Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:38:31
|
|
|
|
majana79
|
joj, upam da jih 10 ven pride, pa da mamo mir pol kar sede dremam... čist sem adijo flaska, dejva enga breezerja, a boš? sej je 10 ura že mim dudi, pa ti boš tut, a ne de?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:39:13
|
|
|
|
maja1488
|
Flaška...ti sporolim popoldan, grem z njo na kofe pol. Tobi je novejši model in je mal bolj izpopolnjen. Pa višji podstavek ima od priorija. Sem pa zadnjič pred zdravstvenim gledala, kake olupke od sedežev ima folk. In kar je blo najbolj zanimivo, tile nikakvi sedeži so bli v ornk makinah, tistih za 25 tisočakov in več. Mislim....a za varen sedež pa nimate al kaj? Sem vidla enga novga Cayanna (al kakorkoli se to napiše), noter pa dva tista tapoceni sedeža od Nannie ne vem no...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:39:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Meni je pa včeraj P reku, da bi za zobke bla vročina sam kak dan, ne več. Sem vprašala, če je možno, da bo Z zob dobila, gleda na to, da je vse ostalo OK. No...upam, da je sam zob in da ste izven standardov od kdaj pa P kaj vejo tut res
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:39:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Uuuu, Majana, ti si taprava kolegica Mi jih je lih zmanjkalo tko da- hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:40:13
|
|
|
|
maja1488
|
Rdeč je moj!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:42:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Meni je pa včeraj P reku, da bi za zobke bla vročina sam kak dan, ne več. Sem vprašala, če je možno, da bo Z zob dobila, gleda na to, da je vse ostalo OK. No...upam, da je sam zob in da ste izven standardov sej po njihovem nima vročine, če ma zdej 37.3 oz 37.8 neodšteto ''vročino'' je meu samo včerej... sej ne mislit, dopoldne sem klicala na Metelkovo, da bi ga peljala ušesa pogledat (da pomirim svojo glavo), pa mislte da sem koga dobila (več k eno uro sem klicala)?! če bi ga pa tja prpelala bi pa težil, da kaj mi je
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:44:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaška...ti sporolim popoldan, grem z njo na kofe pol. Tobi je novejši model in je mal bolj izpopolnjen. Pa višji podstavek ima od priorija. Sem pa zadnjič pred zdravstvenim gledala, kake olupke od sedežev ima folk. In kar je blo najbolj zanimivo, tile nikakvi sedeži so bli v ornk makinah, tistih za 25 tisočakov in več. Mislim....a za varen sedež pa nimate al kaj? Sem vidla enga novga Cayanna (al kakorkoli se to napiše), noter pa dva tista tapoceni sedeža od Nannie ne vem no... itak da ne če da ves denar na mesec za lizing, kje bo pol lupinco za 150 kupu al pa bog ne daj sedeža za 300 eur (pa pustmo, da dobre tut za manjši denar dobiš) nabolj face so pa itak tisti k sploh nimajo sedežev pa veš zakaj jih nimajo? ''ker jih mi tut nismo mel, pa ni nč narobe z nami''.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:44:25
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Rdeč je moj! moj pa zelen!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:44:47
|
|
|
|
maja1488
|
A pa to mate vse na metelkovi P al kako? Al je tam dežurna?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:45:19
|
|
|
|
tubby
|
Hello sm prišla od zdravnika sm šla po napotnico za okulista pa v loboratorij.... mam pa nizek pritisk ga bo trba dvignit Končno sonček M ni zaspal dokler me ni blo nazaj najbrž smo v fazi MA-MA petraZG ojej, ne tebi ni tu treba nič, tvoj bi mogu pokazat zobe za L
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:46:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A pa to mate vse na metelkovi P al kako? Al je tam dežurna? ja mi mamo, k nam je nabližja no, Šiška mi je bližje po km, ampak tam jemljejo samo šiškarje, mi smo pa že center spet ena pogruntavščina
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:46:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaška...ti sporolim popoldan, grem z njo na kofe pol. Tobi je novejši model in je mal bolj izpopolnjen. Pa višji podstavek ima od priorija. Sem pa zadnjič pred zdravstvenim gledala, kake olupke od sedežev ima folk. In kar je blo najbolj zanimivo, tile nikakvi sedeži so bli v ornk makinah, tistih za 25 tisočakov in več. Mislim....a za varen sedež pa nimate al kaj? Sem vidla enga novga Cayanna (al kakorkoli se to napiše), noter pa dva tista tapoceni sedeža od Nannie ne vem no... itak da ne če da ves denar na mesec za lizing, kje bo pol lupinco za 150 kupu al pa bog ne daj sedeža za 300 eur (pa pustmo, da dobre tut za manjši denar dobiš) nabolj face so pa itak tisti k sploh nimajo sedežev pa veš zakaj jih nimajo? ''''ker jih mi tut nismo mel, pa ni nč narobe z nami''''. me zanima, če tisti vozjo katrco al pa jugota...sej so ga naše mame tut, pa ni blo nč narobe in so se čist fanj peljale. folk zmešan.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:47:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Hello sm prišla od zdravnika sm šla po napotnico za okulista pa v loboratorij.... mam pa nizek pritisk ga bo trba dvignit Končno sonček M ni zaspal dokler me ni blo nazaj najbrž smo v fazi MA-MA petraZG ojej, ne tebi ni tu treba nič, tvoj bi mogu pokazat zobe za L Preveč pridne otroke in moža maš. Prid mal k nam, boš mela takoj visokega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:50:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: tubby Hello sm prišla od zdravnika sm šla po napotnico za okulista pa v loboratorij.... mam pa nizek pritisk ga bo trba dvignit Končno sonček M ni zaspal dokler me ni blo nazaj najbrž smo v fazi MA-MA petraZG ojej, ne tebi ni tu treba nič, tvoj bi mogu pokazat zobe za L Preveč pridne otroke in moža maš. Prid mal k nam, boš mela takoj visokega. podpis
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:50:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaška...ti sporolim popoldan, grem z njo na kofe pol. Tobi je novejši model in je mal bolj izpopolnjen. Pa višji podstavek ima od priorija. Sem pa zadnjič pred zdravstvenim gledala, kake olupke od sedežev ima folk. In kar je blo najbolj zanimivo, tile nikakvi sedeži so bli v ornk makinah, tistih za 25 tisočakov in več. Mislim....a za varen sedež pa nimate al kaj? Sem vidla enga novga Cayanna (al kakorkoli se to napiše), noter pa dva tista tapoceni sedeža od Nannie ne vem no... itak da ne če da ves denar na mesec za lizing, kje bo pol lupinco za 150 kupu al pa bog ne daj sedeža za 300 eur (pa pustmo, da dobre tut za manjši denar dobiš) nabolj face so pa itak tisti k sploh nimajo sedežev pa veš zakaj jih nimajo? ''''''''ker jih mi tut nismo mel, pa ni nč narobe z nami''''''''. me zanima, če tisti vozjo katrco al pa jugota...sej so ga naše mame tut, pa ni blo nč narobe in so se čist fanj peljale. folk zmešan. ma ja, škoda besed...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:58:47
|
|
|
|
tubby
|
Majana in Maja o počakte da pridejo domov, T ga zmer dvigne , moj pa tud k prav da bi šel spat tako da zdele mam mir o ja, sm pol.... no pa še tašča mi ga lahko vsak čas dvigne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 11:59:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: tubby Hello sm prišla od zdravnika sm šla po napotnico za okulista pa v loboratorij.... mam pa nizek pritisk ga bo trba dvignit Končno sonček M ni zaspal dokler me ni blo nazaj najbrž smo v fazi MA-MA petraZG ojej, ne tebi ni tu treba nič, tvoj bi mogu pokazat zobe za L Preveč pridne otroke in moža maš. Prid mal k nam, boš mela takoj visokega. podpis podpis
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 12:00:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaška...ti sporolim popoldan, grem z njo na kofe pol. Prav, hvala Meni so pa najhujši vsi, ki pustijo otroke skakati na zadnji klopi. Potem kukajo vmes med sedeži in jih kar vidim kako poletijo v šipo Bognedaj da bi se jim kaj zgodilo, ampak prav zares izzivajo usodo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 12:43:37
|
|
|
|
koala.cek
|
glede zdravnikov in pediatrov je pa meni tale scena v sloveniji čisto mimo. to, da moram imeti točno določenega zdravnika in pediatra, da moram upoštevati njegov urnik in to da pri nekaterih kljub temu da si naročen čakaš po ure - sory ampak svinjska nategavščina. mene boli K katerega P dobim, ko imam otroka bolanega. Itak je moja P tako malokrat, da so verjetno že vse druge P pregledale otroka. V ZDA je bil tak sistem - sem poklicala v ZD, naročila otroka ( pač takrat ko mi je najbolj ustrezal ), vsakič ga je pregledal drug P in svoje delo itak opravil profesionalno. Da o tem, da je bilo naenkrat v čakalnici le nekaj otrok, niti ne izgubljam besed. Je bilo pa več ambulant, v vsakem je bil en otrok, zdravniki pa so krožili. Ne tako kot pri nas, ko ima zdravnik ambulanto, pa mi krožimo in čakamo ko budale. A mislite da moja P točno pozna moje otroke - kao ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 12:56:38
|
|
|
|
KatMat
|
moja draga eli je rodila zdravo puncko hano z 3,800g!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 12:58:52
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek glede zdravnikov in pediatrov je pa meni tale scena v sloveniji čisto mimo. to, da moram imeti točno določenega zdravnika in pediatra, da moram upoštevati njegov urnik in to da pri nekaterih kljub temu da si naročen čakaš po ure - sory ampak svinjska nategavščina. mene boli K katerega P dobim, ko imam otroka bolanega. Itak je moja P tako malokrat, da so verjetno že vse druge P pregledale otroka. V ZDA je bil tak sistem - sem poklicala v ZD, naročila otroka ( pač takrat ko mi je najbolj ustrezal ), vsakič ga je pregledal drug P in svoje delo itak opravil profesionalno. Da o tem, da je bilo naenkrat v čakalnici le nekaj otrok, niti ne izgubljam besed. Je bilo pa več ambulant, v vsakem je bil en otrok, zdravniki pa so krožili. Ne tako kot pri nas, ko ima zdravnik ambulanto, pa mi krožimo in čakamo ko budale. A mislite da moja P točno pozna moje otroke - kao ? se strinjam našo smo do sedaj videli samo ko je bil na posvetovalnicah, ko sem ga pa peljala bolnega, pa nikoli ni delala itak me ma, da bi zamenjala, pa se ne morem odločit... otrok ima karton, v katerem bi po logiki moralo bit napisano popolnoma vse, da lahko katerikoli zdravnik vidi in jasno prebere njegovo anamnezo da čakaš pol ure je pa itak standard, vsaj kadar smo mi bili tam (naročeni seveda)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 13:08:04
|
|
|
|
eelyy
|
Hojlaa punce!! Evo jst pa čakam Tiana da se zbudi da greva potem malo do trgovine neko malenkost kupit,pa še prej ga moram nahraniti in oblečti...bo trajalo spet. Sej to je res ponavadi tako tisti ki imajo kao keša imajo zmeraj najcenejše stvari za otroke,res je za avtosedeže nebi nikoli dala pod 100eurov.....Za lupinico nisem dala preveč denerja,ker itak s T. nisva nikoli sama hodila v avtu in mam še srečo se sploh nisem nasmodila,ker itak v lupinici sploh ni hotel biti nonstop jok,da hoče ven.V tem zdej sedežu pa je rad ker vidi in gleda ven. ane te tašče pa res hitro dvignejo pritisk
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 13:13:51
|
|
|
|
koala.cek
|
saj ne rečem, vedno so me vprašali,če želim kakšnega dotičnega P. ampak mi je bilo vseeno. in tudi tukaj sem z našo P čisto zadovoljna. prav tako z ostalimi. ampak recimo, zakaj moram čakat dva dni, da pridem na vrsto ? ne, saj če je nujno lahko pridem takoj in me že v naprej opozorijo, da bom čakala 2-3 ure. Mislim, z bolnim otrokom, ki komaj hodi, naj zdaj tam čakam ? pa preden bomo dali kri in vodo, dobili izvide ????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 13:15:10
|
|
|
|
koala.cek
|
uživate na sončku ? meni je super. ja zdaj, ko mladiči spijo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 13:19:33
|
|
|
|
eelyy
|
Sem brala malo za nazaj,ker T. še vedno spančka jst sem pa vse pospravila in se ubadam na rač. katmat: bravo za kolegico petra: jst bi sigurno tud povedala tašči ma magar bi ji moj 100% moral povedati če ne bi ,če dobro vejo da je alergičan pa hudiča zakaj ptem tega nupoštevajo magar da bi se preoblekli oziroma razkužile roke..itd Važno da je z Lukcom bolje in upam da se več neponovi Christiana: sej nagajčkajo pa skos,nevem od kje jim taka energija ,važno je da je Gloria zdej doma in da je hvala bogu zdrava.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......