Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 15:11:52
|
|
|
|
nejanejc
|
malenaa srecno :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 15:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zgleda so si vse karakterno podobne Na tortice greste spet komaj 30.? Kak mi je krivo da sem zamudila 9.3. pa tak huuudooo sem hotla spoznat vse! Upam da naslednjič le uspem prit, sem dragemu že rekla da ne grem več v bolnico dokler mi voda ne odteče al pa pridejo TAPRAVI popadki Hvala nejanejc Wannabemommy
< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 17.3.2010 15:27:08 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 15:30:38
|
|
|
|
Di_Di
|
Pozdravljene so in novopečene mamice mojca iskrene čestitke za sineka Lovrota . obilo catanja pa čim več prespanih noči vam želim tole je bil pa res hiter porod! super se vsaj nisi preveč namatrala.. ali pač? upam da ni blo prehudo! nax sem prej na fb prebrala da je Tai že doma no čim več prespanih noči in pa catanja tudi vam. malena lepo da si že doma zdaj pa le pridno počivaj in pazi nase ter vajino malo pikico Čestitke tudi vsem ostalim za dobro opravljenen preglede, tistim ki ste po bolnicah ali imate kakršne koli težave pa pošiljam eno goro Vidim da kupujete tudi nove avtomobilčke tako da obilo varne in udobne vožnje, pa čim naj kakršnih koli težav oz nobenih No pri nas razen tega da se full hitro utrudimo, pa da smo se včeraj full zagreli za nakup novega stanovana na Kozini ni kaj novega. Ahh ja ta stanovanja.. sam moram priznat, da me je čist prevzelo eno stanovanje, ki sva si ogledala en dupleks (stanovanje v dveh nadstropjih) takoj bi se selila na kozino brez besed (kar sem prej iskala 1001 izgovor da ne grem z obalnih mest nikamor) sam je pa tudi cena na popustu 165 tisoč eur... kar bi si lahko privoščila samo če bi jaz imela pogodbo za nedoločen čas in bi vzela nekaj malega kredita, ker pa je nimam se moram spustiti nazaj na realna tla. No ja majo še en dupleks za 150.. sam je več kot 20m2 teras tko da se ga nama ne splača vzet.. zdaj razmišljamo da bi kupli kr navadno v enmu nadstropju. Upam da mi rata mojga prepričat držite pesti da mi rata Nč grem še mal počit pol se pa obalne nosečke po dolgem času spet dobimo na klepetu...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 17:10:06
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mojca ČESTITKE ZA LOVROTA kdaj pa bodo punce začele prihajat getreal: čestitke za avto, kaj bo mala frajla, se bo peljala v novem avtu cojka: ja bo treba na tortice pridet, če mi ne bote vse šle prej rodit še en teden do porodniškega dopusta, samo sem brez zamenjave malena: upam, da zdrži vaša pupa...tudi mene prov daje, tako da mislim, da me bodo kaj kmalu poslali rodit mamika. bom zdržala, ker je treba uštimat še eno sobo, bom počakala, da bodo na vrsti punce, pol pa grem rodit dacy: ja vidim, da bova midve šle kar kmalu...samo jaz še ne bi, ker niso punce na vrsti babyloverka, super za vozek...dej mi povej v kolikšnem času po naročilu si ga plačala?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 17:15:25
|
|
|
|
nizy
|
ne ne punce še niso na vrsti NATAŠA kam se ti mudi , maš še cel mesec časa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 17:28:48
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie A ima katera kake informacije o Wannabemommy? Nekam dolgo se ne javi ... Bomo danes še enega aprilčka dobili? Evo mene, še vedno 2 v 1 , sem lahk šla domov kr so bili vsi izvidi vredu in tud s plodovnico je vse vredu, je je dovolj. Naš malček ma 3200g in lepo raste prav po reglcih , tako da če bo vse ok se vidimo na naslednji tortici . Sem pa mela kr voraufnahme - Predsprejem , za vsak slučaj če pridem pred terminom. Spet so mi nardili vse preiskave, ctg, uz, 3d slikico sem dobla , pa pogovor z anestezistom sem mela za Ea, toda za prvo možnost sem si izbrala porod v vodi, pa upam da bo ok. Porod z EA sem navedla kot 2. možnost v primeru da mi nebi odgovarjalo v vodi. Tako da tropical za seznam NP 12.4. , CTG 23.3.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 17:32:58
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Malenaa - Sper da si doma zaj pa le počivaj in upam da se vidimo na torticah Mojca - čestitke za Lovrota dosti cartanja in dosti prespanih noči Amelie - verjemi da boš ti pred mano Kak pa je kaj naša Katy?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 18:02:48
|
|
|
|
fiška33
|
Pozdravljene Pravkar dobila SMS od Katy. Pravi, da čaka, kako se bodo odločili, ker je 2 cm odprta in neka kri se ji je ulila ven ... Pa utrujena je full. Podpis: majčica, ki še šunja s štajerskimi aprilčicami na tortice PDP: 4.5.2010, upam, da bom pa dejansko aprilčica Aja, pardon... Čestitke vsem na novo pečenim mamicam LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 17.3.2010 18:05:46 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 18:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Fiška: hvala za info glede Katy in upam, da se spoznava na torticah 30.3. (no, jaz pa srčno upam, da ne bom pristala med majčicami, pa ne, da bi imela kaj proti vam, le čez rok ne želim it ).
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 19:41:41
|
|
|
|
amelie
|
Wannabemommy, super, da bosta z malim še malo počakala! Sicer je pa zdaj itak čas za kako punčko Pa jaz bi še šla na eno tortico pred porodom - mogoče bom tokrat dejansko celo tortico jedla No, sej včeraj sem potem za večerjo še tiramisu pomalicala ... Držim pesti za Katy, da bo vse okej, karkoli se bodo odločili.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 20:25:45
|
|
|
|
majas
|
Mojca čestitke Evo jaz danes tudi iz pregleda. Imamo skoraj 3300g, pa še 4 tedne do konca. A joj. Imam že jutri prvi CTG, ker je plod velik. Počutim se pa vredu, danes sem si okna oprala. ma sem bila pridna NP 1.4., do zdaj + 10kg Katy vso srečo ti želim ... Wannabemommy le še malo počakajta, pa veliko zdaj počivaj. babyloverka že za lušte si lahko take čeveljčke kupiš. ker zgledajo tak dobro
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 20:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly punce katero olje boste kuple olivno ali mandljevo? Mandljevo. Sem ga uporabljala celo nosečnost za mazanje trebuščka (na bedre sem pa pozabla in zato jih zdaj krasi nekaj strij) in ga bom tudi v bodoče. Čist drug vonj je kot pri olivnem. Že zato mi odgovarja. Ti še kolebaš med enim in drugim?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 20:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer... Kako ste kaj...jaz se zmatrana,vsak dan bolj me boli križ...upam,da bo kmalu tega konec... MOJCA 976 čestitke za dojenčka,je pa kar hitro bilo,v katerem tednu si že rodila...za dojenje se pa preveč ne obremenjuj,vse pride z časom,samo volja mora biti... APRILČICA 10..bomo videli kaj bo v petek na UZ,a se je moja beibica obrnala ali še ne,če se ni grem na posvet za zunanji obrat oziroma za dogovor carskega reza... NAX 05 ja čestitke za prihod v domače okolje ,pa veliko otroškega SMEHA... COJKA, kje se pa ti skrivaš,bolj malo tu gor...in kako si drugače,nosečnost napreduje.... JA nič lepo se imejte naspančkite se,pa si jutri kaj pišemo...lp...lahko noč...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 21:05:58
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 dacy: ja vidim, da bova midve šle kar kmalu...samo jaz še ne bi, ker niso punce na vrsti natasa jaz pa itak ne vem kaj bom imela, tak da ce je fantek bi pa lahko ze prisel zdaj kmalu ko so lih fantki na vrsti wannabemommy no super da je vse vredu, sem se tud jaz ze sprasevala kaj se dogaja da se tolk dolgo ne javljas fiska tebe pa smo itak ze sprejele za naso aprilcico
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 17.3.2010 22:23:05
|
|
|
|
ela24
|
Oj! Kako sm danes utrujena. Sm že v postelji. Kr sm se res nahodila danes.. Imela sm ctg. Rekel je, da je lep. Ker je ravno takrat k sreči mali žabon na veliko razgrajal Popadkov ni beležil. Uboga Katy, njo je pa to kar presenetilo po moje. V katerem tednu pa je ona? Držim pesti, da bo vse vredu z njo. Kako pa je Kepica, nič je nism zasledila. Ma punce, če tako hitite v Rim Sem opazila, da je še en aprilček privekal na svet. Dosti sreče staršema A to so vas hitro spustili domov, še predn je imel 2kg? Ni to neka meja, ali kako? Kaj pa jaz vem Saj še malo pa bomo mogle odpret novo temo, kjer bomo čvekale, katere plenice so boljše, kateri so čudežni recepti za dojenje itd. Nax pa veliko sreče z vašim malčkom, verjamem, da sta presrečna, da ga imata končno doma Lepo spančkajte.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 6:53:46
|
|
|
|
Kepica83
|
KATY83 SPOROČA:Danes ob 4. uri sem na ta svet pohitel, z dobrimi glasilkami, temnimi laski in s prvim nasmehom atiju in mamici priklical solze v oči. Sem Timotej, velik 47cm in težek 2320g. ČESTITKE!!!!!!!! Katy83 se počuti super!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:12:38
|
|
|
|
Kepica83
|
Kje ste babike?? Novega aprilčka imamo Jaz sem taaako vesela.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitke Katy in mali Timotej!!! Kako je suhcen, mene kar skrbi kako bo to z naso velikanko Aja, punce, a lahko prosim tiste na zacetku aprila zacete rojevati, ne pa da rojevajo vse od 15 gor. Jaz se nisem pripravljena!! Sem pa vceraj oprala prva dva stroja perila. Bravo se zame
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:24:05
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Aja, punce, a lahko prosim tiste na zacetku aprila zacete rojevati, ne pa da rojevajo vse od 15 gor. Jaz se nisem pripravljena!! Sem pa vceraj oprala prva dva stroja perila. Bravo se zame Iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:38:45
|
|
|
|
pupa*81
|
heeeej katy čestitam veliko smeha in sreče! pa tisti ''''in s prvim nasmehom atiju in mamici priklical solze v oči'''' je tudi meni solzice priklical no lej jo aglaio, kje si pa ti se zgubila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2010 7:40:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:42:25
|
|
|
|
Pikica_10
|
Čestitke Katy Želim ti čimprejšnje okrevanje in zdravega . Saj ne morem verjet, da gre že zares. Pa so res fantki pri aprilčicah pohiteli. Jaz že tud nestrpno čakam na NP, ki ga imam naslednji teden, da vidimo, če se je že naša pikica obrnila. Res, da sem imela zadnje dni pravi potres v trebuščku...ampak mislim, da so brce vseeno prenizko... No, bomo vidli. Saj vem, da ste se že toliko pogovarjale o dudicah...zanima me, katero imate...a je ta od aventa vredu? Saj je pol verjetno od vsakega odvisno, če jo ima rad ali ne? Lepo se imejte, pa maksimalno izkoristite današnji dan...naj bi bil namreč topel in sončen...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:43:05
|
|
|
|
amelie
|
Sem takoj letela preverit na ringarajo, kaj je s Katy ... ČESTITKE!!! Že četrti fantek aprilček!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:46:40
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10 Saj vem, da ste se že toliko pogovarjale o dudicah...zanima me, katero imate...a je ta od aventa vredu? Saj je pol verjetno od vsakega odvisno, če jo ima rad ali ne? Jaz sem najprej vzela Aventove, potem pa za vsak slučaj še eno od Nuka. Zdaj pa imam jaz vprašanje - koliko časa naj traja prekuhavanje dude? Samo toliko, da zavre, ali se mora prav ''skuhat''?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 18.3.2010 7:48:41
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Sem vas hotela samo obvestit, pa vidim, da je že Kepica to storila Upam, da nisi jezna?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?