|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
29.3.2010 13:09:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
flaska kaj pa misliš na inhalator,ena ga tam prodaja hoferjevega baje so ga samo sprobali??...bi mu pomagal??

Kakor sem jaz pri mojih mulcih vidla pomaga samo čas.user posted image In parne inhalacije (zvečer ko gre spat vroča para s kamilicami).
Inhalator ni naredil čudežev. Vedet pa ne morem- sicer pa če je inhalator res pomagal- kristus, kaj bi šele bilo če ga ne bi imelauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
29.3.2010 13:11:50   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

flaska kaj pa misliš na inhalator,ena ga tam prodaja hoferjevega baje so ga samo sprobali??...bi mu pomagal??

Kakor sem jaz pri mojih mulcih vidla pomaga samo čas.user posted image In parne inhalacije (zvečer ko gre spat vroča para s kamilicami).
Inhalator ni naredil čudežev. Vedet pa ne morem- sicer pa če je inhalator res pomagal- kristus, kaj bi šele bilo če ga ne bi imelauser posted image

se bom vštulila.

inhalatorja zdaj ne bi kupovala. pa sej M ni tolikokrat bolan. zdaj se bom pa jest podpisala pod flaškouser posted image . inhalacije v kopalnici. pa magari trikrat na dan.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
29.3.2010 13:12:14   
Dudica1
ne vem ne morem se odločit al kupit al ne user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
29.3.2010 13:13:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

se bom vštulila.

inhalatorja zdaj ne bi kupovala. pa sej M ni tolikokrat bolan. zdaj se bom pa jest podpisala pod flaškouser posted image . inhalacije v kopalnici. pa magari trikrat na dan.

no sej zato pa oklevam ker bi ga rabila enkrat na leto...no upam da bi bilo tako al pa še tolk ne...no je še T ki bi tud uporabljal ko kašlja...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
29.3.2010 13:13:48   
FLASK_A

Glede na to da na splošno nimate problemov z dihali bi jaz rekla da ne. Je kaj drugega bolj učinkovitega kot to. Odloči se pa itak sama.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
29.3.2010 13:14:21   
Dudica1

Glede na to da na splošno nimate problemov z dihali bi jaz rekla da ne. Je kaj drugega bolj učinkovitega kot to. Odloči se pa itak sama.

no sej najbrž da bo res tko ja...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
29.3.2010 13:17:17   
maja1488
Ko sta M in Z imele tahud laringitis, sem kr velik lonc na ploščo pristavla, zavrela vodo, notr kamilice in eukaliptus (pri Z, pri M ga nisem imela) in stala zraven lonca ene pol ure (ta hudo je minilo po petih minutah). Glava od Z je bla kak meter nad loncem, glih tko da ni blo prevroče.

Sem tut jst mislila inhalator kupit, pa sem razmišljala...tega hudiča je treba ful dobro prepucat, posodo z vodo vsakič dobro posušit, drugače se v vlažnem delajo bakterije, glivice...in pol to otrok direkt inhalira. Nisem tok pridna in vestna, da bi vsakič eno uro porabla za čiščenje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
29.3.2010 13:21:57   
Dudica1
Ma ja sej ga res ne bom...sploh ker ni tko hudo.Samo jaz sm mal bolj panična ker nikoli nismo meli probleme s takimi stvarmi,bo minilo upam!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
29.3.2010 13:23:20   
KatMat
ne ne petra ne bomo se selili

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
29.3.2010 13:24:06   
FLASK_A
Dudi, sej je res zoprnouser posted image Pa zna trajat. Samo para res najbolj pomaga. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
29.3.2010 13:24:36   
koala.cek
bo dudica. bo !!!!user posted image user posted image

kar relax. pejta ven. ne razmišljaj o tem. če bi bilo kaj narobe, bi vama P itak kaj predpisal. ali pa vaju poslal.

< Sporočilo je popravil koala.cek -- 29.3.2010 13:25:00 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
29.3.2010 13:27:35   
Dudica1
ma če ma vročino ne smem ven ane?,sej ma glih mal ampak vseeno pomoje rajš ne...sej zdej še spi odkar sva prišla domov - 2 uri pa pol 

Neposredna povezava do sporočila: 4562
29.3.2010 13:52:44   
koala.cek
ste videle tole:
http://www.carobnidan.si/index.php?page=prijava-lipica-2010

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
29.3.2010 13:57:47   
maja1488

ste videle tole:

O winxice. Mi bomo obvezno tam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4564
29.3.2010 14:06:07   
koala.cek
ahauser posted image

mi pa imamo obdobje ''bakuganov''. pa mi tamali takole že nekaj časa teži, da bi on imel bakugana, pa bakugan gori doli....in grem v mulerja spraševat, kaj za božjo voljo je to bakugan in koliko me bo to zdaj stalo. in glej ga zlomka, ena karta in ena čudna zver, ki se razprostre če jo vržeš stane 7eur. Tolk kot en paket plenic. Al pa milomil. Pa ok, grem zdaj to kupit. In privlečem domov, vsa srečna kažem možu ( seveda on še bolj debelo gleda ) in potem midva oba srečna kaževa malemu kaj smo mu kupili. pa on tole gleda in gleda, potem pa se začne dret, da to ni taprav, da noče tega intd..svašta. user posted image  no tega zlomka od mene ne bo več dobil. basta. ništa. amen.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
29.3.2010 14:17:49   
maja1488
O koala...te zastopim. Naša ima tut grozne želje glede winxic. Me je že podučila, da vem kako jim je ime, katere so njene najljubše...

Neposredna povezava do sporočila: 4566
29.3.2010 14:44:06   
FLASK_A
Kako mene grozovito boli grlo... Ližem k norc neke reči iz lekarne, z lekadoli se filam... Od sobote ni šlo niti pol procent na boljše, zdej me že ušesa bolijo, da glave ne omenjam.

Pa kličem svojo dohtarco če lahko pridem in pravi sestra da mi da uro v sredouser posted image Pa sem rekla da sem že dovolj čakala in če lahko danes pridem. In mi da madam kar dohtarco. Ona pa- če nimate vročine lahko pridete jutri, ker to je alergija na cvetni prah.

A bejž ga no lomtuser posted image Pol naj klaritin vzamem al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
29.3.2010 14:44:08   
Leela
F. je dobil antibiotik-vneta ušesa in tobrex za oči. Nimam pojma kje je to staknil.

Ta inhalator, ko imaš masko na nosu ni težak za čistit. Po vsaki uporabi (2-3x na dan) se spere z vročo vodo in da sušit na brisačko-masko in 3 koščke plastike. Traja 1 minuto. na ene 2-3 dni razkužiš v kisu. Samo različne osebe hkrati ne smejo uporabljat inhalator, fiziološka mora biti pa sterilna.

petrazg wb

šivilja ti imaš tudi pestro

Tanja zelo lepa hiška, tako bi tudi jaz imela.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
29.3.2010 14:44:48   
FLASK_A
O, Leela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
29.3.2010 14:44:49   
Dudica1

ste videle tole:

to je na podooben način kot je bilo lani v arboretumu...nek čarobni dan al neki podobnega!

to se pravi to izpolnem in tam kipim vstopnico za 17€

Neposredna povezava do sporočila: 4570
29.3.2010 14:46:47   
Leela
ajej flaska ti dohtarji. user posted image  zate

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
29.3.2010 14:48:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Dej- a ti je to normalno? Od danes naprej sem v fazi menjave osebnega zdravnikauser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
29.3.2010 14:51:09   
Leela

Ma ja sej ga res ne bom...sploh ker ni tko hudo.Samo jaz sm mal bolj panična ker nikoli nismo meli probleme s takimi stvarmi,bo minilo upam!

user posted image user posted image user posted image  seveda bo minilo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
29.3.2010 14:55:56   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Dej- a ti je to normalno? Od danes naprej sem v fazi menjave osebnega zdravnikauser posted image

Povsod je groza. Je kolegica, ki dela v ZD klicala svojom dohtarco (v tem istem ZD), da bi rada prišla na posvet, ker neki ni OK z njo in je dobila datum v marcu (to je bilo januarja). Ker kao ni 'nujno'. Ženska pa na robu depresije.

Morm rečt, da pri našem pediatru kr štimajo stvari. Zato sem tut jst kr še pri njemu ostala. Če kej rabim (redko kdaj) pridem takoj na vrsto (če ni nujno pač naslednji dan, če je pa še isti). Čaka se pa redkokdaj. Mogoče kake pol urce max.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
29.3.2010 14:57:43   
maja1488
Leela user posted image user posted image user posted image ...oziroma F.

In vsi bolančki, bruhice... pozdravte se! user posted image user posted image user posted image

Flaš...kam ti pol dostavimo pipo?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......