|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
17.3.2010 15:11:52   
nejanejc
malenaa srecno :)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.3.2010 15:22:02   
Anonimen
Ja zgleda so si vse karakterno podobne user posted image

Na tortice greste spet komaj 30.? Kak mi je krivo da sem zamudila 9.3. pa tak huuudooo sem hotla spoznat vse! Upam da naslednjič le uspem prit, sem dragemu že rekla da ne grem več v bolnico dokler mi voda ne odteče al pa pridejo TAPRAVI popadki user posted image user posted image user posted image

Hvala nejanejc user posted image

Wannabemommy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 17.3.2010 15:27:08 >

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
17.3.2010 15:30:38   
Di_Di
Pozdravljene souser posted image in novopečene mamice user posted image
mojca iskrene čestitke za sineka Lovrotauser posted image user posted image user posted image . obilo catanja pa čim več prespanih noči vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tole je bil pa res hiter porod! super se vsaj nisi preveč namatrala.. ali pač? upam da ni blo prehudo!
nax sem prej na fb prebrala da je Tai že doma user posted image user posted image user posted image user posted image no čim več prespanih noči in pa catanja tudi vam.

malena user posted image lepo da si že doma  user posted image zdaj pa le pridno počivaj in pazi nase ter vajino malo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim za dobro opravljenen preglede, tistim ki ste po bolnicah ali imate kakršne koli težave pa pošiljam eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da kupujete tudi nove avtomobilčke tako da obilo varne in udobne vožnje, pa čim naj kakršnih koli težav oz nobenih user posted image

No pri nas razen tega da se full hitro utrudimo, pa da smo se včeraj full zagreli za nakup novega stanovana na Kozini ni kaj novega. Ahh ja ta stanovanja.. sam moram priznat, da me je čist prevzelo eno stanovanje, ki sva si ogledala en dupleks (stanovanje v dveh nadstropjih) takoj bi se selila na kozino brez besed (kar sem prej iskala 1001 izgovor da ne grem z obalnih mest nikamor) sam je pa tudi cena na popustu 165 tisoč eur... kar bi si lahko privoščila samo če bi jaz imela pogodbo za nedoločen čas in bi vzela nekaj malega kredita, ker pa je nimam user posted image user posted image user posted image se moram spustiti nazaj na realna tla. No ja majo še en dupleks za 150.. sam je več kot 20m2 teras tko da se ga nama ne splača vzet.. zdaj razmišljamo da bi kupli kr navadno v enmu nadstropju. Upam da mi rata mojga prepričat user posted image držite pesti da mi rata user posted image

Nč grem še mal počit pol se pa obalne nosečke po dolgem času spet dobimo na klepetu... user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.3.2010 17:10:06   
NATAŠA35
mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA LOVROTA

kdaj pa bodo punce začele prihajat

getreal: user posted image user posted image user posted image čestitke za avto, kaj bo mala frajla, se bo peljala v novem avtu

cojka: ja bo treba na tortice pridet, če mi ne bote vse šle prej rodituser posted image user posted image še en teden do porodniškega dopusta, samo sem brez zamenjaveuser posted image user posted image

malena: upam, da zdrži vaša pupa...tudi mene prov daje, tako da mislim, da me bodo kaj kmalu poslali rodit

mamika. bom zdržala, ker je treba uštimat še eno sobo, bom počakala, da bodo na vrsti punce, pol pa grem rodituser posted image user posted image

dacy: ja vidim, da bova midve šle kar kmalu...samo jaz še ne bi, ker niso punce na vrstiuser posted image user posted image

babyloverka, super za vozek...dej mi povej v kolikšnem času po naročilu si ga plačala?

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.3.2010 17:15:25   
nizy
ne ne punce še niso na vrsti user posted image NATAŠA kam se ti mudi , maš še cel mesec časauser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.3.2010 17:28:48   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

A ima katera kake informacije o Wannabemommy? Nekam dolgo se ne javi ... Bomo danes še enega aprilčka dobili?

Evo mene, user posted image  še vedno 2 v 1user posted image , sem lahk šla domov kr so bili vsi izvidi vredu in tud s plodovnico je vse vredu, je je dovolj.
Naš malček ma 3200g in lepo raste prav po reglcihuser posted image , tako da če bo vse ok se vidimo na naslednji tortici user posted image . Sem pa mela kr voraufnahme - Predsprejem , za vsak slučaj če pridem pred terminom. Spet so mi nardili vse preiskave, ctg, uz, 3d slikico sem doblauser posted image , pa pogovor z anestezistom sem mela za Ea, toda za prvo možnost sem si izbrala porod v vodi, pa upam da bo ok. Porod z EA sem navedla kot 2. možnost v primeru da mi nebi odgovarjalo v vodi.
Tako da tropical za seznam NP 12.4. , CTG 23.3.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.3.2010 17:32:58   
Wannabemommy
Malenaa - Sper da si domauser posted image user posted image user posted image  zaj pa le počivaj in upam da se vidimo na torticahuser posted image
Mojca - čestitke za Lovrotauser posted image user posted image user posted image  dosti cartanja in dosti prespanih noči

Amelie - verjemi da boš ti pred manouser posted image

Kak pa je kaj naša Katy?

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.3.2010 18:02:48   
fiška33
Pozdravljene

Pravkar dobila SMS od Katy. Pravi, da čaka, kako se bodo odločili, ker je 2 cm odprta in neka kri se ji je ulila ven ... Pa utrujena je full.

Podpis: majčica, ki še šunja s štajerskimi aprilčicami na tortice user posted image
PDP: 4.5.2010, upam, da bom pa dejansko aprilčica user posted image

Aja, pardon... Čestitke vsem na novo pečenim mamicam user posted image

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 17.3.2010 18:05:46 >

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.3.2010 18:44:39   
Anonimen
Fiška: hvala za info glede Katy in upam, da se spoznava na torticah 30.3.user posted image (no, jaz pa srčno upam, da ne bom pristala med majčicami, pa ne, da bi imela kaj proti vam, le čez rok ne želim ituser posted image user posted image ).

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
17.3.2010 19:41:41   
amelie
Wannabemommy, super, da bosta z malim še malo počakala! user posted image  Sicer je pa zdaj itak čas za kako punčko user posted image  Pa jaz bi še šla na eno tortico pred porodom - mogoče bom tokrat dejansko celo tortico jedla user posted image  No, sej včeraj sem potem za večerjo še tiramisu pomalicala ...

Držim pesti za Katy, da bo vse okej, karkoli se bodo odločili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.3.2010 20:25:45   
majas
Mojca čestitke user posted image user posted image user posted image

Evo jaz danes tudi iz pregleda. Imamo skoraj 3300g, pa še 4 tedne do konca. A joj. Imam že jutri prvi CTG, ker je plod velik.
Počutim se pa vredu, danes sem si okna oprala. ma sem bila pridna user posted image
NP 1.4., do zdaj + 10kg

Katy vso srečo ti želim ...

Wannabemommy le še malo počakajta, pa veliko zdaj počivaj.

babyloverka že za lušte si lahko take čeveljčke kupiš. ker zgledajo tak dobro user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.3.2010 20:31:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

punce katero olje boste kuple olivno ali mandljevo?

Mandljevo. Sem ga uporabljala celo nosečnost za mazanje trebuščka (na bedre sem pa pozabla in zato jih zdaj krasi nekaj strij) in ga bom tudi v bodoče. Čist drug vonj je kot pri olivnem. Že zato mi odgovarja. Ti še kolebaš med enim in drugim?

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
17.3.2010 20:42:45   
Anonimen
Dober večer...
Kako ste kaj...jaz se zmatrana,vsak dan bolj me boli križ...upam,da bo kmalu tega konec...
MOJCA 976 čestitke za dojenčka,je pa kar hitro bilo,v katerem tednu si že rodila...za dojenje se pa preveč ne obremenjuj,vse pride z časom,samo volja mora biti...
APRILČICA 10..bomo videli kaj bo v petek na UZ,a se je moja beibica obrnala ali še ne,če se ni grem na posvet za zunanji obrat oziroma za dogovor carskega reza...
NAX 05  ja čestitke user posted image user posted image za prihod v domače okolje ,pa veliko otroškega SMEHA...
COJKA, kje se pa ti skrivaš,bolj malo tu gor...in kako si drugače,nosečnost napreduje....
JA nič lepo se imejte naspančkite se,pa si jutri kaj pišemo...lp...lahko noč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
17.3.2010 21:05:58   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
dacy: ja vidim, da bova midve šle kar kmalu...samo jaz še ne bi, ker niso punce na vrstiuser posted image user posted image

natasa jaz pa itak ne vem kaj bom imela, tak da ce je fantek bi pa lahko ze prisel zdaj kmalu ko so lih fantki na vrsti user posted image

wannabemommy no super da je vse vredu, sem se tud jaz ze sprasevala kaj se dogaja da se tolk dolgo ne javljas user posted image

fiska tebe pa smo itak ze sprejele za naso aprilcico user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 339
17.3.2010 22:23:05   
ela24
Oj!

Kako sm danes utrujena. Sm že v postelji. Kr sm se res nahodila danes..
Imela sm ctg. Rekel je, da je lep. Ker je ravno takrat k sreči mali žabon na veliko razgrajaluser posted image Popadkov ni beležil.

Uboga Katy, njo je pa to kar presenetilo po moje. V katerem tednu pa je ona? Držim pesti, da bo vse vredu z njo.
Kako pa je Kepica, nič je nism zasledila. Ma punce, če tako hitite v Rimuser posted image

Sem opazila, da je še en aprilček privekal na svet. Dosti sreče staršemauser posted image A to so vas hitro spustili domov, še predn je imel user posted image 2kg? Ni to neka meja, ali kako?
Kaj pa jaz vemuser posted image
Saj še malo pa bomo mogle odpret novo temo, kjer bomo čvekale, katere plenice so boljše, kateri so čudežni recepti za dojenje itd.user posted image

Nax pa veliko sreče z vašim malčkom, verjamem, da sta presrečna, da ga imata končno domauser posted image

Lepo spančkajte.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.3.2010 6:53:46   
Kepica83
KATY83 SPOROČA:Danes ob 4. uri sem na ta svet pohitel, z dobrimi glasilkami, temnimi laski in s prvim nasmehom atiju in mamici priklical solze v oči. Sem Timotej, velik 47cm in težek 2320g.

ČESTITKE!!!!!!!!user posted image

Katy83 se počuti super!user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.3.2010 7:12:38   
Kepica83
Kje ste babike??
Novega aprilčka imamouser posted image user posted image Jaz sem taaako vesela. user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.3.2010 7:21:52   
Anonimen
Cestitke Katy in mali Timotej!!! user posted image user posted image user posted image

Kako je suhcen, mene kar skrbi kako bo to z naso velikanko user posted image
Aja, punce, a lahko prosim tiste na zacetku aprila zacete rojevati, ne pa da rojevajo vse od 15 gor. Jaz se nisem pripravljena!! Sem pa vceraj oprala prva dva stroja perila. Bravo se zame user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
18.3.2010 7:24:05   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Aja, punce, a lahko prosim tiste na zacetku aprila zacete rojevati, ne pa da rojevajo vse od 15 gor. Jaz se nisem pripravljena!! Sem pa vceraj oprala prva dva stroja perila. Bravo se zame user posted image user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.3.2010 7:38:45   
pupa*81
heeeej katy čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image veliko smeha in sreče! pa tisti ''''in s prvim nasmehom atiju in mamici priklical solze v oči'''' je tudi meni solzice priklical user posted image

no lej jo aglaio, kje si pa ti se zgubila user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 345
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 7:40:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
18.3.2010 7:42:25   
Pikica_10
Čestitke Katy user posted image user posted image user posted image Želim ti čimprejšnje okrevanje in zdravegauser posted image . Saj ne morem verjet, da gre že zares. Pa so res fantki pri aprilčicah pohiteli. user posted image
Jaz že tud nestrpno čakam na NP, ki ga imam naslednji teden, da vidimo, če se je že naša pikica obrnila. Res, da sem imela zadnje dni pravi potres v trebuščku...ampak mislim, da so brce vseeno prenizko... No, bomo vidli.
Saj vem, da ste se že toliko pogovarjale o dudicah...zanima me, katero imate...a je ta od aventa vredu? Saj je pol verjetno od vsakega user posted image odvisno, če jo ima rad ali ne?
Lepo se imejte, pa maksimalno izkoristite današnji dan...naj bi bil namreč topel in sončen...user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.3.2010 7:43:05   
amelie
Sem takoj letela preverit na ringarajo, kaj je s Katy ...
ČESTITKE!!! user posted image  user posted image  user posted image  Že četrti fantek aprilček! user posted image  

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.3.2010 7:46:40   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_10

Saj vem, da ste se že toliko pogovarjale o dudicah...zanima me, katero imate...a je ta od aventa vredu? Saj je pol verjetno od vsakega user posted image odvisno, če jo ima rad ali ne?

Jaz sem najprej vzela Aventove, potem pa za vsak slučaj še eno od Nuka. Zdaj pa imam jaz vprašanje user posted image  - koliko časa naj traja prekuhavanje dude? Samo toliko, da zavre, ali se mora prav ''skuhat''? user posted image

(odgovor članu Pikica_10)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.3.2010 7:48:41   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Sem vas hotela samo obvestit, pa vidim, da je že Kepica to storilauser posted image

Upam, da nisi jezna? user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?