|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
17.3.2010 13:08:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

albert ali baby keksi ali plazma..po želji.....naložimo v poljuben pekač, nič namazan, namočimo z nekje 1,5dcl mleka+ vanili..po želji lahk tudi kakav...če je sam za odrasle...še mal ruma
3-4 banane...na koleščke, mal pokapljamo z lim sokom...da ne bodo rjave, pa mal cimeta potresemo in naložima na namočene piškote
skuhamo v 1 litru mleka 2 vanili ali čoko pudinga...as you wish...na koncu dodamo ene 5 žlic kokosa...če vam je všeč..lahk tud brez...polijemo po bananah...fajn ohladimo...pol pa nardimo sladko smetano...lepo premažema ali pa samo dodamo na vsak košček en kupček...mal s kakavom potresemo in hamsi

kokos dodam k pudingu?lahko kokosovo moko ali mora biti kakšen drugačen kokos?

KOKOSOVO MOKO...joj, sorči črke..sam neki v proklik vpisujem, pa sem rabla ta velkeuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.3.2010 13:10:58 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
17.3.2010 13:17:35   
sjmm
ekola, sem že vpisala vse račune...zdej bo pa treba kej v pisker vržt

pa sušilc me neusmiljeno kliče

moj menda že prhaja...sam bom počakal, da vidm, če se ne bo spet na kakem kofet zadržu...tko k zadnjič sam za ene 2 urce...,ma da se grem jz kofetkat 2 uri...se mu utrgauser posted image user posted image ...ga bo treba mal navadit...sam pol preci misl, da bom šla s kakim decom na kofe..mislim....k da jih nima že doma dost...pa ful se ozirajo za starima babami s 4 mulci in en kup kg plusa....pa moj reče...ma tako so ta narbol zanimive...za posrat od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
17.3.2010 13:18:36   
sjmm
ej, čebelc@...zdej si pa še men želje vzbudila...bo treba neki spečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
17.3.2010 13:19:24   
sjmm
mam samogovore...baj za zdaj!

itak k bi jz kej pomodrovala..pa maglauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
17.3.2010 13:21:37   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm jaz se pa ne spomnim tega , mogoče sem pozabla.
Tamika ma možnost najbrž obstajauser posted image

user posted image user posted image user posted image

ja, men je blo k da bo glih kar prišla M...sploh pri Mihcu se mi je tko zdelo k nas je kr mal presenetil  k je tko hitr rataluser posted image

mene je pri obeh žokal k da bo M zato sem tud s testom čakala ker sem bla ziher da pride..... nobenih drugin znakov ni blo ne za ne in ne za ja tak da..... urša a je nebi ti mogla dobit v ponedeljek in žokal te je že v četrtek..... dej naredi test držim pesti da bo tako kot si želiš.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
17.3.2010 13:21:42   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majkl v vrtcu, Rokso je zaspal med potjo v avtu....spet mamo zmešan dnevni ritem....zdej bo ziher spal do 12h in pol bo ob 5h komauser posted image

grem mal misija cote.....pa kej prštimat za kuhat

Čebela Urša, Mihailo Tamika lahko bi mel en RR ovnovski žuruser posted image user posted image user posted image
jaz sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa user posted image

Jaz sem tud zauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image lahko jih imamo več,jaz otvorim sezonouser posted image user posted image user posted image

Sej bi šle lahko na eno večerjico - same punce?

jaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam rpisom po veliki nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
17.3.2010 13:22:21   
Katjusa
kayica hitro se pozdravite.....

tako zdej si grem pa kosilo nardit.....

mi2 sma bla zunaj in je tok luštno sonček do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
17.3.2010 14:25:08   
brkn83
sjmm - ti maš pa super recpete. Bi jih morala mal skupi dati, pa kakšno knjigico narediti.

katjuša - na sončku je res super. Sem bila prej na vrtu in sem že sejala prvo zelenjavo. Joj kak je fajn ko je končno tak lepo vreme zunaj.

kayica - hitro se pozdravite.

Js sem se zdej najedla, zdej bom pa počasi še na pošto šla in potem po nika.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
17.3.2010 14:52:50   
rebeka84
pozdravljene mamice! kako ste? jaz sem delala zjutraj, zdaj sem prišla domov. Uroš spi in imam malo časa da kaj napišem. delam full, takrat ko sem napisala, da imam 1 teden prostih dnevov so me še isti dan klicali, da morem prit delal ker so bolniške, tak da nisem bila nič fraj. vikend imam spet nočen. od kar sem začela delat še nisem imela fraj vikenda. jutri ima Uroš pregled pri zobozdravnici. za enkrat ima še vedno samo 2 zobka ampak mislim, da bosta kmalu pokukala še spodnja 2. kupila sem mu tricikel, je full navdušen, pa tudi drugi otroci na fužinah...user posted image
začela bom iskati službo v mariboru, ni mi več tu za bit. če ima kera kake veze se priporočamuser posted image

a imamo kakšno novo user posted image ?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
17.3.2010 15:31:50   
baki
pri nas se je sonček skriluser posted image nik spi,sem malo bombo pospravla pa kuhno spedenala več pa se mi ne da.ko sam poštudiram kaj vse bi blo še za naredit se rajši kr dol poknem na kavč.REBEKA....hay.zdej ko se bo mali zbudo,dobi malco pa v voz,pa na en sprehod.sem čist zbita ko grem z njim ven.sam lavfam za njim k tak osel.ušes tk sploh ne vzame s sabo jih kr doma pustiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
17.3.2010 15:34:16   
baki
sam res me noge bolijo ko vrag,zvečer sem ob 20.00 v vodoravnem položaju ker nč več ne morem.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
17.3.2010 15:35:17   
baki
dons sem se fulllllllllllllllllllllllllllllllllll pregrešila.sem pojedla 2 palačinki z nutelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
17.3.2010 15:45:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dons sem se fulllllllllllllllllllllllllllllllllll pregrešila.sem pojedla 2 palačinki z nutelouser posted image user posted image user posted image user posted image

sej si si zaslužla k si tok letala...so že vn padle...nič bat..pa še tok si se držala diete...si bla pridna...jz sem brala, da morš pri vsaki dieti 1x na teden šokirat telo s kako kalorično bombo, da pol spet zaleže, če ješ bol skromno, pa še mal si dušco privežešuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
17.3.2010 15:50:01   
sjmm
sem čist razp..........user posted image user posted image user posted image ...moj pršu 1 uro in pol kasnje kot je reku...itak, da se je en najdu k sta mogla še neki....ma sej nima veze...pol je šel tempiran cajt za v štacuno v rit....zdej bo treba počakat do pol6h..pol bomo pa šli...itak bo mali spet začoril v avtu..pol bo pa zvečer veselica...sam, ni kej...je blo pač neki HUDO pomemnega...ma enga 32-letnika k skup delat...samski, pri mamici...pa ma ves cajt na svet, pa ene babe okol podi..pol pa še mojga zravn vleče...se že otroc norca delajo k sta skoz na telefonu...k vroča linija..in men že počas prekipeva....pol pa prav zakva sem take volje????

sem mu kr malega napokala, da si bom vsaj lahk lase oprala....si ji nameravam že od sobote, pa še nism pršla na vrsto...fajn, ne??

ajde..tenx k ste me poslušaleuser posted image ...mi je že bolš...grem kr pod mrzlo vodo glavo datuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.3.2010 15:51:08 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
17.3.2010 15:54:21   
Urša08
sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vzemi si čas za pranje glave in potem še za kak kapučinouser posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
17.3.2010 15:55:22   
Urša08
Rebeka lepo te je bratiuser posted image A ti si pa naveličana Ljubljane? Kaj te pa v Maribor vleče? Maš sorodnike tam?

Baki uvau pridna si bla ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
17.3.2010 15:57:14   
Urša08
Pri nas smo lepo pokosilčkali, pospravioli kuhinjo. Nejc je šel ob dveh spančkat - more mal nadoknadit od noči. Žiga se pa igra. Sedaj pa čakam da moj domov pride, da skup kavico popijevauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
17.3.2010 15:58:44   
Urša08
Katjuša maš vse prav sam jaz bom še malce počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha podatke za seznamček ti jutri pošljemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
17.3.2010 15:59:29   
Urša08
še kavico vam postrežem
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
17.3.2010 15:59:59   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 16:45:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
17.3.2010 17:12:52   
črticaa
pozdravljene

evo pri nas nekaj dogaja,.... danes smo bili na dermatološki, ker me je zdravnica končno začela resno jemat,... dominik ima že od rojstva ful problemov s kožo in je skos govorila da bo to pri 1 letu minilo,..no sedaj sm pa dobila napotnico NUJNO in smo šliiiiiii,... uradno ni še nič, ampak sumijo alergije,..imamo prepoved jabolka, ker je menda zelo alergen,... sicer mi je ful čudno zakaj pa potem začnejo otroci tako kmalu jest??? ampak nima veze, končno9 premik in napredek,... dobili smo kremo in še eno kremo pa sirup user posted image user posted image sicer so mu pa vzele kri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dominik se je dru kot žival (ker je bil že ful zaspan), naju so kuj vn napodili in sva samo poslušala,..joj je blo hudo, moj je že kr noru pa pizdu se je k hudičuser posted image no sedaj čakam na izvide,........ tok dela sem imela s temi zdravniki da mi še ni uspelo odnesti vpisnice v v rtecuser posted image sicer pa menjam delo in sem na srečo takoj dobila ankete,... na odgovor za še ene čakam ,.. tako da obstaja možnost da bom nasledni teden skos v <LJ,........

evo dominik me že preganja,..lepo se imejte in bodite zdravi,..

aja a kolaž že je,..katjuša ga lahko na mail dobim ker kle mi ne uspe vse pregledati,..hvala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
17.3.2010 17:22:08   
Čebel@

3. varianta....piškote ne namakamo....jabolka skuhamo...rezine kot za kompot..no, sej to je kompot...pol kuhana jabolka na piškote, v vodi od jabolk....jo mora bit kar 1 liter...skuhamo 2 vanili pudinga...polijemo po jabolkih...ohladimo...pol še sladka smetanca...pa je

4. varianta....piškoti, kozarec vloženih mandarinc...natureta ali kaj drugega ..po želji...s sokom namočimo piškote, zložimo sadje, po vrhu pa zmešamo skupaj 1 navaden jogurt, eno pasirano skuto..tam 250g, sladkor..ene 5 žlic, vanili in 250 ml stepene sladke smetane...premažemo...naribamo črno čokolado in posujemo..fajn ohladimo inje zelo osvežilno!!

A bo dost???user posted image

a ta prašek za puding kar v vodo stresem?a se ne dela puding na mleku?
kako pa veš kdaj so dovolj namočeni piškoti?a jogurt pa skuto pa cuker pa vanili skupaj zmešam,ali tej zmesi že dodam sladko smetano(ali gre smetana posebaj?)?a se to lahko da v hladilnik hladiti?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
17.3.2010 17:37:30   
Čebel@
midve sva celo popoldne vozičkali-se nama je sicer vmes sonček skril pa naju ni preveč motilouser posted image user posted image user posted image

sjmm.....joj tale tvoj možek ga pa biksauser posted image ....evo user posted image user posted image user posted image zate

katjuša......a ti imaš do velike noči še post?

brkn.....full si pridnauser posted image user posted image user posted image

rebeka.......super da si se malo oglasilauser posted image ....upam da boš kmalu kej frej oz. da ti rata zamenjat službouser posted image user posted image user posted image

baki....a Nik se noče več vozit v vozičku?

urša......tudi tebi lep preostanek dnevauser posted image

kolumbo.....user posted image user posted image user posted image za sprehod in potem za xxl kosilo.......pri nas tudi štekarji,pa roko tlači v videorekorderuser posted image user posted image

črticaa.....o bed alergijauser posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image za Dominika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
17.3.2010 18:19:32   
claud
user posted image user posted image KOLK CASA DRISKAJO KO SO ZA TO KRIVI ZOBI....? DO ZDJ JE DONS ZE 4X KAKALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?