|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
29.3.2010 23:02:45   
eelyy
evo grem pod tuš pa res spančkat...upammmm da bo mirna noč.
flaska;upam da čimprej prime in da boš boljeuser posted image

šivilja:ah za znoret pa nevem al pa res neverjamem da je tok preslišala,prav moj da je še rekla da je prospana zmanjkalo in da bo dala zato Alcam (notri pa jasno piše čistilo za leče)...kaj če bi moj to dal malem za piti češ da bi mislil da je res sirup in slučajno nebi prebral..sej nikol neveš.Dobro da mali zaenkrat nič nekašlja bom jutri mogla v lekarno.

grem res..nočko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
29.3.2010 23:17:36   
Kasija
tanja upam, da bo oče čimprej bolje user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
30.3.2010 7:09:21   
Dudica1
jutro

spali smo vredu,zvečer se je ene perkrat zbudil pol pa spal do zdajle user posted image ...še hrope mal čist mal najbrž je ok pol al kaj,eh ne vem več...sm bolj mal spala pol ko me je skoz skrbelo da ni kaj narobe.

zdej pa grem v vrtec,še taščo gor pokličem.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
30.3.2010 8:10:15   
Anonimen
jutro!

če bo danes slabo vreme, pridemo že v 11. ups 12. del zmajčkov!

uuuuuu, zoja, London! gre malčika tudi zraven?

tubby, držim pestke zate!user posted image

eelyy, naj ti za Calpol napišejo recept. in ja, tudi v lekarnah se vedno bolj kapitalistično obnašajo.

Tanja_ user posted image user posted image user posted image  za očeta! upam, da je bolje!

sta mi pa z lake včeraj kar polepšali del poti_je bilo luštno poklepetati.

in U. je končno dobil svoj 3. zobek! zgoraj bi zdaj zdaj morala priti še 2, ker ima vse belo... ponoči je kar blodil po postelji, ker ga je tako očitno matralo... ali pa je bila luna.

Dudica, super, da je bolje z M.!

škrlatinka? v našem vrtcu so uške... O. še nič dobil, HB. naj tako ostane.

vas grem še malo prebrat_tile oblaki mi niso prav nič všečni! še dobro, da smo izkoristili včerajšnji dan v maksimum!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
30.3.2010 8:16:24   
Anonimen
Leela, user posted image user posted image user posted image  za F.!

FLASK_A user posted image !

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
30.3.2010 8:17:30   
KatMat
tanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flaskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
30.3.2010 8:20:52   
lake
Dobro jutro!

Jst sm bla že na naši kadrovski, ker mi gospa nazadnje ni povedala da rabim za skrajšan delavnik še rojstni list prnest user posted image . Jst mam pa cajt se okol sprehajat.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
30.3.2010 8:21:29   
koala.cek
dudica - super. tile naši otročki so taki borci, da nimamo pojma. pa HB se hitro pozdravijo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
30.3.2010 8:22:53   
koala.cek
tanja - boga. ne tole naše zdravstvo je res za en K***. pa kaj nas šele čaka ? Mislim, ZDA gredo proti Slo, mi gremo pa proti ZDA. In bomo rabili spet 100 let, da se bomo zavedali,kaj smo imeli. Loleki.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
30.3.2010 8:24:00   
koala.cek
flaška - danes boš že kot pušeljc. verjetno se moraš na daleč izogibati otrok ane ? če je tisto, kar mislim, potem je zeloooo nalezljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4710
30.3.2010 8:24:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
jutro
pali smo vredu,zvečer se je ene perkrat zbudil pol pa spal do zdajle user posted image ...še hrope mal čist mal najbrž je ok pol al kaj,eh ne vem več...sm bolj mal spala pol ko me je skoz skrbelo da ni kaj narobe.

zdej pa grem v vrtec,še taščo gor pokličem.

user posted image user posted image user posted image Super da je boljše!

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
šivilja:ah za znoret pa nevem al pa res neverjamem da je tok preslišala,prav moj da je še rekla da je prospana zmanjkalo in da bo dala zato Alcam (notri pa jasno piše čistilo za leče)...kaj če bi moj to dal malem za piti češ da bi mislil da je res sirup in slučajno nebi prebral..sej nikol neveš.Dobro da mali zaenkrat nič nekašlja bom jutri mogla v lekarno.

grem res..nočko

Ne morem verjetuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
in U. je končno dobil svoj 3. zobek! zgoraj bi zdaj zdaj morala priti še 2, ker ima vse belo... ponoči je kar blodil po postelji, ker ga je tako očitno matralo... ali pa je bila luna.

bravo za zobekuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
30.3.2010 8:25:07   
KatMat
user posted image
dobro jutro in nazdravje!

user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 30.3.2010 8:28:11 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
30.3.2010 8:27:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
flaška - danes boš že kot pušeljc. verjetno se moraš na daleč izogibati otrok ane ? če je tisto, kar mislim, potem je zeloooo nalezljivo.

Grlo ne boli večuser posted image

Zdaj grem na ZAJTRK!user posted image user posted image user posted image user posted image

Koalcek, glede na kri je rekel samo da je nekaj atipičnega ker sem imela kao samo eno raven ful povišano. Dobila sem Sumamed. Ne seri, a je to ful nalezljivo????!! Nič ni rekel?

Neposredna povezava do sporočila: 4713
30.3.2010 8:33:27   
Dudica1
draga katmat vse najboljše za rojstni dan!!!

user posted image    user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
30.3.2010 8:34:32   
petrazg
Dobro jutro....

Tanja...user posted image user posted image user posted image za očeta, da se čimprej pozdravi. Kako je z njim?

Majana... zakaj je pa J dobil napotnico za nevrologa? Upam, da ste vsaj ponoči ok spali. Pa hvala za super idejo za knjigce, sem jih šla iskat...user posted image
Leela user posted image za tvojega fanta, pa Flaska zate tudi veliko user posted image user posted image , da se končno pozdraviš...

K.tja... pri nas tudi razsajajo uši... kriza...

Tubby user posted image user posted image user posted image
Dudi... super , da je Maj okuser posted image user posted image user posted image . Drugače pa , če bi se kdaj ponovilo... naš A je pri bronhitisu normalno prespal noč, še celo tako, da sploh ni vedel, da sva mu dala vmes Ventolin... Več, kot 35 izdihov je že slabo, pri 45 je pa nam p rekla, da moramo takoj pridit nazaj...

Neposredna povezava do sporočila: 4715
30.3.2010 8:35:04   
FLASK_A

Ooo, vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
30.3.2010 8:35:33   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz sem dobila AB. Upam da kmal prime, baje je bakterijsko vnetje. Aja, moja dohtarca me je vidla, je delala tam zdele zvečeruser posted image

Matr kaj mi ni blo tam za bit. Nisem blendala in. Premal mi je falilo. Ampak če imam pa tko glupo dohtarco pač nimam kejuser posted image

Upam, da bo kmalu bolje.

Je pa tam res katastrofa - ko sem čakala tam zaradi prsta, so pirpeljali eno starejšo gospo, ki so jo potem v tistem času, ko sem bila tam dvakrat oživljali, čez tri dni so bile pa osmrtnice, grozno.

Pa enkrat sem bila z mamo, ki je bila na robi nezavesti, pa so naju kar pustili čakat. Pol sem zatežila, da naj mi vsaj povejo kaj naj naredim, ko se zuši, ker v naročju je ne morem držat. Poltem so nekako dojeli, da se ne hecam in so jo vzeli not na posteljo - pritist je imela skoraj neizmerljiv, pulz pa 200. Ne vem, zaenkrat ne hodim za hobi v nedeljo dopoldan na urgenco.
Čeprav kakšni se pa verjetno tudi taki najdejo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
30.3.2010 8:36:18   
Anonimen
eelyy, še za vaju z mulčkom user posted image user posted image , da se stanje izboljša!

ledenka, jaz bi ga dala kar v vrtec, če dvomiš v varuško in če imaš že možnost in če bo jeseni tudi tam... ker se bo navadil na varuško, potem se bo moral privajati na vrtec... se mi zdi, da je bolje, da se kar na vrtec privadi.
saj, če je privat, jih verjetno ni prav veliko v skupini?

drugače pa Uju dam pod majčko bodi s kratkimi oz brez rokavčkov... je pa res, da se bodiji z dolgimi rokački obnesejo tudi poleti (ker ni vsak dan topel in vroč).

šivilja, pri vas še ni bolje? user posted image user posted image user posted image

majana, mi otroke oblačimo že povsem pomladansko: štumfki, hlače, spodnja majica, majica, jopica in jakna (če je fejst vroče, sta brez). pa kapa, seveda. za Uja dodatno dekica, če zaspi in če ni sonca.
sem mislila obdržat bundo za dlje, a me je vzgojiteljica v vrtcu "prepričala" v manj. za Oja, potem sem pa še Uja tako začela oblačit...

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4718
30.3.2010 8:38:40   
šivilja
KatMat se od nas vse najnaj user posted image user posted image

K. je doma - ima tako zatečen obraz, da si sploh ni podobenuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
30.3.2010 8:39:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ooo, vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala hvala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
30.3.2010 8:39:13   
koala.cek
ja jeuser posted image . le da na otroke drugače udari. naš tavelik sine je bruhal in tri samo ležal. pomagal je ospen. ni imel nobene vročine, kašlja, smrklja. samo ušesa so ga bolela. ampak ni imel vnetih. verjetno so ga bolele bezgavke. so pa najprej diagnosticirali vnetje možganskih bezgavk in meningitis. me je skoraj kap zadela.

tamali je fasal vnetje ušes.

ja, je bila luda kuča.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
30.3.2010 8:39:33   
lake
KatMat Vse NAJ, NAJ!!!!

Ne moreš verjet zakaj vse hodjo na urgenco. Sm pred leti zarad tahikardije čakala na urgenci, in pride ena starejša gospa, očitno ponovno, ker je rekla da ne more spat, in je prišla spet po eno tableto. Ura je bla tri zjutri.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
30.3.2010 8:39:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

KatMat se od nas vse najnaj user posted image user posted image

K. je doma - ima tako zatečen obraz, da si sploh ni podobenuser posted image
hvala hvala

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
30.3.2010 8:40:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
ja jeuser posted image . le da na otroke drugače udari. naš tavelik sine je bruhal in tri samo ležal. pomagal je ospen. ni imel nobene vročine, kašlja, smrklja. samo ušesa so ga bolela. ampak ni imel vnetih. verjetno so ga bolele bezgavke. so pa najprej diagnosticirali vnetje možganskih bezgavk in meningitis. me je skoraj kap zadela.
tamali je fasal vnetje ušes.
ja, je bila luda kuča.

Zdele so mi padla usta na pult in jezik se mi je odrolal. Kaaaaaj?? Kolko časa pa sem nalezljiva? In kako se reč prenaša?

Neposredna povezava do sporočila: 4724
30.3.2010 8:41:13   
Dudica1
Pri nas ima tej spodnjo majčko majco in jakno...Maj ima pa body z dolgimi majčko in bundico...morava pa kupit jakno da bo namest bunde,grem popoldne pogledat zanjo...upam da bom lahko zbrala nekaj ker zadnjič brez njega nisem mogla vedet katero številko,dons jo bom pa kar vzela.
Ima drugače še brezrokavnik ampak mislim da še ni za njega čas.
Pa T. grem še supergice kupit....jih majo že vsi,on ima sicer gležnarje take lepe čeveljčke ampak rabi že superge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Napoved spola?
qloq

Ali vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?

Da (45%)

Ne (44%)

Nevem (11%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!