Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:35:52
|
|
|
|
Dudica1
|
Aja Maj je pa včeraj naredu 3 korake sam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:37:40
|
|
|
|
KatMat
|
Vaš dan je tu, 8. marec, Tako kot v preteklosti in v prihodnje... Vaši otroci, možje, fantje, tisti ki vas imajo radi, vam želijo vse lepo, dobro. Vam drage matere, ki ste pozabljale na bolečine, se razdajale, rojevale, trpele, darovale zadnji grižlaj svojim otrokom, vam poklanjam najlepši cvet iz srca. Tudi ženam pod bremenom dneva, časa v katerem zdaj živite, kljub temnim trenutkom ljubite, ljubezen vračate, si je želite, pričakujete le nasmeh, drobnih pozornosti, čeprav vas včasih v duši zaboli... In vam draga dekleta, v cvetu mladosti, ko v objemu fantov, ob poljubih zorite, se odpravljate po poti žena, iskreno želim sreče vam poklanjam lep pomladni cvet..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:39:01
|
|
|
|
Dudica1
|
kati kako ste vi,dolg se že nisi nč javla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:40:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja Maj je pa včeraj naredu 3 korake sam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:42:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja Maj je pa včeraj naredu 3 korake sam Bravo, Maj!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:43:08
|
|
|
|
šivilja
|
Maja - za Majano copatke št.19 (je zdaj do vratu v Cobissu pa ne more odgovort )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:43:55
|
|
|
|
Dudica1
|
,prav smešn je bil ker ga je blo kr strah al kaj pa vem tko čudn je gledal s strahom
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:44:00
|
|
|
|
šivilja
|
Lake - mislim, da se da tudi kar s temperami risat po steni - al pa če še mal počakaš pa si bo kar sama sobico porisala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:44:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kako ste vi,dolg se že nisi nč javla jah mal boljs....mors rect...mal boljs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:45:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Morm posesat morm zlikat morm posodo pospravit morm kosilo skuhat... ...pol bo pa itak že konc dneva.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:45:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kako ste vi,dolg se že nisi nč javla jah mal boljs....mors rect...mal boljs kva to pomen?!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:46:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Morm posesat morm zlikat morm posodo pospravit morm kosilo skuhat... ...pol bo pa itak že konc dneva. tud jaz vse to samo likala pa ne bom ker se mi ne da in tud opažam da zmeraj manj likam,samo ta lepe cunje drugo pa ne ker takoj zložim ko pride iz sušilca.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:46:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Lake - mislim, da se da tudi kar s temperami risat po steni - al pa če še mal počakaš pa si bo kar sama sobico porisala Jaz ne vem, men je ati zrihtal barve k dela v Mavrici... Nevem, neke pigmente mi je dal pa bel jupol in sem mešala. Lahko pa res s temperami pa lak za lase čez špricneš in ne gre nič dol.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:48:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Morm posesat morm zlikat morm posodo pospravit morm kosilo skuhat... ...pol bo pa itak že konc dneva. tud jaz vse to samo likala pa ne bom ker se mi ne da in tud opažam da zmeraj manj likam,samo ta lepe cunje drugo pa ne ker takoj zložim ko pride iz sušilca. Men so pa tko lepe zlikanje cunje in posteljnina.... Sam ko je to TAKO ZELOOOO zamudno Grrrrrrrr!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:53:29
|
|
|
|
lake
|
Bom šla v Prometeja pogledat, zihr majo kej pametnega. Sej pol bom pa T. pustila da pobarva . Morm neki narisat, ker mi je potegnila dol tiste tenske medvedke, pa še pol ometa zraven.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:54:20
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Lake - mislim, da se da tudi kar s temperami risat po steni - al pa če še mal počakaš pa si bo kar sama sobico porisala Jaz ne vem, men je ati zrihtal barve k dela v Mavrici... Nevem, neke pigmente mi je dal pa bel jupol in sem mešala. Lahko pa res s temperami pa lak za lase čez špricneš in ne gre nič dol. Ja pigmenti pa bel jupol so pa profi varjanta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:54:54
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Maja - za Majano copatke št.19 (je zdaj do vratu v Cobissu pa ne more odgovort ) pridna majana Bravo Maj! Jst sm tut prtegnjena in vse likam.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:54:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Morm posesat morm zlikat morm posodo pospravit morm kosilo skuhat... ...pol bo pa itak že konc dneva. tud jaz vse to samo likala pa ne bom ker se mi ne da in tud opažam da zmeraj manj likam,samo ta lepe cunje drugo pa ne ker takoj zložim ko pride iz sušilca. jaz tudi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:55:33
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Morm posesat morm zlikat morm posodo pospravit morm kosilo skuhat... ...pol bo pa itak že konc dneva. tud jaz vse to samo likala pa ne bom ker se mi ne da in tud opažam da zmeraj manj likam,samo ta lepe cunje drugo pa ne ker takoj zložim ko pride iz sušilca. Men so pa tko lepe zlikanje cunje in posteljnina.... Sam ko je to TAKO ZELOOOO zamudno Grrrrrrrr!!! Pri nas se likajo samo moževe srajce, pa še to ima veliko takih, ki jih ni potrebno likat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:55:38
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kako ste vi,dolg se že nisi nč javla jah mal boljs....mors rect...mal boljs kva to pomen?! našla sva hiško za naju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:57:02
|
|
|
|
lake
|
uuuuuuu kje? Pa se hoče preselt?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:57:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Bom šla v Prometeja pogledat, zihr majo kej pametnega. Sej pol bom pa T. pustila da pobarva . Morm neki narisat, ker mi je potegnila dol tiste tenske medvedke, pa še pol ometa zraven. Evo jo dekoraterko. Samo za tvojo T. pa res velja, da je strup v majhnih flaškah
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:57:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kako ste vi,dolg se že nisi nč javla jah mal boljs....mors rect...mal boljs kva to pomen?! našla sva hiško za naju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 8:59:21
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Morm posesat morm zlikat morm posodo pospravit morm kosilo skuhat... ...pol bo pa itak že konc dneva. Moj plan je pa takle: kopalnico počistit (sem že) posesat perilo zložit in pospravt posodo pospravt šivat..... za kosilo mi je pa tast dal govejo župo, pa bom samo knedle not zakuhala, pa bo kosilo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 9:01:19
|
|
|
|
šivilja
|
Nova cvetka mojega tasta - sem se včeraj zjutraj oblačila v spalnici, pa je prikorakal notri ravno, ko sem bila popolnoma naga. Pa še vpila sem mu, da zdaj pa ne notri. Zdaj pa ne vem, a je res tako gluh ali se samo dela. Vrata so bila pa zato odprta, ker sta otroka letala sem in tja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?