Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 22:49:32
|
|
|
|
ivanamdb
|
zivjo punce! uf kolk me ni blo! guzva pa se se moj usede na komp. ko na wc-ju...... no comment a ja DUDI - tud jaz pridem v petek! Leela - res sozalje, to je res ena taka grozna stvar! Flaska - mi imamo Kiddy comfort 9-35, je bil ena akcija v BC, in je D. res vsec, ze vec kot en mesec je v tem sedezu, lupinco ni marala, zdaj sedi kot velika in je res happy, pa tud odspredaj ma kot en tak "pult" in je to ful komot ko zaspi! ok to je tko na hitr, ce utegnem zdaj vam napisem vse kaj se zgodilo.......
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 16.3.2010 22:50:12 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 16.3.2010 23:03:47
|
|
|
|
ivanamdb
|
a ja kaj se ze zgodilo - smo v splitu, moj je zbolel, nc hudega, sam prehlajen, pa od tega dela taksno tragedijo, sla sem na en facial pa se pedikura/manikura, in je tak skandal naredil, da je on sam doma, a da jaz grem vn in da me potem ni 6 ur.....pa se potem frizura jutr.....ja to tud on gre, tako da to ni nc....no comment danes smo bli v shoppingu, pa sem se ene camper cevlje kupila... a ja....in kaj se se zgodilo....mojem so ponudili delo v nemciji...1. maja bomo "gastarbajterji" jaz sm dans poslala email novi sefinji in ji to povedala....zdaj pa cakam odgovor ker je v zda...sem ji rekla ali pridem nazaj na irsko, pridem skupaj z D. tko da ne bom vec mogla na sluzbena potovanja; drugac ce lahk najdemo kaksno drugo delo katero lahk delam doma.... zdaj bomo vidli. mislim, men bi bilo vsec ce bi delala doma, ker vrnit se nazaj na irsko ali sama ali skupaj z D. ne bo ratalo. ce ne potem bi pa lahk bla "professor''s wife" in lepo delala nc..... za nekaj cajta, a ne? samo na to nisam navajena, ne morem brez dela.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:16:22
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro Peljem v vrtec potem pa se greva z Majem malo potepat Popoldne grem pa po posode TW
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:16:51
|
|
|
|
koala.cek
|
jutro, kako ste, smo ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:20:44
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz bom glihkrat najboljša stranka CleCle - sem nabavla spodnjih hlačk za našio He. in nečakinjo Ivana - mana pa zate nič ne skrbi, ker brez dela sigurno ne boš, si boš sigurno kaj našla Meni bi pa pasalo še malo bit doma in delat kar me veseli, pa bo pač treba v službo - ampak HB šele čez 5 mesecev
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:24:43
|
|
|
|
Dudica1
|
clecle spodnje perilo samo za punčke ...čudno.. nič grem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:40:37
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Po TV govorijo o nekem sončku, in kok bo lep dan, zdej pa ne vem al jst slabo vidm, al oni, ker je zuni oblačno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:42:03
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 clecle spodnje perilo samo za punčke ...čudno.. nič grem kopalke so pa za fantke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:48:01
|
|
|
|
christiana21
|
Dobro jutro! Gloria je dobila včeraj nov/rabljen voziček. malo je večji od našega, 3.kolesa ima, to bo super za po pesku, gozdnih poteh in makedamu , ampak gospodični se ne da sedet. Obnaša se, kot da je iz želatine
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. lake, to je smog. sem mislila, da si se že navadila šivilja, pridemo že čez eno urco? tamal je že oblečen, jaz pa se še sestavljam. a parking za vozičke bo?
< Sporočilo je popravil k.tja -- 17.3.2010 7:51:21 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
za voziček - dobro ga vozite!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:56:35
|
|
|
|
KatMat
|
ivana drzim pesti da se najde kaksno delo v slo da se bomo kaj videli!!!!!!!! glorija ti ti nagajaš mamici
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 7:58:59
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat glorija ti ti nagajaš mamici Vedno in povsod, kjerkoli se le da
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:00:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Po TV govorijo o nekem sončku, in kok bo lep dan, zdej pa ne vem al jst slabo vidm, al oni, ker je zuni oblačno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:01:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:05:57
|
|
|
|
KatMat
|
jutro....jest pa ne morm sedet pri miru ker moja best kolegica ze pridno predihava v P!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:08:21
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Za nami grozna noč... Je Luka dobil pravi napad zaradi alergije na pasje dlake in ga je moj peljal na Metelkovo, da so mu dali injekcijo, da je lahko spet normalno zadihal. Vmes je pa čisto siv, moder ratal okoli ust, tako se je revček matral z dihanjem... Ima bojda čisto zatečeno grlo in zgornja dihala, ker ga dlake tako znervirajo. Smo imeli včeraj na obisku starše od mojega, ki imata doma psa (psa v našem stanovanju ni bilo, ampak sta ga pustila v avtu... ker jat pać ne dovolim, da pride k nam v stanovanje)... Potem sta imela v rokah Lukca in to je bilo to... Ne vem, kako naj razložim, da Luka ni alergičen na psa, ampak na pasje in mačje dlake??????? Na drugi strani pa... Zadnjič, ko smo šli na praznovanje k moji teti, ki ima mačka, sem jo poklicala in prosila, če lahko malo bolj posesa in prezrači stanovanje in mačka prestavi v drug prostor. Ko smo prišli pa tja, si je pa preobleka srajco, da je lahko Lukca vzela v roke... in Lukcu ni nič bilo, pa so ga vsi imeli po rokah in plazil je po tleh... No zdej je Lukec ok, malo še pokašlja in smrka, po vsej verjetosti tudi reakcija... V glavnem... nič nismo spali in zgledam kot Zombi, Lukec sedaj spi... če se zbudi in bo dobre volje, prideva do Šivilje , drugače ne... Te pa pokličem Šivilja, če zaidem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuu, KatMAt, predihavamo z njo! ivana, našli boste pravo rešitev za vas! jutro, FLASK_A, kako ste danes?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej, petrazg...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:10:43
|
|
|
|
koala.cek
|
kam jo boste popihale za 1.maj ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:13:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jutro....jest pa ne morm sedet pri miru ker moja best kolegica ze pridno predihava v P!!!!!!!!!!!!!!!!! Petrazg, joj grozno Nevem kako razložiti takim osebam IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek kam jo boste popihale za 1.maj ? Doma bomo ker mojim otrokom zunanji zrak hudi škodi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:13:34
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat glorija ti ti nagajaš mamici Vedno in povsod, kjerkoli se le da Pa saj je prav , a ne... Vse prenesemo, samo da so zdravi....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
na Jošt
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:15:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jutro, FLASK_A, kako ste danes? Ne vem še Mislim da kar bo- Jaka končuje drug kos kruha s pašteto in je odločen da bo še hrenavko pojedel. Mislim da smo na dobri poti. Pa ravno danes sem ga hotla peljat k P- očitno sem tako dolgo odlašala da je prebolel kar je imel za prebolet.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 17.3.2010 8:16:40
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek kam jo boste popihale za 1.maj ? Malo smo gledali hrvaško obalo - Rabac, Novigrad... Če nas ne pokličejo na operacijo... kar bi bilo boljš no...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......