Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:08:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm albert ali baby keksi ali plazma..po želji.....naložimo v poljuben pekač, nič namazan, namočimo z nekje 1,5dcl mleka+ vanili..po želji lahk tudi kakav...če je sam za odrasle...še mal ruma 3-4 banane...na koleščke, mal pokapljamo z lim sokom...da ne bodo rjave, pa mal cimeta potresemo in naložima na namočene piškote skuhamo v 1 litru mleka 2 vanili ali čoko pudinga...as you wish...na koncu dodamo ene 5 žlic kokosa...če vam je všeč..lahk tud brez...polijemo po bananah...fajn ohladimo...pol pa nardimo sladko smetano...lepo premažema ali pa samo dodamo na vsak košček en kupček...mal s kakavom potresemo in hamsi kokos dodam k pudingu?lahko kokosovo moko ali mora biti kakšen drugačen kokos? KOKOSOVO MOKO...joj, sorči črke..sam neki v proklik vpisujem, pa sem rabla ta velke
< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.3.2010 13:10:58 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:17:35
|
|
|
|
sjmm
|
ekola, sem že vpisala vse račune...zdej bo pa treba kej v pisker vržt pa sušilc me neusmiljeno kliče moj menda že prhaja...sam bom počakal, da vidm, če se ne bo spet na kakem kofet zadržu...tko k zadnjič sam za ene 2 urce...,ma da se grem jz kofetkat 2 uri...se mu utrga ...ga bo treba mal navadit...sam pol preci misl, da bom šla s kakim decom na kofe..mislim....k da jih nima že doma dost...pa ful se ozirajo za starima babami s 4 mulci in en kup kg plusa....pa moj reče...ma tako so ta narbol zanimive...za posrat od smeha
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:18:36
|
|
|
|
sjmm
|
ej, čebelc@...zdej si pa še men želje vzbudila...bo treba neki spečt
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:19:24
|
|
|
|
sjmm
|
mam samogovore...baj za zdaj! itak k bi jz kej pomodrovala..pa magla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:21:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm jaz se pa ne spomnim tega , mogoče sem pozabla. Tamika ma možnost najbrž obstaja ja, men je blo k da bo glih kar prišla M...sploh pri Mihcu se mi je tko zdelo k nas je kr mal presenetil k je tko hitr ratal mene je pri obeh žokal k da bo M zato sem tud s testom čakala ker sem bla ziher da pride..... nobenih drugin znakov ni blo ne za ne in ne za ja tak da..... urša a je nebi ti mogla dobit v ponedeljek in žokal te je že v četrtek..... dej naredi test držim pesti da bo tako kot si želiš.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:21:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majkl v vrtcu, Rokso je zaspal med potjo v avtu....spet mamo zmešan dnevni ritem....zdej bo ziher spal do 12h in pol bo ob 5h koma grem mal misija cote.....pa kej prštimat za kuhat Čebela Urša, Mihailo Tamika lahko bi mel en RR ovnovski žur jaz sem za kdaj pa Jaz sem tud za lahko jih imamo več,jaz otvorim sezono Sej bi šle lahko na eno večerjico - same punce? jaaaaaa sam rpisom po veliki noči
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:22:21
|
|
|
|
Katjusa
|
kayica hitro se pozdravite..... tako zdej si grem pa kosilo nardit..... mi2 sma bla zunaj in je tok luštno sonček do konca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 14:25:08
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm - ti maš pa super recpete. Bi jih morala mal skupi dati, pa kakšno knjigico narediti. katjuša - na sončku je res super. Sem bila prej na vrtu in sem že sejala prvo zelenjavo. Joj kak je fajn ko je končno tak lepo vreme zunaj. kayica - hitro se pozdravite. Js sem se zdej najedla, zdej bom pa počasi še na pošto šla in potem po nika.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 14:52:50
|
|
|
|
rebeka84
|
pozdravljene mamice! kako ste? jaz sem delala zjutraj, zdaj sem prišla domov. Uroš spi in imam malo časa da kaj napišem. delam full, takrat ko sem napisala, da imam 1 teden prostih dnevov so me še isti dan klicali, da morem prit delal ker so bolniške, tak da nisem bila nič fraj. vikend imam spet nočen. od kar sem začela delat še nisem imela fraj vikenda. jutri ima Uroš pregled pri zobozdravnici. za enkrat ima še vedno samo 2 zobka ampak mislim, da bosta kmalu pokukala še spodnja 2. kupila sem mu tricikel, je full navdušen, pa tudi drugi otroci na fužinah... začela bom iskati službo v mariboru, ni mi več tu za bit. če ima kera kake veze se priporočam a imamo kakšno novo ?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:31:50
|
|
|
|
baki
|
pri nas se je sonček skril nik spi,sem malo bombo pospravla pa kuhno spedenala več pa se mi ne da.ko sam poštudiram kaj vse bi blo še za naredit se rajši kr dol poknem na kavč.REBEKA....hay.zdej ko se bo mali zbudo,dobi malco pa v voz,pa na en sprehod.sem čist zbita ko grem z njim ven.sam lavfam za njim k tak osel.ušes tk sploh ne vzame s sabo jih kr doma pusti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:34:16
|
|
|
|
baki
|
sam res me noge bolijo ko vrag,zvečer sem ob 20.00 v vodoravnem položaju ker nč več ne morem.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:35:17
|
|
|
|
baki
|
dons sem se fulllllllllllllllllllllllllllllllllll pregrešila.sem pojedla 2 palačinki z nutelo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:45:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dons sem se fulllllllllllllllllllllllllllllllllll pregrešila.sem pojedla 2 palačinki z nutelo sej si si zaslužla k si tok letala...so že vn padle...nič bat..pa še tok si se držala diete...si bla pridna...jz sem brala, da morš pri vsaki dieti 1x na teden šokirat telo s kako kalorično bombo, da pol spet zaleže, če ješ bol skromno, pa še mal si dušco privežeš
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:50:01
|
|
|
|
sjmm
|
sem čist razp.......... ...moj pršu 1 uro in pol kasnje kot je reku...itak, da se je en najdu k sta mogla še neki....ma sej nima veze...pol je šel tempiran cajt za v štacuno v rit....zdej bo treba počakat do pol6h..pol bomo pa šli...itak bo mali spet začoril v avtu..pol bo pa zvečer veselica...sam, ni kej...je blo pač neki HUDO pomemnega...ma enga 32-letnika k skup delat...samski, pri mamici...pa ma ves cajt na svet, pa ene babe okol podi..pol pa še mojga zravn vleče...se že otroc norca delajo k sta skoz na telefonu...k vroča linija..in men že počas prekipeva....pol pa prav zakva sem take volje???? sem mu kr malega napokala, da si bom vsaj lahk lase oprala....si ji nameravam že od sobote, pa še nism pršla na vrsto...fajn, ne?? ajde..tenx k ste me poslušale ...mi je že bolš...grem kr pod mrzlo vodo glavo dat
< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.3.2010 15:51:08 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:54:21
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm pa vzemi si čas za pranje glave in potem še za kak kapučino
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:55:22
|
|
|
|
Urša08
|
Rebeka lepo te je brati A ti si pa naveličana Ljubljane? Kaj te pa v Maribor vleče? Maš sorodnike tam? Baki uvau pridna si bla ni kej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:57:14
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas smo lepo pokosilčkali, pospravioli kuhinjo. Nejc je šel ob dveh spančkat - more mal nadoknadit od noči. Žiga se pa igra. Sedaj pa čakam da moj domov pride, da skup kavico popijeva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:58:44
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša maš vse prav sam jaz bom še malce počakala Aha podatke za seznamček ti jutri pošljem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:59:29
|
|
|
|
Urša08
|
še kavico vam postrežem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 15:59:59
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 16:45:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 17:12:52
|
|
|
|
črticaa
|
pozdravljene evo pri nas nekaj dogaja,.... danes smo bili na dermatološki, ker me je zdravnica končno začela resno jemat,... dominik ima že od rojstva ful problemov s kožo in je skos govorila da bo to pri 1 letu minilo,..no sedaj sm pa dobila napotnico NUJNO in smo šliiiiiii,... uradno ni še nič, ampak sumijo alergije,..imamo prepoved jabolka, ker je menda zelo alergen,... sicer mi je ful čudno zakaj pa potem začnejo otroci tako kmalu jest??? ampak nima veze, končno9 premik in napredek,... dobili smo kremo in še eno kremo pa sirup sicer so mu pa vzele kri dominik se je dru kot žival (ker je bil že ful zaspan), naju so kuj vn napodili in sva samo poslušala,..joj je blo hudo, moj je že kr noru pa pizdu se je k hudič no sedaj čakam na izvide,........ tok dela sem imela s temi zdravniki da mi še ni uspelo odnesti vpisnice v v rtec sicer pa menjam delo in sem na srečo takoj dobila ankete,... na odgovor za še ene čakam ,.. tako da obstaja možnost da bom nasledni teden skos v <LJ,........ evo dominik me že preganja,..lepo se imejte in bodite zdravi,.. aja a kolaž že je,..katjuša ga lahko na mail dobim ker kle mi ne uspe vse pregledati,..hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 17:22:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm 3. varianta....piškote ne namakamo....jabolka skuhamo...rezine kot za kompot..no, sej to je kompot...pol kuhana jabolka na piškote, v vodi od jabolk....jo mora bit kar 1 liter...skuhamo 2 vanili pudinga...polijemo po jabolkih...ohladimo...pol še sladka smetanca...pa je 4. varianta....piškoti, kozarec vloženih mandarinc...natureta ali kaj drugega ..po želji...s sokom namočimo piškote, zložimo sadje, po vrhu pa zmešamo skupaj 1 navaden jogurt, eno pasirano skuto..tam 250g, sladkor..ene 5 žlic, vanili in 250 ml stepene sladke smetane...premažemo...naribamo črno čokolado in posujemo..fajn ohladimo inje zelo osvežilno!! A bo dost??? a ta prašek za puding kar v vodo stresem?a se ne dela puding na mleku? kako pa veš kdaj so dovolj namočeni piškoti?a jogurt pa skuto pa cuker pa vanili skupaj zmešam,ali tej zmesi že dodam sladko smetano(ali gre smetana posebaj?)?a se to lahko da v hladilnik hladiti?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 17:37:30
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva celo popoldne vozičkali-se nama je sicer vmes sonček skril pa naju ni preveč motilo sjmm.....joj tale tvoj možek ga pa biksa ....evo zate katjuša......a ti imaš do velike noči še post? brkn.....full si pridna rebeka.......super da si se malo oglasila ....upam da boš kmalu kej frej oz. da ti rata zamenjat službo baki....a Nik se noče več vozit v vozičku? urša......tudi tebi lep preostanek dneva kolumbo..... za sprehod in potem za xxl kosilo.......pri nas tudi štekarji,pa roko tlači v videorekorder črticaa.....o bed alergija ...... za Dominika
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 18:19:32
|
|
|
|
claud
|
KOLK CASA DRISKAJO KO SO ZA TO KRIVI ZOBI....? DO ZDJ JE DONS ZE 4X KAKALA
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?