetnih popadkov,
če pa ne, pa dobim neke svečke za mehčanje... Ta G v LJ porodnišnici je super, ker mi je vse tako lepo razložila

user posted image imam pa za obstoječe mamice tole vprašanje:
ali lahko svojega otročka starega cca 2 meseca pustiš ene 4 ure samega -  no, ne glih samega, ampak pri keri izmed babic/dedkov?
Sem vidla da prihaja Billy v LJ in si ful želim na koncert, pa ne vem, če je izvedljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 652
22.3.2010 19:00:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976

IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

user posted image A mi zna katera povedat, kdaj se novorojenček sklepa za zahirančka (kilaža)? Sem brskala in brskala pa tega ne najdem. Zanima me pa tudi, če je otrok zahiranček, kdaj sme domov iz porodnišnice? Upam da mi bo znala katera odgovorit.

Malena89, moj je zahiranček, ker je imel porodne teže 1720 g, bila v P 6 dni, ker je lepo napredoval (ob odpustu 1760 g), danes 12 dni po porodu pa jih ima skoraj 2 kg. Vsi so pa paniko delal, ker mesec in pol ni dobival na teži zaradi odluščenja posteljice, tko da so se na koncu odločil, da mi sprožijo porod, nakar se je izkazalo, da je z otrokom vse ok. 

Pa so ga imeli v inkubatorju al pa topli posteljci? Meni je zdravnik rekel da je  mogoče naša user posted image zahiranček in me res zanima kak je potek pri le teh.

(odgovor članu mojca976)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
22.3.2010 19:24:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Aprilčica- Pa saj si govorila da se ti vleče in kje je še konc aprila, zdaj bo pa prej, a ni fajn to? Hec hec
Upam da tvoje dete zdrži tako dolgo na toplem, dokler ne boš čist pripravljena! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
22.3.2010 19:26:40   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Kako pa je naša Dacy? Danes je imela pregled...

Naša Dacy pa je ostala v bolnici zarad zatekanja in visokega pritiskauser posted image , sva se prej popoldne pogovarjali, sicer pa se bo tud sama javla, ma laptopa seboj in se bo javla.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 655
22.3.2010 19:28:51   
Wannabemommy
Amelie - kaj jutri si v Mb? A gremo na kavo?

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 656
22.3.2010 19:39:24   
majas
Dacy-v kateri sobi je? Grem jutri na CTG pa jo bom šla malo pogledat,,,

Jaz sem bila tudi čez vikend v bolnici. Mali v soboto cel dan ni nič brcal, pa sem šla zvečer na CTG pa je bil tak slab da so me kar obdržali user posted image potem pa je le začel migati in rogovilti in je zdaj vse ok user posted image
Sem bla sama v sobi pa je bil tak dolgčas. Imamo pa že 3600g, zato pa sem tak boga in izmučena. Ne morem več nič no user posted image ... zato sem vam samo na hitro javljam ker grem na kavč v ležeč položaj.

Lep večer

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 657
22.3.2010 19:42:55   
Anonimen
Cojka: ne bom te zapustila, da ne boš ti meni pobegnila kam na začetek aprila!user posted image

Malenaa: nisem še pripravljenauser posted image Bi že zibala, ampak še ne morem. Morava dati čez tole poroko, pa da si potem uredim vse papirje itd., potem pa že lahko. Pa kar naj počaka do 37tuser posted image

Dacy: user posted image user posted image user posted image user posted image

Mmmm, topel tuš, potem sedežna + milka čokolada s keksiuser posted image Saj ni čudno, da nosim takega debelajsastega user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
22.3.2010 19:43:41   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: photo

user posted image imam pa za obstoječe mamice tole vprašanje:
ali lahko svojega otročka starega cca 2 meseca pustiš ene 4 ure samega -  no, ne glih samega, ampak pri keri izmed babic/dedkov?
Sem vidla da prihaja Billy v LJ in si ful želim na koncert, pa ne vem, če je izvedljivo.

je izvedljivo... je pa odvisno od tega če se bosta dojila in bo user posted image zavračal flaško. Moja jo je, je bila samo ziza zakon. user posted image Lepo ga/jo podojiš tik preden greš, si še mleko čez dan iztisneš...pa bo vse ok...
Nič se ne sekiraj. Če si koncerta res želiš bo user posted image razumel in bo priden. user posted image 4 ure pa tudi hitro mine

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 659
22.3.2010 19:45:43   
fiška33
WBM, kaj to misliš ledeno kavo? user posted image
Jaz grem jutri okol 11h na tortico, no upam, da se mi še katera pridruži user posted image .

lp

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 22.3.2010 19:46:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 660
22.3.2010 19:45:48   
babyloverka
uh punce se vidi da gre naša nosečnost proti koncu, skoraj vsako nekaj muči user posted image
jaz sem kot neka stara oma, tak se premikam čudno danes, se mi zdi da mi vse dol tišči. po eni strani jamram po drugi strani pa nisem tolko živa da bi šla na sprehod, bi mogla sama sebe v rit brcnit pa se ne morem user posted image

majas ti bejbi malo nagaja a?

aprilasemtu čestitke za bejbiko user posted image  kako ji je pa ime? in kako se ti počutiš?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 661
22.3.2010 19:49:48   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

WBM, kaj to misliš ledeno kavo? user posted image
Jaz grem jutri okol 11h na tortico, no upam, da se mi še katera pridruži user posted image .

lp

Ja itak da bom jaz tud tortico jedla, to se sam reče da gremo na kavouser posted image , a bova še Daqcy eno v bolnico nesle?user posted image
Itak vse ostale so tud vabljene, a gremo v pohorsko fiška?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 662
22.3.2010 19:51:22   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Dacy-v kateri sobi je? Grem jutri na CTG pa jo bom šla malo pogledat,,,

Jaz sem bila tudi čez vikend v bolnici. Mali v soboto cel dan ni nič brcal, pa sem šla zvečer na CTG pa je bil tak slab da so me kar obdržali user posted image potem pa je le začel migati in rogovilti in je zdaj vse ok user posted image
Sem bla sama v sobi pa je bil tak dolgčas. Imamo pa že 3600g, zato pa sem tak boga in izmučena. Ne morem več nič no user posted image ... zato sem vam samo na hitro javljam ker grem na kavč v ležeč položaj.

Lep večer

Tega pa nevem v kteri sobi je sam je rekla da nima strogega mirovanja in da lahk pride tud ven, tak da jo pokliči če boš tam okoli hodla, bo ziher veselauser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 663
22.3.2010 19:51:43   
ela24
Ja, res gre naša nosečnost proti koncu. Pa še ni dolgo kar smo pričele čvekati.
Se mi je zdelo čudno, da se Dacy nič ne javi. Ubožica jo vse muči. Mogoče ji bodo pa sedaj vendarle malo pospešli zadeve in bo že zdaj cartala, kot si je želelauser posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
22.3.2010 19:57:42   
moci
vau, vidim, da se vsem dogaja.
mene tudi mučijo krči od sobote nekje.
zdaj sem precej pripravljena, samo še bris dam v sredo.

Kako dolgo čakaš izvide za streptokok b?

drugače sem pa jaz precej neuporabna, lena bi se reklouser posted image
nič kaj preveč koristi ni od mene.

jaz grem vsak dan na sprehod, predvsem zaradi sladkorne. danes pa nisem šla. gniloba gnilauser posted image

ledene kave, milka, ...... aaaaa nehajte

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 665
22.3.2010 19:58:13   
dacy
ela  to strmo narascanje teze je lahko posledica otekanja ... jaz sem zarad otekanja pridobila v dveh tednih 5kg user posted image ... Noge imam cist vodene ... katastrofa vglavnem in zdaj lepo lezim spet v bolnici user posted image

amelie in majas jutri ko bosta na CTG-ju se oglasita v sobi 5 v prvem nadstropju , mene so spet noter obdrzali ... spet previsok pritisk in premocno zatekanja nog , noge so cist vodene, pa urin je baje slab, zdaj pa bo spet cel kup preiskav ... vglavnem ni mi lahko in zdaj lezim tu spet in sploh ne vem ce bom lahko sla domov dokler ne bom v dveh delih user posted image

aprilasemtu verjemi da jaz bi zdaj raje poslusala otroka kricat kot pa prenasala vse kar pac treba te zadnje tedne ... meni zdaj na konccu ni nic vec uzivancija user posted image Drugace pa cestitke za rojstvo tvoje  pupike in cim vec cartanja in cim vec mirnega spanca user posted image

No ja tako je to ja ... pa sem imela upanje da bom prej rodila in da ne bo vec nekih komplikacij in zdaj pac spet sumijo na preeklampsijo in ce bodo jetra in ledvice vredu pol bo verjetno vse ok drugace pa bi se znalo zgodit da bo treba nardit predcasno CS ... jutri imam UZ , komaj cakam, ze mesec dni je odd zadnjega , zdaj bom pa koncno vidla bebico mojo spet ce je vse vredu in ce raste tako kot treba user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 666
22.3.2010 20:08:11   
majas
Dacy-pridem... vem kako ti je...  Samo da bo vse ok... Tudi to bo za tabo..še malo...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 667
22.3.2010 20:08:57   
Anonimen
Dacy- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Katy je bla tud v 5ki preden je šla rodit. user posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
22.3.2010 20:12:13   
dacy
majas kdaj mas CTG , da bom priblizno vedla kdaj pricakovat koga in da ne bom lih smrcala na veliko v postelji user posted image user posted image user posted image

malenaa na mene 5-ka ne vpliva, sem ze prejsnjic lezala v 5-ki pa se ni nic zgodilo ... no ja , lahko pa mam upanje da se bo zdaj user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:13:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
22.3.2010 20:14:53   
Anonimen
Držim pesti da te čimprej odrešijo muk! 

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
22.3.2010 20:16:18   
nejanejc
Dacy, srecno!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka, bom pokazala slike, ko jih dobim :) jih se nimam... Pa drzim pesti za avto, to pa res ne morem verjet, da vama vedno pred nosom prodajo... ni fer res....

Tintin, jst mislim, da bo četrtek ok :) Kdaj pa kje?

Pupa
, dva kupcka, dobra ideja... Jst morem tudi to pocasi nastimat... Se kar nisem,  mam pa jst tudi 56....

Photo, tudi tebi srecno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:20:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
22.3.2010 20:40:20   
tintin
Nejanejc, agha (in živa): bi vam bilo ok okol 10 ali 11h? meni je vseeno kje...lahko kje v mestu? Lahko v katerem od shoping centrov? Predlogi zaželeni...

Neposredna povezava do sporočila: 674
22.3.2010 20:45:48   
agha
Jaz bi prosila, če se lahko dobimo kje ve mestu, ker so mi shoping centri malo daleč (razen Supernove). Ne vem kakšen dan bom imela v četrtek, ker včasih nisem sposobna prav daleč hodit zaradi popakov... če pa rabite parking je pa po mojem najboljši Slonček.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?