|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
17.3.2010 11:41:04   
Urša08
čebela komot daš melono - pa itak nč kuhat sadja, da vitaminčki ostanejouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.3.2010 11:43:06   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majkl v vrtcu, Rokso je zaspal med potjo v avtu....spet mamo zmešan dnevni ritem....zdej bo ziher spal do 12h in pol bo ob 5h komauser posted image

grem mal misija cote.....pa kej prštimat za kuhat

Čebela Urša, Mihailo Tamika lahko bi mel en RR ovnovski žuruser posted image user posted image user posted image
jaz sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa user posted image

Jaz sem tud zauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image lahko jih imamo več,jaz otvorim sezonouser posted image user posted image user posted image

Sej bi šle lahko na eno večerjico - same punce?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.3.2010 11:51:49   
Čebel@
sjmm....a lahko namesto rjavega sladkorja,uporabim belega?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.3.2010 11:52:57   
Čebel@

čebela komot daš melono - pa itak nč kuhat sadja, da vitaminčki ostanejouser posted image
juhu to bo jutri Hanina malicauser posted image user posted image user posted image .sej zato pa prašam,ker tašča mi je rekla da jo naj kar skuham,ampak je itak sladka,tko da jo ne bom kuhalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.3.2010 11:53:43   
Čebel@

Majkl v vrtcu, Rokso je zaspal med potjo v avtu....spet mamo zmešan dnevni ritem....zdej bo ziher spal do 12h in pol bo ob 5h komauser posted image

Čebela Urša, Mihailo Tamika lahko bi mel en RR ovnovski žuruser posted image user posted image user posted image
jaz sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa user posted image

Jaz sem tud zauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image lahko jih imamo več,jaz otvorim sezonouser posted image user posted image user posted image

jaz sem zauser posted image user posted image user posted image za kakšno soboto zvečeruser posted image user posted image user posted image lahko tudi punce,ki ne praznujejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.3.2010 11:55:16   
Urša08

jaz sem zauser posted image user posted image user posted image za kakšno soboto zvečeruser posted image user posted image user posted image lahko tudi punce,ki ne praznujejouser posted image user posted image user posted image

Seveda vse februarčice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
17.3.2010 11:58:39   
Čebel@
urša......ti organizirajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
17.3.2010 12:08:39   
sjmm

urša.......tudi jaz sem mislila da bouser posted image ,pa imamo zdej Hanouser posted image user posted image

pri nas je sonček se pokazaluser posted image user posted image user posted image ....upam da zdrži tok časa da se Hana naspi.....sem mela taščo na obisku-kar malo hano pogreša,zdej ko sem jaz domauser posted image ......mi je prinesla melono-mislite da jo lahko dam Hani?pa jaz jo nebi nič kuhala,ampak bi ji dala svežouser posted image user posted image user posted image

sjmm.....res si super z receptiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo melono jedli že ene 4 mesece nazaj...svežo...med jabolkom ali bananouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
17.3.2010 12:09:05   
sjmm

ja, po željiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
17.3.2010 12:11:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša.......tudi jaz sem mislila da bouser posted image ,pa imamo zdej Hanouser posted image user posted image

pri nas je sonček se pokazaluser posted image user posted image user posted image ....upam da zdrži tok časa da se Hana naspi.....sem mela taščo na obisku-kar malo hano pogreša,zdej ko sem jaz domauser posted image ......mi je prinesla melono-mislite da jo lahko dam Hani?pa jaz jo nebi nič kuhala,ampak bi ji dala svežouser posted image user posted image user posted image

sjmm.....res si super z receptiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo melono jedli že ene 4 mesece nazaj...svežo...med jabolkom ali bananouser posted image

jaz sem pa čisto pozabila nanjouser posted image user posted image user posted image ......se mi zdi da revica samo jabolko žuliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
17.3.2010 12:11:19   
Čebel@

ja, po željiuser posted image

super,hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
17.3.2010 12:14:43   
sjmm
sva se navozičkala...lušno...sonček..pa še piha ne...zdej gloda jabuček...jz sem dons neki lena...mam še posodo v pomivalcu???...ne vem kva je to...sicer me pa mali itak ne spusti z vidnega polja

zdej bo šel spat...jz morm neki za firmo poštimat...pa včeri mi je plina zmanjkal...mi ga bo moj dons prpelu in imam sam eno ploščo za kuhat...eh, ena juhca za prvo silo bo že pol pa še kej

dans morva še v šoping...zmanjkal kave...a je kej čudnga..pa aptamila tud...torej 2 zelo nepogrešljivi zadeviuser posted image user posted image user posted image

sam ne vem kako bo sfolgal..k imamo plesne - Saška in ta velka dva mulčka kitaro...upam, da bo sfolgal...ma kva bi blo fajn imet kak popoldne mal u izi......ju3 gremo v Litijo...moj gre na en ogled, mi2 z majčijem pa mal mama pogledat...je dons kr vriskala k sem ji povedalauser posted image

čEBEL@...NI ZA KEJ.....če še kej rabš tko na izi...brez pečenja...sam povej..mam mal še na zalogiuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
17.3.2010 12:18:15   
sjmm

jaz sem pa čisto pozabila nanjouser posted image user posted image user posted image ......se mi zdi da revica samo jabolko žuliuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, bogica...sam hecam...a je ful kej alergična al si ti zelo previdna....no, mi2 sva včeraj prvič eno jagodo probala...ni blo nič reakcije, se pa bojim kivijev, ker je v žlahti alrgija, drugač pa še kake hruške, pa kake suhe slive...gledam pa, da je bil...pa obožuje grozdje...belo....pa kako mandarinco je tud že probaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
17.3.2010 12:18:23   
Čebel@

čEBEL@...NI ZA KEJ.....če še kej rabš tko na izi...brez pečenja...sam povej..mam mal še na zalogiuser posted image user posted image user posted image

jaaaaaa brez pečenja pa še rajeuser posted image user posted image user posted image ....ti kar na plano z recepti-sem si zvezek kar sem prinesla in takoj prepišemuser posted image user posted image user posted image ....a ti to vse z glave veš,ali gledaš v kakšno knjigo?

o super bosta jutri z Majem se potepala in uživalauser posted image user posted image user posted image ......miidve bova šli pa ko se zbudi,ven-upam da nama sonček prej ne pobegneuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.3.2010 12:19:29   
Čebel@

ja, bogica...sam hecam...a je ful kej alergična al si ti zelo previdna....no, mi2 sva včeraj prvič eno jagodo probala...ni blo nič reakcije, se pa bojim kivijev, ker je v žlahti alrgija, drugač pa še kake hruške, pa kake suhe slive...gledam pa, da je bil...pa obožuje grozdje...belo....pa kako mandarinco je tud že probaluser posted image

zaenkrat ni bilo nobene alergije-samo jaz kompliciramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.3.2010 12:22:44   
kayica24
Halo...

Midve od P...Ima uroinfekt..Antibiotik 10 dni...user posted image user posted image user posted image

Popoldan greva še na UZ trebuha, preventivni, da se prepričamo, da je z mehurčkom in ledvičkami ok..
Pravi pa P, da je pri punčkah to zelo pogost pojav dokler so v pleničkah, da se naj ne sekiram...user posted image

Boga moja pupa...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
17.3.2010 12:40:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo...

Midve od P...Ima uroinfekt..Antibiotik 10 dni...user posted image user posted image user posted image

Popoldan greva še na UZ trebuha, preventivni, da se prepričamo, da je z mehurčkom in ledvičkami ok..
Pravi pa P, da je pri punčkah to zelo pogost pojav dokler so v pleničkah, da se naj ne sekiram...user posted image

to so sumili pri Hani....a vodo so ji vzeli?........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malo

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
17.3.2010 12:52:33   
kayica24
Ja, ja, so ji vzeli vodo in je razvidno da ima uroinfekt...user posted image
No, bo že...Bo antibiotik pomagal..user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
17.3.2010 12:55:58   
sjmm

jaaaaaa brez pečenja pa še rajeuser posted image user posted image user posted image ....ti kar na plano z recepti-sem si zvezek kar sem prinesla in takoj prepišemuser posted image user posted image user posted image ....a ti to vse z glave veš,ali gledaš v kakšno knjigo?

o super bosta jutri z Majem se potepala in uživalauser posted image user posted image user posted image ......miidve bova šli pa ko se zbudi,ven-upam da nama sonček prej ne pobegneuser posted image

tiste k jih pogosto delam kr z glave, ostale mam pa tko mal po zvezkih, mal iz kuharskih knjig , mal iz oddaj na TV..pa si pa zapiske delam, pa kako svojo finto dodam..pa je...razna testa za štrudelj, pico ipd..pa kr tko po občutku delam, pa je pol kr težko količine določit..

TOREJ.........NIČ PEČENJA:

albert ali baby keksi ali plazma..po želji.....naložimo v poljuben pekač, nič namazan, namočimo z nekje 1,5dcl mleka+ vanili..po želji lahk tudi kakav...če je sam za odrasle...še mal ruma
3-4 banane...na koleščke, mal pokapljamo z lim sokom...da ne bodo rjave, pa mal cimeta potresemo in naložima na namočene piškote
skuhamo v 1 litru mleka 2 vanili ali čoko pudinga...as you wish...na koncu dodamo ene 5 žlic kokosa...če vam je všeč..lahk tud brez...polijemo po bananah...fajn ohladimo...pol pa nardimo sladko smetano...lepo premažema ali pa samo dodamo na vsak košček en kupček...mal s kakavom potresemo in hamsi

2. varianta........piškote nič ne namočimi, naribamo 6 jabolk, sladkamo, vanili, cimet ...razporedimo po piškotih, čez vanilijev puding......smetanco....v katero lahk vmešamo en mali lonček..100g pasirane skute ...premažemo in potresemo s čokoladnimi mrvicami...pa je fajn gre zravn kak kepica sladoleda

3. varianta....piškote ne namakamo....jabolka skuhamo...rezine kot za kompot..no, sej to je kompot...pol kuhana jabolka na piškote, v vodi od jabolk....jo mora bit kar 1 liter...skuhamo 2 vanili pudinga...polijemo po jabolkih...ohladimo...pol še sladka smetanca...pa je

4. varianta....piškoti, kozarec vloženih mandarinc...natureta ali kaj drugega ..po želji...s sokom namočimo piškote, zložimo sadje, po vrhu pa zmešamo skupaj 1 navaden jogurt, eno pasirano skuto..tam 250g, sladkor..ene 5 žlic, vanili in 250 ml stepene sladke smetane...premažemo...naribamo črno čokolado in posujemo..fajn ohladimo inje zelo osvežilno!!

A bo dost???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
17.3.2010 12:56:13   
Čebel@

Ja, ja, so ji vzeli vodo in je razvidno da ima uroinfekt...user posted image
No, bo že...Bo antibiotik pomagal..user posted image
veliko tekočine naj pije da se mehur že z lulanjem puca

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
17.3.2010 12:56:57   
sjmm

Halo...

naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
17.3.2010 12:59:42   
Čebel@
sjmm.....vav pa ti razturašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -si moram prepisatuser posted image user posted image user posted image ....a piškoti so celi ali jih melješ?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
17.3.2010 13:02:05   
petrušk_

tiste k jih pogosto delam kr z glave, ostale mam pa tko mal po zvezkih, mal iz kuharskih knjig , mal iz oddaj na TV..pa si pa zapiske delam, pa kako svojo finto dodam..pa je...razna testa za štrudelj, pico ipd..pa kr tko po občutku delam, pa je pol kr težko količine določit..

TOREJ.........NIČ PEČENJA:

albert ali baby keksi ali plazma..po želji.....naložimo v poljuben pekač, nič namazan, namočimo z nekje 1,5dcl mleka+ vanili..po želji lahk tudi kakav...če je sam za odrasle...še mal ruma
3-4 banane...na koleščke, mal pokapljamo z lim sokom...da ne bodo rjave, pa mal cimeta potresemo in naložima na namočene piškote
skuhamo v 1 litru mleka 2 vanili ali čoko pudinga...as you wish...na koncu dodamo ene 5 žlic kokosa...če vam je všeč..lahk tud brez...polijemo po bananah...fajn ohladimo...pol pa nardimo sladko smetano...lepo premažema ali pa samo dodamo na vsak košček en kupček...mal s kakavom potresemo in hamsi

2. varianta........piškote nič ne namočimi, naribamo 6 jabolk, sladkamo, vanili, cimet ...razporedimo po piškotih, čez vanilijev puding......smetanco....v katero lahk vmešamo en mali lonček..100g pasirane skute ...premažemo in potresemo s čokoladnimi mrvicami...pa je fajn gre zravn kak kepica sladoleda

3. varianta....piškote ne namakamo....jabolka skuhamo...rezine kot za kompot..no, sej to je kompot...pol kuhana jabolka na piškote, v vodi od jabolk....jo mora bit kar 1 liter...skuhamo 2 vanili pudinga...polijemo po jabolkih...ohladimo...pol še sladka smetanca...pa je

4. varianta....piškoti, kozarec vloženih mandarinc...natureta ali kaj drugega ..po želji...s sokom namočimo piškote, zložimo sadje, po vrhu pa zmešamo skupaj 1 navaden jogurt, eno pasirano skuto..tam 250g, sladkor..ene 5 žlic, vanili in 250 ml stepene sladke smetane...premažemo...naribamo črno čokolado in posujemo..fajn ohladimo inje zelo osvežilno!!

A bo dost???user posted image

ojojjjjjjjjjjjjjjjjjjj njamsi hamsi.....kva če b en posebn portal sam za sjmm jine recepte nardile, da bi jih blo izi najdt.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
17.3.2010 13:02:15   
sjmm

sjmm.....vav pa ti razturašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -si moram prepisatuser posted image user posted image user posted image ....a piškoti so celi ali jih melješ?

CELI

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
17.3.2010 13:07:31   
Čebel@

kokos dodam k pudingu?lahko kokosovo moko ali mora biti kakšen drugačen kokos?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?