Misek -> RE: KAKO NAPREJ (24.4.2010 13:12:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: VERBATIM če ne bi bil en od dveh jaz, bi rekel bravo zdaj sem v dveh dneh dopusta hišo preuredil, pripravljam omare z otroka, delam zunanja dela, pa dobim sporočila, da sem res priden lepo je biti pohvaljen[sm=bravo.gif] Ok bom pa neki vprašala? A ti si želiš žensko oz. punčko, ki ne zna zase poskrbet? Mislim rad "hlače nosiš" a ne? Si "glavni skrbnik" al kako...? Ti to da neko priznanje kako si ti sposoben al kej tacga.... Ker pomoje si. Ker če si nebi si pač nebi našel nekoga brez službe, plačal gospodinjsko pomočnico, skup spravu otroka in pričakoval da se iz "gospodičnice" spremeni v žensko in mamo.... Pač hočeš bit "šef" doma. Ona sicer rabi šefa očitno. Sam žal nisi edini "šefe" v njenem življenju. To je pa sranje ja....zate mislm... Redko kdo on nas pravzaprav tocno ve, kaj si zeli. Nisem se slisala nekoga, ki bi rekel, da si zeli zensko, ki se mu bo povsem podredila, niti zensko, da zeli moskega po katerem bi lahko hodila, on bi ji pa sledil kot zvest pes, neglede na njeno obnasanje. Pa taksni se tudi jnajdejo in taksni tudi smo. Ena stvar je kaj mi sami racionalno zelimo in razmisljamo in koliko smo si pravzaprav sploh pripravljeni priznat resnico, drugo je kaj nasa notranjost, podzavest zeli in zahteva. Prav zato nas privlacijo taksni ali drugacni ljudje, znacaji, reakcije... Poznam par, ki ze desetletja zivi v uspesnem zakonu,a v tem zakonu zenska dobesedno skoraj hodi po mozu. On je tih in vse to potrpezljivo sprejema. Ona potrebuje nekoga, nad kom bi vladala, on pa neko, ki ga bo vodila in usmerjala. In samo zato, ker sta se dva komplementarna nasla, je ta zakon uspesen. In kaj je pravzaprav narobe z njima dvema - nic ni narobe. Lahko je narobe samo s tistimi, ki menijo, da je nekaj narobe z njimi in, ki ne sprejmejo, da so lahko v drugacnem nacinu zivljenja ljudje srecni.
|
|
|
|