|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
15.3.2010 13:09:35   
šivilja
A, si že popravla.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
15.3.2010 13:10:01   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Maja - kaj si pa to prpopala???

sem že zbrisala...bi mogu bit red bull, pa je neki zasralo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
15.3.2010 13:14:22   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
mama11, joj kolk si se mogla ustrašt v toplicah. jaz tudi zmeraj na tistega fantka pomislim. Tvoja tastarejša nima vročine, to pa še nikoli nisem slišala. Pa je to dobro ali slabo?

Ja, ko sem jo našla, nisem vedela, ali naj jo od sreče objamem ali od jeze po riti... Ne, starejša (pri 2 letih in 4 mesecih) še nikoli ni imela vročine, mlajša pa enkrat doslej. Nimam pojma, zakaj bi bilo slabo, P mi ni na to temo nikoli rekla ničesar.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
15.3.2010 13:14:56   
mama11
Dete še vedno spi, jaz pa razmišljam, če naj ji sploh dam kompot, ko se zbudi, ker je že bolj ura za kosilo user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
15.3.2010 13:15:33   
FLASK_A
Eh, Maja sej ni da bi govoril... Zdelalo me je pomoje veš...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
15.3.2010 13:16:13   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

aja, moram povedat, da smo ga včeraj dali prvič v avtosedež iz lupinice in mu je bilo ful všeč

smo šli na 'testno' vožnjo in je gledal naokrog in čebljal (kar je pri njemu znak, da je zadovoljen)

Mi imamo Klari že dolgo v avtosedežu, lupinice Cam so že itak same po sebi mičkene, pol smo pa mogl kam it, pa zima in je mala bila valda v avtu oblečena, pa ji je bila lupinica ful ozka. Bil je vik in krik, jok in stok, pa še tamala čist mokra od potu, potem pa ji je dedek kupil avtosedežek za Božič in od takrat ga imamo, ga pač damo čist nazaj, da mala na pol leži, pa je. Neprimerljivo s prej, ko je bila v lupinici. Veliko manj joka, ni več prepotena...prav uživa. Tudi pot v Ljubljano na P. ni več 1.30 do 2. uri joka in vpitja, ampak čista blaginjauser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
15.3.2010 13:17:39   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Eh, Maja sej ni da bi govoril... Zdelalo me je pomoje veš...

A so ti pozabli povedat, da mama ne sme zbolet? Kako si pa drzneš?user posted image
Drugače pa :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
15.3.2010 13:22:37   
Dudica1
A mi katera zna povedat katere CD-je poslušajo v vrtcu...mamo enega v avrtu in ker to vsak dan poslušam in pojem bi rada kaj novega dol potegnila...pa ne vem kje naj kaj najdem...ko peljem T imajo zmeraj ene luštne pesmice pa k jih tud on zna user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
15.3.2010 13:23:23   
FLASK_A
Šivilja, sej to sem samo vam povedalauser posted image Itak da sem drugač čist zdrava, kdo bo pa za otroke skrbeluser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
15.3.2010 13:24:22   
FLASK_A
Dudi, jaz imam Romano Kranjčan- Od marvljice do dinozavra. Luštne pesmice. Itak hoče samo ta CD poslušatuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
15.3.2010 13:31:44   
šivilja
Dudi - CD-jev je ogromno - mi si sposodimo v knjižnici, da vidimo kaj jim je všeč

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
15.3.2010 13:38:21   
Dudica1
ma pri nas vse posluša samo da so otroške da ni radio user posted image
zdej sem jih dol potegnila nekaj pa bomo videli če bo okej

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
15.3.2010 13:57:02   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

F. je dobil izpuščaje, vročina mu je padla. Sem brala po netu bi lahko bila 6.otroška bolezen. A katera pozna?user posted image  Je prišla moja mami na obisk in je tako paniko zagnala,  Obvlada to, me čist živčno naredi.

ni nujno. lahko so samo zaradi vročine.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
15.3.2010 13:58:29   
koala.cek
ostalo sem pa pozabla komentirat.

aja, torbice - mah spet sem šlampasta - imam kar od laptopa, ki ga itak povsod vlačim. zdaj ko sem na porodniški pa imam eno športno, kamor gresta samo denarnica in telefon. vidim, da bo treba šopingirat.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
15.3.2010 14:16:01   
lake
Načvekale ste se, kot da je dež zuni.

Sm se skor vse zmenla, šefica ni bla glih zlo navdušena nad skrajšani delavnikom, ampak bo že. Sodelavke je blo fajn vidt, kaos je totalen, tko da že vidm da bom po enu tednu čist živčna. Sm se pa fajn načvekala, glede nato da me je do izhoda vsak ustavil.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
15.3.2010 14:46:18   
šivilja
Joj, sem utrujena od te službe. Kok bom šele, ko bom mogla delat.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
15.3.2010 14:59:56   
Tanja_
meduzica tko kot so ti ostale napisale-napiši pritožbo.

ledenka tadruga torbica je res huda. Ponavljam vprašanje od leele-a je Hermesova?

Jaz sem se pa zmenila za službooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image Sem fullll neskončno vesela.

lake in šivilja dobre sta, da sta se šle že menit-jaz še kar odlašam.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
15.3.2010 15:02:25   
maja1488
Tanja user posted image user posted image user posted image user posted image

častiš user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
15.3.2010 15:02:45   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

meduzica tko kot so ti ostale napisale-napiši pritožbo.

ledenka tadruga torbica je res huda. Ponavljam vprašanje od leele-a je Hermesova?

Jaz sem se pa zmenila za službooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image Sem fullll neskončno vesela.

lake in šivilja dobre sta, da sta se šle že menit-jaz še kar odlašam.

Tanja - jaz sem se šla bolj pokazat, da me ne pozabijo user posted image
Super za službo, me tako firbec matra, se moramo kaj dobit, da poveš kaj več

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
15.3.2010 15:26:17   
Dudica1
Zdej pa bomo počasi šli...

tanjauser posted image user posted image user posted image za službo!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
15.3.2010 15:33:12   
Tanja_
šivilja praviš, da boš imela predstavitev še enkrat 1.4.?Takrat bi tudi jaz prišla. Zdej v sredo ne bom, ker imam itak zjutrej tist sestanek, pa še H. je bolana in je nočem pol mami take pustit, da mi jo čuva dlje, kot je potrebno. Če pa ne bo predstavitve, se pa priporočam za kak katalog.Aja in česttike tvojemu možu za zmago na fotografskem natečajuuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
15.3.2010 15:35:59   
Leela
Tanja čestitke...user posted image , bravo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
15.3.2010 15:40:45   
FLASK_A
Kaj ste trole, Katmat mora sama kofetkat v Supernovi user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
15.3.2010 15:44:24   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
15.3.2010 15:47:20   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca!!!

Čestitke še od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......