Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 23:02:45
|
|
|
|
eelyy
|
evo grem pod tuš pa res spančkat...upammmm da bo mirna noč. flaska;upam da čimprej prime in da boš bolje šivilja:ah za znoret pa nevem al pa res neverjamem da je tok preslišala,prav moj da je še rekla da je prospana zmanjkalo in da bo dala zato Alcam (notri pa jasno piše čistilo za leče)...kaj če bi moj to dal malem za piti češ da bi mislil da je res sirup in slučajno nebi prebral..sej nikol neveš.Dobro da mali zaenkrat nič nekašlja bom jutri mogla v lekarno. grem res..nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 23:17:36
|
|
|
|
Kasija
|
tanja upam, da bo oče čimprej bolje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 7:09:21
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro spali smo vredu,zvečer se je ene perkrat zbudil pol pa spal do zdajle ...še hrope mal čist mal najbrž je ok pol al kaj,eh ne vem več...sm bolj mal spala pol ko me je skoz skrbelo da ni kaj narobe. zdej pa grem v vrtec,še taščo gor pokličem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! če bo danes slabo vreme, pridemo že v 11. ups 12. del zmajčkov! uuuuuu, zoja, London! gre malčika tudi zraven? tubby, držim pestke zate! eelyy, naj ti za Calpol napišejo recept. in ja, tudi v lekarnah se vedno bolj kapitalistično obnašajo. Tanja_ za očeta! upam, da je bolje! sta mi pa z lake včeraj kar polepšali del poti_je bilo luštno poklepetati. in U. je končno dobil svoj 3. zobek! zgoraj bi zdaj zdaj morala priti še 2, ker ima vse belo... ponoči je kar blodil po postelji, ker ga je tako očitno matralo... ali pa je bila luna. Dudica, super, da je bolje z M.! škrlatinka? v našem vrtcu so uške... O. še nič dobil, HB. naj tako ostane. vas grem še malo prebrat_tile oblaki mi niso prav nič všečni! še dobro, da smo izkoristili včerajšnji dan v maksimum!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Leela, za F.! FLASK_A !
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:17:30
|
|
|
|
KatMat
|
tanja flaska
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:20:52
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Jst sm bla že na naši kadrovski, ker mi gospa nazadnje ni povedala da rabim za skrajšan delavnik še rojstni list prnest . Jst mam pa cajt se okol sprehajat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:21:29
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica - super. tile naši otročki so taki borci, da nimamo pojma. pa HB se hitro pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:22:53
|
|
|
|
koala.cek
|
tanja - boga. ne tole naše zdravstvo je res za en K***. pa kaj nas šele čaka ? Mislim, ZDA gredo proti Slo, mi gremo pa proti ZDA. In bomo rabili spet 100 let, da se bomo zavedali,kaj smo imeli. Loleki.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:24:00
|
|
|
|
koala.cek
|
flaška - danes boš že kot pušeljc. verjetno se moraš na daleč izogibati otrok ane ? če je tisto, kar mislim, potem je zeloooo nalezljivo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:24:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jutro pali smo vredu,zvečer se je ene perkrat zbudil pol pa spal do zdajle ...še hrope mal čist mal najbrž je ok pol al kaj,eh ne vem več...sm bolj mal spala pol ko me je skoz skrbelo da ni kaj narobe. zdej pa grem v vrtec,še taščo gor pokličem. Super da je boljše! IZVIRNO SPOROČILO: eelyy šivilja:ah za znoret pa nevem al pa res neverjamem da je tok preslišala,prav moj da je še rekla da je prospana zmanjkalo in da bo dala zato Alcam (notri pa jasno piše čistilo za leče)...kaj če bi moj to dal malem za piti češ da bi mislil da je res sirup in slučajno nebi prebral..sej nikol neveš.Dobro da mali zaenkrat nič nekašlja bom jutri mogla v lekarno. grem res..nočko Ne morem verjet IZVIRNO SPOROČILO: k.tja in U. je končno dobil svoj 3. zobek! zgoraj bi zdaj zdaj morala priti še 2, ker ima vse belo... ponoči je kar blodil po postelji, ker ga je tako očitno matralo... ali pa je bila luna. bravo za zobek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:25:07
|
|
|
|
KatMat
|
dobro jutro in nazdravje!
< Sporočilo je popravil KatMat -- 30.3.2010 8:28:11 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:27:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek flaška - danes boš že kot pušeljc. verjetno se moraš na daleč izogibati otrok ane ? če je tisto, kar mislim, potem je zeloooo nalezljivo. Grlo ne boli več Zdaj grem na ZAJTRK! Koalcek, glede na kri je rekel samo da je nekaj atipičnega ker sem imela kao samo eno raven ful povišano. Dobila sem Sumamed. Ne seri, a je to ful nalezljivo????!! Nič ni rekel?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:33:27
|
|
|
|
Dudica1
|
draga katmat vse najboljše za rojstni dan!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:34:32
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro.... Tanja... za očeta, da se čimprej pozdravi. Kako je z njim? Majana... zakaj je pa J dobil napotnico za nevrologa? Upam, da ste vsaj ponoči ok spali. Pa hvala za super idejo za knjigce, sem jih šla iskat... Leela za tvojega fanta, pa Flaska zate tudi veliko , da se končno pozdraviš... K.tja... pri nas tudi razsajajo uši... kriza... Tubby Dudi... super , da je Maj ok . Drugače pa , če bi se kdaj ponovilo... naš A je pri bronhitisu normalno prespal noč, še celo tako, da sploh ni vedel, da sva mu dala vmes Ventolin... Več, kot 35 izdihov je že slabo, pri 45 je pa nam p rekla, da moramo takoj pridit nazaj...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:35:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 draga katmat vse najboljše za rojstni dan!!! Ooo, vse naj naj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:35:33
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz sem dobila AB. Upam da kmal prime, baje je bakterijsko vnetje. Aja, moja dohtarca me je vidla, je delala tam zdele zvečer Matr kaj mi ni blo tam za bit. Nisem blendala in. Premal mi je falilo. Ampak če imam pa tko glupo dohtarco pač nimam kej Upam, da bo kmalu bolje. Je pa tam res katastrofa - ko sem čakala tam zaradi prsta, so pirpeljali eno starejšo gospo, ki so jo potem v tistem času, ko sem bila tam dvakrat oživljali, čez tri dni so bile pa osmrtnice, grozno. Pa enkrat sem bila z mamo, ki je bila na robi nezavesti, pa so naju kar pustili čakat. Pol sem zatežila, da naj mi vsaj povejo kaj naj naredim, ko se zuši, ker v naročju je ne morem držat. Poltem so nekako dojeli, da se ne hecam in so jo vzeli not na posteljo - pritist je imela skoraj neizmerljiv, pulz pa 200. Ne vem, zaenkrat ne hodim za hobi v nedeljo dopoldan na urgenco. Čeprav kakšni se pa verjetno tudi taki najdejo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
eelyy, še za vaju z mulčkom , da se stanje izboljša! ledenka, jaz bi ga dala kar v vrtec, če dvomiš v varuško in če imaš že možnost in če bo jeseni tudi tam... ker se bo navadil na varuško, potem se bo moral privajati na vrtec... se mi zdi, da je bolje, da se kar na vrtec privadi. saj, če je privat, jih verjetno ni prav veliko v skupini? drugače pa Uju dam pod majčko bodi s kratkimi oz brez rokavčkov... je pa res, da se bodiji z dolgimi rokački obnesejo tudi poleti (ker ni vsak dan topel in vroč). šivilja, pri vas še ni bolje? majana, mi otroke oblačimo že povsem pomladansko: štumfki, hlače, spodnja majica, majica, jopica in jakna (če je fejst vroče, sta brez). pa kapa, seveda. za Uja dodatno dekica, če zaspi in če ni sonca. sem mislila obdržat bundo za dlje, a me je vzgojiteljica v vrtcu "prepričala" v manj. za Oja, potem sem pa še Uja tako začela oblačit...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:38:40
|
|
|
|
šivilja
|
KatMat se od nas vse najnaj K. je doma - ima tako zatečen obraz, da si sploh ni podoben
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:39:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 draga katmat vse najboljše za rojstni dan!!! Ooo, vse naj naj hvala hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:39:13
|
|
|
|
koala.cek
|
ja je . le da na otroke drugače udari. naš tavelik sine je bruhal in tri samo ležal. pomagal je ospen. ni imel nobene vročine, kašlja, smrklja. samo ušesa so ga bolela. ampak ni imel vnetih. verjetno so ga bolele bezgavke. so pa najprej diagnosticirali vnetje možganskih bezgavk in meningitis. me je skoraj kap zadela. tamali je fasal vnetje ušes. ja, je bila luda kuča.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:39:33
|
|
|
|
lake
|
KatMat Vse NAJ, NAJ!!!! Ne moreš verjet zakaj vse hodjo na urgenco. Sm pred leti zarad tahikardije čakala na urgenci, in pride ena starejša gospa, očitno ponovno, ker je rekla da ne more spat, in je prišla spet po eno tableto. Ura je bla tri zjutri.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:39:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja KatMat se od nas vse najnaj K. je doma - ima tako zatečen obraz, da si sploh ni podoben hvala hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:40:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ja je . le da na otroke drugače udari. naš tavelik sine je bruhal in tri samo ležal. pomagal je ospen. ni imel nobene vročine, kašlja, smrklja. samo ušesa so ga bolela. ampak ni imel vnetih. verjetno so ga bolele bezgavke. so pa najprej diagnosticirali vnetje možganskih bezgavk in meningitis. me je skoraj kap zadela. tamali je fasal vnetje ušes. ja, je bila luda kuča. Zdele so mi padla usta na pult in jezik se mi je odrolal. Kaaaaaj?? Kolko časa pa sem nalezljiva? In kako se reč prenaša?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 30.3.2010 8:41:13
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas ima tej spodnjo majčko majco in jakno...Maj ima pa body z dolgimi majčko in bundico...morava pa kupit jakno da bo namest bunde,grem popoldne pogledat zanjo...upam da bom lahko zbrala nekaj ker zadnjič brez njega nisem mogla vedet katero številko,dons jo bom pa kar vzela. Ima drugače še brezrokavnik ampak mislim da še ni za njega čas. Pa T. grem še supergice kupit....jih majo že vsi,on ima sicer gležnarje take lepe čeveljčke ampak rabi že superge.
|
|
|
Napoved spola?qloqAli vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?Da (
45%)
Ne (
44%)
Nevem (
11%)
Število vseh glasov: 100Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!