|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
8.3.2010 10:25:03   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

petrazg user posted image user posted image user posted image

maja
a si ti dobila une dozice???...sem vidla ko sem čekirala ikeo da majo tud neki podobnega

Sem vidla ja....sam jst rabim enake, ker so skupaj na polici za kuhinjo. Čakam KatMat, da mi gre iskat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.3.2010 10:36:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

petrazg user posted image user posted image user posted image

maja
a si ti dobila une dozice???...sem vidla ko sem čekirala ikeo da majo tud neki podobnega

Sem vidla ja....sam jst rabim enake, ker so skupaj na polici za kuhinjo. Čakam KatMat, da mi gre iskat user posted image

aha...fensiuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 177
8.3.2010 10:42:41   
Dudica1
do nedavnega sm mela si za povečat kmetijo zdaj ko imam pa denar pa nimam več tega user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 178
8.3.2010 10:47:21   
FLASK_A
Petrazg, super za podaljšanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image No pa je uspelo!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.3.2010 11:01:20   
ajetam*
Jutro!
Mrzlooo! Mi smo bili v soboto na razstavi impresionistov v Vili Manin(med Palmanovo in Udinami). Je bilo zelo lepo, Iza je najbolj uživala potem v parku za graščino. Potem smo se ustavili še v Palmanova outlet village, sam mi ni bilo preveč všeč, pa še mrzlo je bilo.

Danes gremo končno overit pogodbe k notarju, pol nas pa čaka sam še selitev. Pa še v službo moram iti popoldan šefici se pokazat.

Petra super za podaljšanje porodniške.user posted image
Vsi bolančki (K.tja, Flaska, Maja) upam, da se čimprej pozdravte. user posted image user posted image Mi smo zaenkrat še zdravi. Se ne smem preveč hvalit.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 180
8.3.2010 11:21:14   
Dudica1
kaj ste zgovorne user posted image

Maj se je že zbudu cel še zaspan tako da bo pomoje šel kmal nazal...zdej gleda TV kot hipnotiziran user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.3.2010 11:21:23   
KatMat
bravo za selitev ajetam!¨

maja...bom sla iskat bom

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 182
8.3.2010 11:40:32   
Dudica1
jaz pa gledam tuki eno lučko pa ne znam italjansko,a zna katera...mislim da se neki sama prižge ampak nisem sigurna

http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/70081535

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.3.2010 11:41:21   
ivanamdb
tud mi smo zdravi....zaenkrat... (jaz in moj sva bla veckrat bolana, a tamala samo enkrat, oktobra)

jaz zdaj narocam tole http://www.mamasandpapas.com/product-rocking-animal-peanut-elephant-once-upon-a-time/644916000/type-i/
user posted image

popoldan peljem mojega v trst na zeleznisko, gre na en interview za delo domov, jaz in D potem v ikeo, se en stolcek kupit, ker mi je tega triptrapa dovoljuser posted image mala ful drsi spredaj, in kako nima nc odspredaj potem pa steklo od mize non stop otipa...tolk umazano...grrrr....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 184
8.3.2010 11:43:37   
ivanamdb

jaz pa gledam tuki eno lučko pa ne znam italjansko,a zna katera...mislim da se neki sama prižge ampak nisem sigurna

ja vec al manj, jaz mam tega, sm ga kupila v merkurju. v bistvu se prizge ko je mrak, pa kao ugasne sam ko je dan...men se ponavad nikoli ne ugasne, ga sama izklopim.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
8.3.2010 11:44:43   
ivanamdb
ej Kat super za hiso...a bo selitev potem?

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 8.3.2010 11:48:42 >

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 186
8.3.2010 11:48:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ja vec al manj, jaz mam tega, sm ga kupila v merkurju. v bistvu se prizge ko je mrak, pa kao ugasne sam ko je dan...men se ponavad nikoli ne ugasne, ga sama izklopim.

aha sem mislila da je na senzor gibanja

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 187
8.3.2010 11:49:26   
Dudica1
ivana lepi konjički user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 188
8.3.2010 11:52:45   
mama11
Srečen 8. marec user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb
a ja, uan mor kvescion - a do kdaj naj perem D. oblekce loceno od najinih?

user posted image  Pridna mami, jaz sem nehala že septembra.

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Smo nabavili letne karte - bo imel očka spet izgovor, da ne bo on otrok vozil (ker on je pa nima).

A ni prenosljiva? To mi je pa malo mimo.

user posted image  Bravo Maj!

prikorakal notri ravno, ko sem bila popolnoma naga.

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Joj, a ste vidle pri Marčevkah 2010. Katastrofa . se je eni otroček okužil s strepokokom, ugotovili so pa šele po 11 dneh, ko je bilo že prepozno. Jaz pa tega testa sploh nisem jemala resno oz. ga nikoli nisem delala. Katastrofa, me kar v grlu stisne.

grozno user posted image , si ne predstavljam.

To je grozno, ena najhujših stvari, ki se jih mamici lahko zgodi. Kar je pa še hujše, je to, da med vsemi možnimi pregledi krvi, urina, brisov itn, ki jih opravimo med nosečnostjo, nimajo standardno tudi pregleda za streptokoke, ker jih imajo ženske pogosteje kot si mislimo. Meni ga je povsem po naključju odkrila G v Švici. Od takrat sem v tednih pred porodom obakrat bila kar precej prestrašena, kaj bo, če bi se mi porod začel, pa ne bi prišla pravočasno v P, da bi mi dali antibiotik preden se otrok rodi. user posted image  za uboga starša.

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
To vam pa moram povedat... so me pravkar klicali iz CSD... imamo odobreno podaljšanje user posted image user posted image user posted image   

user posted image  To bo eno lepo poletje!

Še ena velika user posted image  vsem bolančkom, zdaj moram pa šibat.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 189
8.3.2010 11:59:44   
ivanamdb

aha sem mislila da je na senzor gibanja

ne ne, navadna nocna lucka. senzor je za dan/noc

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
8.3.2010 12:03:40   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Smo nabavili letne karte - bo imel očka spet izgovor, da ne bo on otrok vozil (ker on je pa nima).

A ni prenosljiva? To mi je pa malo mimo.

Niti pod razno - moraš dat sliko

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 191
8.3.2010 12:05:08   
Leela
katmat user posted image ,

dudi to lučko sem jaz zadnjič nabavla in je tolk švoh, skoraj nič ne sveti.

petrazg suuupeeer za podaljšanje. Ena skrb manj (služba). Se boš lažje Lukcu posvetila.

k.tja user posted image  user posted image  user posted image  za O. in U.

Sem si zdajle kupla trakove za depilirat. sem hotla it na profesionalno obdelavo pa se mi ne da. Upam, da si ne bom kože dol potegnila.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 192
8.3.2010 12:07:49   
Leela
ivana luštkan slonček. Če ji drsi v triptrapu ji daj blazinico spodaj.

Aneda kolk piha, zmrzneš na mestu.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 193
8.3.2010 12:14:51   
petrazg
Dudi tiste lučke imamo mi doma. Je pa tako, da oddajajo medlo svetlobo ponoči, tako da ne moti otrok ko spijo , ti pa dovolj vidiš, ko greš pogledat kako spita ali pa jih pokrit. Mi jih imamo v otroški sobi in spalnici... Nimajo pa senzor za gibanje...
Ajetam... super za selitev. user posted image user posted image user posted image Bo fino, ko boste bolj blizu... A v outletu ti pa ni bilo všeč? Mi smo razmišljali , da bomo šli v soboto v Celovec v Adidasovo trgovino, ker so bojda supergice za male po 14 eur, majčke po 8,9 eur... bomo vidli, gremo pogledat...

Ivana... lušten slončekuser posted image

Mama 11... lepo poletje ne vem če bo glih user posted image Ko bova 3,4 tedne v bolnici, potem bova imela še kateter doma...user posted image Po moje bo kar kriza. Za zoo vstopnice rabiš še pa slikco svojo prilepit obvezno. Pa še letos so uvedli full neumen sistem, da moraš iti vedno v vrsto stat, da dobiš dnevno vstopnico... Me zanima kako dolgo bodo imeli narejeno tako, da bodo z letnimi vstopnicami pol ure v vrsti čakali... Bo jih slej ko prej en ornk okregal... :)))

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 194
8.3.2010 12:20:12   
Dudica1
aha hvala za obrazložitev potem me ne mika tako že imam.

Zunaj je burja

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 195
8.3.2010 12:27:45   
Kasija
zoo to pa nisem vedela, da moraš z letno tudi čakat v vrsti. jaz sem šla pa kar mimo user posted image

petrazg super za podaljšanje user posted image , vsaj veš, da boš lahko ob luku, ko te bo potreboval!

katmat lepa hiška! pa kakor je zoprno vse delat iz IIIgradbene, je potem vsaj narejeno po vajinih željah. cerknica je pa lep kraj. sem preživela tam eno lušno poletje v srednji šoli na taboru.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 196
8.3.2010 12:29:13   
Dudica1
AJA kati super za hiško,a potem je že dorečeno da jo bosta vzela?
Pa čimprej se preseli bova bližjeuser posted image bova lahko kofetkale

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 197
8.3.2010 12:32:11   
maja1488
Jaaaaaa KatMat....pol ti bo PO še bližje user posted image  A zdej je to to...komi akam žurko user posted image

Še vedno ne vem, kolko časa se voziš do LJ....z normalno vožnjo....ne norenjem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
8.3.2010 12:34:55   
Kasija
šivilja za vas je pa tudi čas, da si omislite kaj svojega. mislim, da ti uleti v spalnico je pa že huda. mogoče je čas, da začneš vsaj zaklepat, če lahko? mogoče ti je zato potem prinesel juho user posted image .

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 199
8.3.2010 12:34:57   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

zoo to pa nisem vedela, da moraš z letno tudi čakat v vrsti. jaz sem šla pa kar mimo user posted image

Ja, lani je bilo še tako. Zdaj moraš it pa na blagajno, da dobiš vstopnico... Saj po moje ne bo dolgo trajalo. Jaz sigurno ne bom čakala v vrsti z letno...user posted image user posted image user posted image Se spomnim kakšne sobote ali nedelje, ko so ljudje čakali v vrsti do ceste ....

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Morje
Admin

Kdaj si boste privoščili dopust?

junij (14%)

julij (38%)

avgust (22%)

september (11%)

letos ni dopusta (15%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!