Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 11:41:04
|
|
|
|
Urša08
|
čebela komot daš melono - pa itak nč kuhat sadja, da vitaminčki ostanejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 11:43:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majkl v vrtcu, Rokso je zaspal med potjo v avtu....spet mamo zmešan dnevni ritem....zdej bo ziher spal do 12h in pol bo ob 5h koma grem mal misija cote.....pa kej prštimat za kuhat Čebela Urša, Mihailo Tamika lahko bi mel en RR ovnovski žur jaz sem za kdaj pa Jaz sem tud za lahko jih imamo več,jaz otvorim sezono Sej bi šle lahko na eno večerjico - same punce?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 11:51:49
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....a lahko namesto rjavega sladkorja,uporabim belega?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 11:52:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela komot daš melono - pa itak nč kuhat sadja, da vitaminčki ostanejo juhu to bo jutri Hanina malica .sej zato pa prašam,ker tašča mi je rekla da jo naj kar skuham,ampak je itak sladka,tko da jo ne bom kuhala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 11:53:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majkl v vrtcu, Rokso je zaspal med potjo v avtu....spet mamo zmešan dnevni ritem....zdej bo ziher spal do 12h in pol bo ob 5h koma grem mal misija cote.....pa kej prštimat za kuhat Čebela Urša, Mihailo Tamika lahko bi mel en RR ovnovski žur jaz sem za kdaj pa Jaz sem tud za lahko jih imamo več,jaz otvorim sezono Sej bi šle lahko na eno večerjico - same punce? jaz sem za za kakšno soboto zvečer lahko tudi punce,ki ne praznujejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 11:55:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majkl v vrtcu, Rokso je zaspal med potjo v avtu....spet mamo zmešan dnevni ritem....zdej bo ziher spal do 12h in pol bo ob 5h koma grem mal misija cote.....pa kej prštimat za kuhat Čebela Urša, Mihailo Tamika lahko bi mel en RR ovnovski žur jaz sem za kdaj pa Jaz sem tud za lahko jih imamo več,jaz otvorim sezono Sej bi šle lahko na eno večerjico - same punce? jaz sem za za kakšno soboto zvečer lahko tudi punce,ki ne praznujejo Seveda vse februarčice
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 11:58:39
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......ti organiziraj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:08:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......tudi jaz sem mislila da bo ,pa imamo zdej Hano pri nas je sonček se pokazal ....upam da zdrži tok časa da se Hana naspi.....sem mela taščo na obisku-kar malo hano pogreša,zdej ko sem jaz doma ......mi je prinesla melono-mislite da jo lahko dam Hani?pa jaz jo nebi nič kuhala,ampak bi ji dala svežo sjmm.....res si super z recepti mi smo melono jedli že ene 4 mesece nazaj...svežo...med jabolkom ali banano
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:09:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....a lahko namesto rjavega sladkorja,uporabim belega? ja, po želji
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:11:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......tudi jaz sem mislila da bo ,pa imamo zdej Hano pri nas je sonček se pokazal ....upam da zdrži tok časa da se Hana naspi.....sem mela taščo na obisku-kar malo hano pogreša,zdej ko sem jaz doma ......mi je prinesla melono-mislite da jo lahko dam Hani?pa jaz jo nebi nič kuhala,ampak bi ji dala svežo sjmm.....res si super z recepti mi smo melono jedli že ene 4 mesece nazaj...svežo...med jabolkom ali banano jaz sem pa čisto pozabila nanjo ......se mi zdi da revica samo jabolko žuli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:11:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....a lahko namesto rjavega sladkorja,uporabim belega? ja, po želji super,hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:14:43
|
|
|
|
sjmm
|
sva se navozičkala...lušno...sonček..pa še piha ne...zdej gloda jabuček...jz sem dons neki lena...mam še posodo v pomivalcu???...ne vem kva je to...sicer me pa mali itak ne spusti z vidnega polja zdej bo šel spat...jz morm neki za firmo poštimat...pa včeri mi je plina zmanjkal...mi ga bo moj dons prpelu in imam sam eno ploščo za kuhat...eh, ena juhca za prvo silo bo že pol pa še kej dans morva še v šoping...zmanjkal kave...a je kej čudnga..pa aptamila tud...torej 2 zelo nepogrešljivi zadevi sam ne vem kako bo sfolgal..k imamo plesne - Saška in ta velka dva mulčka kitaro...upam, da bo sfolgal...ma kva bi blo fajn imet kak popoldne mal u izi......ju3 gremo v Litijo...moj gre na en ogled, mi2 z majčijem pa mal mama pogledat...je dons kr vriskala k sem ji povedala čEBEL@...NI ZA KEJ.....če še kej rabš tko na izi...brez pečenja...sam povej..mam mal še na zalogi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:18:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......tudi jaz sem mislila da bo ,pa imamo zdej Hano pri nas je sonček se pokazal ....upam da zdrži tok časa da se Hana naspi.....sem mela taščo na obisku-kar malo hano pogreša,zdej ko sem jaz doma ......mi je prinesla melono-mislite da jo lahko dam Hani?pa jaz jo nebi nič kuhala,ampak bi ji dala svežo sjmm.....res si super z recepti mi smo melono jedli že ene 4 mesece nazaj...svežo...med jabolkom ali banano jaz sem pa čisto pozabila nanjo ......se mi zdi da revica samo jabolko žuli ja, bogica...sam hecam...a je ful kej alergična al si ti zelo previdna....no, mi2 sva včeraj prvič eno jagodo probala...ni blo nič reakcije, se pa bojim kivijev, ker je v žlahti alrgija, drugač pa še kake hruške, pa kake suhe slive...gledam pa, da je bil...pa obožuje grozdje...belo....pa kako mandarinco je tud že probal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:18:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čEBEL@...NI ZA KEJ.....če še kej rabš tko na izi...brez pečenja...sam povej..mam mal še na zalogi jaaaaaa brez pečenja pa še raje ....ti kar na plano z recepti-sem si zvezek kar sem prinesla in takoj prepišem ....a ti to vse z glave veš,ali gledaš v kakšno knjigo? o super bosta jutri z Majem se potepala in uživala ......miidve bova šli pa ko se zbudi,ven-upam da nama sonček prej ne pobegne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:19:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.......tudi jaz sem mislila da bo ,pa imamo zdej Hano pri nas je sonček se pokazal ....upam da zdrži tok časa da se Hana naspi.....sem mela taščo na obisku-kar malo hano pogreša,zdej ko sem jaz doma ......mi je prinesla melono-mislite da jo lahko dam Hani?pa jaz jo nebi nič kuhala,ampak bi ji dala svežo sjmm.....res si super z recepti mi smo melono jedli že ene 4 mesece nazaj...svežo...med jabolkom ali banano jaz sem pa čisto pozabila nanjo ......se mi zdi da revica samo jabolko žuli ja, bogica...sam hecam...a je ful kej alergična al si ti zelo previdna....no, mi2 sva včeraj prvič eno jagodo probala...ni blo nič reakcije, se pa bojim kivijev, ker je v žlahti alrgija, drugač pa še kake hruške, pa kake suhe slive...gledam pa, da je bil...pa obožuje grozdje...belo....pa kako mandarinco je tud že probal zaenkrat ni bilo nobene alergije-samo jaz kompliciram
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:22:44
|
|
|
|
kayica24
|
Halo... Midve od P...Ima uroinfekt..Antibiotik 10 dni... Popoldan greva še na UZ trebuha, preventivni, da se prepričamo, da je z mehurčkom in ledvičkami ok.. Pravi pa P, da je pri punčkah to zelo pogost pojav dokler so v pleničkah, da se naj ne sekiram... Boga moja pupa...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:40:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Halo... Midve od P...Ima uroinfekt..Antibiotik 10 dni... Popoldan greva še na UZ trebuha, preventivni, da se prepričamo, da je z mehurčkom in ledvičkami ok.. Pravi pa P, da je pri punčkah to zelo pogost pojav dokler so v pleničkah, da se naj ne sekiram... Boga moja pupa... to so sumili pri Hani....a vodo so ji vzeli?........ za malo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:52:33
|
|
|
|
kayica24
|
Ja, ja, so ji vzeli vodo in je razvidno da ima uroinfekt... No, bo že...Bo antibiotik pomagal..
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:55:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čEBEL@...NI ZA KEJ.....če še kej rabš tko na izi...brez pečenja...sam povej..mam mal še na zalogi jaaaaaa brez pečenja pa še raje ....ti kar na plano z recepti-sem si zvezek kar sem prinesla in takoj prepišem ....a ti to vse z glave veš,ali gledaš v kakšno knjigo? o super bosta jutri z Majem se potepala in uživala ......miidve bova šli pa ko se zbudi,ven-upam da nama sonček prej ne pobegne tiste k jih pogosto delam kr z glave, ostale mam pa tko mal po zvezkih, mal iz kuharskih knjig , mal iz oddaj na TV..pa si pa zapiske delam, pa kako svojo finto dodam..pa je...razna testa za štrudelj, pico ipd..pa kr tko po občutku delam, pa je pol kr težko količine določit.. TOREJ.........NIČ PEČENJA: albert ali baby keksi ali plazma..po želji.....naložimo v poljuben pekač, nič namazan, namočimo z nekje 1,5dcl mleka+ vanili..po želji lahk tudi kakav...če je sam za odrasle...še mal ruma 3-4 banane...na koleščke, mal pokapljamo z lim sokom...da ne bodo rjave, pa mal cimeta potresemo in naložima na namočene piškote skuhamo v 1 litru mleka 2 vanili ali čoko pudinga...as you wish...na koncu dodamo ene 5 žlic kokosa...če vam je všeč..lahk tud brez...polijemo po bananah...fajn ohladimo...pol pa nardimo sladko smetano...lepo premažema ali pa samo dodamo na vsak košček en kupček...mal s kakavom potresemo in hamsi 2. varianta........piškote nič ne namočimi, naribamo 6 jabolk, sladkamo, vanili, cimet ...razporedimo po piškotih, čez vanilijev puding......smetanco....v katero lahk vmešamo en mali lonček..100g pasirane skute ...premažemo in potresemo s čokoladnimi mrvicami...pa je fajn gre zravn kak kepica sladoleda 3. varianta....piškote ne namakamo....jabolka skuhamo...rezine kot za kompot..no, sej to je kompot...pol kuhana jabolka na piškote, v vodi od jabolk....jo mora bit kar 1 liter...skuhamo 2 vanili pudinga...polijemo po jabolkih...ohladimo...pol še sladka smetanca...pa je 4. varianta....piškoti, kozarec vloženih mandarinc...natureta ali kaj drugega ..po želji...s sokom namočimo piškote, zložimo sadje, po vrhu pa zmešamo skupaj 1 navaden jogurt, eno pasirano skuto..tam 250g, sladkor..ene 5 žlic, vanili in 250 ml stepene sladke smetane...premažemo...naribamo črno čokolado in posujemo..fajn ohladimo inje zelo osvežilno!! A bo dost???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:56:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Ja, ja, so ji vzeli vodo in je razvidno da ima uroinfekt... No, bo že...Bo antibiotik pomagal.. veliko tekočine naj pije da se mehur že z lulanjem puca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:56:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Halo... Midve od P...Ima uroinfekt..Antibiotik 10 dni... Popoldan greva še na UZ trebuha, preventivni, da se prepričamo, da je z mehurčkom in ledvičkami ok.. Pravi pa P, da je pri punčkah to zelo pogost pojav dokler so v pleničkah, da se naj ne sekiram... Boga moja pupa... naj hitro mine
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 12:59:42
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....vav pa ti razturaš -si moram prepisat ....a piškoti so celi ali jih melješ?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:02:05
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čEBEL@...NI ZA KEJ.....če še kej rabš tko na izi...brez pečenja...sam povej..mam mal še na zalogi jaaaaaa brez pečenja pa še raje ....ti kar na plano z recepti-sem si zvezek kar sem prinesla in takoj prepišem ....a ti to vse z glave veš,ali gledaš v kakšno knjigo? o super bosta jutri z Majem se potepala in uživala ......miidve bova šli pa ko se zbudi,ven-upam da nama sonček prej ne pobegne tiste k jih pogosto delam kr z glave, ostale mam pa tko mal po zvezkih, mal iz kuharskih knjig , mal iz oddaj na TV..pa si pa zapiske delam, pa kako svojo finto dodam..pa je...razna testa za štrudelj, pico ipd..pa kr tko po občutku delam, pa je pol kr težko količine določit.. TOREJ.........NIČ PEČENJA: albert ali baby keksi ali plazma..po želji.....naložimo v poljuben pekač, nič namazan, namočimo z nekje 1,5dcl mleka+ vanili..po želji lahk tudi kakav...če je sam za odrasle...še mal ruma 3-4 banane...na koleščke, mal pokapljamo z lim sokom...da ne bodo rjave, pa mal cimeta potresemo in naložima na namočene piškote skuhamo v 1 litru mleka 2 vanili ali čoko pudinga...as you wish...na koncu dodamo ene 5 žlic kokosa...če vam je všeč..lahk tud brez...polijemo po bananah...fajn ohladimo...pol pa nardimo sladko smetano...lepo premažema ali pa samo dodamo na vsak košček en kupček...mal s kakavom potresemo in hamsi 2. varianta........piškote nič ne namočimi, naribamo 6 jabolk, sladkamo, vanili, cimet ...razporedimo po piškotih, čez vanilijev puding......smetanco....v katero lahk vmešamo en mali lonček..100g pasirane skute ...premažemo in potresemo s čokoladnimi mrvicami...pa je fajn gre zravn kak kepica sladoleda 3. varianta....piškote ne namakamo....jabolka skuhamo...rezine kot za kompot..no, sej to je kompot...pol kuhana jabolka na piškote, v vodi od jabolk....jo mora bit kar 1 liter...skuhamo 2 vanili pudinga...polijemo po jabolkih...ohladimo...pol še sladka smetanca...pa je 4. varianta....piškoti, kozarec vloženih mandarinc...natureta ali kaj drugega ..po želji...s sokom namočimo piškote, zložimo sadje, po vrhu pa zmešamo skupaj 1 navaden jogurt, eno pasirano skuto..tam 250g, sladkor..ene 5 žlic, vanili in 250 ml stepene sladke smetane...premažemo...naribamo črno čokolado in posujemo..fajn ohladimo inje zelo osvežilno!! A bo dost??? ojojjjjjjjjjjjjjjjjjjj njamsi hamsi.....kva če b en posebn portal sam za sjmm jine recepte nardile, da bi jih blo izi najdt.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:02:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....vav pa ti razturaš -si moram prepisat ....a piškoti so celi ali jih melješ? CELI
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 13:07:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm albert ali baby keksi ali plazma..po želji.....naložimo v poljuben pekač, nič namazan, namočimo z nekje 1,5dcl mleka+ vanili..po želji lahk tudi kakav...če je sam za odrasle...še mal ruma 3-4 banane...na koleščke, mal pokapljamo z lim sokom...da ne bodo rjave, pa mal cimeta potresemo in naložima na namočene piškote skuhamo v 1 litru mleka 2 vanili ali čoko pudinga...as you wish...na koncu dodamo ene 5 žlic kokosa...če vam je všeč..lahk tud brez...polijemo po bananah...fajn ohladimo...pol pa nardimo sladko smetano...lepo premažema ali pa samo dodamo na vsak košček en kupček...mal s kakavom potresemo in hamsi kokos dodam k pudingu?lahko kokosovo moko ali mora biti kakšen drugačen kokos?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?