|
RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-) 25.3.2010 15:08:17
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: urša28 hojla,, vidim,da nas je res dost takšnih k ne grejo s taščami,tud jaz ne,na sploh z nobenim od mojega moža ,razen z njegovim bratom,,ja in po dveh letih molka,moja draga tašča kliče mojega dragega,če bova prišla k njej na abrahama...haloo.po dveh letih se ti spomniš,da bi pa le imela najino darilo al zakaj se ji gre zdaj,,sej jst bi šla,sam se ne znam pretvarjat itd..,tako,da kaj ve mislite,bi šle?? V zadnjih časih je Abraham postal neke vrste druga ohcet. Petdesetleniki skoraj tekmujejo med seboj, kdo bo imel bolj veličastno praznovanje in predvsem, kdo se bo pred publiko izkazal kot največji uspešnež v življenju. Morda vaju pač tašča želi tam zato, da bosta povečevala število ljudi ' ki jo imajo radi', da ne bo čudno izgledalo, če ne bo sinov in vnukov, ker brez tega pač ne gre, se bo zdelo ljudem čudno, darilo pa tudi prav pride. Morda ne bo imela velikega praznovanja, je pa prav gotovo na kakšni taki 'ohceti' že bila in zdaj si želi, da bi imela za svoj praznik vsaj delček tega, pa četudi samo zaradi videza. Tvoj mož je njen sin in on jo najbolje pozna. Če si on ne želi iti, potem že ve zakaj. Ti mogoče misliš, da bi se tako odnosi lahko izboljšali, on pa najbrž ve, da bi vas tašča rada samo izrabila, potem pa vas bo spet prizadela. Če bi si ona resnično želela zbližanja in izboljšanja odnosov, bi vas povabila v bolj intimno okolje, kjer bi resnično imeli čas drug za drugega ali pa bi vas obiskala.
|