špelin@ -> RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? (5.3.2010 21:20:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: oka ne ni se dalo pisati brez registracije ampak se je dalo nik spreminjat in so to ene na dnevni bazi delale, kot eno vrsto zabave in na tak način je potem kreg nastal Kak ne? Se spomnim, da sem lahko pisala neregistrirana, npr albumov pa nisem mogla gledat. Podoben sistem, kot na mon-u. ja maš prav, to je blo eno obdobje tam leta 2003, ko si lahko pisal prijavljen in ne prijavljen, obe možnosti sta bile, potem so pa to leta 2004 ukinli, če ne še pozneje, ravno zarad teh zlorabm, ampak se pa ne spomnem da bi bili kakšni izpadi, vem pa da kako smo bili one big hepi femili in kako so punce govorile da smo tako fajn, ker se nič ne kregamo ne tak kot MON in kak domače se počutijo tukaj ravno zato in evo kaj je nastalo iz RR danes, drugi MON Men je pa to zvenelo tak osladno se spomnem ampak sem bla raj tih, če nisem celo kimala s čredo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Evo, to je bil razlog, da sem jaz marca 2004 z MON-a prišla na RR. In, ja, tisto, kar sem odebelila rdeče, je postalo še kako res.
|
|
|
|