|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
15.3.2010 11:25:43   
maja1488
Jst bom tut pol pekla....kokosovo torto, jutri pa še lazanjo. Dobim obiske jutri user posted image user posted image user posted image
Dobra tolažba za ikeo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
15.3.2010 11:28:20   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst bom tut pol pekla....kokosovo torto, jutri pa še lazanjo. Dobim obiske jutri user posted image user posted image user posted image
Dobra tolažba za ikeo.

hjoj, kaj nisi bližje user posted image user posted image

aja, sem prej pozabila komentirat za torbico, sporoči kdaj prideš user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
15.3.2010 11:28:28   
petra a
kok ma moj ta mal rahel spanec, zaspi, odprem balkon in se zbudi, hudiča

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
15.3.2010 11:28:59   
majana79
kje je zdej k.tja

če ne bo spregledala tist post k je zadnji na strani...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
15.3.2010 11:29:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

k.tja

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603&offset=0

hvala!
seveda je nisem našla, če sem pa samo en l uporabilauser posted image

moram sestavine kupit.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
15.3.2010 11:30:15   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kok ma moj ta mal rahel spanec, zaspi, odprem balkon in se zbudi, hudiča

naš je tut tak... obup user posted image hodim po prstih okoli njega ko spi ali pa tle visim, pa nič ne delam

aja, moram povedat, da smo ga včeraj dali prvič v avtosedež iz lupinice in mu je bilo ful všeč

smo šli na 'testno' vožnjo in je gledal naokrog in čebljal (kar je pri njemu znak, da je zadovoljen)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
15.3.2010 11:31:01   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

k.tja

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603&offset=0

hvala!
seveda je nisem našla, če sem pa samo en l uporabilauser posted image

moram sestavine kupit.

user posted image

no le daj, potem se pa povabimo user posted image

nič, se greva rihtat za ven počasi pa na pošto

se beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.3.2010 11:36:00   
Anonimen
uuuuu, majana, če zaradi vloge za vrtec, je H.CH ANDERSEN je napačne vloge pošiljal... danes pridejo nove po pošti.

< Sporočilo je popravil k.tja -- 15.3.2010 11:47:11 >

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.3.2010 11:38:33   
petra a

naš je tut tak... obup user posted image hodim po prstih okoli njega ko spi ali pa tle visim, pa nič ne delam

jaz tud na rr ne morem bit, ker sliši tipkovnico v sosednji sobi, ne morš verjet

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.3.2010 11:45:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Evo sm z vrtca, prijava oddana, možnost da pridem v vrtec.... hm, pomoje nič.

se podpišem pod tole... tud naše so dons oddane... možnosti - najbrž tud 0%

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
na morje mi gremo!!!!!!!!na morje mi gremo!!!!!!!!!!!!jupi jupi jupipi!!!!!!!!!!

A danes? OOOooooo ful vam bo lepo! Uživajte!
ma ne.....z lake in blue!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
na morje mi gremo!!!!!!!!na morje mi gremo!!!!!!!!!!!!jupi jupi jupipi!!!!!!!!!!

A danes? OOOooooo ful vam bo lepo! Uživajte!
ma ne.....z lake in blue!!!!!!!!!

kdaj???????
JUNIJA!!!!!!!

ne deri se! Kam greste?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.3.2010 11:46:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

jaz tud na rr ne morem bit, ker sliši tipkovnico v sosednji sobi, ne morš verjet

jz lahk s piskri tolčem naokorg pa se ne bo zbudila user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
15.3.2010 11:54:10   
petra a
blue-moja hčera je bla tud taka, ta pa je totalno nasprotje...moja in tvoja imata na isti dan rojstni danuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
15.3.2010 12:06:07   
Leela
meduzica user posted image  čimprej napiši pritožbo.

k.tja kolk imaš luštna otročka, O. je pravi dečko. U. pa frajer taprav. Do 3 let so še dojenčkasti, potem pa kar otroci ratajo.

ledenka meni je tadruga tudi lepa toška. a je to birken?

F. je dobil izpuščaje, vročina mu je padla. Sem brala po netu bi lahko bila 6.otroška bolezen. A katera pozna?user posted image  Je prišla moja mami na obisk in je tako paniko zagnala,  Obvlada to, me čist živčno naredi.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
15.3.2010 12:30:20   
Leela
maja tudi ve ste luštne user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
15.3.2010 12:34:00   
Dudica1
leela moj T je imel 5 in 6 bolezen...tipično da po vročini dobi pikice...ni pa nič posebnega zdravljenja.Samo pokliči in povej,ker mislim da ne bo nič.
J e pa to drugače kr neki vsakič ko je imel pol kakšne pikice je rekla P da je to 6 bolezen...a lahko jo imaš samo enkrat!!!

Mi smo se nahodili u bistvu našprintali ker smo tolk hitr šli pa kar dolg krog smo nardil.Popoldne gremo pa h kolegici,ker sestre ne bo, bomo pa še en sprehod nardil.

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 15.3.2010 12:38:52 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
15.3.2010 12:41:32   
PapuaNG
Mulo je malo pred dvanajsto končno omagal, da sem lahko odnesla smeti...sem morala kar dvakrat nesti, toliko se je nabralo user posted image Pa v vrtec sem klicala, kako je zdej s temi vlogami, ker še nič nismo dobili, pa so rekli, da bodo ta teden prišle vloge. So rekli, da še ne vedo, kakšen je kaj naval, ampak da baje v občini obljubljajo, da naj bi vsi že v prvem krogu notri prišli. Upamo, da res user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
15.3.2010 12:41:43   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

30 let nazaj smo imeli en trak, ki sa ga dal na čelo, pa je pokazalo ali imaš vročino ali ne

tega se pa spomnim!

Jaz tudi... ampak tega se ne dobi več, ali pač?

Sicer vročino merim redko - stara, preverjena metoda je, da otroka poljubiš na čelo - če se ti (na tvojih ustnicah) zdi vroč, ima zelo verjetno vročino. Takrat merim, imam Braunovega za uho, zaenkrat zadovoljna, je pa res, da starejša vročine ni imela še nikoli (niti pri virozah, niti pri noricah, niti pri počeni lobanji, drugega pa HB še ni bilo), mlajša pa doslej le 1x. Je pa v ušesu merjeno vročina šele od 38 naprej.

tako zgleda ko mami packa...(ko mi je zmankal prostora sem uporabila se tijin stolcek z mizico)

user posted image

Če je pa tole packanje sem pa bicikel, saj si zorganizirana kot nemška vojska....

user posted image

user posted image

evo kot sem obljubila...sam ni taka kot bi mogla bit ker bi mogla ucer ze narest....tko da danes je bila bolj impro....upam da vam je vsec

p.s. pa ne mene gledat ker sem grozna

A se ti hecaš, ali kaj.... ti si profesionalka. S čim si pobarvala tičino maso? Mene ful daje, da bi J. za 1. svečko naredila tortico v obliki čebelnjaka, za okrasek pa gor nekaj čebelic, pa bi rabila pobarvati maso na rumeno in na črno... pa nisem še domislila, kako bi oblikovala torto, da bi bila kot polovica žoge...

Blond ti pa ful paše... to glede "grozne" si napisala samo zato, da ti damo nekaj komplimentov, a ne??

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Jaz sem bla tolk panična...moj je iskal po mulerju jaz sem šla ven...pol so glih tam neki meli da ga je očitno eden videl ko je šel da so po mikrofonu povedal da T. išče atija user posted image ...ma sej ne bom več o tem razmišljala...

user posted image   Naša to dela v toplicah - ko se ob odhodu oblačimo, se skriva po omaricah. Zadnjič me je v Zrečah skoraj pobralo od hudega - 300 omaric v 10 kolonah, nisem vedela, ali naj tečem na stopnice in preverim, ali jo je kdo odnesel, ali naj tečem nazaj k bazenu, če je slučajno ušla tja (pa še misel na tistega fantka, ki se je utopil v bazenu), ali kaj...

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Sem čist v šoku. Včeraj je imel od mojega bratranec prometno nesrečo in je v njej umrl. Njegova žena je hudo poškodovana. Imata dva mičkena otroka. Grozno samo na to mislim. user posted image
Se mi otročka tolk smilita in starši.

Ojoj, to je pa grozno. Iskreno sožalje user posted image  Ubogi, ubogi otroci. user posted image  Upam, da bo z mamico vse ok, da bodo imeli otročki vsaj enega starša user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21
Tašča vsakič ko me vidi mi pravi, da sm se zredila, jaz pa sem šla 4kg dol, saj vem, da gre počasi dol, ampak redim se pa ne. In tudi danes sem dobila servirano, da sem precej khhmmm polna, potrdila je pa še taščina mama. Jezna sem in žalostna user posted image , doma pač nisem v oprijetem teliranem kostimu ali pa v srajčki in kavbojkah, ampak v udobnih, širokih trenerkah. Teži mi že od porodauser posted image user posted image user posted image . Nekaj časa sem celo zaradi nje zavračala določene obroke, da bi šla dol s kilami, jokala sama v spalnici in se sekirala. Voljo do sexa mi je pa itak zbila, ker vsakič, ko se pogledam v ogledalo mi v glavi odzavnjajo njene pripombe. In tako je vse zaradi nje v kuuser posted image

user posted image  Hudič babji zoprni, pa če imaš 120 kg, kaj to njo briga, a te mora ona nositi naokoli??? Moja zlata tašča se v življenju ni vtaknila v moje kile, si tudi ne predstavljam, da bi se. Ti ji drugič kar povej, da so eni težki po kg, drugi pa po značaju, pa bo utihnila, če ima količkaj pameti.

Pa bravo K.G. za spanje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
bojim se da bo mali nazadoval .. komaj smo se prebili do tega da se usede, cele dneve se ukvarjamo z njim da mu je to uspelo ... tako sem si želela da bi skobacal predno ga dam iz svojih rok .. pa mi zgleda želja ne bo uslišana

user posted image  Nikar ne pomisli takoj na najslabše - kaj naj rečem jaz, pupa se sama še vedno ne usede, se ne plazi, postavi se izključno in samo na kolena, pa še za to rabi oporo. Bo pač vse skupaj delala malo kasneje, pa verjetno ne bo kakšna blazna športnica, ampak hodila pa prej ali slej bo, tako kot vsi, kajne?

Ledenka, tista črna je pa tudi meni pocedila sline.

Moja spi... že od 10h, jaz pa malo likam, malo pa vas berem, klepetulje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.3.2010 12:45:33   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Hvala, vredu smo...
Grem na faks... Še varuško počakam pa pičim. Se beremo.
oh...jest pa na rudnikuser posted image

Katmat, itak smo bolaniuser posted image Z mano vred.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.3.2010 12:46:25   
Dudica1

Hvala, vredu smo...
Grem na faks... Še varuško počakam pa pičim. Se beremo.
oh...jest pa na rudnikuser posted image

Katmat, itak smo bolaniuser posted image Z mano vred.

KAJ?!?!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.3.2010 12:52:20   
Leela
dudi hvala za odgovor. V soboto je dal kri in je viroza tako, da je res najbrž 6.bolezen. Ne vem pa ali se to večkrat preboli user posted image

mama11, joj kolk si se mogla ustrašt v toplicah. jaz tudi zmeraj na tistega fantka pomislim. Tvoja tastarejša nima vročine, to pa še nikoli nisem slišala. Pa je to dobro ali slabo?

F. je končno zaspal.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.3.2010 12:54:00   
Leela
Flaska user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.3.2010 12:55:03   
Dudica1
LEELA men so rekli da naj bi bilo to samo enkrat pol pa ne vem

Ja jaz sm se tud tolk ustrašla nisem vedla a naj jokam al se naj tresem...mislim ob tako prometni cesti kot je tam v btc-ju,in prečkat je mogek 2 prehodauser posted image ...eh je mimo!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.3.2010 12:56:52   
šivilja
Da se pofočkam.

Zobje - še kar, samo tu in tam potreben kakšen lekadol

Sem bila danes že pridna - najprej sem šla v šolo in učiteljici razložila petkov dogodek. Je rekla, da bo malo raziskala in otroke opozorila, da se ne smejo pustiti in vedno njej povedat.
Potem pa sva šli k meni v službo - pojavile so se namreč govorice, da me ne bo nazaj, pa sem jih morala it malo utišat. Zdaj se moram pa počasi odločit kako in kaj septembra, da se grem potem menit. So pa odnosi baje dokaj na psu (med sodelavci)user posted image
Zdaj H. spi v sedežu, jaz pa se tukaj malo relaksiram.

Petrazg - sem vaju videla z L. kako sta se prebijala po "nepločniku"

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
15.3.2010 13:07:33   
maja1488
Smo ble zunaj...sem se nahitrohodkala, pa sosedo z novorojenčkom sem srečala. Kok so majhni user posted image

Majana...obiski pridejo iz LJ...se jim lahko pridružiš user posted image  gredo potem tut domov zvečer user posted image

Ledenka...lepi torbici!

Aja včeri smo šli gledat hišice kamor gremo na morje.  Mam že vse naštudirano kje bo peskovnik, kje bazen... user posted image

Leela, pozdravte se! Flaška, kaj je pa tebi?

user posted image  za vse bolančke!

Se dere, morm it...

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 15.3.2010 13:08:16 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
15.3.2010 13:08:52   
šivilja
Maja - kaj si pa to prpopala???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......