cmokec -> RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? (8.3.2010 22:48:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Gina Btw, z mano se je pa prec na začetku Kira skregala, pa se ne spomnim več okol česa, samo vem, da je čisto ven padla...aja, se mi zdi da okrog imen, da kako je grozno ko dajejo ljudje grozna imena... al je bilo to kasneje... ma ne vem več. Me prav zanima, kaj je zdaj z njo, fejst punca je sicer. A se ni Kira izpisala zarad mačke, ki jo je hotla za svojo hčero? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] A tako praviš? No, to se pa res ne spomnim, ampak glede na njen karakter je čisto možno. Kaj pa je bilo s to mačko? Ja, Kiro so odnesle mačke. Hotela je povoženega mačka nadomestiti z novim, da otrok nebi trpel in bi tako vse prekrila. Pa smo jo napadle, da se tako z živalmi ne dela, da niso potrošna roba, pa še ob cesti naj bi živela. Kaj je čakalo naslednjega mačka, se je vedelo. Vse je šlo bolj v smeri, da naj otroku ne prikriva, da je mucek umrl, ampak naj mu lepo razloži. Čeprav jaz se jo bolj spomnem po govoru o njenem svinganju.
|
|
|
|