Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 10:25:03
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 petrazg maja a si ti dobila une dozice???...sem vidla ko sem čekirala ikeo da majo tud neki podobnega Sem vidla ja....sam jst rabim enake, ker so skupaj na polici za kuhinjo. Čakam KatMat, da mi gre iskat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 10:36:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 petrazg maja a si ti dobila une dozice???...sem vidla ko sem čekirala ikeo da majo tud neki podobnega Sem vidla ja....sam jst rabim enake, ker so skupaj na polici za kuhinjo. Čakam KatMat, da mi gre iskat aha...fensi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 10:42:41
|
|
|
|
Dudica1
|
do nedavnega sm mela si za povečat kmetijo zdaj ko imam pa denar pa nimam več tega
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 10:47:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
Petrazg, super za podaljšanje No pa je uspelo!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:01:20
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro! Mrzlooo! Mi smo bili v soboto na razstavi impresionistov v Vili Manin(med Palmanovo in Udinami). Je bilo zelo lepo, Iza je najbolj uživala potem v parku za graščino. Potem smo se ustavili še v Palmanova outlet village, sam mi ni bilo preveč všeč, pa še mrzlo je bilo. Danes gremo končno overit pogodbe k notarju, pol nas pa čaka sam še selitev. Pa še v službo moram iti popoldan šefici se pokazat. Petra super za podaljšanje porodniške. Vsi bolančki (K.tja, Flaska, Maja) upam, da se čimprej pozdravte. Mi smo zaenkrat še zdravi. Se ne smem preveč hvalit.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:21:14
|
|
|
|
Dudica1
|
kaj ste zgovorne Maj se je že zbudu cel še zaspan tako da bo pomoje šel kmal nazal...zdej gleda TV kot hipnotiziran
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:21:23
|
|
|
|
KatMat
|
bravo za selitev ajetam!¨ maja...bom sla iskat bom
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:41:21
|
|
|
|
ivanamdb
|
tud mi smo zdravi....zaenkrat... (jaz in moj sva bla veckrat bolana, a tamala samo enkrat, oktobra) jaz zdaj narocam tole http://www.mamasandpapas.com/product-rocking-animal-peanut-elephant-once-upon-a-time/644916000/type-i/ popoldan peljem mojega v trst na zeleznisko, gre na en interview za delo domov, jaz in D potem v ikeo, se en stolcek kupit, ker mi je tega triptrapa dovolj mala ful drsi spredaj, in kako nima nc odspredaj potem pa steklo od mize non stop otipa...tolk umazano...grrrr....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:43:37
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa gledam tuki eno lučko pa ne znam italjansko,a zna katera...mislim da se neki sama prižge ampak nisem sigurna http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/70081535 ja vec al manj, jaz mam tega, sm ga kupila v merkurju. v bistvu se prizge ko je mrak, pa kao ugasne sam ko je dan...men se ponavad nikoli ne ugasne, ga sama izklopim.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:44:43
|
|
|
|
ivanamdb
|
ej Kat super za hiso...a bo selitev potem?
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 8.3.2010 11:48:42 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:48:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa gledam tuki eno lučko pa ne znam italjansko,a zna katera...mislim da se neki sama prižge ampak nisem sigurna http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/70081535 ja vec al manj, jaz mam tega, sm ga kupila v merkurju. v bistvu se prizge ko je mrak, pa kao ugasne sam ko je dan...men se ponavad nikoli ne ugasne, ga sama izklopim. aha sem mislila da je na senzor gibanja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:49:26
|
|
|
|
Dudica1
|
ivana lepi konjički
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:52:45
|
|
|
|
mama11
|
Srečen 8. marec IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb a ja, uan mor kvescion - a do kdaj naj perem D. oblekce loceno od najinih? Pridna mami, jaz sem nehala že septembra. IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Smo nabavili letne karte - bo imel očka spet izgovor, da ne bo on otrok vozil (ker on je pa nima). A ni prenosljiva? To mi je pa malo mimo. Bravo Maj! IZVIRNO SPOROČILO: šivilja prikorakal notri ravno, ko sem bila popolnoma naga. IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Joj, a ste vidle pri Marčevkah 2010. Katastrofa . se je eni otroček okužil s strepokokom, ugotovili so pa šele po 11 dneh, ko je bilo že prepozno. Jaz pa tega testa sploh nisem jemala resno oz. ga nikoli nisem delala. Katastrofa, me kar v grlu stisne. grozno , si ne predstavljam. To je grozno, ena najhujših stvari, ki se jih mamici lahko zgodi. Kar je pa še hujše, je to, da med vsemi možnimi pregledi krvi, urina, brisov itn, ki jih opravimo med nosečnostjo, nimajo standardno tudi pregleda za streptokoke, ker jih imajo ženske pogosteje kot si mislimo. Meni ga je povsem po naključju odkrila G v Švici. Od takrat sem v tednih pred porodom obakrat bila kar precej prestrašena, kaj bo, če bi se mi porod začel, pa ne bi prišla pravočasno v P, da bi mi dali antibiotik preden se otrok rodi. za uboga starša. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg To vam pa moram povedat... so me pravkar klicali iz CSD... imamo odobreno podaljšanje To bo eno lepo poletje! Še ena velika vsem bolančkom, zdaj moram pa šibat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 11:59:44
|
|
|
|
ivanamdb
|
aha sem mislila da je na senzor gibanja ne ne, navadna nocna lucka. senzor je za dan/noc
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:03:40
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Smo nabavili letne karte - bo imel očka spet izgovor, da ne bo on otrok vozil (ker on je pa nima). A ni prenosljiva? To mi je pa malo mimo. Niti pod razno - moraš dat sliko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:05:08
|
|
|
|
Leela
|
katmat , dudi to lučko sem jaz zadnjič nabavla in je tolk švoh, skoraj nič ne sveti. petrazg suuupeeer za podaljšanje. Ena skrb manj (služba). Se boš lažje Lukcu posvetila. k.tja za O. in U. Sem si zdajle kupla trakove za depilirat. sem hotla it na profesionalno obdelavo pa se mi ne da. Upam, da si ne bom kože dol potegnila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:07:49
|
|
|
|
Leela
|
ivana luštkan slonček. Če ji drsi v triptrapu ji daj blazinico spodaj. Aneda kolk piha, zmrzneš na mestu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:14:51
|
|
|
|
petrazg
|
Dudi tiste lučke imamo mi doma. Je pa tako, da oddajajo medlo svetlobo ponoči, tako da ne moti otrok ko spijo , ti pa dovolj vidiš, ko greš pogledat kako spita ali pa jih pokrit. Mi jih imamo v otroški sobi in spalnici... Nimajo pa senzor za gibanje... Ajetam... super za selitev. Bo fino, ko boste bolj blizu... A v outletu ti pa ni bilo všeč? Mi smo razmišljali , da bomo šli v soboto v Celovec v Adidasovo trgovino, ker so bojda supergice za male po 14 eur, majčke po 8,9 eur... bomo vidli, gremo pogledat... Ivana... lušten slonček Mama 11... lepo poletje ne vem če bo glih Ko bova 3,4 tedne v bolnici, potem bova imela še kateter doma... Po moje bo kar kriza. Za zoo vstopnice rabiš še pa slikco svojo prilepit obvezno. Pa še letos so uvedli full neumen sistem, da moraš iti vedno v vrsto stat, da dobiš dnevno vstopnico... Me zanima kako dolgo bodo imeli narejeno tako, da bodo z letnimi vstopnicami pol ure v vrsti čakali... Bo jih slej ko prej en ornk okregal... :)))
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:20:12
|
|
|
|
Dudica1
|
aha hvala za obrazložitev potem me ne mika tako že imam. Zunaj je burja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:27:45
|
|
|
|
Kasija
|
zoo to pa nisem vedela, da moraš z letno tudi čakat v vrsti. jaz sem šla pa kar mimo petrazg super za podaljšanje , vsaj veš, da boš lahko ob luku, ko te bo potreboval! katmat lepa hiška! pa kakor je zoprno vse delat iz IIIgradbene, je potem vsaj narejeno po vajinih željah. cerknica je pa lep kraj. sem preživela tam eno lušno poletje v srednji šoli na taboru.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:29:13
|
|
|
|
Dudica1
|
AJA kati super za hiško,a potem je že dorečeno da jo bosta vzela? Pa čimprej se preseli bova bližje bova lahko kofetkale
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:32:11
|
|
|
|
maja1488
|
Jaaaaaa KatMat....pol ti bo PO še bližje A zdej je to to...komi akam žurko Še vedno ne vem, kolko časa se voziš do LJ....z normalno vožnjo....ne norenjem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:34:55
|
|
|
|
Kasija
|
šivilja za vas je pa tudi čas, da si omislite kaj svojega. mislim, da ti uleti v spalnico je pa že huda. mogoče je čas, da začneš vsaj zaklepat, če lahko? mogoče ti je zato potem prinesel juho .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 12:34:57
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija zoo to pa nisem vedela, da moraš z letno tudi čakat v vrsti. jaz sem šla pa kar mimo Ja, lani je bilo še tako. Zdaj moraš it pa na blagajno, da dobiš vstopnico... Saj po moje ne bo dolgo trajalo. Jaz sigurno ne bom čakala v vrsti z letno... Se spomnim kakšne sobote ali nedelje, ko so ljudje čakali v vrsti do ceste ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
MorjeAdminKdaj si boste privoščili dopust?junij (
14%)
julij (
38%)
avgust (
22%)
september (
11%)
letos ni dopusta (
15%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!