|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
16.3.2010 22:49:32   
ivanamdb
zivjo punce! uf kolk me ni blo! guzva pa se se moj usede na komp. ko na wc-ju...... no comment
a ja DUDI - tud jaz pridem v petek!
Leela - res sozalje, to je res ena taka grozna stvar!
Flaska - mi imamo Kiddy comfort 9-35, je bil ena akcija v BC, in je D. res vsec, ze vec kot en mesec je v tem sedezu, lupinco ni marala, zdaj sedi kot velika in je res happy, pa tud odspredaj ma kot en tak "pult" in je to ful komot ko zaspi!

ok to je tko na hitr, ce utegnem zdaj vam napisem vse kaj se zgodilo.......

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 16.3.2010 22:50:12 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
16.3.2010 23:03:47   
ivanamdb
a ja kaj se ze zgodilo - smo v splitu, moj je zbolel, nc hudega, sam prehlajen, pa od tega dela taksno tragedijo, sla sem na en facial pa se pedikura/manikura, in je tak skandal naredil, da je on sam doma, a da jaz grem vn in da me potem ni 6 ur.....pa se potem frizura jutr.....ja to tud on gre, tako da to ni nc....no comment
danes smo bli v shoppingu, pa sem se ene camper cevlje kupila...user posted image
a ja....in kaj se se zgodilo....mojem so ponudili delo v nemciji...1. maja bomo "gastarbajterji" user posted image user posted image jaz sm dans poslala email novi sefinji in ji to povedala....zdaj pa cakam odgovor ker je v zda...sem ji rekla ali pridem nazaj na irsko, pridem skupaj z D. tko da ne bom vec mogla na sluzbena potovanja; drugac ce lahk najdemo kaksno drugo delo katero lahk delam doma.... zdaj bomo vidli. mislim, men bi bilo vsec ce bi delala doma, ker vrnit se nazaj na irsko ali sama ali skupaj z D. ne bo ratalo. ce ne potem bi pa lahk bla "professor''s wife" in lepo delala nc..... za nekaj cajta, a ne? samo na to nisam navajena, ne morem brez dela.....user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
17.3.2010 7:16:22   
Dudica1
jutro

Peljem v vrtec potem pa se greva z Majem malo potepatuser posted image
Popoldne grem pa po posode TW user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
17.3.2010 7:16:51   
koala.cek
jutro, kako ste, smo ?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
17.3.2010 7:20:44   
šivilja
Jaz bom glihkrat najboljša stranka CleCle - sem nabavla spodnjih hlačk za našio He. in nečakinjo

Ivana - mana pa zate nič ne skrbi, ker brez dela sigurno ne boš, si boš sigurno kaj našla user posted image
Meni bi pa pasalo še malo bit doma in delat kar me veseli, pa bo pač treba v službo - ampak HB šele čez 5 mesecev

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
17.3.2010 7:24:43   
Dudica1
clecle spodnje perilo samo za punčkeuser posted image user posted image ...čudno..

nič grem user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
17.3.2010 7:40:37   
lake
Dobro jutro!

Po TV govorijo o nekem sončku, in kok bo lep dan, zdej pa ne vem al jst slabo vidm, al oni, ker je zuni oblačno. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
17.3.2010 7:42:03   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

clecle spodnje perilo samo za punčkeuser posted image user posted image ...čudno..

nič grem user posted image

kopalke so pa za fantke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
17.3.2010 7:48:01   
christiana21
Dobro jutro!

Gloria je dobila včeraj nov/rabljen voziček. malo je večji od našega, 3.kolesa ima, to bo super za po pesku, gozdnih poteh in makedamuuser posted image , ampak gospodični se ne da sedet. Obnaša se, kot da je iz želatineuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
17.3.2010 7:50:58   
Anonimen
jutro.

lake, to je smog. sem mislila, da si se že navadilauser posted image

šivilja, pridemo že čez eno urco? tamal je že oblečen, jaz pa se še sestavljam.
a parking za vozičke bo?user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 17.3.2010 7:51:21 >

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
17.3.2010 7:53:26   
Anonimen
user posted image  za voziček - dobro ga vozite!

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
17.3.2010 7:56:35   
KatMat
ivana drzim pesti da se najde kaksno delo v slo da se bomo kaj videli!!!!!!!!

glorija ti ti nagajaš mamici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
17.3.2010 7:58:59   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Vedno in povsod, kjerkoli se le dauser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
17.3.2010 8:00:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Po TV govorijo o nekem sončku, in kok bo lep dan, zdej pa ne vem al jst slabo vidm, al oni, ker je zuni oblačno. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
17.3.2010 8:01:27   
FLASK_A
jutro

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
17.3.2010 8:05:57   
KatMat
jutro....jest pa ne morm sedet pri miru ker moja best kolegica ze pridno predihava v P!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
17.3.2010 8:08:21   
petrazg
Dobro jutro...

Za nami grozna noč...user posted image Je Luka dobil pravi napad zaradi alergije na pasje dlake in ga je moj peljal na Metelkovo, da so mu dali injekcijo, da je lahko spet normalno zadihal. Vmes je pa čisto siv, moder  ratal okoli ust, tako se je revček matral z dihanjem... Ima bojda čisto zatečeno grlo in  zgornja dihala, ker ga dlake tako znervirajo.  Smo imeli včeraj na obisku starše od mojega, ki imata doma psa (psa v našem stanovanju ni bilo, ampak sta ga pustila v avtu... ker jat pać ne dovolim, da pride k nam v stanovanje)... Potem sta imela v rokah Lukca in to je bilo to... Ne vem, kako naj razložim, da Luka ni alergičen na psa, ampak na pasje in mačje dlake??????? Na drugi strani pa... Zadnjič, ko smo šli na praznovanje  k moji teti, ki ima mačka, sem jo poklicala in prosila, če lahko malo bolj posesa in prezrači stanovanje in mačka prestavi v drug prostor. Ko smo prišli pa tja, si je pa preobleka srajco, da je lahko Lukca vzela v roke... in Lukcu ni nič bilo, pa so ga vsi imeli po rokah in plazil je po  tleh...

No zdej je Lukec ok, malo še pokašlja in smrka, po vsej verjetosti tudi reakcija...

V glavnem... nič nismo spali in zgledam kot Zombi, Lukec sedaj spi... če se zbudi in bo dobre volje, prideva do Šivilje , drugače ne... Te pa pokličem Šivilja, če zaidem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
17.3.2010 8:08:39   
Anonimen
uuuuuu, KatMAt, predihavamo z njo!user posted image
ivana, našli boste pravo rešitev za vas!

jutro, FLASK_A, kako ste danes?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
17.3.2010 8:10:35   
Anonimen
ojej, petrazg...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
17.3.2010 8:10:43   
koala.cek
kam jo boste popihale za 1.maj ?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
17.3.2010 8:13:18   
FLASK_A
jutro....jest pa ne morm sedet pri miru ker moja best kolegica ze pridno predihava v P!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

Petrazg
, joj groznouser posted image user posted image Nevem kako razložiti takim osebamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

Doma bomo ker mojim otrokom zunanji zrak hudi škodiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
17.3.2010 8:13:34   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Vedno in povsod, kjerkoli se le dauser posted image

Pa saj je prav , a ne... user posted image Vse prenesemo, samo da so zdravi....

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
17.3.2010 8:14:43   
Anonimen
na Jošt

Neposredna povezava do sporočila: 2123
17.3.2010 8:15:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
jutro, FLASK_A, kako ste danes?

Ne vem šeuser posted image
Mislim da kar bo- Jaka končuje drug kos kruha s pašteto in je odločen da bo še hrenavko pojedel. Mislim da smo na dobri poti. Pa ravno danes sem ga hotla peljat k P- očitno sem tako dolgo odlašala da je prebolel kar je imel za prebolet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
17.3.2010 8:16:40   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

Malo smo gledali hrvaško obalo - Rabac, Novigrad... Če nas ne pokličejo na operacijo... kar bi bilo boljš no...

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......