|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
29.3.2010 21:11:14   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Spet smo bili celo popoldne na urgenci-tokrat z očijem. Spet je imel artimijo-hud napad. So mu jo poskušali odpraviti, pa ni šlo. Je ostal čez noč tam-jutri bojo poskusili še enkrat. Osebje tam pa-no comment. Ga je pripeljal rešilec in je čakal 3 ure?! na krvne izvide, dal so ga pa sedet na stol, v en kot, kjer ga živ bog tud povohal ni. Zraven so pa ležale mame, ki so jamrale, kolk one nimajo časa tam bit, ker da imajo delo na vrtu. On je pa komaj dihal.

user posted image pa sej ne moreš verjet no... a se hecajo? sej razumem da imajo veliko dela, ampak tole je pa čisto mimo user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
29.3.2010 21:12:22   
majana79
kolegica k., lahko jutri prideš na kavo pa prineseš oprat kar imaš

lake, sem danes odnesla napotnico, mi bodo poslali po pošti, tako da te ne bom fehtala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
29.3.2010 21:14:30   
lake
Če boš pa dobila kak oddaljen datum pa povej.

Mogla bi likat, pa ne vem če se mi glih da.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
29.3.2010 21:16:14   
Dudica1
bom pol štela ko bom šla spat...sej pomoje če bo kaj narobe ne bo spal ane*

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
29.3.2010 21:21:03   
zoja10
sem prebrala vse za 2 dni nazajuser posted image user posted image user posted image

u bistvu sem sam čekirala če ste me opravljaleuser posted image ...za komentirat je tu mač...

drgač,..pa... hm... dela veliko, časa malo,.. tamala napooooornaaa.... HB za varuškeuser posted image

naša bajta gre še kar ,.. kopalnica je fertik, super lepa...user posted image

glede bodyev,.. v našem HM ju jih imajo veliko 86... ledenka če rabiš... meni so tudi superca...

karta za london plačana,... komaj čakam... user posted image ima katera kakšna priporočila glede prenoćišča?

hm... bolančki pozdravite se... mi imamo vnet učk.. it pokazat al ne? sam ful solzic teče...

grem še na zaskuženo pavzo,..user posted image
nočko...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
29.3.2010 21:21:57   
lake
Spijo lahko tud če težko dihajo. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
29.3.2010 21:27:39   
Dudica1
uf pol pa upam da bo čimprej jutri in da bo vse ok

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
29.3.2010 21:31:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Če boš pa dobila kak oddaljen datum pa povej.

Mogla bi likat, pa ne vem če se mi glih da.

ne, ni treba, k se men tut ne da user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
29.3.2010 21:32:35   
Dudica1
 user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
29.3.2010 21:38:21   
majana79
nočko dudi

mirno spite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
29.3.2010 21:40:10   
maja1488
Uuuu zoja...kdaj že greš?

Imam en kos mal plesnivga pršuta, en kos pancete in eno salamo, katero sumimo, da je krivec, da je moj zadnjič driskal. A ti prinesem?

Aja in ene kumarce, ki na vrhu že mal belega plava in en ajvar mal čez rok.

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 29.3.2010 21:41:01 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
29.3.2010 21:46:54   
majana79
maja, ti si pa celo skladišče gliv user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
29.3.2010 21:50:06   
PapuaNG
joj, nas je tale premik ure čist zmedel, ga še vedno uspavamo. Pa je lih zaspal se mi zdi (vsaj tiho je bil), pa je moj pozabil vrata od sekreta zapret, ko je šel scat . Zdej nej ga pa kr on uspava. Oh, take me kr pojezijo. No evo, mu je uspelo user posted image Zdej gre pa itak delat, tko da si lahko kakšnega natočim user posted image Moram pogledat, če je kej odprtega. Aja, sva ful ene medice dobila pri noni, ne vem, kdo bo vse to spil user posted image A ima katera rada to al pa da nucajo? Mam zihr ene tri flaše domače medice. Pa še ene dve flaše rakije...

Zdej pa še zadnje grižljaje jem, mava jutri post. No, bomo videli, kako uspešen...jst ob 12ih že umiram od lakote, pa čeprav ob 8ih zajtrk jem user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
29.3.2010 21:52:15   
lake
Maja In ti nas kao vabiš na pršut user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
29.3.2010 21:58:12   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Maja In ti nas kao vabiš na pršut user posted image

A veš kaj lake...eni imajo to radi, zato šparam (ane zojka user posted image ) Za vas imam frišnega, v drugem hladilniku, da ne bo pomote.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
29.3.2010 22:13:17   
maja1488
 user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
29.3.2010 22:17:47   
eelyy
Evo takole Tian mi je zaspal hvala bogu,,,jst tud upam da bo tale noč čimbolj mirna in prespana.Danes sem bla tok jezna user posted image user posted image je moj ko je šel iz službe se ustavil v lekarni,ker je danes delal na terenu je bilo to v Portorožu(kupil je calpol kot sem naročila in rekla sem sirup za izkašljavanje Prospan,ker ga kao ni bilo je gospa farmecevtka mu poturila Alcon(za spiranje lečuser posted image user posted image user posted image )ker babnica čist zmešana fora je vtem da stane to 13 eur in da nakoncu ko je prišel domov odprem in pogledam,ko sem tist zagledala mi je šlo kar na jok,ostali smo brez sirupa..mislim za znoret(jutri bo zamenjal,ker spet dela tam al pa bo prodal sodelavcu prodat ker uporablja leče).

lahko noč

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
29.3.2010 22:23:56   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Evo takole Tian mi je zaspal hvala bogu,,,jst tud upam da bo tale noč čimbolj mirna in prespana.Danes sem bla tok jezna user posted image user posted image je moj ko je šel iz službe se ustavil v lekarni,ker je danes delal na terenu je bilo to v Portorožu(kupil je calpol kot sem naročila in rekla sem sirup za izkašljavanje Prospan,ker ga kao ni bilo je gospa farmecevtka mu poturila Alcon(za spiranje lečuser posted image user posted image user posted image )ker babnica čist zmešana fora je vtem da stane to 13 eur in da nakoncu ko je prišel domov odprem in pogledam,ko sem tist zagledala mi je šlo kar na jok,ostali smo brez sirupa..mislim za znoret(jutri bo zamenjal,ker spet dela tam al pa bo prodal sodelavcu prodat ker uporablja leče).

lahko noč

A daj nehaj no, kar to mu je prodala, al kaj?

Vsaj nobenemu nič ni. Moji sestri so enkrat pod pretvezo, da je bolj ugodno prodali čistilo za leče, namesto tekočine . Čistila jasno ne smeš dat v oko, ona je pa v prepričanju, da je tekočina (ker je to povedala lekarnarki) to dala na lečo in v oko. Je skor oslepela.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
29.3.2010 22:24:16   
šivilja
lahko noč

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
29.3.2010 22:25:43   
lake
Zlikala sm skor vse, zdej sm pa crknjena in grem spat.

Lahko noč!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
29.3.2010 22:40:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
danes na vratih vrtca piše: razsaja škrlatinkauser posted image . super.

Ja bohpomagej. Kaj boš zdej? Sej ne veš a češ dat otroka v vrtec al rajš ne. user posted image user posted image

ja prav nč. v vrtec bo hodil. upam, da smo jo že preboleli. če ne pa, upam da jo čim lažje prebolimo. zdaj sem še doma, pa nekako lahko na izi prebolevamo.

Držim pesti da česa ne stakneuser posted image user posted image

Šiviljauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Pa še vprašanje...kako je s temi vdihi na minuto ko šteješ...nekaj se trudim štet pa ma enkrat ful drugič manj...se mi zdi da ni zanesljivo

Evo eksperta. Več kot 35 vdihov na minuto ne sme bit ponoči ko spi (za vdih se šteje en vdih in en izdih).

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Flaška...mislila sem na barvo...tko. Meni je zlata grda

imajo tudi zlatouser posted image Sam ne se zmotit in mi tiste prinestuser posted image

Tubby user posted image user posted image user posted image Držim pesti da bo prošnja pozitivno sprejetauser posted image

dudica - mislim, da boš to zelooo hitro ugotovila ( dihanje, jokanje, vročina, nespanje,..... )

Podpis. Dudi, VEDELA BOŠ!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Spet smo bili celo popoldne na urgenci-tokrat z očijem. Spet je imel artimijo-hud napad. So mu jo poskušali odpraviti, pa ni šlo. Je ostal čez noč tam-jutri bojo poskusili še enkrat. Osebje tam pa-no comment. Ga je pripeljal rešilec in je čakal 3 ure?! na krvne izvide, dal so ga pa sedet na stol, v en kot, kjer ga živ bog tud povohal ni. Zraven so pa ležale mame, ki so jamrale, kolk one nimajo časa tam bit, ker da imajo delo na vrtu. On je pa komaj dihal.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
maja, ti si pa celo skladišče gliv   

user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
29.3.2010 22:40:56   
FLASK_A
Zoja user posted image za kopalnico!!!

In za Londonuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma ste face!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
29.3.2010 22:42:26   
FLASK_A
Jaz sem dobila AB. Upam da kmal prime, baje je bakterijsko vnetje. Aja, moja dohtarca me je vidla, je delala tam zdele zvečeruser posted image

Matr kaj mi ni blo tam za bit. Nisem blendala in. Premal mi je falilo. Ampak če imam pa tko glupo dohtarco pač nimam kejuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
29.3.2010 22:42:47   
FLASK_A
Vsem želim lepe sanje in mirno noč!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
29.3.2010 22:55:22   
majana79
flaska, upam da čim prej primejo AB user posted image

mi smo imeli že 2x budnico, grozen jok v spanju, se je zvijal, brcal... user posted image sam joška ga je pomirila...

vidim da spet ne bomo spali

nočko!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!