Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:00:14
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 brezveze sicer, sej ne da imam za počet miljon stvari a H. spi? Ne vem kaj naj ti rečem. Sva skupaj na kavču - mal je na joški, mal spi, mal rita.... in tako do jutra (samo od ene desetih v postelji)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:04:30
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jah prav res ...težko ane ja ful šivilja, vidim da je H. tut eno crkljivo dete... nimaš kej, sej jo bo minilo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:11:18
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jah prav res ...težko ane ja ful šivilja, vidim da je H. tut eno crkljivo dete... nimaš kej, sej jo bo minilo popolnoma, pa mama je že lena in so vsi dobri sklepi splavali po vodi. bo že začela enkrat samam spat - oz. do poroke bo že dobro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:12:07
|
|
|
|
majana79
|
uf, moj gleda eno novo nadaljevanko na tv3 (jaz z enim učem spremljam) ker začetek...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:13:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jah prav res ...težko ane ja ful šivilja, vidim da je H. tut eno crkljivo dete... nimaš kej, sej jo bo minilo popolnoma, pa mama je že lena in so vsi dobri sklepi splavali po vodi. bo že začela enkrat samam spat - oz. do poroke bo že dobro ma ja, brez skrbi če ne ju damo pa skupej, pa naj spita en pri drugem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:14:37
|
|
|
|
šivilja
|
nč zame - se nanašana prejšnji post
< Sporočilo je popravil šivilja -- 8.3.2010 20:15:38 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:16:42
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jah prav res ...težko ane ja ful šivilja, vidim da je H. tut eno crkljivo dete... nimaš kej, sej jo bo minilo popolnoma, pa mama je že lena in so vsi dobri sklepi splavali po vodi. bo že začela enkrat samam spat - oz. do poroke bo že dobro ma ja, brez skrbi če ne ju damo pa skupej, pa naj spita en pri drugem zda jih še skupaj tiščimo čez nekaj let jim bomo pa prepovedoval (me je že strah)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:18:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: šivilja A ima katera kakšne veze pri kakšnem čevljarju ali usnjarju - bi rada nabavla tako mehko usnje (gladko in semiš) za copatke? A niste vidla al ne poznate oz. ne veste? V IUV vem da se je včasih dalo kej dobit. Probaj jih poklicat. Ti itak rabiš manjše koščke. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: šivilja A ima katera kakšne veze pri kakšnem čevljarju ali usnjarju - bi rada nabavla tako mehko usnje (gladko in semiš) za copatke? A niste vidla al ne poznate oz. ne veste? žal ne jaz sem tukaj nekje okoli... razmišljam kaj bi jedla, pa bi blo najboljše nič sem danes videla eno mamico na bazeu, mali je po moje nekje toliko star kot J., mogoče mesec mlajši... ej niti enega grema maščobe nima, vse napete mišice, pa ne tisto, bildersko... mora bit neka športnica al pa plesalka, mogoče baletka... čist sm ji bla fouš, priznam Sam nehi....moja frendica...rodila februarja lani druzga otroka (prvi je 4 dni mlajši kot M). Jst sem jo vidla mesec dni po tem...če nebi poznala, nebi verjela. Ploh trebuh, pokončni, doječi joški, pokončna rit...stara 35 let, telovadi ne dosti. Pač geni so taki al ne vem kaj. V nosečnosti se je zredila 3 kile. Priznam......fouš sem ji....čist sem zelena od zavisti... Na TV3 bo ob 20:55 Trenutek resnice in bo Artur Štern gost. Majke mi, da bom šla gledat. Otroci spijo, Z ima vročino. Jst bi tut neki jedla, pa ste me zdej s temi suhci čist zamorile.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:21:27
|
|
|
|
majana79
|
maja, sva ji skupej fouš, kaj češ dej ne ga s***, midva jeva nutello pa kakav, pejt še ti kej bomo skupej lepi in debeli ej prjatlca, a ti mene še maraš?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:22:16
|
|
|
|
šivilja
|
Maja a ni IUV propadla, pa vse premoženje so razprodal? uh, Artur je pa zadnje kar bi gledala, pomoje se mu je kakšen kolešček premaknu al ga je pa zgubu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:27:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IUV ni več ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:29:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kaj mene tole zdela... Grem spat da ne bom tudi jutri delala konkurecne jetiju... Nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:32:03
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Maja a ni IUV propadla, pa vse premoženje so razprodal? uh, Artur je pa zadnje kar bi gledala, pomoje se mu je kakšen kolešček premaknu al ga je pa zgubu Aja tega pa nisem vedla. Svašta. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sva ji skupej fouš, kaj češ dej ne ga s***, midva jeva nutello pa kakav, pejt še ti kej bomo skupej lepi in debeli ej prjatlca, a ti mene še maraš? A imam kak razlog, da te nebi imela? Zdej te bom imela še raje, ker boš študirana
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:34:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj mene tole zdela... Grem spat da ne bom tudi jutri delala konkurecne jetiju... Nočko! nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:35:06
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj mene tole zdela... Grem spat da ne bom tudi jutri delala konkurecne jetiju... Nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:35:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Maja a ni IUV propadla, pa vse premoženje so razprodal? uh, Artur je pa zadnje kar bi gledala, pomoje se mu je kakšen kolešček premaknu al ga je pa zgubu Aja tega pa nisem vedla. Svašta. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sva ji skupej fouš, kaj češ dej ne ga s***, midva jeva nutello pa kakav, pejt še ti kej bomo skupej lepi in debeli ej prjatlca, a ti mene še maraš? A imam kak razlog, da te nebi imela? Zdej te bom imela še raje, ker boš študirana sej v bistvu sem že, zdej bom še malo bolj dej, pejt v ponedeljek po nove AB, da se pozdraviš, mormo v šoping
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:41:58
|
|
|
|
šivilja
|
Kdaj bodo mene te zobje nehal bolet Za znort. Najhuje je, ko se umirim in ko ležim, dokler sem aktivna je OK, potem pa me ima, da bi vpila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:42:31
|
|
|
|
Dudica1
|
grem jaz tud...nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:49:24
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Maja a ni IUV propadla, pa vse premoženje so razprodal? uh, Artur je pa zadnje kar bi gledala, pomoje se mu je kakšen kolešček premaknu al ga je pa zgubu Aja tega pa nisem vedla. Svašta. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sva ji skupej fouš, kaj češ dej ne ga s***, midva jeva nutello pa kakav, pejt še ti kej bomo skupej lepi in debeli ej prjatlca, a ti mene še maraš? A imam kak razlog, da te nebi imela? Zdej te bom imela še raje, ker boš študirana sej v bistvu sem že, zdej bom še malo bolj dej, pejt v ponedeljek po nove AB, da se pozdraviš, mormo v šoping Ja ti pa si prjatlca....a do ponedeljka nej čakam....jutri ob 8:00 sem naročena pri P. baje moram še 1x v laboratorij, pa ne vem kaj še. Jaaaa v šoping. Opažam, da sem iz dneva v dan bolj skromna. Danes sem bla srečna ko novoletna jelka, ker sva šli z M v hofer za 10 minut. Pa nadvse se veselim, da grem v zdravstveni jutri. Sploh ne rabim dosti IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Kdaj bodo mene te zobje nehal bolet Za znort. Najhuje je, ko se umirim in ko ležim, dokler sem aktivna je OK, potem pa me ima, da bi vpila. A pa imaš kej proti bolečinam? Nehali te bodo po mojem kak mesec po tem ko bosta zaključila. Najbrž imaš vse premaknjeno in ti zdej rine vsako v svojo sner. Meni je enga delal, pa me je potem še kr neki časa bolelo. Sorry...nič kaj vzpodbudnih besed ti ne morem napisat. Drži se Meni je zadnjič samo naklofen pomagal.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:53:18
|
|
|
|
majana79
|
maja, sori... sem bila prepričana da je danes sobota in jutri nedelja, kar pomeni da ne moreš drugam kot k dežurnem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:53:35
|
|
|
|
šivilja
|
Ja Maja saj vem da je tako, samo je tako čudno, sem se samo pokonci usedla in je 100x bolje, praktično ne boli več. Za ponoči (ko pa skor moram ležat) vzamem pa lekadol, ker še dojim, pa ne vem če lahko kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:54:44
|
|
|
|
šivilja
|
OOOOOOOOOOOOOOOO Majana kaj bi dala, da je danes sobota!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 20:59:32
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sori... sem bila prepričana da je danes sobota in jutri nedelja, kar pomeni da ne moreš drugam kot k dežurnem Trot Šivilja....ja druzga skor ne moreš vzet. Najbrž je z zobmi isto kot z ušesi. Ta ful bolj bolijo, če sežiš. Dvigni si vzglavje kokr si ga lahko.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 21:00:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sori... sem bila prepričana da je danes sobota in jutri nedelja, kar pomeni da ne moreš drugam kot k dežurnem Trot ja sori, ker nisem popolna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 8.3.2010 21:01:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja OOOOOOOOOOOOOOOO Majana kaj bi dala, da je danes sobota!!!!!!!!!!!!!! a ne bi blo fajn? bi se spet lahko v mestu vidle, vsaj za 5 minut
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......