Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:16:44
|
|
|
|
KatMat
|
joj petra......dej zabrusi ze svoji tasci da gre tole za zivljenje in smrt....pismu....da tastari ne kapne ej groza!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:18:35
|
|
|
|
KatMat
|
mi gremo ce bo lepo vreme v cerknico na slivnico ker se v coprniški jami peče civapčiče in kuha golaž!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:19:41
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj petra......dej zabrusi ze svoji tasci da gre tole za zivljenje in smrt....pismu....da tastari ne kapne ej groza! Upam, da jo bo moj danes poklical in povedal kaj se je zgodilo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A dober apetit je vedno kazalec, da je bolje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:22:37
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj petra......dej zabrusi ze svoji tasci da gre tole za zivljenje in smrt....pismu....da tastari ne kapne ej groza! Upam, da jo bo moj danes poklical in povedal kaj se je zgodilo... CE NE PA TI POKLIC!!!!!JAO JAO BABE BLESAVE....pa sori ce tko o njej govorim pa ocitno nima tud mal ne u glavi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:26:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali kar ok, samo ko se ne bi mali zbudil že malo čez 6 Je zdržal v postelji do malo čez 7, da sem lahko vsaj normalno oči odprla Zgleda je calpol pomagal, ker se ni skos zbujal... Petrazg-jst bi kar sama poklicala taščo in povedala, kaj je bilo. S temi zadevami se ni za hecat...pa mame smo v takih primerih bolj stroge kot očetje...vsaj pomojem. Pa upam, da tole kmalu izzveni...je res smotano. Če se pokaže sonček, gremo mogoče na rožnik...je treba izkoristit to, da je moj doma
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:29:30
|
|
|
|
lake
|
Dons je ob poldeset_ih a ne? Petra Bogi Lukec Na tvojem mestu bi tvoji tašči nesla izvid iz Metelkove pred nos za prebrat, ker drgač ti zihr ne bo verjela da je e je to zgodil zarad tega. Bo rekla da ga prebeč po vetru voziš, al pa kej tazga. Al bi ji pa izvid na pult postavla, ko greste na počitnice, ga bo zihr prebrala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:29:44
|
|
|
|
koala.cek
|
za Lukca Petra - povej kar si misliš !
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:32:45
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Petra ...grozno. Taka je moja tašča...kar koli rečem, ona obrne tko, kot da hočem njej slabo. Sem enkrat rekla, da ima njihov pes bolhe, ker sem eno našla v hiši in ona si je to tko razložila, kot da sem hotla okol ovinka povedat, da ima ona bolhe. Sej je blo obr po eni strani...ni 14 dni z mano govorila. Upam, da se vam ne ponovi! M je bila taka pri laringitisu...se sploh ne spomnem kako sem do zdravstvenga pripeljala. Christiana... super za voziček! Ivana...kaj pa kako učenje tujih jezikov na jezikovni šoli? To dela od moje sestre partner. Je prišel iz Irske k nam, jezika ni znal, pol je pa dobil individualne ure na eni izmed jezikovnih šol. Zasluži prav fino, dela pa večinoma takrat ko njemu paše, ker ima samo individualne ure in se potem z učenci zmeni kdaj in kje. 1. maj...še ne vemo...ne upam it ven z mailim...očitno imamo alergijo na svež zrak. A sem kaj pozabila....CleCle hlačke...kupujem hlačke in majčke od eno basic v BC in sem super zadovoljna. Spali še kr, Z se je 1x zbudila. Je pa začela kašljat. Sonce sije že od 7...se je blo prav lepo prebudit. Me je moj danes pustil spat do 8, je sam spedenal tamali in mi pol sam Z prnesu, ko sta mogla z M v vrtec.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:36:16
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dons je ob poldeset__ih a ne? Petra Bogi Lukec Na tvojem mestu bi tvoji tašči nesla izvid iz Metelkove pred nos za prebrat, ker drgač ti zihr ne bo verjela da je e je to zgodil zarad tega. Bo rekla da ga prebeč po vetru voziš, al pa kej tazga. Al bi ji pa izvid na pult postavla, ko greste na počitnice, ga bo zihr prebrala. Ne bo ga prebrala, ker ne rabim, da mi kdo zaliva rože in ne bo hodila k nam Ma ne bom je klicala, se mi res ne da je prepričevat... Tako kot je Lake rekla, itak ne bo verjela in bo našla druge razloge... Naslednjič, ko bo prišla k nam (sedaj je ni bilo 5 mesecev) ali pa se bomo videli (najkasneje v sredini aprila, ko imamo krst), bodo pa veljali strogi varnostni ukrepi... in ne odstopim za mm...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:41:08
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jutro. lake, to je smog. sem mislila, da si se že navadila šivilja, pridemo že čez eno urco? tamal je že oblečen, jaz pa se še sestavljam. a parking za vozičke bo? Pridi, ko boste redy. Bomo hitero znivelirali še parking za vozičke!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:54:59
|
|
|
|
KatMat
|
bravo flaska za izboljsanje pocutja!!!!!!kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:55:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jutro. lake, to je smog. sem mislila, da si se že navadila šivilja, pridemo že čez eno urco? tamal je že oblečen, jaz pa se še sestavljam. a parking za vozičke bo? Pridi, ko boste redy. Bomo hitero znivelirali še parking za vozičke! dons mate tw a ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:20:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bravo flaska za izboljsanje pocutja!!!!!!kaj pa ti? hvala, zdaj res upam da bo šlo na bolje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:31:38
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bravo flaska za izboljsanje pocutja!!!!!!kaj pa ti? hvala, zdaj res upam da bo šlo na bolje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:32:45
|
|
|
|
Dudica1
|
kati če bo lepo gremo najverjetneje za 1 maj tud mi na slivnico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:33:10
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati če bo lepo gremo najverjetneje za 1 maj tud mi na slivnico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:37:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati če bo lepo gremo najverjetneje za 1 maj tud mi na slivnico smo bli že enkrat pa sem mislna da bom dušo tam spustila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:38:10
|
|
|
|
maja1488
|
Jst bom šla pa kr ven z Z pol. Je ful toplo, pa zjutraj ni imela vročine. Sam kašlja.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:46:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati če bo lepo gremo najverjetneje za 1 maj tud mi na slivnico smo bli že enkrat pa sem mislna da bom dušo tam spustila a ste sli peš do vrha? mi gremo kr z avtom gor
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:48:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati če bo lepo gremo najverjetneje za 1 maj tud mi na slivnico smo bli že enkrat pa sem mislna da bom dušo tam spustila a ste sli peš do vrha? mi gremo kr z avtom gor peš-peš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:48:34
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A No zdej bom mal špilferderberja Ve ki ste že diplomirale iz avtosedežev- želim 9-36kg- kateri je top of top Recaro Young Sport IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jutro....jest pa ne morm sedet pri miru ker moja best kolegica ze pridno predihava v P!!!!!!!!!!!!!!!!! Javi, ko bo Jaz pa naslednjo sredo dobim še enega nečaka . Je pa naročen na datum - CR. IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek kam jo boste popihale za 1.maj ? Točno na 1.5. bomo doma, ker je to vikend preden grem v službo . Bomo pa še dan pred tem v Zrečah, kjer si bomo privoščili 1-tedenski dopust IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sonce sije že od 7...se je blo prav lepo prebudit. Me je moj danes pustil spat do 8, je sam spedenal tamali in mi pol sam Z prnesu, ko sta mogla z M v vrtec. Saj vsake toliko se pa izkažejo, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati če bo lepo gremo najverjetneje za 1 maj tud mi na slivnico In kaj se 1. maja dogaja gor? Mi smo ponavadi šli kar na Rožnik. Lani je starejša tam plesala kot zmešana, še enega fantka je tam zangažirala. Jaz sem bila pa takrat že ohoho okrogla, pa sva se z mojim samo ene 2x zavrtela, pa sem bila že brez sape.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 9:49:29
|
|
|
|
mama11
|
WTF Sorry Dudica, nisem mislila tega tebi pripisat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 10:15:36
|
|
|
|
KatMat
|
ja lustno je gor...pikniki so...ucas je bla se ziva muzika....itd itd
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 10:16:42
|
|
|
|
Dudica1
|
...smo razumeli smo sm šla zakurt
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?