Gina -> RE: kje so nekatere stare rr-jevke...? (8.3.2010 11:37:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Jp. Moje zelje so ble takrat mal nerealne... in ti si podala en konkreten mnenje, ki me je kr nekako soocil z dejstvom. Najvecja ironija pa je, da se mi je ravno to zgodilo.... No, da preidem k bistvu: tistega davnega leta sem se prvic registrirala na forum, ko sem prvic poskusla met bejbija in ko sm dobila M, sem bla ZELO ZELO zalostna... [sm=smiley36.gif] Verjetno predvsem zarad tega, ker sem kr nekako pricakovala, da bom mela tezave s tem, ceprav nisem se tocno vedla kaj me caka... no, ti si konkretno povedala o moji takratni zalosti, glede na to, da sem bla tok zelo zalostna, druge pa ste ze po vec delale na tem projektu... [sm=smiley36.gif] Poglej me danes po 6ih letih cca: sem v prvem postopku za IVF.[sm=smiley1.gif] Torej moji strahovi so le bli nekako upraviceni... Ampak kot sem ti rekla: si bla prva in zadnja, ki si me na tem forumu spravla v jok.[sm=smiley36.gif] Razen seveda tistih parkrat, ko sem se nasmejala do solz... In kaj ti je sploh rekla? Da je realno, da ne zanosiš takoj, ali da greš lahko na umetno, da ti pomagajo... al kaj tako zelo hudega? Btw, z mano se je pa prec na začetku Kira skregala, pa se ne spomnim več okol česa, samo vem, da je čisto ven padla...aja, se mi zdi da okrog imen, da kako je grozno ko dajejo ljudje grozna imena... al je bilo to kasneje... ma ne vem več. Me prav zanima, kaj je zdaj z njo, fejst punca je sicer. Aja, ankica se je izpisala.... prav potiho nekaj cajta nazaj.
|
|
|
|