Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 12:50:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Hihi, koalcek Men je tole kolo dobro predvsem z vidika lovljenja ravnotežja. Nekako nisem ravno pristaš pomožnih kolesc, potem pa jih daš dol in se otroku v glavi fuzla ko mora še ravnotežje lovit. jebela....kako za božjo voljo sem pa jest ulovila ravnotežje ? hm...pri treh letih sem vozila, mah kaj vozila, divjala s kolesom...brez koleščkov...in to dirkalno kolo... Ja pa saj sem se tut jaz tko naučila vozit kolo, brez skrbi. S trikolesnika. Sej men je vseen katero kolo imate vi doma, sam še svoje mnenje sem dodala v debato. Nisem nič mislia provocirat aveš.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 12:53:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem že prej napisala, da pali - vsaj poznam en primer ko je Ups, sem spustila. No superca. Bomo vidli še pri nas
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 12:55:06
|
|
|
|
maja1488
|
Kaj je tečna Z
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 12:58:23
|
|
|
|
koala.cek
|
flaška - vem da nisi hotela provocirat . pač stvar debate.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 12:58:34
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:05:20
|
|
|
|
maja1488
|
flaška...a mi lahko napopaš recept za kruhove cmoke plis. Sva ble z M ve pakarni in je horla tanajvečji kruh. Zdej pa nimam kam z njim, za v skrinjo pa tut več ni.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:05:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ej, Maja, a si zdej vrgla stran kosilo al kaj Dej nehi, pridem rajši jaz pojest IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek flaška - vem da nisi hotela provocirat . pač stvar debate. Aha Mal burna reakcija se mi je zdela, pa nevem če sm kej narobe napisala al kaj Tista pikapolonica mi je ful zakon. Sam neuporabna. Tudi za 'ljubljanski' okus ne samo za 'vaški' da se razumemo Koleščka odfrčijo če jih otrok samo pogleda, kaj šele da začne gonit to reč.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:06:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 flaška...a mi lahko napopaš recept za kruhove cmoke plis. Sva ble z M ve pakarni in je horla tanajvečji kruh. Zdej pa nimam kam z njim, za v skrinjo pa tut več ni. Kaj dobimo če otrokom ustrežemo ane- samo še več dela Evo- pa ful dobri pridejo: KLIK
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:09:18
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek flaška - vem da nisi hotela provocirat . pač stvar debate. Aha Mal burna reakcija se mi je zdela, pa nevem če sm kej narobe napisala al kaj Tista pikapolonica mi je ful zakon. Sam neuporabna. Tudi za ''ljubljanski'' okus ne samo za ''vaški'' da se razumemo Koleščka odfrčijo če jih otrok samo pogleda, kaj šele da začne gonit to reč. ah dej nehi ga srat no. kakšna burna reakcija. šparam ''''burno energijo'''' za danes zvečer. moram malo moža pocrkljat o pikapolonici se pa strinjam s teboj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:14:57
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej, Maja, a si zdej vrgla stran kosilo al kaj Dej nehi, pridem rajši jaz pojest IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek flaška - vem da nisi hotela provocirat . pač stvar debate. Aha Mal burna reakcija se mi je zdela, pa nevem če sm kej narobe napisala al kaj Tista pikapolonica mi je ful zakon. Sam neuporabna. Tudi za 'ljubljanski' okus ne samo za 'vaški' da se razumemo Koleščka odfrčijo če jih otrok samo pogleda, kaj šele da začne gonit to reč. No pol nisem samo jaz tega mnenja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:18:40
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej, Maja, a si zdej vrgla stran kosilo al kaj Dej nehi, pridem rajši jaz pojest IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek flaška - vem da nisi hotela provocirat . pač stvar debate. Aha Mal burna reakcija se mi je zdela, pa nevem če sm kej narobe napisala al kaj Tista pikapolonica mi je ful zakon. Sam neuporabna. Tudi za 'ljubljanski' okus ne samo za 'vaški' da se razumemo Koleščka odfrčijo če jih otrok samo pogleda, kaj šele da začne gonit to reč. Kr pridi...bo pire krompir, puran in špinača
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:19:36
|
|
|
|
šivilja
|
Maja - hvala za pošto Tanja - k smo glih pri receptih - jaz bi pa mela recept za tisto kokosovo potico - se sliši zanimivo. Jaz dam sicer v čokoladno tudi kokos, samo če prav razumem ima ta temno testo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:20:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek flaška - vem da nisi hotela provocirat . pač stvar debate. Aha Mal burna reakcija se mi je zdela, pa nevem če sm kej narobe napisala al kaj Tista pikapolonica mi je ful zakon. Sam neuporabna. Tudi za ''ljubljanski'' okus ne samo za ''vaški'' da se razumemo Koleščka odfrčijo če jih otrok samo pogleda, kaj šele da začne gonit to reč. ah dej nehi ga srat no. kakšna burna reakcija. šparam ''''burno energijo'''' za danes zvečer. moram malo moža pocrkljat o pikapolonici se pa strinjam s teboj Uuuu, Koalcek, to bo mož vesel IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No pol nisem samo jaz tega mnenja Očitno res ne. Sam dejansko delajo ful lepih in hkrati neuporabnih reči. Tko, če pogledaš po trgovinah... Sam da bi se denar vrtel, nič drugega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
biibika, živjo!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:21:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kr pridi...bo pire krompir, puran in špinača Jaz bi bila pa vesela če mi kdo to skuha.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:22:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja biibika, živjo! Ti pa vedno naše špijune pozdravljaš Sej je prav, naj vedo da jih vidimo. Big Brother pa to.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:22:42
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz bi imela pa recept od te čokoladne potice...v življenju pa še nisem delala potice
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:22:49
|
|
|
|
šivilja
|
k.tja - mercator je prišel šele čez pol ure - tolk niso še nikol zamudili
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, mi2 s tamalim sva nazaj. kuhava kosilo. vidite, zato pa je forum fajn zadeva... se izve o (ne)praktičnosti posamezne zadeve! maja, super, da imate toliko prostora, da se M. lahko vozi s kolesom do wcja... mi smo na začetku morali iz koleščka delati sobno kolo (dvignili zadnji del)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja k.tja - mercator je prišel šele čez pol ure - tolk niso še nikol zamudili saj je vreme tako ali tako čudno... kaplja ne kaplja... sva naredila en večji krog do doma. posoda mi je pa všeč... posodica za maslo bo pa pravo darilo za materinski dan.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja biibika, živjo! Ti pa vedno naše špijune pozdravljaš Sej je prav, naj vedo da jih vidimo. Big Brother pa to. tako. vse beležimo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:33:14
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja biibika, živjo! Ti pa vedno naše špijune pozdravljaš Sej je prav, naj vedo da jih vidimo. Big Brother pa to. tako. vse beležimo. A nas ni bibika par strani nazaj nekaj spraševala, pa ji nismo nič odgovorile?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:34:03
|
|
|
|
KatMat
|
uuu jest bom pa danes kokoobaro delala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:37:55
|
|
|
|
šivilja
|
Dudi - dobiš recept, samo ga moram prepisat - je družinska zapuščina, na enih neuglednih listkih (ne obstaja link) Vrhunec današnjega dneva - mamini rdeče nalakirani nohti - bolj zanimivo od vseh igrač Punce, a dajejo kaj not v makarone, da jih vsi otroci tako radi jejo - danes sem ji skuhala kurjo juhco z korenčkom in kolerabico, potem sem pa dala notri še prvič makarone - je jedla kot bi ji šlo za življenje? Sem zdaj probala - pa je res dobro, kljub temu da ni soli.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 13:38:57
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu jest bom pa danes kokoobaro delala to pa pr nas tast kdaj skuha kako je Tija?
|
|
|
medicina ali naravna potcupacupskaj dajete svojim otrockom ko jih kaj muci?zdravila,mazila (
66%)
domače pripravke (
34%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!