twetka
|
Pupe, vi čvekate js js pa delam ko črnc. Se mi zdi da je blo lažje ven iz omar skramat ko pa zdej nazaj not kramat. Sploh ne vem kaj nej obdržim kr prelagam sem pa tja pa si mislim, bom jutr vidla a bi vrgla stran ali ne, danes se še ne morem odločit. Malo še pa bo maj, kaj nam bo le prnesu, me prav zanima. In pupe kako ste?? Vidim da ste pridne in pridno čuvate svoje pikice ter lulate pluske, za pohvalit res. Lepo je prit pa prebrat novičke. Witch, sam ta tvoja tečka se pa res norca dela ali pa tvoja pikica. Se bi rada že zdej šla skrivalnice. Joj bo navihan tvoj otročiček, če se že zdej skriva. Pri nas pa še kr čakamo, znakcev milijon, tako da psiho kr ignoriram, kr neki mi je slabo, čudni okusi v ustih, blaaaah, kr neki ko to ne pomeni nič, psiha se spet poigrava malo na čudne načine, bom lahko še srečna če bo tečka sploh prišla, da se bom lahko naročla na pregled, ker če ne, ne vem kaj bom, kako bo to naprej potekalo. Malo me je pa spustlo, ne štejem več dnevov, ne gledam kdaj je moj dan D in je že kr 26 dni okol, ne morem verjet. Edino to sem danes gledla kako sem mela prejšnja leta ciklus, takrat ko sem imela, pa sem vidla da sem mela tut na 28,29 dni, hm,.... Pa jaaaaa to še morem povedat grrrrrrrrr, kolk sem jezna, spet sem se začela redit, spet pol kg gor, to ni več res, od kje, pa telovadim, se pazim, zdej ko sma sobico prenavlala sem cel teden delala kot mula pa pol kg gor. Js več ne vem a se mojemu telesu malo meša, ne vem no kaj se dogaja. psiha me je pa tudi ta mesec tako prepričala, da bom vidla ta plusek, da bom verjetno imela privid da ga vidim, ko bom testirala. Pravijo, da ženska čuti ko je nosečka in me res zanima kak je ta občutek ko si 100% prepričan da pa je. Mogoče mam malo čudne občutke, ker mi je mesec ful hitr minil, brez psihiranja in živčkanja, mogoče, še celo preveč sproščeno. Nosečke, vi mi pa dejte en nasvet, kako dolgo ste po počivale in niste vstajale, ker js ta mesec nekak nisem pazila, pa se silila ležat predolgo, tako kot prej pa noge v zrak in ne vem kakšne neumnosti še, zdej sem čist normalno, recimo pol ure še pol ležala, ne pod prisilo, pač če me ni lulat zagrablo sem pač ležala še malo, če ne pa vstala. Po moje tisti tahitri itak grejo hitr naprej.
|