Anonimen
|
Hej punce. Mamika, jaz se strinjam s tabo, da je najboljse pocakati, da se naravno zacne. In to je glih fora pri meni in Maleni, da so nama rekli, da nama bodo na silo sprozili, drugace pac moras podpisati, da se odrekas sprozitvi in da prevzemas odgovornost za komplikacije. Kar je seveda tezko. Sploh pa prvorodkam, ki smo se bolj prestrasene. Je pa res, da je po dopolnjenem 41 tednu vec moznosti za CR in za smrt otroka, ker posteljica lahko neha delati oziroma dela slabse. No, to so res skrajni primeri, ampak je pa res, da ti zdravniki samo najslabse povejo. Malena, ja, to so vaginalete (svecke) za mehcanje MV.Jaz nazadnje nisem bila cisto nic odprta in MV se trd in dolg (al kako se ze to meri). Grozno. Upam na najboljse. Za naju obe!! Aprilcica ... sem ti ze rekla. V zep pa z mano domov! Babyloverka, potem je res kar pravijo, da so na Ptuju bolj strpni. Te bodo pustili cakati do sobote. Vem, da ti je hudo zdaj, ker bi ti tudi rada ze spravila malega fuzbalerja na svet, ampak glej na to tako, da mu vsaj dajejo priloznost da se sam spravi ven . To pomeni, da bos popadke v miru predihavala doma in sla v P ko bo treba in bo slo vse bolj hitro. Meni je to najbolj bedno, da bom mogla tam lezati na oddelku in ko me bo zagrabilo, bodo tam zraven mene 4 tujke ne pa moj moz. Krasn! Memole ... jeeej! Saj bo. Ti si ze dala to skoz. Pojdi Lari po sestrico No, jaz sem govorila s svojo babico, ki bo zraven pri porodu in mi bo probala zrihtati, da grem jutri kasneje v P oziroma da jih probam prepricati, da naj me se malo pustijo in naj ne sprozajo na silo. Naj vsaj do petka pocakajo, ce bi se mogoce samo zacelo. Zdaj grem pa na sprehod. Cojka je skoz 20 km na dan delala pa je mali kar padel ven
|