Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:01:59
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kako ste vi,dolg se že nisi nč javla jah mal boljs....mors rect...mal boljs kva to pomen?! našla sva hiško za naju A imaš oglas? Daj pokaži!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:04:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Nova cvetka mojega tasta - sem se včeraj zjutraj oblačila v spalnici, pa je prikorakal notri ravno, ko sem bila popolnoma naga. Pa še vpila sem mu, da zdaj pa ne notri. Zdaj pa ne vem, a je res tako gluh ali se samo dela. Vrata so bila pa zato odprta, ker sta otroka letala sem in tja. Dej nehi!!! Ma za ponort! Ojojojojojojojoj!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:07:17
|
|
|
|
šivilja
|
Joj, a ste vidle pri Marčevkah 2010. Katastrofa . se je eni otroček okužil s strepokokom, ugotovili so pa šele po 11 dneh, ko je bilo že prepozno. Jaz pa tega testa sploh nisem jemala resno oz. ga nikoli nisem delala. Katastrofa, me kar v grlu stisne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:14:54
|
|
|
|
KatMat
|
jaja...mu je všeč...bi se preselil...tud za kredo je reku da bi vzel za to hisko.... oglasa pa nimam....je pa 205m2 pa okol je 560m2
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:15:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Nova cvetka mojega tasta - sem se včeraj zjutraj oblačila v spalnici, pa je prikorakal notri ravno, ko sem bila popolnoma naga. Pa še vpila sem mu, da zdaj pa ne notri. Zdaj pa ne vem, a je res tako gluh ali se samo dela. Vrata so bila pa zato odprta, ker sta otroka letala sem in tja. Dej nehi!!! Ma za ponort! Ojojojojojojojoj!!! Ahahah.....si mu podarila par let življenja KatMat....ajde, povej kaj več!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:16:00
|
|
|
|
lake
|
Kje pa je to? Pa cena?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:16:06
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaja...mu je všeč...bi se preselil...tud za kredo je reku da bi vzel za to hisko.... oglasa pa nimam....je pa 205m2 pa okol je 560m2 uau, kje pa?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:16:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaja...mu je všeč...bi se preselil...tud za kredo je reku da bi vzel za to hisko.... oglasa pa nimam....je pa 205m2 pa okol je 560m2 Lokacija?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:17:34
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Zihr ste misle da še spim! Pa nisem! Ha! Se je že pred 6 zbudu , s tem da smo imeli ponoči totalno budnico zarad čiščenja noska... Smo imeli fth ob 8, je tko tko. Sem vprašala kdaj je to lahko boljše pa je rekla okol 1 leta, al pa še kasnej. Ni pa kao nič 'kritičnega'. Tako da mi bo konec aprila napisala mnenje, bomo vidl... maja, 19, ti je že šivilja povedala, hvala šivilja! sam tvoj tast je pa res no... Kati, dej kej več povej! ledenka, zunej tako mrzlo piha da ni šans ga grem v mesto, tam še bolj vleče... pa ob 11 imamo plavanje tako da se žal ne vidimo dudi, bravo Maj akp flaska za M. no tko, to sem si zapomnila, če sem katero pozabila, me lahko staška
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:17:39
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Joj, a ste vidle pri Marčevkah 2010. Katastrofa . se je eni otroček okužil s strepokokom, ugotovili so pa šele po 11 dneh, ko je bilo že prepozno. Jaz pa tega testa sploh nisem jemala resno oz. ga nikoli nisem delala. Katastrofa, me kar v grlu stisne. Šit ej...si ne predstavljam. Sva bla včeri z mojim na tistem koncertu in so bli tam tut prizadeti....kako sem srečna, da imam zdrave otroke. Kr nej bodo sitni, sam da so zdravi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:19:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Joj, a ste vidle pri Marčevkah 2010. Katastrofa . se je eni otroček okužil s strepokokom, ugotovili so pa šele po 11 dneh, ko je bilo že prepozno. Jaz pa tega testa sploh nisem jemala resno oz. ga nikoli nisem delala. Katastrofa, me kar v grlu stisne. jaz sem ga delala, samo se ne spomnim rezultatov (najbrž so bili negativni), ampak mislim da sem to delala v 37. tednu, potem sem pa že itak rodila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:20:15
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Joj, a ste vidle pri Marčevkah 2010. Katastrofa . se je eni otroček okužil s strepokokom, ugotovili so pa šele po 11 dneh, ko je bilo že prepozno. Jaz pa tega testa sploh nisem jemala resno oz. ga nikoli nisem delala. Katastrofa, me kar v grlu stisne. Šit ej...si ne predstavljam. Sva bla včeri z mojim na tistem koncertu in so bli tam tut prizadeti....kako sem srečna, da imam zdrave otroke. Kr nej bodo sitni, sam da so zdravi. Jaz si tudi včasih mislim - sam, da je vse OK, pa tudi če ponoči ne spim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:20:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Nova cvetka mojega tasta - sem se včeraj zjutraj oblačila v spalnici, pa je prikorakal notri ravno, ko sem bila popolnoma naga. Pa še vpila sem mu, da zdaj pa ne notri. Zdaj pa ne vem, a je res tako gluh ali se samo dela. Vrata so bila pa zato odprta, ker sta otroka letala sem in tja. Dej nehi!!! Ma za ponort! Ojojojojojojojoj!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:21:01
|
|
|
|
KatMat
|
dolenja vas pri cerknici
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:27:40
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dolenja vas pri cerknici tja je pa od mojga sestrična poročena, luštkan kraj. Veliko sreče pri nakupu. Jaz vam tudi želim lep praznik maj bravooo fantič grem v štacuno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:28:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dolenja vas pri cerknici tja je pa od mojga sestrična poročena, luštkan kraj. Veliko sreče pri nakupu. Jaz vam tudi želim lep praznik maj bravooo fantič grem v štacuno hvala! kako se pise? oz kam je priženjena?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:28:56
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Joj, a ste vidle pri Marčevkah 2010. Katastrofa . se je eni otroček okužil s strepokokom, ugotovili so pa šele po 11 dneh, ko je bilo že prepozno. Jaz pa tega testa sploh nisem jemala resno oz. ga nikoli nisem delala. Katastrofa, me kar v grlu stisne. grozno , si ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:30:00
|
|
|
|
Leela
|
katmat ti na ZS pišem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:30:43
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro in VSE NAJLEPŠE VSEM SUPER PUNCAM! Flaska... za Majo... pa dejte se že enkrat pozdravit no... to pa že predolgo traja... Maja kako si ti... si že ok? Šivilja... samo tale tvoj tast je pa en patron Kati... super za hiško in super za odnos (očitno je uvidel kaj je glavno) No... plan za danes... pospravljanje, pospravljanje, pospravljanje...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:33:57
|
|
|
|
maja1488
|
Petra...ne še čisto. Je blo že skor OK, zdej me pa spet neki glava boli, pa cela sem zabasana. Se bo najbrž ponovilo, ker mi cepc ni dal druzga antibiotika. Bomo vidli. Pri nas piha ko pr norcih. Mi je tast prnesu vrtnice zdaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:35:00
|
|
|
|
KatMat
|
leela....on je pa z menoj v ddddddddaaaaaaaaaaaljjjjjjjjniiiiiiiiiiiiiiiiiii zlahti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:36:32
|
|
|
|
petrazg
|
To vam pa moram povedat... so me pravkar klicali iz CSD... imamo odobreno podaljšanje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. slab začetek, upam, da bo dober konec. sesuta sem. še U. je začel spet kašljati. ampak sem se vseeno ponoči smejala_se je U. zbudil in sem ga dojila pa se O. ves zaspan sprašuje, kaj je njegova postelja mokra. sem mislila, da se je tako polulal, a ugotovi, da je "en bruhal". "a si bruhal?" ga vprašam, on pa da ne, da je nekdo drug... in podojim U.ja do konca in se spravim O.jevo posteljo preoblačit... ogromno bruhanja, ne vem, kako je to spravil iz sebe ne da bi se zbudil... mu preoblečem posteljo, a sem namesto rjuhe dala kar kapno in me napol v snu začne spraševati, zakaj sem mu pa to dala, a se vseeno spravi nazaj v svojo posteljo ležat, še prej pa mu preoblečem zgornji del pižame, češ:"en te je pobruhal" in ta čas, ko leži na posteljici, mu na hitro preoblačim še odejo in začne klicati k mojemu, da ga je mami pozabila pokriti... ma, morala sem se smejati. ga je moj peljal k zdravniku. pojavila se je še driska. in U. mi je zaspal_sem že mislila, da se bom spočila, a očitno imam tudi jaz skrinjo odprto. šivilja_priporočam ti, da si zapisuješ in izdaš prvo slovensko telenovelo! KatMat - superca! se veselim s teboj! AKP da se ti čimprej pozdravi roka! FLASK_A in maja, za otročke in vaju! majana - pridna! kar tako naprej! lake, T. je pa zgodaj začela! očitno ji dekoracija ni bila všečna. pa čestitke ob dnevu žena! pa še sončnice za vas_jih pogrešam!
< Sporočilo je popravil k.tja -- 8.3.2010 9:39:40 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:37:26
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Petra...ne še čisto. Je blo že skor OK, zdej me pa spet neki glava boli, pa cela sem zabasana. Se bo najbrž ponovilo, ker mi cepc ni dal druzga antibiotika. Bomo vidli. Pri nas piha ko pr norcih. Mi je tast prnesu vrtnice zdaj. Držim pesti, da bo vse ok!!! Pa zlatega tasta imaš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:38:47
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg To vam pa moram povedat... so me pravkar klicali iz CSD... imamo odobreno podaljšanje SUPER (čeprav še bolje bi bilo, da sploh ne bi rabili) Ampak ko bo z mamico, bo na koncu itak vse OK
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?