amelie
|
Ela, fajn zrihtaj na CTG-ju! Meni je bilo malo zoprno včeraj tam, ker je fuuuul vroče, ampak meni je itak zadnje čase skoz ful vroče. Zdaj imam na stežaj odprta balkonska vrata in samo majico na naramnice, pa mi je prav toplo. Mi je pa lepo trebuh otrdeval med CTG-jem, tako da sem imela vmes tri hribčke v rednih intervalih, ampak ni G nič komentiral. Me je bilo kar strah, da bi me zadržali. Glede vzgoje jaz ne bom nič komentirala, ker nimam nobenih izkušenj. Sem bila dolga leta varuška in sem se z otroci zelo dobro ujela, so me imeli res radi in so me ubogali, samo stroga pa nisem bila nikoli. In se bojim, da pri svojem tudi ne bom. Moja mama je bila ful stroga in imam odpor do tega, čeprav sem bila vedno lepo vzgojena in staršem v ponos - do pubertete Bo treba eno srednjo pot ubrat. Ko bi vsaj lahko na mojega računala, da bo on tisti strogi starš, pa se mi zdi, da bo on še manj strog No, bomo videli. Vsekakor bom pa imela v mislih to, kar si napisala, Ela - da me ne bo tamlada klela Čakam, da se Wannabemommy javi, sem prav na trnih, kako se bodo odločili. Joj, danes sem spet tako lepo spala ... ko bi le bilo tako do konca! Sem si zvečer prižgala TV, moj je pa še delal računovodstvo. Je rekel, da nisem niti do konca reklam zdržala, pa sem že spala. Mi je po dveh minutah prišel očala dol dat in sem bila v nezavesti
|