|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
17.3.2010 11:38:31   
majana79
joj, upam da jih 10 ven pride, pa da mamo mir pol user posted image  user posted image

kar sede dremam... čist sem adijo

flaska
, dejva enga breezerja, a boš? sej je 10 ura že mim user posted image dudi, pa ti boš tut, a ne de?

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.3.2010 11:39:13   
maja1488
Flaška...ti sporolim popoldan, grem z njo na kofe pol.

Tobi je novejši model in je mal bolj izpopolnjen. Pa višji podstavek ima od priorija.

Sem pa zadnjič pred zdravstvenim gledala, kake olupke od sedežev ima folk. In kar je blo najbolj zanimivo, tile nikakvi sedeži so bli v ornk makinah, tistih za 25 tisočakov in več. Mislim....a za varen sedež pa nimate al kaj? Sem vidla enga novga Cayanna (al kakorkoli se to napiše), noter pa dva tista tapoceni sedeža od Nannie user posted image  ne vem no...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.3.2010 11:39:47   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Meni je pa včeraj P reku, da bi za zobke bla vročina sam kak dan, ne več. Sem vprašala, če je možno, da bo Z zob dobila, gleda na to, da je vse ostalo OK.
No...upam, da je sam zob in da ste izven standardov user posted image

od kdaj pa P kaj vejouser posted image

tut res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
17.3.2010 11:39:47   
FLASK_A
Uuuu, Majana, ti si taprava kolegicauser posted image Mi jih je lih zmanjkalo tko da- hvalauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
17.3.2010 11:40:13   
maja1488
Rdeč je moj!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
17.3.2010 11:42:06   
majana79

Meni je pa včeraj P reku, da bi za zobke bla vročina sam kak dan, ne več. Sem vprašala, če je možno, da bo Z zob dobila, gleda na to, da je vse ostalo OK.

No...upam, da je sam zob in da ste izven standardov user posted image

sej po njihovem nima vročine, če ma zdej 37.3 oz 37.8 neodšteto user posted image

''vročino'' je meu samo včerej...

sej ne mislit, dopoldne sem klicala na Metelkovo, da bi ga peljala ušesa pogledat (da pomirim svojo glavo), pa mislte da sem koga dobila (več k eno uro sem klicala)?!

če bi ga pa tja prpelala bi pa težil, da kaj mi je user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
17.3.2010 11:44:04   
majana79

Tobi je novejši model in je mal bolj izpopolnjen. Pa višji podstavek ima od priorija.

Sem pa zadnjič pred zdravstvenim gledala, kake olupke od sedežev ima folk. In kar je blo najbolj zanimivo, tile nikakvi sedeži so bli v ornk makinah, tistih za 25 tisočakov in več. Mislim....a za varen sedež pa nimate al kaj? Sem vidla enga novga Cayanna (al kakorkoli se to napiše), noter pa dva tista tapoceni sedeža od Nannie user posted image  ne vem no...

itak da ne

če da ves denar na mesec za lizing, kje bo pol lupinco za 150 kupu al pa bog ne daj sedeža za 300 eur (pa pustmo, da dobre tut za manjši denar dobiš)

user posted image

nabolj face so pa itak tisti k sploh nimajo sedežev user posted image pa veš zakaj jih nimajo? ''ker jih mi tut nismo mel, pa ni nč narobe z nami''.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
17.3.2010 11:44:25   
majana79

Rdeč je moj!

moj pa zelen!

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
17.3.2010 11:44:47   
maja1488
A pa to mate vse na metelkovi P al kako? Al je tam dežurna?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
17.3.2010 11:45:19   
tubby
Hello

sm prišla od zdravnika user posted image sm šla po napotnico za okulista pa v loboratorij....
mam pa nizek pritisk ga bo trba dvignit user posted image

Končno sonček user posted image user posted image user posted image

M ni zaspal dokler me ni blo nazaj user posted image najbrž smo v fazi MA-MA

petraZG ojej, ne tebi ni tu treba nič, tvoj bi mogu pokazat zobe
za L user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
17.3.2010 11:46:23   
majana79

A pa to mate vse na metelkovi P al kako? Al je tam dežurna?

ja mi mamo, k nam je nabližja user posted image   no, Šiška mi je bližje po km, ampak tam jemljejo samo šiškarje, mi smo pa že center

spet ena pogruntavščina user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
17.3.2010 11:46:47   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

itak da ne

če da ves denar na mesec za lizing, kje bo pol lupinco za 150 kupu al pa bog ne daj sedeža za 300 eur (pa pustmo, da dobre tut za manjši denar dobiš)

user posted image

nabolj face so pa itak tisti k sploh nimajo sedežev user posted image pa veš zakaj jih nimajo? ''''ker jih mi tut nismo mel, pa ni nč narobe z nami''''.

me zanima, če tisti vozjo katrco al pa jugota...sej so ga naše mame tut, pa ni blo nč narobe in so se čist fanj peljale. user posted image  folk zmešan.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
17.3.2010 11:47:42   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Hello

sm prišla od zdravnika user posted image sm šla po napotnico za okulista pa v loboratorij....

za L user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preveč pridne otroke in moža maš. Prid mal k nam, boš mela takoj visokega.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
17.3.2010 11:50:27   
majana79

Hello

podpis

user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
17.3.2010 11:50:48   
majana79

itak da ne

user posted image

nabolj face so pa itak tisti k sploh nimajo sedežev user posted image pa veš zakaj jih nimajo? ''''''''ker jih mi tut nismo mel, pa ni nč narobe z nami''''''''.

me zanima, če tisti vozjo katrco al pa jugota...sej so ga naše mame tut, pa ni blo nč narobe in so se čist fanj peljale. user posted image  folk zmešan.

ma ja, škoda besed...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
17.3.2010 11:58:47   
tubby
Majana in Maja o počakte da pridejo domov, T ga zmer dvigne user posted image user posted image user posted image , moj pa tud k prav da bi šel spat user posted image

tako da zdele mam mir o ja, sm pol.... no pa še tašča mi ga lahko vsak čas dvigne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
17.3.2010 11:59:22   
FLASK_A

Hello

podpis

user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
17.3.2010 12:00:45   
FLASK_A

Prav, hvalauser posted image

Meni so pa najhujši vsi, ki pustijo otroke skakati na zadnji klopi. Potem kukajo vmes med sedeži in jih kar vidim kako poletijo v šipouser posted image Bognedaj da bi se jim kaj zgodilo, ampak prav zares izzivajo usodo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
17.3.2010 12:43:37   
koala.cek
glede zdravnikov in pediatrov je pa meni tale scena v sloveniji čisto mimo. to, da moram imeti točno določenega zdravnika in pediatra, da moram upoštevati njegov urnik in to da pri nekaterih kljub temu da si naročen čakaš po ure - sory ampak svinjska nategavščina.

mene boli K katerega P dobim, ko imam otroka bolanega. Itak je moja P tako malokrat, da so verjetno že vse druge P pregledale otroka.

V ZDA je bil tak sistem - sem poklicala v ZD, naročila otroka ( pač takrat ko mi je najbolj ustrezal ), vsakič ga je pregledal drug P in svoje delo itak opravil profesionalno. Da o tem, da je bilo naenkrat v čakalnici le nekaj otrok, niti ne izgubljam besed. Je bilo pa več ambulant, v vsakem je bil en otrok, zdravniki pa so krožili. Ne tako kot pri nas, ko ima zdravnik ambulanto, pa mi krožimo in čakamo ko budale.

A mislite da moja P točno pozna moje otroke - kao ?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
17.3.2010 12:56:38   
KatMat
moja draga eli je rodila zdravo puncko hano z 3,800g!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
17.3.2010 12:58:52   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

glede zdravnikov in pediatrov je pa meni tale scena v sloveniji čisto mimo. to, da moram imeti točno določenega zdravnika in pediatra, da moram upoštevati njegov urnik in to da pri nekaterih kljub temu da si naročen čakaš po ure - sory ampak svinjska nategavščina.

mene boli K katerega P dobim, ko imam otroka bolanega. Itak je moja P tako malokrat, da so verjetno že vse druge P pregledale otroka.

V ZDA je bil tak sistem - sem poklicala v ZD, naročila otroka ( pač takrat ko mi je najbolj ustrezal ), vsakič ga je pregledal drug P in svoje delo itak opravil profesionalno. Da o tem, da je bilo naenkrat v čakalnici le nekaj otrok, niti ne izgubljam besed. Je bilo pa več ambulant, v vsakem je bil en otrok, zdravniki pa so krožili. Ne tako kot pri nas, ko ima zdravnik ambulanto, pa mi krožimo in čakamo ko budale.

A mislite da moja P točno pozna moje otroke - kao ?

se strinjam

našo smo do sedaj videli samo ko je bil na posvetovalnicah, ko sem ga pa peljala bolnega, pa nikoli ni delala user posted image

itak me ma, da bi zamenjala, pa se ne morem odločit...

otrok ima karton, v katerem bi po logiki moralo bit napisano popolnoma vse, da lahko katerikoli zdravnik vidi in jasno prebere njegovo anamnezo

da čakaš pol ure je pa itak standard, vsaj kadar smo mi bili tam (naročeni seveda)

Neposredna povezava do sporočila: 2196
17.3.2010 13:08:04   
eelyy
Hojlaa punce!!

Evo jst pa čakam Tiana da se zbudi da greva potem malo do trgovine neko malenkost kupit,pa še prej ga moram nahraniti in oblečti...bo trajalo spet.

Sej to je res ponavadi tako tisti ki imajo kao keša imajo zmeraj najcenejše stvari za otroke,res je za avtosedeže nebi nikoli dala pod 100eurov.....Za lupinico nisem dala preveč denerja,ker itak s T. nisva nikoli sama hodila v avtu in mam še srečo se sploh nisem nasmodila,ker itak v lupinici sploh ni hotel biti nonstop jok,da hoče ven.V tem zdej sedežu  pa je rad ker vidi in gleda ven.

ane te tašče pa res hitro dvignejo pritiskuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.3.2010 13:13:51   
koala.cek
saj ne rečem, vedno so me vprašali,če želim kakšnega dotičnega P. ampak mi je bilo vseeno.

in tudi tukaj sem z našo P čisto zadovoljna. prav tako z ostalimi. ampak recimo, zakaj moram čakat dva dni, da pridem na vrsto ? ne, saj če je nujno lahko pridem takoj in me že v naprej opozorijo, da bom čakala 2-3 ure. Mislim, z bolnim otrokom, ki komaj hodi, naj zdaj tam čakam ? pa preden bomo dali kri in vodo, dobili izvide ????user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.3.2010 13:15:10   
koala.cek
uživate na sončku ? meni je super. ja zdaj, ko mladiči spijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.3.2010 13:19:33   
eelyy
Sem brala malo za nazaj,ker T. še vedno spančka jst sem pa vse pospravila in se ubadam na rač.

katmat: bravo za kolegicouser posted image user posted image user posted image
petra: jst bi sigurno tud povedala tašči ma magar bi ji moj 100% moral povedati če ne bi  user posted image user posted image ,če dobro vejo da je alergičan pa hudiča zakaj ptem tega nupoštevajo magar da bi se preoblekli oziroma razkužile roke..itd
Važno da je z Lukcom bolje in upam da se več neponoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Christiana: sej nagajčkajo pa skos,nevem od kje jim taka energijauser posted image ,važno je da je Gloria zdej doma in da je hvala bogu zdrava.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......