Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:56:48
|
|
|
|
Dudica1
|
imam en dober mail za barvat pirhe...kako lahko doma narediš barvo za pirhe,če katera hoče naj mi da mail.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:57:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hvala hvala vsem.....kera danes pride na kofi??? what? ja ne morem ane
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:57:59
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kolegica k., lahko jutri prideš na kavo pa prineseš oprat kar imaš oooo lepo to.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:58:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hvala hvala vsem.....kera danes pride na kofi??? what? ja ne morem ane zaka pa ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:10:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kolegica k., lahko jutri prideš na kavo pa prineseš oprat kar imaš oooo lepo to. ponudba še velja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:11:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hvala hvala vsem.....kera danes pride na kofi??? what? ja ne morem ane zaka pa ne? ja zarad Maja ane
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:11:50
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro! Sem spala bolj z enim očesom. Zakaj ne mormo bit vsi lepo zdravi?Hvala za pikepoke za očija. Zdej so ga premestili na nefrološko, ker nekaj z ledvicami ni okej. Ta oddelek je verjetno najbolj user friendly v KCju, tko da vsaj nekaj dobrega. katmat vse naj, naj!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:15:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hvala hvala vsem.....kera danes pride na kofi??? what? ja ne morem ane zaka pa ne? ja zarad Maja ane aja....skoda
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:16:33
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja super za očija Pa te bolezni naj se že enkrat spravijo stran od naših malčkov... Lake, tanja...No, nas so prejšnji teden klicali, ker je bilo prosto mesto za operacijo L...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:16:45
|
|
|
|
KatMat
|
hvala tanja in vsem ostalim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:20:49
|
|
|
|
lake
|
Tanja Kako so pa zdej iz srca na ledvica prešli? Je pa res da se mu bojo tam definitivno bolj posvetil.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:23:10
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja Kako so pa zdej iz srca na ledvica prešli? Je pa res da se mu bojo tam definitivno bolj posvetil. Akutno ledvično odpoved ima, ker je imel tok nizek pritisk. petrazg a ko ste bili v Egiptu, so klicali?Sej bo še kako prosto mesto pred septembrom. Pri otročkih je ful hitro kaka operacija odpovedana, ker se hitro zgodi, da niso 100% zdravi in primerni za op.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:25:42
|
|
|
|
ajetam*
|
Katmat še tukaj VSE NAJBOLJŠE! Mi smo tud po šestih mesecih prespali celo noč,brez hranjenja. Je pa dobil zg dvojko. Tako, da imamo zdaj pet zobkov. Zdaj se zrihtava, potem grem pa v službo za dopust oddat, pa na kadrovsko. V službo grem 17.maja. Selimo se pa že čez slabe tri tedne. Komaj čakam. Tanja, Flaska, Dudica in ostali bolančki, čimprej se pozdravte .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:25:52
|
|
|
|
lake
|
Samo pol je mogu met kr neki časa nizek pritisk. To se vseen ne nardi tok hitr. En koš pikapok, da bo čimprej doma.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:26:29
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Šivilja zakaj pa ma zatečen obraz? Dudica Ti pa samo po shopingih hodiš Piškav zob se mu je zagnojil , zaj čakamo, da prime AB
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:27:12
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja Kako so pa zdej iz srca na ledvica prešli? Je pa res da se mu bojo tam definitivno bolj posvetil. Akutno ledvično odpoved ima, ker je imel tok nizek pritisk. petrazg a ko ste bili v Egiptu, so klicali?Sej bo še kako prosto mesto pred septembrom. Pri otročkih je ful hitro kaka operacija odpovedana, ker se hitro zgodi, da niso 100% zdravi in primerni za op. Ja, upam, da bo kaj pred septembrom... Če pa ne, pa tudi vredu, kaj čmo... Ga pa tako ne bi dali na operacijo, ker še ni star 1 leto. Smo se z njegovim zdravnikom dogovorili, da pred 15 aprilom nikakor ne, potem bomo pa se odločali glede na situacijo... Tvoj oče pa res nima sreče...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:27:54
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek katmat - happy birthday !!!! KatMat VSE NAJBOLJŠE!!!! se mi je zdelo, da je danes nekam poseben dan! vse najboljše, Kat! tele se pa ne bi branila zdajle
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:28:06
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Samo pol je mogu met kr neki časa nizek pritisk. To se vseen ne nardi tok hitr. En koš pikapok, da bo čimprej doma. Ja, nama z mami je prvič potožil v nedeljo. Ampak ni hotel na urgenco. Včeraj je bilo že fejst hudo. Zdravnica je pa potem povedala, da je rekel, da že 4 dni ni bilo okej.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:28:47
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Mi smo tud po šestih mesecih prespali celo noč,brez hranjenja. Je pa dobil zg dvojko. Tako, da imamo zdaj pet zobkov. Zdaj se zrihtava, potem grem pa v službo za dopust oddat, pa na kadrovsko. V službo grem 17.maja. Selimo se pa že čez slabe tri tedne. Komaj čakam. za zobke, dopust in seveda selitev
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:30:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hvala hvala vsem.....kera danes pride na kofi??? jaz bi rabila poljsko bolnico ali pa najmanj rešilec za kakršenkoli premik od doma
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:33:04
|
|
|
|
ajetam*
|
Šivilja, a pri vas ste tud vsi bolani Ker zob se mu je pa zagnojil, da ga ne spuli? Petrazg a boš kaj povedala kako je bilo? saj vem neumno vprašanje, ker jitak ni mogel bit drugač kot super
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:34:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Samo pol je mogu met kr neki časa nizek pritisk. To se vseen ne nardi tok hitr. En koš pikapok, da bo čimprej doma. Ja, nama z mami je prvič potožil v nedeljo. Ampak ni hotel na urgenco. Včeraj je bilo že fejst hudo. Zdravnica je pa potem povedala, da je rekel, da že 4 dni ni bilo okej. upam, da se čimprej porihta. Čudno, da ni nič omenil. Ti moški - pri prehladu skoraj umre, ko je pa kaj resnega pa ne ukrepajo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:36:58
|
|
|
|
zoja10
|
delat z ljudmi,... šut mi v koleno,... ... v london grem sama s kolegicami, za vikend..... komi čakam... 19.5... prav to rabim. ,.. moj bo pa veselo čuval doma, ker pol bo tudi on lahko šel za 3 dni pohajat oz se predajat hobijem na ternutke mam slabo vest,.. ah pa sej ji ne bo nč hudga ane? jaz bi pršla takoj na kofe,.. ah... pa drugič... grem jest,.... in ne... ni plesnivo... :) maja glej da kaj ne vržeš stran
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:40:20
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Šivilja, a pri vas ste tud vsi bolani Ker zob se mu je pa zagnojil, da ga ne spuli? Petrazg a boš kaj povedala kako je bilo? saj vem neumno vprašanje, ker jitak ni mogel bit drugač kot super A vidiš nate sem pozabila. 4 desno zgoraj - je prejšnjič vrtala - je bila na površini majhna luknjica, ki pa je šla globoko in mu je dala zdravilo (v torek). V nedeljo ga je malo bolele, pa zdaj ko razmišljam nazaj je imel že rahlo zatečeno. Ponoči pa ni spal od bolečin. Včeraj mu je potem odprla in s pilco šla v kanale, pa ni kaj veliko gnoja prišlo in naju poslala domov. V teku popoldneva mu je še kar zatekalo - sem poklicala in mu je potem napisala amoksiklav. Jutri morava nazaj - je rekla, da bo poskusila razširit odprtino in ščistit.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 9:53:46
|
|
|
|
koala.cek
|
o jezusmarija šivilja. je še mene zraven kar bolelo, pa sem samo brala . bošček mali.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PlavanjemuškaČe bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?da (
78%)
ne (
2%)
aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (
10%)
ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!