mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja 30 let nazaj smo imeli en trak, ki sa ga dal na čelo, pa je pokazalo ali imaš vročino ali ne tega se pa spomnim! Jaz tudi... ampak tega se ne dobi več, ali pač? Sicer vročino merim redko - stara, preverjena metoda je, da otroka poljubiš na čelo - če se ti (na tvojih ustnicah) zdi vroč, ima zelo verjetno vročino. Takrat merim, imam Braunovega za uho, zaenkrat zadovoljna, je pa res, da starejša vročine ni imela še nikoli (niti pri virozah, niti pri noricah, niti pri počeni lobanji, drugega pa HB še ni bilo), mlajša pa doslej le 1x. Je pa v ušesu merjeno vročina šele od 38 naprej. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tako zgleda ko mami packa...(ko mi je zmankal prostora sem uporabila se tijin stolcek z mizico) Če je pa tole packanje sem pa bicikel, saj si zorganizirana kot nemška vojska.... IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo kot sem obljubila...sam ni taka kot bi mogla bit ker bi mogla ucer ze narest....tko da danes je bila bolj impro....upam da vam je vsec p.s. pa ne mene gledat ker sem grozna A se ti hecaš, ali kaj.... ti si profesionalka. S čim si pobarvala tičino maso? Mene ful daje, da bi J. za 1. svečko naredila tortico v obliki čebelnjaka, za okrasek pa gor nekaj čebelic, pa bi rabila pobarvati maso na rumeno in na črno... pa nisem še domislila, kako bi oblikovala torto, da bi bila kot polovica žoge... Blond ti pa ful paše... to glede "grozne" si napisala samo zato, da ti damo nekaj komplimentov, a ne?? IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz sem bla tolk panična...moj je iskal po mulerju jaz sem šla ven...pol so glih tam neki meli da ga je očitno eden videl ko je šel da so po mikrofonu povedal da T. išče atija ...ma sej ne bom več o tem razmišljala... Naša to dela v toplicah - ko se ob odhodu oblačimo, se skriva po omaricah. Zadnjič me je v Zrečah skoraj pobralo od hudega - 300 omaric v 10 kolonah, nisem vedela, ali naj tečem na stopnice in preverim, ali jo je kdo odnesel, ali naj tečem nazaj k bazenu, če je slučajno ušla tja (pa še misel na tistega fantka, ki se je utopil v bazenu), ali kaj... IZVIRNO SPOROČILO: Leela Sem čist v šoku. Včeraj je imel od mojega bratranec prometno nesrečo in je v njej umrl. Njegova žena je hudo poškodovana. Imata dva mičkena otroka. Grozno samo na to mislim. Se mi otročka tolk smilita in starši. Ojoj, to je pa grozno. Iskreno sožalje Ubogi, ubogi otroci. Upam, da bo z mamico vse ok, da bodo imeli otročki vsaj enega starša IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Tašča vsakič ko me vidi mi pravi, da sm se zredila, jaz pa sem šla 4kg dol, saj vem, da gre počasi dol, ampak redim se pa ne. In tudi danes sem dobila servirano, da sem precej khhmmm polna, potrdila je pa še taščina mama. Jezna sem in žalostna , doma pač nisem v oprijetem teliranem kostimu ali pa v srajčki in kavbojkah, ampak v udobnih, širokih trenerkah. Teži mi že od poroda . Nekaj časa sem celo zaradi nje zavračala določene obroke, da bi šla dol s kilami, jokala sama v spalnici in se sekirala. Voljo do sexa mi je pa itak zbila, ker vsakič, ko se pogledam v ogledalo mi v glavi odzavnjajo njene pripombe. In tako je vse zaradi nje v ku Hudič babji zoprni, pa če imaš 120 kg, kaj to njo briga, a te mora ona nositi naokoli??? Moja zlata tašča se v življenju ni vtaknila v moje kile, si tudi ne predstavljam, da bi se. Ti ji drugič kar povej, da so eni težki po kg, drugi pa po značaju, pa bo utihnila, če ima količkaj pameti. Pa bravo K.G. za spanje IZVIRNO SPOROČILO: meduzica bojim se da bo mali nazadoval .. komaj smo se prebili do tega da se usede, cele dneve se ukvarjamo z njim da mu je to uspelo ... tako sem si želela da bi skobacal predno ga dam iz svojih rok .. pa mi zgleda želja ne bo uslišana Nikar ne pomisli takoj na najslabše - kaj naj rečem jaz, pupa se sama še vedno ne usede, se ne plazi, postavi se izključno in samo na kolena, pa še za to rabi oporo. Bo pač vse skupaj delala malo kasneje, pa verjetno ne bo kakšna blazna športnica, ampak hodila pa prej ali slej bo, tako kot vsi, kajne? Ledenka, tista črna je pa tudi meni pocedila sline. Moja spi... že od 10h, jaz pa malo likam, malo pa vas berem, klepetulje
|