Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 16:29:57
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ma v p@@@@******##### kaj se je zgodilo - moj je spet klical, in je SPET malo zbudil, in zdaj mava spet eno kricanje session, ma res ko pride bo MUCENIK!!!!! nc jo ne pomiri, pila, jedla, igrace ji dala, nc, utrujena a noce spat, in sam kriiiiiiiiiici. Kje je gumb za sound off? F. tudi kriči. Prej je na bučo padu. danes je vsaj L. vredu, ampak je skoz na spidu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 16:31:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ma v p@@@@******##### kaj se je zgodilo - moj je spet klical, in je SPET malo zbudil, in zdaj mava spet eno kricanje session, ma res ko pride bo MUCENIK!!!!! nc jo ne pomiri, pila, jedla, igrace ji dala, nc, utrujena a noce spat, in sam kriiiiiiiiiici. Kje je gumb za sound off? F. tudi kriči. Prej je na bučo padu. danes je vsaj L. vredu, ampak je skoz na spidu. ko ga najdeš, prosim povej
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 16:34:31
|
|
|
|
KatMat
|
naša je sla spet na spanje...milina
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 16:43:25
|
|
|
|
Dudica1
|
uuu čuk ja tud ful dobro ja,sm pozabila...dam glas čuku in epicu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 16:51:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitis sej je bla zdrava, a potem ne smem na morje in v bazen čofotat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 16:55:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitis sej je bla zdrava, a potem ne smem na morje in v bazen čofotat ja kdo ti je pa to reku, da si ti kriva?? pač, je očitno bolj občutljiva no... sej lahko da J. kej prinese iz varstva, je samo prenašalec, ona pa pobere, ker je še manjša sej se bo pozdravila, boš vidla a ni imel L. od petrezg tut take probleme?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:01:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Spali svaaaaa H. 2 uri, jaz pa uro in pol. Zdej pa čakam mojega mučenika, da bova jedla, ker mi fejst kruli. Druge petek je Postojna?Jaz bi prišla, samo ne sama-komot jaz peljem Ljubljančanke?Razen, če se ne bo moj spomnil, da bi njegov RD praznoval-nekaj sanja o tem že precej časa. ivana jaz dam tud vedno vse telefone potihem, ko gre H. spat. KEr je res ponavadi tako, da glih takrat nekdo pokliče. kasija je bilo dobro na razgovoru- ampak še ene druge stvari to za sabo potegne in tisto je nekoliko manj dobro oz je malo problem.Sej vem, nič jasno, samo res ne bi tkole javno razlagala-nikoli se ne ve, kdo bere.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:05:49
|
|
|
|
ivanamdb
|
ma je 4 od 5 tel. je blo na tiho...in on na kateri klice, vedno na 5. kateri se ne da izklopt.... tamala sevedno krici!!!!!!!!!!!! bom pop*****@@@@@@@@@######
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:11:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitis sej je bla zdrava, a potem ne smem na morje in v bazen čofotat JOJ PA NISI TI KRIVA NO
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:12:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ma je 4 od 5 tel. je blo na tiho...in on na kateri klice, vedno na 5. kateri se ne da izklopt.... tamala sevedno krici!!!!!!!!!!!! bom pop*****@@@@@@@@@###### naš je tud danes tečen...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:13:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Druge petek je Postojna?Jaz bi prišla, samo ne sama-komot jaz peljem Ljubljančanke?Razen, če se ne bo moj spomnil, da bi njegov RD praznoval-nekaj sanja o tem že precej časa. Ooo no sej potem pa bi prišla še kakšna ljubljančanka Ob kateri uri bi se pa zmenile...čimprej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:13:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitis sej je bla zdrava, a potem ne smem na morje in v bazen čofotat JOJ PA NISI TI KRIVA NO jasno da ne
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitis sej je bla zdrava, a potem ne smem na morje in v bazen čofotat a ni glih morje pa bazen za to okej? za malo!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ma je 4 od 5 tel. je blo na tiho...in on na kateri klice, vedno na 5. kateri se ne da izklopt.... tamala sevedno krici!!!!!!!!!!!! bom pop*****@@@@@@@@@###### ivana slušalke na ušesa, kakšen Rachmaninov... pa eno kavico. pa globok vdih in počasen izdih...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:18:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
nekdo mi je očital ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:19:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ma je 4 od 5 tel. je blo na tiho...in on na kateri klice, vedno na 5. kateri se ne da izklopt.... tamala sevedno krici!!!!!!!!!!!! bom pop*****@@@@@@@@@###### Ivana, katastrofa. Želim ti da čimprej mine to kričanje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:21:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nekdo mi je očital staškaj ga/jo!!!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nekdo mi je očital ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooo FLASK_A nikar! ne poslušat "nekdojev" prisluhni sebi_verjamem, da nobena od nas nima namena škodovati svojim otrokom!
< Sporočilo je popravil k.tja -- 10.3.2010 17:24:26 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:36:09
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja sam vseen še boli vzemi nalgesin, meni je vedno pomagal. Če ne tisti, ki ga dobiš brez recepta, pa tisti na recept. Sem prejle tako zmatrala malega, da je popil flašo in padel v posteljo, tko da sem si v miru makarone skuhala in pojedla. Pa seveda prebrala tole solato Me pa že kar matra tole z vrtci, moram pogledat, kakšno je kaj stanje pri nas. Nisem pa še nič dobila poziva oz. nove vloge Mah...to je že tko zmedeno, človek ne ve več, kaj naj naredi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:36:39
|
|
|
|
ledenka
|
zaspal... sredi dnevne. kako bo spal ponoči, ne vem, ampak v tem trenutku me niti ne zanima. rabim pol ure, da se umirim... in pospravim kuhinjo
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:38:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nekdo mi je očital ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooo grrrr...če rabiš pomoč da ga/jo me staškamo potem povej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:40:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nekdo mi je očital ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooo dej, ti bomo pomagala staškat tega nekdoja ne smeš si očitat no
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:44:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nekdo mi je očital ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooo grrrr...če rabiš pomoč da ga/jo me staškamo potem povej prinesem Mjevo taško, je velika in težka!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 17:44:39
|
|
|
|
ivanamdb
|
hvala punce! ahhh koncno, po uri in 40min se koncno odlocila igrat! zdaj je pridna in smeji se..... mislim a je to normalno? a da poklicem kaksnega egzorcista?? ja pa zdaj slisim se enega ki krici tam gor v ne vem katerem nadstropju....mislim da je dans taksen dan... kaj jaz vem ...Mednarodni dan kricanja....a ne..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:16:41
|
|
|
|
Dudica1
|
help Maj se je udaru ob polico in si je očitno zatrgal not v ustih gor pri zgornji dlesni čist gor tisto zarezico točno na sredini nad enkama...sej veste kaj mislim no...in zdej mu skoz teče kri in ne vem kaj nej nardim skoz mu brišem pa umivam pa še kr je umazan okrog ust
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 18:17:10 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......