mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moja draga eli je rodila zdravo puncko hano z 3,800g!!!!!!!!!!!!! Čestitke! IZVIRNO SPOROČILO: eelyy nameni pozornost T. učkam(ker ima šarence različnih barv)nazačetku me je tolažil da se bojo spremenile,kar sem tudi upala...zdej bojo pa očitno take ostale. Ah, daj no, bo pa fant nekaj posebnega. Jaz sem imela v OŠ sošolko, ki je imela eno oko modro, drugo pa 2/3 modro, 1/3 rjavo, pa se mi je vedno zdela ful zanimiva. Pa a nima en znan pevec iz 80-ih tudi učke različnih barv... se ne morem spomniti, kako mu je ime... IZVIRNO SPOROČILO: k.tja povejte mi: koliko od vas ima še zimske vreče in katere ste jih že pospravile? in kako jih zdaj napravljate, ko je že malo topleje_ sama še nisem naredila nobenih sprememb,... no, dekice ne uporabljam več (ker je zimska vreča bolj "poletna" ) Jaz, jo kar še uporabljam, ker ji pod hlače ne dajem več žabic, pajacka pa tudi ne uporabljam več. Zgoraj ima bundo, do pasu jo pa zaprem v zimsko vrečo - ostanek pa zaviham navznoter. Pa je ravno prav. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A je*mu mast! tamalih ne morem več sama skos pedenat in mi je pomagala ena varuška... zdej pa imam razvajena deca do onemoglosti pi*** a moram res čist vse SAMA!!!!!! pa magar če se na miljon delov razpočim???!??!???!!! Kaj sta pa naredila? 3x trkam, ampak meni ni kaj dosti hudega. Tudi, kadar hočem gledati TV, imam lahko mir - starejšo pustim, da skače po tavelikem kavču, ta mlajšo dam na tla pri mojih nogah in ji naokoli razsujem par igračk, pa je pol ure pavze... je pa res, da mi starejša ne bo nikoli dala miru, če sem na računalniku... zato me pa popoldne skoraj nikoli ni. P - s prvo (še pri starejši) se nikakor nisva ujeli, pa čeprav naročena sem sedela v čakalnici po debelo uro. Sem zamenjala in sem zdaj super zadovoljna - včeraj je bila J. naročena 15:20, sva prišli 10 min zgodaj, pa sva šli v 5 min noter, tretma na nivoju, lepo je delala s pupo, pa sva bili ob 15:40 zunaj. Pa ko je dobila novembra norice in februarja virozo, je obakrat rekla, naj se takoj prideva pokazat, sva prišli, nikoli čakali več kot 10 min, čeprav nenaročeni. Je pa res, da je ful na sestrah - če se te znajo zorganizirat, ambulanta deluje super, če ne, pa pač slabše. Če katera išče kaj novega na S koncu LJ, lahko dam info na ZS.
|