|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
10.3.2010 16:29:57   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ma v p@@@@******##### kaj se je zgodilo - moj je spet klical, in je SPET malo zbudil, in zdaj mava spet eno kricanje session, ma res ko pride bo MUCENIK!!!!!user posted image
nc jo ne pomiri, pila, jedla, igrace ji dala, nc, utrujena a noce spat, in sam kriiiiiiiiiici.

Kje je gumb za sound off? F. tudi kriči. Prej je na bučo padu. danes je vsaj L. vredu, ampak je skoz na spidu.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 901
10.3.2010 16:31:47   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ma v p@@@@******##### kaj se je zgodilo - moj je spet klical, in je SPET malo zbudil, in zdaj mava spet eno kricanje session, ma res ko pride bo MUCENIK!!!!!user posted image
nc jo ne pomiri, pila, jedla, igrace ji dala, nc, utrujena a noce spat, in sam kriiiiiiiiiici.

Kje je gumb za sound off? F. tudi kriči. Prej je na bučo padu. danes je vsaj L. vredu, ampak je skoz na spidu.

ko ga najdeš, prosim povej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 902
10.3.2010 16:34:31   
KatMat
naša je sla spet na spanje...milina

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
10.3.2010 16:43:25   
Dudica1
uuu čuk ja tud ful dobro ja,sm pozabila...dam glas čuku in epicu 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.3.2010 16:51:00   
FLASK_A
a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitisuser posted image user posted image user posted image

sej je bla zdrava, a potem ne smem na morje in v bazen čofotatuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 905
10.3.2010 16:55:08   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitisuser posted image user posted image user posted image

ja kdo ti je pa to reku, da si ti kriva?? user posted image user posted image

user posted image user posted image

pač, je očitno bolj občutljiva no... sej lahko da J. kej prinese iz varstva, je samo prenašalec, ona pa pobere, ker je še manjša

sej se bo pozdravila, boš vidla

a ni imel L. od petrezg tut take probleme?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.3.2010 17:01:48   
Tanja_
Spali svaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image H. 2 uri, jaz pa uro in pol. Zdej pa čakam mojega mučenika, da bova jedla, ker mi fejst kruli.

Druge petek je Postojna?Jaz bi prišla, samo ne sama-komot jaz peljem Ljubljančanke?Razen, če se ne bo moj spomnil, da bi njegov RD praznoval-nekaj sanja o tem že precej časa.

ivana jaz dam tud vedno vse telefone potihem, ko gre H. spat. KEr je res ponavadi tako, da glih takrat nekdo pokliče.

kasija je bilo dobro na razgovoru- ampak še ene druge stvari to za sabo potegne in tisto je nekoliko manj dobro oz je malo problem.Sej vem, nič jasno, samo res ne bi tkole javno razlagala-nikoli se ne ve, kdo bere.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 907
10.3.2010 17:05:49   
ivanamdb
ma je 4 od 5 tel. je blo na tiho...in on na kateri klice, vedno na 5. kateri se ne da izklopt....
tamala sevedno krici!!!!!!!!!!!! bom pop*****@@@@@@@@@######

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.3.2010 17:11:36   
Dudica1

JOJ PA NISI TI KRIVA NO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.3.2010 17:12:30   
ledenka

ma je 4 od 5 tel. je blo na tiho...in on na kateri klice, vedno na 5. kateri se ne da izklopt....

user posted image user posted image user posted image naš je tud danes tečen...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 910
10.3.2010 17:13:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Druge petek je Postojna?Jaz bi prišla, samo ne sama-komot jaz peljem Ljubljančanke?Razen, če se ne bo moj spomnil, da bi njegov RD praznoval-nekaj sanja o tem že precej časa.

Ooo no sej potem pa bi prišla še kakšna ljubljančanka user posted image user posted image

Ob kateri uri bi se pa zmenile...čimprejuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 911
10.3.2010 17:13:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

JOJ PA NISI TI KRIVA NO user posted image user posted image user posted image user posted image

jasno da ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 912
10.3.2010 17:16:05   
Anonimen

user posted image  a ni glih morje pa bazen za to okej?user posted image

user posted image  za malo!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
10.3.2010 17:18:26   
Anonimen

ivana user posted image
slušalke na ušesa, kakšen Rachmaninov... pa eno kavico. pa globok vdih in počasen izdih...

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
10.3.2010 17:18:52   
FLASK_A
nekdo mi je očitaluser posted image user posted image user posted image

ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.3.2010 17:19:38   
FLASK_A

Ivana
, katastrofa. Želim ti da čimprej mine to kričanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.3.2010 17:21:42   
ledenka

staškaj ga/jo!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.3.2010 17:23:54   
Anonimen

ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooouser posted image user posted image user posted image

FLASK_A nikar! user posted image user posted image user posted image
ne poslušat "nekdojev" prisluhni sebi_verjamem, da nobena od nas nima namena škodovati svojim otrokom!

< Sporočilo je popravil k.tja -- 10.3.2010 17:24:26 >

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
10.3.2010 17:36:09   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO:  šivilja

sam vseen še boliuser posted image

vzemi nalgesin, meni je vedno pomagal. Če ne tisti, ki ga dobiš brez recepta, pa tisti na recept.

Sem prejle tako zmatrala malega, da je popil flašo in padel v posteljo, tko da sem si v miru makarone skuhala in pojedla. Pa seveda prebrala tole solato user posted image

Me pa že kar matra tole z vrtci, moram pogledat, kakšno je kaj stanje pri nas. Nisem pa še nič dobila poziva oz. nove vloge user posted image Mah...to je že tko zmedeno, človek ne ve več, kaj naj naredi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.3.2010 17:36:39   
ledenka
zaspal... sredi dnevne. kako bo spal ponoči, ne vem, ampak v tem trenutku me niti ne zanima. rabim pol ure, da se umirim... in pospravim kuhinjo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
10.3.2010 17:38:38   
Dudica1

grrrr...če rabiš pomoč da ga/jo me staškamo potem povej

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 921
10.3.2010 17:40:01   
majana79

dej, ti bomo pomagala staškat tega nekdoja

ne smeš si očitat no user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 922
10.3.2010 17:44:34   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

grrrr...če rabiš pomoč da ga/jo me staškamo potem povej

prinesem Mjevo taško, je velika in težka!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.3.2010 17:44:39   
ivanamdb
hvala punce!
ahhh koncno, po uri in 40min se koncno odlocila igrat! zdaj je pridna in smeji se..... mislim a je to normalno? a da poklicem kaksnega egzorcista??user posted image

ja pa zdaj slisim se enega ki krici tam gor v ne vem katerem nadstropju....mislim da je dans taksen dan... kaj jaz vem ...Mednarodni dan kricanja....a ne..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 924
10.3.2010 18:16:41   
Dudica1
help

Maj se je udaru ob polico in si je očitno zatrgal not v ustih gor pri zgornji dlesni čist gor tisto zarezico točno na sredini nad enkama...sej veste kaj mislim no...in zdej mu skoz teče kri in ne vem kaj nej nardim skoz mu brišem pa umivam pa še kr je umazan okrog ust user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 18:17:10 >

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......