Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 7:52:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali...nismo. Prvič po dveh tednih se je spet zbujal na ene dve do tri ure...kako se človek hitro razvadi Ampak bomo zgleda res zobek dobili, ker si tok drgne gor pa jezik tako čudno obrača...je tut P včeraj rekla,da ima vse natečeno gor. Upam, da čimprej ven pokuka. Danes pa moj dela cel dan pa še pozno v noč...vreme je lih za umret, tko da pojma nimam, kaj bom cel dan notri....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 7:58:05
|
|
|
|
KatMat
|
jest isto gruntam....mogoce se odpravimo kaj na obisk in pol skupaj jamramo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 7:58:20
|
|
|
|
KatMat
|
papua....si videla zs?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:14:58
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Danes spali malo bolje, samo kaj ko se zbudi že ob 6 in potem rogovili... Meni se bo tudi zmešalo notr. Če pridem na dovolj visoko stopnjo bova šla kar ven, bom mu dala dežno prevleko čez pa naj pod njo meditira. Trenutno se igra s sesalcem. Kar naj, ko bo star eno leto ga bo dobil lepo v roke, pa delat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:19:42
|
|
|
|
Dudica1
|
JUTRO MAJANA ja vidla zs,hvala. Drugač pa sm dobila viruse tam na fb-ju in pride pol moj iskat računalnik da ga da pregledat in ga po šihtu prnese nazaj...tko da mam vseen en začasni računalnik še v rezervi od sestre Maj ni hotu zaspat zvečer,kukr je zakašljal je začel jokat pol enkrat ga je pa orng zmatral. Tko da razmišljam da bi šla v lekarno po panatus da bi mu pred spanjem dala da ga nebi motil ta kašelj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:20:25
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Kako ste primorke? Vas je odneslo? Spal pa še kr nekak smo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:29:28
|
|
|
|
lake
|
Papua zs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:33:24
|
|
|
|
KatMat
|
majana.....tako se govori....znas hodit??pol pa se mal delaj!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:36:14
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat majana.....tako se govori....znas hodit??pol pa se mal delaj! jah, zgodej jih je treba naučit, ne pa tko k moj, k je biu totalno razvajen, mu ni blo treba doma nč delat pa kaj če je fant, ma da zna vse nardit!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:38:10
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - superge sem ravnokar naročila - še vedno greš lahko zamenjat in ker so imeli samo en par njegove št. sem jih kar vzela Zdaj ima pa že novo idejo - naj ga naučim igrat šah - madonca sine, k ga pa sovražim iz dna duše. Bosta mogla kar oči in dedi to čast prevzet. Pišuka teli moji zobje - neki časa jih sploh ne čutim, potem pride pa bolečina v valovih in mi kar slabo postane ker tako boli. BOm probala danes poklicat svojo dohtarco, da mi kaj da proti bolečinam. Jaz bi tudi kam šla - sva že od ponedeljka notri. Samo pomoje ni dobro - moji zobje, pa H. je bila včeraj nekaj topla (danes je OK, razen smrklov tam notri) Kasija - s K.tja sva šele v fazi dogovarjanja kdo bo kupil tičino, tako da se boš pomoje še malo načakala, da vidiš slike izdelkov. Sem pa dokončala kiklco za He. Jo bom probala slikat, samo me je moj včeraj malo užalil - je rekel da so moje slike rahlo diletantske in da naj raje vse skupaj odnesem k svaku, ki je fotograf (meddrugim) in da mi on profesionalne slike naredi. Ja, sigurno bi bilo bolje, samo do tega ne vem kdaj bo prišlo. Imam pa v planu, ko se H. nauči stabilno sedet eno fotosešn pri njemu, da bomo imeli lepe družinske slikice.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:40:27
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat majana.....tako se govori....znas hodit??pol pa se mal delaj! jah, zgodej jih je treba naučit, ne pa tko k moj, k je biu totalno razvajen, mu ni blo treba doma nč delat pa kaj če je fant, ma da zna vse nardit! Ko se je moj kvazi stric ločil sem jaz en teden hodila k njemu, da sem ga naučila prati - kako se loči preilo, kaj pomenijo oznake, kam se da prašek... - jaz sem bila stara malo čez dvajset, on pa odrasel dec s štirimi otroci (prej ga je pedenala mamica pol pa žena, dokler ji ni prekipelo)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:45:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat majana.....tako se govori....znas hodit??pol pa se mal delaj! jah, zgodej jih je treba naučit, ne pa tko k moj, k je biu totalno razvajen, mu ni blo treba doma nč delat pa kaj če je fant, ma da zna vse nardit! Ko se je moj kvazi stric ločil sem jaz en teden hodila k njemu, da sem ga naučila prati - kako se loči preilo, kaj pomenijo oznake, kam se da prašek... - jaz sem bila stara malo čez dvajset, on pa odrasel dec s štirimi otroci (prej ga je pedenala mamica pol pa žena, dokler ji ni prekipelo) no evo! še en dokaz več, da sem na pravi poti šivilja, ne sekirej se, moški so pač taki... tvoje fotke so čist ok, drugič mu pa povej, da bi ble s fotkičem za 600 eur velik boljše pa če ne ve kaj ti kupit za rd, ma zdej namig a veš ko sva se poleti pogovarjali o kompaktnih fotkičih, a si potem kej kupila?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:50:35
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Sploh ni tak sodni dan, kot so napovedovali. šivilja men je IC Črnuče blizu-če želiš vama grem jaz po maso? Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:51:36
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Šlo je super-interes je iz obeh strani. Do drugega tedna imam čas za razmislek. Super...sej smo vedle, da bo OK Jutro! Spali...NOT . Pa ful ful piha. Brrrrr...mi bomo danes notri.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:52:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru ja smo a rabiš še kako pomoč pri razmisleku? k si napisala da maš en teden časa?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:53:37
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem pa že pol posesala sem mogla ker sta včeraj jedla palčke na tleh
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:53:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Sploh ni tak sodni dan, kot so napovedovali. tukej ne, dolenjska je pa čist zasnežena, ga še kar dol meče
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:55:02
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja vidle vidle...zdaj pa le razmišljaj Pri nas ful piha in sneži za **** ...zdej ga mam pa tud jaz dovolj in še lopato smo zlomili tko da ne bomo več kidali!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:57:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru ja smo a rabiš še kako pomoč pri razmisleku? k si napisala da maš en teden časa? Če se bomo kej dobile, bom razložila situacijo.... Herpes imam direkt na konici nosu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 8:58:07
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek! D spala od 22 do 7, samo je dvakrata zakricala za dudo in to je blo vse, zdaj pa se spi, ah bo ene pol urce tisina HB! a ja vceraj je na ne vem katerem kanalu bil en test - ce so moski multitasking ali ne. naredili so en test - moski in zenske so morali naredit 10 stvari v 4 min. vse zenske so vse naredile OF COURSE. nobenem decu ni uspelo! najvec 4 stvari so naredili......NO COMMENT!!!!! mislim, moj je priden, vse kaj mu reces naredi, ampak ne mores mu rec najprej naredi to pa potem se to, ce ne pa pozabi.....jaz medtem naredim, ker dokler mu recem kako in kaj, lahk sama naredim... zdaj grem nekaj malcat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 9:01:17
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru ja smo a rabiš še kako pomoč pri razmisleku? k si napisala da maš en teden časa? Če se bomo kej dobile, bom razložila situacijo.... Herpes imam direkt na konici nosu. ja pol se pa mormo spet same time, same place? a boga to je od vsega stresa... evo, pol ure je spal in niti minuto več!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 9:07:57
|
|
|
|
PapuaNG
|
haha, ivana-moj je isti. Ni šans, da recimo čisti solato in govori hkrati. Mora solato odložit, povedat in potem naprej čistit. Kar pomeni, da to lahko traja tut pol ure. Sem zadnjič popenila in jst do konca spedenala, ker se mi ni dalo še pol ure čakat. Zato smo pa ženske matere. Kako bi pa moški kuhali kosilo za družino, vmes podojili otroka, še kaj pospravili in spucali kuhinjo obenem? Mission impossible katmat, lake, sem vama odgovorila :)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 9:09:22
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru ja smo a rabiš še kako pomoč pri razmisleku? k si napisala da maš en teden časa? Če se bomo kej dobile, bom razložila situacijo.... Herpes imam direkt na konici nosu. O ...kako pa to zgleda (sorry sam mal mi je smešno )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 9:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. še dobro, da sem popila kavico, preden sem šla spat... se mi sploh ni spalo. pol noči U., drugo polovico O. ampak HB ne hkrati! moj je sanjal, bledel o bolnici, injekciji... kaj čem. Tanja_ superca za razgovor! sem ti kar malo fouš_bi tudi jaz šla rada na kakšen razgovor, a za zdaj še nobenega odgovora na moje prošnje. povej nam, kako se boš odločila. za ticino maso bom danes klicala v Pekarno Vrhnika. baje delajo samo do 16h in je potrebno plačati z gotovino, ker so bolj grosisti. toliko, da izvem, koliko košta. pa snegec je zunaj... jeeeeeee...j. če priznam, sem ga tudi jaz že pošteno sita. O.ju ga samo omenim pa začne kašljati. tako: fanta se igrata z baloni (O. ima prodajalno in napihovalnico balonov, U. jih praska in grize), malo kasneje bom odprla skrinjo, da bom šla lahko na banko (to bo verjetno vrhunec mojega dne). pa vesela sem za K.G., da je končno doma. Christiana, kako je šlo prvo noč? upam, da ste okej! in bolančki, bolančice_en zvrhan koš, avtobus, jumbojet,... za vaše zdravje!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 9:18:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Nobena ni vidla, kako mi je šlo na razgovoru ja smo a rabiš še kako pomoč pri razmisleku? k si napisala da maš en teden časa? Če se bomo kej dobile, bom razložila situacijo.... Herpes imam direkt na konici nosu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......