ledenka -> RE: KAKO NAPREJ (4.3.2010 17:29:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: ajsek IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: ajsek Sploh ne razumem, v čem je problem. Tebe takrat ni doma. In hkrati te moti, da nje tudi ni doma. Bodita oba doma, pa je problem rešen. Res pa ne vidim, kaj bi ti profitiral, če bi ona bila doma, medtem ko tebe ne bi bilo tam. Kaj bi imel v resnici od tega? Ajsek... dejstvo je, da ko mož dela njuno stanovanje ni dom, ampak prazen prostor. V njem ni glasbe, ne diši po kosilu, nihče ne gleda na uro kdaj bo možek pozvonil na vratih... Ni topline, doma. Ko mož dela, si žena svoj dom, svojo toplino ustvarja drugje. Ona si poteši svojo potrebo po domačem vzdušju pri mamici, prijateljici. Možu pa pusti doma hladno stanovanje brez pikice vonja po družini, pripadnosti. Lepo je, ko si v službi in veš da imaš nekje dom, da te nehče čaka, misli nate... Omg [sm=smiley36.gif] Meni se pa to tako patetično sliši. Že tisto mahanje z okna v prejšnjem postu, zdaj pa še to gledanje na uro. Kot nekakšna novodobna Turjaška Rozamunda [sm=jezicek.gif] Gledaj metaforično pa boš razumela bistvo. tudi metaforično gledano je to malce patetično. ko mene ni doma, tudi ni glasbe, ne diši po kosilu... ampak, ker me ni, me to ne ''prizadene''. meni se zdi glavno, da ko je verbatim doma, da je tudi ona doma. če bi recimo ostajala od doma, ko je on doma, bi to lahko bil razlog za slabo voljo. še enkrat - ko so tu otroci, je drugače.
|
|
|
|