|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
17.3.2010 10:01:13   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

amelie jst sm pa med tekmo zaspala user posted image user posted image user posted image   kakšna sramota user posted image user posted image

user posted image  user posted image  jaz sem zadnjič v kinu, tako da ... user posted image  

uh user posted image upam da ne smrčiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 276
17.3.2010 10:04:13   
amelie
ha ha ha, tudi jaz upam user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 277
17.3.2010 10:09:36   
NATAŠA35
cojka dobiš eno tortico od mene, samo ne bit huda user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem za preglede user posted image user posted image user posted image ...včeraj sem bila prava taksi služba, sem peljala sem ter tja otroke, potem pa še mojega sem mogla iti iskat v službo, ker je imel terenca...

ela če imaš lepo bradavice ven potem nastavkov za dojenje ne potrebuješ, če ne pa si poskusi večkrat na dan potegniti ven bradavice, da nabreknejo, ful pomaga...

aprilčica jaz ti lahko posodim samo povšterček za prstane, če potrebuješ, podvezica je pa šla naprej, ko jo je moj z moje noge dol dal in vrgel med samce...user posted image user posted image user posted image lepo da si si kupila čevljce...ne mi o pospravljanju, ugotavljam da kar naprej pospravljam, učinka pa nobenegauser posted image user posted image ...se bom danes probala spravit vsaj še nekaj narediti, samo kaj ko mi moji razmetajo ali kuhinjo ali dnevno in ko to pospravim, imam vsega že dovoljuser posted image user posted image

babyloverka superca za avto user posted image user posted image user posted image , še vozek dobiš pa bo vse ok, a ne da..

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 278
17.3.2010 10:24:51   
babyloverka
jaaaa user posted image user posted image  sem ful vesela user posted image  samo za vozek še mi niso nič javli, morem jim kaki mail poslat.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 279
17.3.2010 10:30:05   
Anonimen
Hej hojuser posted image

Evo, sem našla podvezco (hvala NATAŠA in Babyloverka) - ena je na Alisini strani, ena na Liscini, obe sta pa malo čez 5€. Bom verjetno kar kupila, da bo imel še moj veselje nekaj metat med samceuser posted image

Jaz vas za zdajle kar zapuščam, ker me grabi depresija in vas nikakor ne želim okužitiuser posted image

Lep dan.

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
17.3.2010 10:31:20   
babyloverka
hjuj sem zdaj malo pogledala po sex shopih za podvezice pa me je skoraj vrglo kaj vse ponujajo user posted image  jaz pa v svojih mladih letih nič ne vem za to user posted image  no saj ne rabim user posted image

amelie ti si kar v kinu zaspala?user posted image hjoj, kaj je bil tak dolgočasen film?

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 281
17.3.2010 10:37:05   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

hjuj sem zdaj malo pogledala po sex shopih za podvezice pa me je skoraj vrglo kaj vse ponujajo user posted image  jaz pa v svojih mladih letih nič ne vem za to user posted image  no saj ne rabim user posted image

amelie ti si kar v kinu zaspala?user posted image hjoj, kaj je bil tak dolgočasen film?

ha ha ha, a je pestra ponudba? bolje, da niti ne hodim zdaj gledat ... user posted image

film je bil pa čist soliden (Invictus), ampak ko ura odbije 23.00, se očitno jaz ugasnem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
17.3.2010 10:46:21   
tatly
oj babike moje.meni pa danes moja bebi v trebuscku tako ven riva nekaj da sem komaj do trgovine prislauser posted image
sem danes razmisljala zakaj nisem kupla vozicka za dvojcke,nevem kako bo zgledal sprehod z mojima princeskamauser posted image pozna katera koga ki proda vozicek za dvojcke ugodno?
in kako se kaj pocutite ve=?
aja kaj boste kuhale?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 283
17.3.2010 10:59:50   
babyloverka
amelie zelo zelo pestra ponudba user posted image

tatly saj ima večina vozičkov zdaj odzadaj tisti del, da tavečji otrok gor stopi in ga lahko tak voziš. vidim da jih kar nekaj to prakticira torej ne more biti tako slabo.

30.04.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.3.2010 11:02:10   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

amelie zelo zelo pestra ponudba user posted image

tatly saj ima večina vozičkov zdaj odzadaj tisti del, da tavečji otrok gor stopi in ga lahko tak voziš. vidim da jih kar nekaj to prakticira torej ne more biti tako slabo.
nevem ce bo moja stala goruser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 285
17.3.2010 11:08:15   
babyloverka
aja user posted image  samo meni se zdijo ti vozički za dvojčke takoooo široki, sploh ne vem kak v trgovini sfurajo z njimi med policami.
sem pa vidla zadnjič varianto da je ena imela športni del, tamali je gledal proti njej, spredaj pa jajčko, drugi tamali je gledal vstran od nje, tisti ko je bil v jajčki. samo pomojem je ta varianta vozeka ful draga.

kuhala bom pa, no spekla bom pico, mam še od zadnjič en pleh v skrinji.
pa včeraj sta me natasa35 in ne vem katera še premamle s temi recepti tukaj na rr in se mi ful luštajo kruhovi cmoki ter buhteljni user posted image  zdaj pa bodi pameten, ne? foter ima sladkorno, mama bi mogla shujšat, lubi ne je buhteljnov, sama naj pojem celi pleh? bo me jutri sestra fentala ko grem na pregled user posted image

30.04.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.3.2010 11:18:21   
Anonimen
No mi smo doma. Končno smo doživeli prvo skupno nočko, čeprav ni bila ravno super, ampak bo že.

Sem slišala, da je še ena aprilčica rodila. Tanjaklemen a ne. Čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 287
17.3.2010 11:21:55   
babyloverka
hej nax super da imaš malega doma.
a

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 17.3.2010 11:23:09 >

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
17.3.2010 11:44:29   
tatly
babyloverka-ma bomo vidli kako bo ce ne bom ga pa pol nabavla.saj sma studirala da bi kupla uni sedez ko se da na vozicek samo baje na quinnya ne greuser posted image
a se katero ponoci tako noge bolijo da jo zbudi?

Neposredna povezava do sporočila: 289
17.3.2010 11:45:06   
NATAŠA35
tatly pa saj se kupi za drugega otroka eno "napravico - dodaten stolček", ki se da na tvoj vozek in se lepo zloži, ko ne rabiš...madonca samo spomnit se moram, kje sem to videla...ko najdem ti javim....ne rabiš kupovat novega vozeka...

babyloverka user posted image user posted image user posted image a lah jaz pridem na buhtenle, kakega napolni z nutelo, so boljšiuser posted image user posted image user posted image ....

še tule nax super, da sta že doma user posted image user posted image user posted image

meni spet otrdeva trebuh, pa popadki dajejo, ampak je kar znosno, razen ko hodimuser posted image ...vidim, da nisem edina, ki se kar izklopi user posted image user posted image user posted image , zgleda da imamo enake proizvajalca baterij, jih bo treba reklamiratuser posted image user posted image user posted image

čez en teden se mi začne porodniški dopustuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
17.3.2010 11:47:01   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: tatly
aja kaj boste kuhale?

tatly Jaz ne bom nic kuhala ... mene do poroda moja mami razvaja user posted image Jedli pa bomo testenine polnjene z dimljenim sirom (fagotini), in smetanovo omako s piscancjim mesom user posted image , pa solatko zraven seveda user posted image
Glede vozicka pa je moja kolegica uspela tamelaga odvadit se vozit v vozicku ko je drugic rodila ... tamali je ves vesel pomagal potiskat vozicek in je tak zacel vedno vec hodit zraven ... mogoce bi pa tud tebi to uspelo , da ti tamala pomaga vozit vozicek user posted image

babyloverka moj vozicek je tak narjen , da je na sportni del pritrjena lupinica ... naceloma bi se res lahko dva vozila noter ja user posted image Drugace pa moj vozicek  ni bil drag sploh , odvisno pac kak naletis , jaz sem naletela na nizko ceno in mi je HB bil tud vsec , nisem pa sploh pomislila da bi se lahko dva otroka not vozla user posted image

nax cestitam za vaso prvo skupno noc, pa naj je bila dobra ali ne , vazno da si jo docakala in da imas malega lepotca pri sebi user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 291
17.3.2010 11:47:47   
legenda_m
o nax to je pa res ql. tko kt si rekla sj bo.

drgač pa bom rekla sam to da ova noč nije bila moj dan user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
17.3.2010 11:49:59   
NATAŠA35
user posted image user posted image legenda, tudi sama sem zelo zaspana, samo kaj ko dopoldan nekako zdržim, potem pa mrknem kot ubitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 293
17.3.2010 11:51:21   
dacy
baaahhh ... sem sla zdaj prav gledat vozicek in sem se zlagala ... na mojem se dva ze ne bi mogla vozit ... je lupinica prevec nad sportnim delom in v bistvu na sportnem delu ni nicc kaj prostora da bi lahko se kak otrok sedel user posted image

natasa tud mene so zaceli popadki ze dajat , ampak so se dost znosni tud ... Mi pa je od kolegice mama vceraj pretipala trebuh in mi napovedala otroka do konc tedna ... me prav zanima ce bo res user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 294
17.3.2010 11:53:24   
amelie
tatly, moja kolegica je tud dokupla sedež za na voziček, samo ne vem, če se to da pri vseh vozičkih user posted image
babyloverka, jaz se tud javim za buhteljne! evo, že maš dovolj kandidatk :) danes ne bom kaj dosti kuhala, popekla bom hrenovke, zavite v slanino, ker si je moj zaželel danes nekaj dobrega za srce in ožilje user posted image  zraven pa kruh, solata in smetanov hren.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 295
17.3.2010 11:55:03   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

natasa tud mene so zaceli popadki ze dajat , ampak so se dost znosni tud ... Mi pa je od kolegice mama vceraj pretipala trebuh in mi napovedala otroka do konc tedna ... me prav zanima ce bo res user posted image

ohoho! kdaj je že luna? greva skupaj? user posted image  čeprav si jaz želim it naslednji vikend, da lahko še do konca pripravim stvari. še nimam niti torbe za sebe spakirane ... ne vem, kaj čakam user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 296
17.3.2010 12:01:40   
tatly
mmmmmmm kak boste vse dobro jedle-se bi kar k vsem povablauser posted image lahko jem za 5 zadnje dni
saj sem mislila ta sedez nabavit samo baje ne gre gor,stella pa se je le tlko mala da ji vedno nebo za hodit,bi pa blo super da se odvadi vozicka

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.3.2010 12:04:06   
tatly
ne gre ta sedez na quinny buzzuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tatly -- 17.3.2010 12:05:30 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.3.2010 12:06:40   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
ohoho! kdaj je že luna? greva skupaj? user posted image  čeprav si jaz želim it naslednji vikend, da lahko še do konca pripravim stvari. še nimam niti torbe za sebe spakirane ... ne vem, kaj čakam user posted image

amelie  ta luna zdaj je sicer ze mimo ampak vpliv pa traja se 100 ur , tak da se vedno naju lahko odnese v bolnico user posted image ... Jaz za sebe tud nimam nic se pripravljene torbe , to bodo mi ze potem prinesli , je ne mislim s sabo vlacit sploh user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.3.2010 12:22:52   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

IZVIRNO SPOROČILO: tatly
aja kaj boste kuhale?

tatly Jaz ne bom nic kuhala ... mene do poroda moja mami razvaja user posted image Jedli pa bomo testenine polnjene z dimljenim sirom (fagotini), in smetanovo omako s piscancjim mesom user posted image , pa solatko zraven seveda user posted image

ž

kaaaajjj??? uh kaj bi zdaj dala za porcijo tvojega kosila user posted image  testenine imam ful rada, sir še bolj in to v kombinaciji z smetanovo omako in piščančjim mesom???? sline se mi cedijo po tipkovnici user posted image

30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.